עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ish,

היי כולם, יש לי מחשב מבוסס AMD 3700 SANDAY DFI SLI-DR הבאתי זכרונות OCZ XTX 2-2-2-5 וספק OCZ PS 520W בקיצור כרגע זה המצב שלי בOC תראו בתמונות: אני מנסה להריץ PRIME הטמפרטורה במנוחה היא 48 מעלות בערך במאמץ היא 60 מעלות אני עם XP90 זה תקין? המתח לזכרון זה 2.9 בכל מקרה כל פעם הPRIME נופל מיד עם שגיאה האם החום תוקע את הOC? ניסיתי להריץ סתם AQUAMARK וזה עבד נהדר וקיבל ציון גבוהה למעבד אשמח אם תוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  2. http://www.thermaltake.com/product/Liguid/All-In-One/cl-w0052/cl-w0052.asp ? והאם מישו התנסה עם Accelero X2 בלי קשר לביקורת באתר? http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=90&data=1&disc=

3. Started by AgentZ,

אהלן חברים , קצת מפדח אבל הגעתי למכשול , קיבלתי היום את הEnermax Apollish שלי ואני לא מצליח לחבר את הברגים המבודדים (מגומי נראה לי) , אני לא מצליח להכניס אותו עד הרווח המיועד לו עם הבליטה , זה נראה ככה : http://www.enermax.co.uk/fileadmin/enermax/content/produkte/fans/apollish/pic_5.gif מצטער על השאלה האידיוטית ( ) אבל עזרה תתקבל בברכה ;D

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by shibby15,

יש איזושהי תוכנה לעשות O/C לכרטיס מסך VOODOO 3 3000??

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  5. שבוע טוב לכולם יש לי כרטיס מסך AGP GIGSBYTE GF6600DP 128MB\128BIT ועשיתי לו C@ 400-500 ל450-615 התוצאות שקבלתי הם זוועתיות האם המפרט שלי עושה את הבעיות הנ"ל? אני כבר אובד עצות... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by wrecker,

לפני כמה חודשים עשיתי עדכון ביוס וראיתי שנפתחו לי אפשרויות חדשות בתפריט M.I.T של הביוס. כרגע המחשב שלי על OC של 3.0GHZ (מקורי 2.33 מפרט בצד) וכמובן שאיתו עלו התזומנים של הזכרונות רציתי לדעת אם יש סיכון בזה שאני הוריד את התזמונים למקור ?? (CL 5 5 5 18 אם זכור לי נכון) תודה!

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  7. אוקיי בן דוד שלי קנה לפני כחצי שנה מחשב מהחברה KSP. שמו לו מאוורר אחד בצד שאין לי מושג אם הוא עובד, לא רציתי לפתוח את המחשב כי שמעתי שיש להם שם מדבקה שנקרעת מתי שפותחים. אז אוקיי, לחלק השמח, המעלות: מעבד: 75. לוח אם: 55. הארד דיסק: 57~. כרטיס מסך: 82. המפרט הוא כזה: PentiumD 2.8GHZ. לוח אם כלשהו של ASTROCK. כרטיס מסך של חברה כלשהי, 7300GT. הארד דיסק גם אין לי מושג, אבל 150GB. מצטער על חוסר המידע :-\ והשאלה: זה יעזור אם הוא יוסיף שתי מאווררים מאחורה שיוציאו אוויר + אחד מקדימה שיכניס? ויכול להיות שתוך כמה זמן בקצב הזה יהיה אפשר להגיד עליו קדיש? גם החדר עצמו יותר חם משאר החדרים. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  8. האם ניתן לבצע אוברקלוק לכרטיס מסך onboard כלומר כרטיס מסך שמולחם ללוח אם? אם האוברקלוק לא יצליח האם הכרטיס מסך ישרף? שימו לב זה לא בדיוק כרטיס מסך אצלי זה רק היציה של המסך שמולחמת ללוח אם

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by Polonian,

הרכיב שבדר"כ הכי מגביל ב-OC הוא הזכרון, ולכן בדר"כ ממליצים לשחק עם המחלקים כשנתקלים במהירות שעון שלא מצליחים לעבור ב1:1. רציתי לדעת למה בעצם לא אומרים מההתחלה לשים את המחלק הכי נמוך שאפשר על מנת שהזכרונות בעצם לא יהוו גורם מגביל בשום שלב של ה-OC, אפילו אם זה יהיה OC של כמעט 100%. הזכרונות יעבדו בתדר הרגיל שלהם בזמן שה-bus יהיה כמעט פי 2 ממנו. האם העובדה שיש מחלק נמוך תוריד את הביצועים של הזכרונות בצורה משמעותית?

