עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by BoRiS.K,

יש לי GEFORCE 6800GT בסטוק ובלי קירור (רגיל) התוצאה היתה 4500 עכשיו קניתי קירור חדש (http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm) השאלה שלי האם זה יעלה את התוצאה שלי ב3D MARK או שאני צריך לעשות אובר קלוק לכרטיס והאם זה שווה ביכלל? המפרט שלי: מעבד-amd athlon 64 3000 לוח אם-epox 8kda3j זיכרון-samsung 512*2 כרטיס מסך-xfx geforce 6800gt 256 agp (עכשיו עם הקירור החדש) ספק כח- thermaltake 420w אני חושב שציינתי את כל מה שחשוב...

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  2. מה אמורה להיות טמ"פ של אינטל 2.4 במנוחה ובעומס ומה אמורה לךהיות מהירות המאורר ? נראה לי שהטמ"פ גבוהה מידי והסל"ד נמוך מידי איך אני יכול לשפר את שניהם ?

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  3. יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4 במהירות 2.8 ג'יגה-הרץ, מה אמורה להיות הטמפ' שלו? לפי התוכנה Everest הטמפ' של המעבד שלי נע בין 44-48 מעלות צלזיוס, זה טוב או לא? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יש לי מעבד PEN D 930 (פרסלר) והוא עובד במנוחה על 50 מעלות...האם זה הגיוני? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  5. Started by MTKOL,

שלום לכולם, רציתי לשאול, מה אמורה ליהיות הטמפ' של המעבד שלי (INTEL PENTIUM D 930 3.0GHZ מסדרת ה- 2X2M CACH) במנוחה? ובעומס? בתודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  6. Started by Danny_The_King,

בקיצור.. אני לא אחד שמבין על OC כלום אבל זה נישמע מגניב רצח.. לקנות מעבד של 3GHZ ולהפוך אותו לאיזה 4.5.. אבל האם זה בכלל כדאי? ואם כן.. אז למה היצרן לא עשה את זה לבד כבר.. מן הסתם מעבד של 4.5GHZ שווה יותר כסף.. אני שמעתי מפי טכנאי בכיר במעבדה של רשת מחשבים בכירה.. שטען שלעשות OC זה אם נשווה את זה לרכב .. כמו לנסוע ברכב(פיאט) במהירות 100 על הילוך 2 בסופו של דבר ההילוך ישרף.. או יקרע אחרי זמן שהוא פחות בהרבה ממה שהוא אמור לעשות.. מה שאומר שהמעבד אם הוא אמור להחזיק כל החיים.. הוא פשוט יפגע וילך... והלך הכסף..והוא הציעה לי אם כבר עושים OC ל3GHZ אז מקסימום להגיע ל-3.5GHZ... כי מעבר לזה.. חבל על אותו מעבד/כרטיס זיכרון/כ.מסך וכו'... מה אתם אומרים על המיתוס ? האם בן אדם שמשק…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אני לא מבין את התוצאות. סליחה על הבורות ???

8. שלום יש לי geforce4 mx440 agp 8X 64MB ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק תוכלו לעזור לי הכרטיס עצמו הוא של ASUS הנה תמונה שלו: http://img150.exs.cx/img150/5053/278l8ws.jpg לכל העוזרים תודה רבה מראש :yelclap:

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by eytan243,

שלום ! יש לי מפרט לוח GA-7N400-L מעבד AMD ATHLON XP 2400 קירור למעבד VOLCANO 11 אני רוצה לעשות אוברקלוק מה עלי לקחת בחשבון ואיפה בדיוק אני עושה את השינויים אם השליטה על הלוח נמצאת ב -AUTO

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  10. מעבד פשוט 800 מגהרץ. רוצה להגיע ל1333, או 1066... לא יכול, בשניהם הוא לא יציב, ניסיתי להעלות מתח למעבד ל1.40 או ל1.35 ניסיתי להעלות מתח לזכרונות ל 2.090 כלום לא עוזר, המעבד מסרב לעבוד בכזה FSB.... מבקש עזרה, נואש!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by shloosh,

עד כמה אני יכול להגיע עם 9700 פרו של גיגהבייט? ואיזה שיפור זה יביא לי.?

