אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
איך ייתכן שלמשל מופע רוק (לדוגמא) 100 דציבלים, והמאוורר 21...? :s05: זה לא הרבה? או שזה פרמטר מדידה אחר. לא ממש הגיוני שמאוורר יפעל ברבע מעוצמת הקול של מופע רוק.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי,רציתי לדעת מהו קירור המים הטוב ביותר שיש ועד איזו טמפרטורה הוא מקרר?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
₪691 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ₪576 כמה OC אפשר לעשות לזיכורנות הללו..? יש זיכורנות אחרים באותו המחיר שעדיפים מבחינת OC בחנות IQPC..?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעלות לאתר יות מתמונה אחת איך אני יכול לעלות לנושא שפתחתי תמונות אני משתמש באתר הבא בשביל לאחסן את התמונות http://www.imageshack.us/
-
- 4 תגובות
- 466 צפיות
-
-
האם כזאת טמפרטורה בטוחה לכרטיס, גם לשימוש לטווח ארוך? זאת הטמפרטורה המתקבלת לכרטיס מסך, אחרי חצי שעה של בדיקת יציבות ה-R-T HDR, שמתי אותו על תדרי הסטוק של ה-SPARKLE CALIBRE 8800GTS 320MB. עריכה : הוא עושה תדרים של GTX בלי בעיה, אבל אני לא יודע אם כאלה טמפרטורות בטוחות בשבילו, מה דעתכם? עריכה שניה : האמת היא שברגע שעליתי לתדרים של ה-GTX בליבה ובזכרונות, שמתי לב גם שה-SHADERS קפצו מ-1200 ל-1350MHZ, האם יכול להיות שמשהו בכרטיס גורם לקפוץ ככה בתדרים, אפילו שעוד לא נגעתי בהם?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אהלן חברה, כרגע ה-3770K שלי מכוון על 4.6GHZ כאשר ה-VCORE על 1.304v ועובד מצויין (טפו טפו) כ-55-60 מעלות בפעולה. רציתי לדעת האם ניתן לעבור ל-4.8 ואם כן, בכמה אצטרך להעלות את ה-vcore בערך ?? לוח האם הינו Asus P8Z77-V DELUXE תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג לסלרון 900 הצלחתי להגיע איתו ל 1 GHZ שניסיתי 1.1 GHZ או 1100 MHZ המחשב לא נדלק. שהחזרתי ל 1000 MHZ הוא נדלק אבל באסה ! רציתי להרים אותו בעוד 200 MHZ . טוב גם 11% שיפור ל CPU זה מכובד ;D למרות שבפועל אין הבדל בביצועים 900-1000 דה סם אולד שיט.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם שמעתי שמישהו הרכיב זכרונות הפוך (לא יודע איך הוא עשה את זה) ונשרף לו הלוח והזכרונות... עכשיו אני הרכבתי פעם SDRAM והייתי יכול להרכיב בכיוון אחד... המממ DDR לא הרכבתי... זה שונה? ודבר כזה באמת יכול לקרות?
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אם אני שם ככה מאורר זה בסדר הוא יאורר טוב? או שעדיף שהוא ישב במקום שלו עם ברגים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 413 צפיות
-
-
בפורום מפרטים המליצו לי לקחת Arctic Cooling Freezer 7 Pro למרות שהדגשתי שאין בכונתי לבצע OC האם קירור אחר באמת הכרחי ?
