אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כרטיס מסך geforce fx 5500 יש עליו קירור אקטיבי יש לי 270 בליבה 400 בזיכרון עכשיו ככה אני מעלה בליבה עד 320 וזה מעלה לי רק על 303 אי אפשר יותר מזה ניסתי מיליון פעם יש דרך להשים יותר מ303 בליבה?? דרך אגב אני עם התוכנה ?RivaTuner !!
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מכיוון ונראה שאני הולך להישאר עם ה 980TI עד שהכרטיסים של NVIDIA יחזרו לMSRP שזה יכול לקחת עד ההשקה של סדרה 4000 אם לא יותר החלטתי לעשות קצת תחזוקה. הכרטיס טיפה מתחמם ויש קצת thermal throttling בשימוש רציף וארוך אני קצת מפחד לעשות את זה כי הבנתי שצריכים להיות מאוד עדינים בהפרדה של הגוף קירור וגם בניקוי מסביב והמקרה הגרוע ביותר של נזק לכרטיס ולהיתקע עכשיו בלי אפשרות לשחק בכלל ממש לא תבוא לי בטוב מה גם שאין לי מברגים מיוחדים. עושים את זה אצל טכנאי? אני קצת חושש מהם בכללי לאחר הפאשלות שעשו לי בהרכבה הם עושים הכל מהר מידי בשביל לסיים ובלי עדינות בכלל (מעקמים פינים וכו') חשבתי אולי לגשת למעבדה לתת להם תשלום סמלי על השימוש במברגים ולעשות את זה במקום בעצמ…
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
ומתי להפסיק לפני שאני שורף אותו כליל? האם יש אחוזים מסוימים בהם מותר לעלות? או שפשוט תוכלו להגיד לי אתם עד מתי הנה הנתונים: Memory clock: 333Mhz Engine clock: 249.75Mhz תודה
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את קירור הזיכרון Thermaltake CYCLO CL-R0023: אתר היצרן: http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1306&ID=1605 באתר היצרן כתוב שזה מתאים ל-DDR,DDR2. לא כתוב לגבי DDR3 (יש לי Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 - וזה 3 סטיקים) באתרים שונים שניתן לרכוש בהם את זה כתוב בחלקם DDR,DDR2,DDR3. ייתכן וזה אכן תואם ל-DDR2 ולא כתוב זאת באתר היצרן כי הקירור יצא לפני שיצא לשוק DDR3 ואלו שכתבו שזה תואם כנראה ניסו אותו. עכשיו אני מעוניין לרכוש אותו אבל לא יודע אם הוא באמת תואם DDR3. יש כאן מישהו שיודע שזה אכן תואם ל-DDR3 כמו שיש לי? האם לדעתכם קירור כזה מומלץ לזיכרון? אם לא, על מה אתם ממליצים? ודבר אחרון, איך הזיכרון בדיוק מחובר? נראה כאילו שז…
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
בבקשה לענות האם המעלות תקינות . לאחר מכן מה הטווח מעלות שאמור להחשב כ "טוב" ורק אז לתת עצות איך לשפר הבדיקה בוצעה ב OCT עם כל ה LOGICAL CORES ב 64BIT במשך שעה וחצי 90 אחוז MEMORY ומשום מה CORE #0 תמיד הכי קר. למה? PC Specs •Case: Antec GX 505 windowed with 1X2 Antec 120MM Fan on top+1x1 JTC led fan on front •CPU: Intel® Core i7-2700K CPU @ 3.50GHz-4.5GHz Turbo OC (8 CPUs) •CPU Cooler: Hydro Series H60 Liquid CPU Cooler, 2x1 120MM fans on radiator in Push&Pull •Memory: Samsung 8GB 4X2 DDR3 1600Mhz •Video Card: Sapphire R9 280X Dual-X 3GB •Power Supply: CoolerMaster GX II 550W •Motherboard: Intel® Desktop Board DZ68BC •OS: Windows 8.1 Enterprise 64bit …
-
- 4 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
-