12. קניתי מחשב חדש....עכשיו יש לי עליו v12 ועצוב לי לראות את הגוף קירור המקורי סתם יושב בקופסא ;D הוא יכול לתרום במשהו למחשב היותר ישן? (p4)

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  13. יש לי GF2MX אני כבר אפילו לא זוכר כמה. זה ELSA Gladiac 511. ואני תוהה אם לקחת לו את הגוף קירור (על אף שהוא מטבע של חמש אגורות לעומת הקירור של הR9800P שלי, לא נראה לי שהוא יוסיף בגרוש, 7ס"מ*4ס"מ*1ס"מ). או להתאמן בOC לכרטיס מסך לקראת העתיד... אולי יש למישהו הצעות מגונות אחרות? אני אשמח..

• 15 תגובות
    • 946 צפיות
  14. שלום, ברצוני לעשות אוברקלוק למחשב שלי... מפרט: AMD Athlon XP 1900+ Gigabyte 7AVXP nVIDIA GeForce 440 MX 256 RDRAM Windows XP Professional Linux Mandrake 8.2 (בקרוב FREEBSD) אגב, החלפתי את המעבד המקורי של AMD בגלל שנשברה לו כנף באיזה מעבד די זיפט שבנוי לאינטל (אני חושב). יש לי שני מאווררים במארז - אחד בספק, ואחד נוסף מתחת לספק. הטמפרטורה נכון לעכשיו היא: CPU A TEMP - 57 SYSTEM - 40 אגב, מהם הסיכונים הכרוכים בהמהרה? האם זה יכול להיגמר בשריפה של המעבד שלי? האם יש תוכנות שמונעות התחממות יתר של המחשב/מעבד? ממה אני צריך להזהר? האם כדי להחליף את קירור המחשב לקירור מים? אם כן, האם זה מסובך להתקין את זה (אני לא ממש מפחד לגשת למחשב.. יש לי ידע בחומרה), מה צריך לעשות (פחות או יותר)…

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  15. היה לי מחשב 586 שפירקתי, לקחתי לו את כל החלקים, ונהנתי מאוד, אבל מה אני יכול לעשות לו עכשיו שיהיה שימושי למחשב שלי או שסתם יהיה מהנה?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  16. השאלה בכותרת

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  17. כתבתי בתיאור SubX בכלל שאני סומך עליו לגמרי אבל אני אשמח לקבל עזרה מכולם כי כמובן שאני סומך בכללי על כל המשתמשים פה יש לי 700 שקל ואני מתכוון להוציא אותם רק על קירור המחשב שזה כולל כל מה שבא לכם העיקר לנצל את ה700 שקל האלה במקסימום תועלת שלהם לקירור להחליף מה שבא לכם במפרט.. אני יודע ש700 שקל זה לא כזה הרבה אבל אני רוצה ניצול מקסימלי לקירור וגם שקט לא יזיק בכלל תודה.

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by Shadow64,

אז ככה: עד השבוע שעבר המאוורר של המעבד היה מאוורר סטוק פשוט של אסוס. הטמפ' של המעבד הייתה באיזור 60-65 במנוחה.. ביום שישי קניתי את ה 9500 והתקנתי אותו, אבל מסיבה כלשהיא נדפק לי הלוח (D945PSN) והמחשב היה מושבת בסופ"ש... אתמול שדרגתי את הלוח ל D965LT (למה נשארתי באינטל? יש לי הנחה על לוחות אינטל בחנות מסוימת) ועל הדרך הוספתי עוד 1G זיכרון... ;D פירמטתי והתקנתי הכל מחדש, א-ב-ל עכשיו בלוח החדש אני לא מקבל קריאה של טמפ' מאף תוכנה חוץ מהתוכנה של אינטל, שמדווחת על.... נכון, 60-65 במנוחה.... הביוס עודכן, ווידאתי אינספור פעמים שהגוף קירור יושב טוב על המעבד, השתמשתי בארקטיק סילבר לפי המדריך, אני כבר לא יודע מה לעשות... המאווררים מסודרים אצלי כך שמאוורר 120 מכניס אוויר מקדימה, ומאו…

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  19. פשוט באתי לחבר מאוורר למארז ואני שם לב שיש לי רק חיבור אחד על הלוח (של המעבד....הלוח בכלל מוזר) יש איזה פתרון או שאני תקוע?