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום.. לא הייתי בטוח איפה לפרסם את זה, אז אם זה לא הפורום המתאים ובקשה תעבירו. לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש הינה המפרט: e7200 בקירור סטוק EP43-DS3L 2GB WD 640AAKS HD4850 zalman cooling coolermaster 334 elite + seasonic 500W הטמפרטורות: המעבד עומד על 48 מעלות בשני הליבות והכרטיס מסך על 45\46 מעלות שניהם במנוחה. הטמפרטורות תקינות? ועוד משהו, המחשב מאוד רועש :-\ הלכתי לCCC וניסיתי להגביר\להנמיך את מהירות המאוורר אבל גם ב20% וגם ב100% הטמפ' נשארת אותו דבר ועוצמת הרעש לא משתנה, מאוד מוזר. מישהו יודע למה זה ככה? אני ממש רוצה להנמיך את הרעש כי הוא חזק וקצת מעצבן. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי סינק נחושת של PENTIUM 4, סינק ארוך של SLOT1 פנטיום 3 ואחד רגיל של פנטיום 2, יש לי SAPPHIRE ATI RADEON 9100 128 MB, אני רוצה להחליף קירור, איך אני עושה את זה ? (אין לי דבק תרמי קראתי פה משהו על אזיקונים...)
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
זה לא עובד. עוד לפני חודשיים ומשהו ניסיתי לשמן כמה מאווררים שהתחילו להרעיש והם המשיכו להישאר כך אחרי השימון שלפי ידיעתי נעשה כראוי. אני חושב שכשהשמן המקורי של המאוורר נגמר אז ה bearing נהרס, ועוד שימון לא יעזור לו. השתמשתי לא בWD40, אלא ב 3 in 1 של אותה חברה.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 XP של חברת SAPPHIRE. בקרוב מאוד (בחודש הזה) אני קונה את ה- Arctic Cooler שבטח רובכם הגדול כאן מכיר... אז אני צריך קצת מידע על ה- Arctic Cooler למי שכבר יש וכמה מעלות הוא פחות או יותר מוריד... ויש לי גם קצת שאלות למשל: כמה 'הרץ' (Hrz) אני צריך להעלות (בערך) כל פעם שאני מעלה ל- Memory או ל- Core? ואם כבר העלתי את הנושא אז מה בעצם תיהיה ההשפעה של להעלות ל- Memory ומה ל- Core? טוב אני לא זוכר כרגע עוד שאלות שיש לי אבל מי שיוכל להרחיב קצת בנושא זה יעזור לי מאוד... אלף ו- 1 תודות למי שיענה לי בקפדנות על השאלות שלי!! ;D 8)
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3000 ווניס AMD הוא כרגע עובד על 2000MHZ לאחר OC (העלתי את המתח ב0.25 ול MHZ-223 במקום 200) הטמפ" שלו במנוחה היא 27 מעלות כשקודדתי איזה סרט והמעבד היה ב100% שימוש הטמפ" עלתה ל40 זה בסדר ? יש טעם לעלות מ223 ?
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מעבד מסוג Amd Athlon xp 2900+ 2GHZ , יש כמה משחקים שלא רוצים בכלל לנסות להפתח (אני שונא שהם עושים את זה) בגלל שרק המעבד שלי נמצא מתחת לדרישות המינימום (כל שאר הרכיבים הם בדר"כ מופיעים גם במומלצות), רציתי לדעת: אם אעשה אובר קלוקינג המשחק והווינדוס (במאפיינים של המחשב שלי) יזהו את השינוי וייתנו לי להריץ??? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני שומע כל הזמן את עינייני הקירור האלו. אני יודע שזה שומר על המעבד,וכו' יש לי שאלה, מה זה OC איך עושים את זה? חוץ מיזה, אל פסק,הוא מגן על המחשב ממתחים,כך שהסיכויים שהפסק ישרף,קטנים. אודה מאד למי שיסביר לי
-
- 4 תגובות
- 414 צפיות
-
-
1.גריז טרמי = משחה טרמית? 2.מה לקנות: ARCTIC ALUMINA או ARCTIC SILVER 3 ?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