אני צריך עזרה בבחירת גוף קירור למעבד אינטל... אני מחפש משהו שיהיה כמה שיותר שקט, הביצועים חשובים, אבל לא יותר מהרעש... אני חשבתי על ה- Rocket של - Thermaltake אבל אם למישהו יש הצעה אחרת למשהו גם יותר יקר היא תתקבל בברכה. תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי דל 1520 כבר שנתיים בערך. מהיום הראשון המחשב היה די חם, אבל לא משהו מיוחד שבמעבדה יסכימו לפתוח את המחשב בשבילו. 55-65 מעלות במנוחה. לפני כשנה המחשב התחיל כל כך להתחמם בפעילות מאומצת עד שהמעבד היה מגיע ל- 98-100 מעלות והמחשב היה מכבה את עצמו. במעבדה (הידועה לשמצה) של דל בהתחלה אמרו שאין בעיה כי המחשב עובד כבר יומיים ולא נכבה, אבל אחרי שהדרכתי אותם להפעיל ORTHOS כדי לאמץ את המעבד הם השתכנעו וסידרו שם משהו... בערך. עכשיו שנה אחרי, שוב במאמץ (משחקים/פלאש וכו') המעבד מגיע ל- 98 מעלות, אבל הפעם הוא לא נכבה אלא פשוט מתחיל להעלות ולהוריד את מהירות המעבד: מ- 2 לסביבות 1.2GHZ, יורדות כמה מעלות ואז הוא חוזר ל- 2. הדבר הזה גורם ללאגים מעצבנים ביותר וזה בלי קשר לחום שיוצא מתוכו. …
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי ישן ואין לו בקרי טמפ אז אינני יכול לראות את הטמפ אני צריך המלצה לבקר טמפ עדיף גם עם בקר מאוורים 200-300
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
דרוש זיכרון ללוח P35DS3L מתוכנן OC תקציב לא ידוע היי אני צריף תחלופה ל2GB OCZ 800 שיש לי.. מתוכנן OC לא ברמה הכי גבוהה שאני אגיע אליה עם קירור אויר (כרגע מתוכנן VENDETTA2 או U120E..) המפרט המלא בצד. אבל בקצרה זה P35DS3L ומעבד G0 Q6600 כמובן שאני מעדיף 4GB על פני 2GB, אבל התקציב לא ידוע כרגע.. ואם זה משנה, אז אני מעדיף 2GB עם OC ממש טוב, מאשר 4GB ושיהיה OC פחות טוב ואם אתם ממש מתקשים לתת לי משהו בלי תקציב, אז תביאו לי משהו לאיזור תקציב 400 משהו ל500 משהו ל600 ומשהו ל700 כך שכשאני ארצה לקנות אני אחליט מה התקציב ולפי כל אחד אני ישר אדע מה לקנות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי דגם מאוד קר של הכרטיס במקסימום הוא מגיעה רק ל 70 מעלות זה GDDR3 512MB 1 מה המקסימום טמ'פ שמותר לי להגיע איליו ומה הטמ'פ שהיצרן ממליץ 2 כמה קרוב אני יכול להגיע ל 4870 מבחינת ביצועים 3 כמה מומלץ להאלות את מהירות המאוורר מבלי שהוא התקלקל תוך חודש (הוא על 50 והטמ'פ המקסימום 70) 4 איזה תוכנה מומלצת לביצוע ה OC בצורה הטובה ביותר 5 אפשר להגיע לתדדרים יותר גבאם ממה ש CCC מציעה ? *ב 50% לא שומעים את המאוורר בכלל *ספק לא מגביל (OCZ 500W) *זה הקירור שהגיע עם הכרטיס : http://www.thg.ru/technews/images/sapphire_radeon_hd_4850_1gb_1-040708.jpg
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להגיד לי איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המעבד שלי בXP לא דרך הביוס תודה
-
- 4 תגובות
- 439 צפיות
-
-
כמו שנושא אומר. אם אני עושה oc ל6600gt ול6800gt מה יצא לי. כאילו זה ישפר בהרבה? ועוד שאלה האם ה6600gt כשהוא בoc רציני יותר חזק מה 6800gt? והאם הקירור של albatron 6600gt מספיק לעשות oc גדול? יש לי מארז מאוורר ביותר של tt עם הרבה מאווררים
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ביצעתי המהרה לכרטיס מסך: GPU CLOCK: 685MHZ המליצו לי על 700 אך כל מגה מעל 685 גרם ל 3DMARK06 לקרוס. Memory: 1035MHZ Shader: 1755MHZ 3DMARK06 הניב תוצאה של 14008. איך התוצאה, מספיקה? יש מקום לשיפור? אשמח לשמוע הצעות. בנוסף צירפתי כמה תמונות של התצורה הנוכחית עם כל המאווררים + Accelero s1 מי שמתעניין. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אנשים אני צריך את הסכמה הכי פשוטה שיש לביי באס 6מאווררים עם לדים צבעוניים 5/0ff/12