• 7 תגובות
    • 469 צפיות
  20. Started by p-o-i,

אני מגיע בלי בעיה ל4000 עם ה E8400 שלי אבל בגלל שיש לי DDR2 800 הם בלית ברירה עולים ל900 ואז הם כושלים ובגדול ופשוט מפילים את המחשב...מה אני עושה?...איך אני דואג לא לבצע להם אוברקלוק?...יש לי P5K...

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  21. Started by digitalseeker,

יש לי E8400 (התחדשתי) , אני מנסה לעשות OC אני ביטלתי את הCPUID LIMIT , ואת הTHROLLING. הגדרתי באופן ידני את המהירות במכפלה של X9 עם תוספת של X0.5 (זה המקסימום). שיניתי את המהירות BUS שלו ללא זוכר איזה מספר שמראה לי שהוא צריך להיות על 3.5GHZ וזה גם ציין שזה שינה את מהירות הזיכרון. שיניתי את הכל לEXTREME. וגם שיניתי את המתח של הליבה ל1.2650V העניין הוא כשאני נכנס למאפיינים של המחשב שלי אני רואה רק 3.0GHZ וגם כשאני מפעיל OCCT אני רואה 0% OC ו3.0GHZ. מה אני עושה לא נכון ? אגב אני משתמש בGIGABYTE DS4 X48 בתור לוח אם. מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ExploiT,

שלום לכולם אני קונה בקרוב "ציוד כבד" מארז חדש (SUPER TELNET ) לוח אם חדש מוסיף כרטיס זיכרון ואני יקבל את הראדון שאני מצפה לו כבר הרבה זמן הלוח אם ABIT IC7 MAX 3 ומוסיף כרטיס של 256 DDR OCZ וקירור רצחני לראדון 9800 פרו (Arctic-Cooling VGA Silencer ) למעבד אינטל פנטיום 4 1.8 אני מחליף תמשחה לארטיק סליבר 5 ומחליף תסניק היט לספארק 7 פלוס או בשמו הפחות מקורי שהמצאיו כאן אנשים וולקנו 7 ולכרטיסי RAM שלי אני מסויף היט סקיקנים קיצר הולך להיות קירור רצחני עכשיו אני יודע איך לעשות אוור קלוקינג לכרטיס מסך עם התוכנות שיש פה באשכול הורדות אבל איך עושים למעבדים או לוחות אם וכול השאר? ותגדיו אחרי שאני יעלה לאט לאט עם המירות אני מריץ כול פעם בדיקה של 3DMARK04 זה בסדר? אם זה לא יתק…

23. אורח Si-Nom

יש לי Radeon 9800 Pro 128 MB של ATI איזה תוכנות אני צריך ומה אני עוד צריך לדעת בישביל לא להרוס אותו כי אין לי אחריות עליו יותר...

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  24. אני עוד בחיים שלי לא התסיתי באוברקלוק, וראיתי בסקר של האתר שהרבה כבר עשו אוברקלוק, והעניין הזה נורא מסקרן אותי, למרות שאני יודע שאני יכול לדפוק את המחשב שלי. יש לכם אולי איזו תוכנה/אתר בעברית שיעזור לי ללמוד קצת בעניין? יש לי מעבד אטלון אקס פי 1700 וכרטיס GF2 GTS 32MB (השאר למטה), ויש לי גם תוכנת EASY TUNE כזאת שעושים אוברקלוק פשוט, אני רק רוצה לדעת מה אני צריך לדעת וכמה אני יכול להגביר את המהירות... תודה

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  25. יש לי Inno3D Geforce FX5700LE שעובד על 225/400. כל פעם שאני עושה Test להגדרות החדשות שאני רוצה לתדירויות שעון וזיכרון ב -RivaTuner הוא נותן לי הודעה שעלי להוריד את המהירות שרציתי (מצורפת תמונה) הוא מראה את אותה ההודעה גם כשאני מוריד את מהירות ה-Default! הורדתי את העידכון האחרון לדרייבר שלי וגם עידכון אחרון ל-RivaTuner. כמו כן ניסיתי להשתמש ב-Omega Drivers והוא נותן לי את אותה השגיאה! מה אני צריך לעשות? ראיתי שיש בתוכנה אפשרות לשנות משהו ב-Registry - אולי זה מה שאני צריך לעשות? אולי לשנות את המתח לכרטיס מסך??? בבקשה תעזרו לי! אני מת להגביר את הכרטיס

• 0 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.