אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני צריך גוף קירור נורמאלי למעבד AMD Athlon 64 3000+ Venice שיהיה בחנות www.zigzag2000.co.il תקציב : 100-120 שיהיה טיפה יותר טוב מהקירור Box , לא צריך יותר .
-
- 8 תגובות
- 574 צפיות
-
-
המפרט למטה התחתון בלי מאמץ 35 קירור סטוק... מאמץ זה קידוד סרט !
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ראשית אני מצטער שלפני 3 ימים עברתי על חוקי הפורום ושרשרתי את אותה הודעה בשלוש מקומות.עכשיו קראתי את חוקי הפורום ואני מקווה לא לשגות שוב! לשאלתי: בלוח אם שלי(k8n-sli) יש מקומות ל 4 חיבורים של מאווררים,כדלקמן: sys_fan, pwr_fan, nb_fan, cpu_fan חוץ מNB_FAN שהוא בעל חיבור 2 פינים,לכל השאר יש חיבור בעל 3 פינים. קראתי מה השימוש לשלושת הפינים:אחד לאדמה(בד"כ שחור),אחד למתח(בד"כ אדום) ואחד לחיישן(בד"כ צהוב). לגבי cpu_fan אני כבר הבנתי - הוא גם היחידי שמאויש-המאורר של המעבד AMD מחובר אליו. מהו NB_fan? מישהו יודע היכן עליי למקם כל מאורר שאני מחבר בהתאם לקונקטור? מצורפת תמונת מסך של הלוח אם מהאתר הרישמי של ג'יגה-בייט [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
שלום רב עשיתי ל 7800GTX שלי OC והגעתי ל 485@1360 וכל מגה הרץ יותר מזה נהיה לי ארטיפקטים הבנתי שעל ידי הגברת המתח אפשר להתקדם עוד עם ה OC ושיש 2 דרכים 1 פיזי VOLT MOD ו2 צריבת ביוס עם מתח גבוה יותר אני לא רוצה לעשות שינוי פיזי בכרטיס אבל רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול לערוך את הביוס ואיזה מתח הוא אינו גבוה מדי ולא יסכן את הכרטיס תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני מתייחס לדגם AMD +3200 64 939 אני רוצה לדעת אם גוף הקירור שקיבלתי הוא מקורי
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי זכרונות corsair twinx1024 3200c2pt שאמורים לעבוד עם AMD על 2.5-3-3-6 והם עם צ'יפים של BH5. שיניתי את התזמונים שלהם ל 2-2-2-6 על מתח של 2.8 במקום 2.6 (בלית ברירה העליתי מתח, בלי זה המחשב לא היה יציב). עכשיו, אחרי ששיניתי את התזמונים, ולמרות שבBIOS התדירות נשארה על 200Mhz (יש לי מעבד 3200+ לכן הוא אמור לעבוד על 2000Mhz) גם האוורסט וגם שאר תוכנות הניתור מדווחות לי על 207Mhz, על מעבד שעובד על 2066Mhz ושהזכרונות גם, עוברים על 207Mhz, כלומר כביכול PC3300. מישהו נתקל בכזו תופעה פעם? אין לי בעיה עם זה, המחשב עובד טוב ויציב, וזה OC מינימלי שבמינימלי, אבל זה מוזר והייתי רוצה לדעת למה זה קורה. הלוח שלי הוא Gigabyte K8N Ultra-SLI. מתח זכרונות מקסימלי - 2.8V לצערי.
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שבת שלום אבא שלי יכול להשיג לי קומפרסור מהעבודה שלו(הוא עובד במפעל יש להם ענקיים וקטנים הוא יכול להשיג אחד)אז יש לי שאלה איך אני אמור לחבר אותו לכרטיס מסך?(אני מתכנן oc רצחני ;o) כאילו איך אני תוקע אותו שםיש איזה יציאה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מארז פשוט תוצרת compucase דגם 6a19 עם המארז קיבלתי air-duct\תעלת אויר למעבד. יש לי גוף קירור תוצרת זלמן משהו 7000 (92mm מאורר על גוף אלומיניום). רציתי לדעת עם כדאי בכלל להשתמש ב air-duct או שעדיף בלי. שמתי לב שהוא חוסם הרבה מהפעולה של המאורר האחורי (120mm) למרות שאפשר לשלוט בגובה של התעלה. יש לי מעבד 2.4ghz 800mhz על asus p4p800 וכרטיס מסך פשוט עם קירור פסיבי. חשוב לי שטמפרטורת המחשב תהיה נמוכה וכמו כן שהמחשב יהיה שקט, מה מומלץ לגבי ה airduct של המארז והייטסינק של zalman (או גם לא ממש יושב מעל הגוף קירור, בערך 2.5 ס"מ ימינה). אם אני ישתמש בדאקט אבל בגובה מינימלי האם הוא ישפיע על חום המעבד הוא שהמאורר האחורי "יגנוב את האויר ישירות. אני חייב לציין שתיכנון התעלה …
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
לפחות זה מה שהבנתי מהריווה טיונר [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד שלי הוא 2400 והוא מנצל רק 1800 ממנו... אמרו לי אני צריך להגדיל את הביוס עד הסוף איך עושים את זה נכנסים בתחילת המחשב כשלוחצים delete לתפריט הכחול הזה ואז?