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לייעץ לי איפה כדאי למקם מאוררים בנוסף למה שיש לי? יש לי מעבד AMD ואני רוצה לקרר אותו יותר (טמפ' אחרי שעה עבודה: 47 מעלות). אם אפשר גם אז לצרף הסבר איך אני יכול למקם את המאוררים ואיזה כיוון יהיה כל אחד (מוציא או מכניס אויר)... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 429 צפיות
-
-
ראיתי באתר זה את הלינק הבא: http://www.pickis.com:81/akai_datorvideo/page_1.html ומאוד אהבתי את הרעיון שהחלטתי לעשות לעצמי גם כזה. מצאתי וידיאו והכנסתי מחשב הבעיה הצפויה לי היא חום, הבעיה הנוספת שאין מקום לדברים רצינים כמו לצעות אלומיניום או נחושת למינהם. הפתרון שחשבתי עליו הוא למלא אותו במאוררים כשאני מכוון טוב מאיפה יהיה כניסה של אויר ומאיפה יציאה - הבעיה שזה יצור לי - רעש לא נורמלי מאחר ואני יזדקק להרבה מאוררים. כדי שהעבודה שלי תצא שימושית בסופו של דבר אני חייב לפתור את הבעיה הזאת pliz help
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני נמצא עם קירור מסוג מוגן 3. ובמארז שלי יש שלושה מאוררים קדמי מכניס אוויר - דלת מכניס אוויר - אחורי מוציא אוויר. הייתי מעוניין להוסיף עוד מאורר. ניתן להוסיף עוד 4 מאוררים, רציתי לדעת איפה לדעתכם הכי עדיף לי להוסיף מאוורר (או לא עדיף..) ובכמה זה יעזור/יתרום לי לזרימת האוויר במארז. העלאתי תמונה לדוגמא.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פשוט אני קונה עוד כמה זמן את המעבד הזה אז אני רוצה לדעת איזה גוף קירור יתאים אליו הכי טוב תודה מראשש...
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
התקנתי קירור למעבד (אינטל E4300) במטרה להשקיט את המחשב, מאוורר זלמן CNPS700. המאוורר כרגע מסתובב במהירות ממוצעת של 2600RPM, וטמפ' המעבד הממוצעת היא 25-30C. המאוורר אמנם שקט אולי יחסית למחשבים אחרים, אבל עדיין אפשר לשמוע אותו גם ממרחק של כמה מטרים מהמחשב. אני יודע שיש כל מיני אפשרויות לשלוט במהירות המאורר, אבל לא ממש הצלחתי לעשות את זה. ניסיתי לעבוד עם SPEEDFAN ועם PC PROBE של אסוס, אבל כלום לא קרה. נכנסתי להגדרות של הביוס, הפעלתי את QFAN, הגדרתי שניתן לשלוט על המאורר, ניסיתי לסמן שם אפשרות של SILENT MODE - אבל כלום לא עוזר. המאוורר כל הזמן מסתובב באותה מהירות ולכן עושה את אותו רעש. יש למישהו עצה מה לעשות? [דרך אגב, המאוורר מחובר ללוח אם ולא לספק כוח, אז לא זאת הבעיה]
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
של חברת pro'sKit המפרט בלינק הבא: http://www.prokits.com.tw/english/on_line_cat/12_power/p122.htm ניראה לכם שהוא שווה משהו? אני יוכל להרכיב עליו ראשים של דרמלים מחברות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מקור: http://www.pcmasters.de/hardware/review/scythe-computex-2007.html נראה חמוד, רק צריך לחכות למחיר/ביצועים
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
משהו יכול להגיד לי פעם אחת ולתמיד האם אני צריך לחשוש מהמשקל של הקירור zalman 7000-cu??????????? הוא שוקל בערך 750 גרם וחלק אומרים לי שזלמן לא תרשה לעצמה למכור קירורים שישברו מעבדים וחלק אומרים לי שהמשקל שלו מופרז מאוד ומסוכן למחשב........ אז משהו יכול להגיד לי סופית האם אני צריך לחשוש שיקרה משהו למחשב שלי אם אני ישים את הקירור הזה במחשב??????הוא יכול ליפול לי בתוך המחשב???????
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
היי, חבר שלי מחבר במארז אחד שני ספקים, השני בשביל הFANS, איך אפשר לחבר אותו כך שידלק בעת שהראשון נדלק ללא חיבור ללוח?
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-