רציתי לקנות מערכת קירור מים עכשיו אין לי מושג מה טוב ומה לא ריציתי שהיא תקרר את המעבד הכ מסך ואם אפשר גם תנורתברידג' תוזה לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי כרטיס מסך בשם Asus Radeon A9600XT ונשאר לי הכרטיס הישן: MSI GeForce FX5200 T-128. מספר שאלות לגבי OC עליו: 1. מזה D.O.T, Dynamic Overclocking Technology ? במה זה עוזר? 2. איזה קירור מומלץ לשים עליו? איזה מאוורר ואיזה היטסינק? שיקרר טוב, אפילו ב-OC רציני! 3. האם הכרטיס בכלל טוב ל-OC? 4. איך אוכל למדוד את הטמפטורה שלו, אם אין לו מד טמפרטורה? זה בכלל אפשרי?! 5. עד כמה בערך מומלץ להמהיר אותו? כמה CORE וכמה MEMORY CLOCK מומלץ שיהיה? 6. האם ישנן תוכנות שבודקות יציבות של כרטיסי מסך לאחר OC, בדומה ל-PRIME95, כאשר פריים מודד מעבדים? 7. כמה MHZ הבדל נחשב להרבה ונראה הבדל בביצועים? תודה רבה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
האם שווה לי לעשות oc למעבד הזה i5 750 2.66g , יש לי לוח אם - Gigabyte H57M-USB3 , 4gb זכרון , וכרטיס מסך זמני nvidia 9600 gt . אני יראה שינויים בביצועים של המחשב ברמה גבוהה או שלא שווה לעשות oc ?
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כן כן אנשים.. עשיתי אוברקלוקינג לכרטיס מסך geforce 4mx 440 se.. אני לא יודע למה אמרתם שאני בקושי יצליח להעלות ב3 נקודות..(ואני לא יודע אם התוצאה שהגעתי אליה נכונה) אבל תראו תראו: מ 2856 העלתי ל-3173 העלתי ב- 314 נקודות אם אני לא טועה.. זה יכול להיות.. בטוח שאין איזו טעות? ...ותודה לכל אלה שענו לי על השאלות כשהייתי צריך אותם בעניין ה אוברקלוקינג.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פדים כאלה כי אולי אני יצתרך להחזיר את הקירור המקורי של הכרטיס מסך שלי... מקיצור עשיתי חיפוש קטן באינטרנט ולא מצאתי! אני ישמח אם תעזרו לי למצוא! תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן , לא ידעתי איפה לפתוח את הת'ראד מקווה שכאן זה מתאים פחות או יותר . לאחרונה רכשתי מחשב חדש שעלה לא מעט ואשמח למישהו שידריך אותי כיצד ניתן לנקות את המחשב בצורה הכי יעילה והכי בטוחה . במחשב הקודם הייתי משתמש בפן ( מצב קור כמובן ) ומפזר את האבק מחוץ למארז אך הבנתי שזה לא מומלץ \ לא מנקה בצורה טובה . אעריך מאוד עזרה בנושא . תודה (:
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי בשוונג של עדכון ביוס, כי זה כיף. ואז החלטתי להסתכן ולנסות לשחק קצת עם הזכרונות. התמזונים חזרו למצבם המקורי, ואת ה FSB העליתי ל-220 בתמורה כמובן שהרודתי למעבד מכפלה ל-8, כי אני לא רוצה בינתיים אוברקלוק אמיתי, רק לפתוח קצת את צוואר הבקבוק וגם את ה HT הורדתי ל-3 בעקבות מאמר שקראתי די מזמן על זה שהוא לא משפיע הרבה, כי בלאו הכי רוב הרכיבים כיום, כולל כרטיסי המסך החדשים ביותר ומערכי רייד למיניהם, לא מנצלים אפילו חצי מרוחב הפס של 800 MHZ. הזכרונות הם GEIL VALUE. האלו שבאים עם הכיסוי הכחול המגניב, לא רציתי להוריד כי לא ראיתי דרך שבה זה יסתיים בטוב...אבל אני מחפש הסברים לתופעה המשונה שמתרחשת אצלי במחשב....אם למישהו יש...זה הזמן אהה, גם כדאי לציין שהם על T1...מה שזה ל…
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-