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום האם קיים כרטיס שהינו מאוור שמקבל את המתח שלו מה- PCI BUS, כך שניתן להצמיד אותו לכרטיס (מסך) מחמם אחר לצורך קרור ??? עודד
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האם אני צריך לעלות מתח בהתאמה לבאס שאני נותן?....או שאם זה על אוטומט....אז זה יעשה את זה לבד? או שבכלל אין קשר לשניים ....ואפשר רק לעלות את הבאס?....... :s05: :s05:
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
משאבת מים שמעבירה 90 ליטר לשעה זה טוב?? זה הרבה או קצת?? כמה ליטרים מומלץ שמשאבה תעביר בשעה?
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אוקי לא מזמן קראתי ב xtreem systems איזה שהוא מדריך "חובה" לספק כוח לפני אובר קלוק שכול המטורפים עם הקרורי גז עושים לספק כוח שלהם שהמוד הזה אמור לעלות את הרייל ? מה זה נותן ? אפשר הסבר קצר איך עושים את זה כי לא הבנתי?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום אני עשיתי אוברקלוק למחשב שלי(ראה מפרט) המודרבורד שלי נמצא על מהירות באס של 280 ואת הזכרונות אני שמתי בביוס על 133 (כי לפי מה שאני הבנתי עם אני שם את הזכרונות על 200 אז זה יהיה +המהירות של המודרבורד הזיכרונות היו צריכים לעבוד של באס של 280 נכון?) ואז אני בודק בוינדוס את המהירות של הזכרונות ואני רואה שהם על 180 במקום להיות על 133+80(80 זה מהירות הבאס..)וזה אומר שהם היו צריכים להיות במהירונות של 213 נכון?? אז למה הם לא במהירות שבה הם אמורים להיות?? בתודה שגיא
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
השאלה שלי היא איך מעבירים את הזכרונות למצב דואל? האם אני יכול בכלל? כמו כן 2 הזכרונות צמודים זה לזה בסלוט 1 וסלוט 2... הנה תמונה: הזכרונות שלי הם 512 ADATA X2
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני יודע שהוא מפלצת אבל אולי היא לא מספיקה? אני חשוב שהיא מספיקה אבל אני שואל על מנת לאמת את ההשערות שלי, הוא מספיק? ד"א אם כבר פתחתי ת'רד אז אני אשאל עוד שאלה, לאחר קניית ביג טייפון האם הזכרונות הללו יספיקו לי לעשות OC עד ל2400? והאם מגיע עם הטייפון משחה? משחה טובה? איזו משחה מומלצת לטייפון? תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לכרטיס מסך עוד מאוורר 60mm רגיל כדאי? ואיך להשים אותו נושף אוויר או מוציא?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני עכשיו עם האחרונה שיצאה באתר שלהם.. רציתי לדעת אם יש גרסא יותר מומלצת (או אפילו ביוס צד שלישי לא מתוצרתם שידוע שהוא טוב יותר). תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם.... טוב הסיפור שלי הוא ככה... היום בבוקר אני משחק לתומי במחשב,לפתע אני שומע פיצוץ וריח חזק מהמחשב...בהתחלה חשבתי שהלך הספק,אחרי ששללתי את זה(המחשב עבד...) הבנתי שהסיילנסר הוא זה שנשרף.... בקיצור הלכתי לנצל את האחריות(ופה מגיע תודה רבה לזיגזג2000 על ההחלפה המהירה והשרות האדיב...) והרכבתי קרור חדש. ומפה מתחיל הסיפור האמיתי...עד היום הכרטיס שלי(6880LE) היה פתוח כולו(16x6) ועבד מעולה,ז"א הוא עבר עשרות בדיקות של 3DMARK03+05 שיחקתי שעות בהלף לייף 2,FAR CRY,doom3,fifa2006,nba06 ושום ארטיפק לא נראה... היום שיחקתי בFEAR וישר ראיתי ארטיפקים על הכרטיס מסך.... סגרתי ל-12\6 את הצינורות עיבוד ורואים טוב... HL2 עובד טוב גם עם צינורות פתוחים לגמרי... השאלות שלי ככה: א. האם יכו…
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם ל6600GT יש גשש חום אשר מראה טמפרטורה על ידי SPEDFAN או תוכנה אחרת.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מישהו חשב לעשות או עשה מערכת קירור נזולית שבאה ישירות מהמקרר לתוך המחשב? תחשבו על זה שנייה, המים במקרר מגיעים ל0 מעלות+- אז אם מעבירים אותם טוב דרך צינורות נחושת עם בידוד טוב והכל ואיזה מנגנון נגד הזעה (שלא יטפטפו המים) אז זה יכול לקרר את המחשב בצורה מטורפת, ואפשר לקחת את זה הלאה עוד יותר למשל לשים תא עם אלכוהול במקפיא (הרי אלכוהול לא קופא) ואז זה עוד יותר קר יש רק בעיה אחת של ההתנדפות של הכוהל. בקיצור רציתי לדעת אם מישהו חשב על זה או אם מישהו עשה כזה דבר כי אני חושב לבנות כזה דבר עם עזרה של אבא שלי שהוא עובד בקירור ומיזוג אוויר. אני רק רוצה לדעת אם זה הגיוני
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יחסית טוב במחשבים אבל בחיים לא עשיתי OC לשום רכיב במחשב אני לא מבין בנושא הזה ממש ושמעתי על הדבר הזה שאפשר לשפר את הרכיב לרמה יותר גבוהה במקום לקנות אחד יותר טוב אז אני רוצה לדעת האם אפשר לעשות לכרטיס מסך X800GTO2 OC ואם כן איך?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איזה מערכת קירור כדי לי לקנות ב200 שקל לכרטיס radeon 9600 pro בשביל לעשות oc מטורף ולצרוב את הביוס?!?!? :s05:
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-