• 11 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by winner,

שלום חברים לאחר שהתייאשתי מהנסיון להשתיק את המחשב ע"י החלפת מאווררים ובעיקר התאכזבתי מפתרונות הקירור של AC, החלטתי לבדוק אפשרות לפרוייקט השתקה מקיף יותר. הרעיון הוא להישאר עם המרכיבים הבסיסיים - מארז, לוח אם, מעבד וכרטיס מסך ולנסות להגיע למערכת שקטה ככל האפשר בתקציב לא גדול מדיי. (אדגיש שאין לי העיית טמפרטורה במחשב ומה שאני מחפש זה קירור שקט ואיכותי במחיר סביר) מפרט המחשב הוא: 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice 1 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 2 Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 C3 1 Gigabyte ATi Radeon X600PRO 128-bit 128MB Bulk 2 WD SATA 200GB 8MB 7200 RPM 1 Mitsumi floppy 1.44 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin (למארז 2…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by barshaked,

שלום לכם, לפי שאתחיל אני יציג את רוב המפרט: מעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton לוח אם: ASUS A7V600-X גוף קירור למעבד: Thermaltake Volcano SilentBoost CPU Cooler for AMD Athlon XP http://www.thermaltake.com/coolers/volcano/rs/a1889b.htm מארז של Compucase עם מאוור 120mm מאחורה. וזכרון(אילוץ) :Kingston VauleRam 512MB 333MHz DDR PC2700 DIMM CL2.5 http://tinyurl.com/32uy5 היום עשיתי באמצעות הBIOS של הלוח אם אוברקלוקינג,למהירות של 2200Mhz, והלוח אם זיהה את המעבד כ AMD Athlon XP 3200+ האם כדאי להשיאר את המעבד על האוברקלוקינג? הטמפרטורת של הלוח נשארת כרגיל (34-35 מעלות ) והמעבד מתחמם קצת יותר ל 47-49 מעלות,כשהמעבד לא באוברקלוקינג הטמפרטורות הם 45 מעלות,לרוב (במנוחה,במאמץ הטמפרטורות …

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by elixvx,

יש לי כרטיס מסך ZOTAC 260GTX {נקנה מKSP} עכשו בדרייבר שלו באה תוכנה שנקראת ZOTAC FireStrome ומהירות המאוורר מוגדרת אל אוטמטי {בדקתי בGPU-Z וזה 40%} והכרטיס די חם {50 במנוחה ו60-70 במאמץ} אז רציתי לעלות אתת המהירות לאזור ה65% בעזרת התוכנה שאני מעלה הכול בסדר זה עובד והחום באמת יורד קצת הבעיה היא שכול פעם שאני מדליק את המחשב ההגדרות חוזרות לברירת מחדל של40% מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by SamurAchzar,

יש לי A64 2800, עם לוח ABIT KV8PRO מבוסס K8T800PRO. בFSB230, עם מכפיל 8 במקום 9 המקורי - כך שהבעיה לא בCPU, כנראה, וFSB/AGP/PCI נעול, הwindows מודיע שהוא אתחל את הVPU (כרטיס מסך), כי הוא הפסיק להגיב. זה גם לא הזכרון, כי אותה בעיה קרתה גם כששמתי את הזכרון על DDR333. האם יכול להיות שהצ'יפסט עצמו לא מסוגל להגיע לFSB230? ניסיתי להעלות מתחים לNB, SB, להכל בעצם, וכלום לא עוזר. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  14. ראיתי שהוא בא עם משחה מרוחה כדאי לנקות אותה ולשים חדשה (יש לי MX-2 ) ? אפשר להוסיף מאווררים (2 של 80 ) ? זה לא יכביד עליו או משהו ?

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by jackob007,

יש לי מעבד 733 , לוח cuv4x של אסוס ו512 זיכרון הכול עובד ב133 איך אני ממהיר את המחשב (אני אפס באוברקלוקינג) תודה

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  16. קניתי אותו מאריהב את ה20X4 וכל פעם שאני כותב בעברית זה מראה בערבית! אנגלית עובד מצויין.. איך אני משנה שפה או ממשהו?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by Jochman,

אהלן, איך אני מוסיף פרוייקט למאגר ההמהרה? הגעתי ל3.7 עם E7300, מתח 1.3. כן, זה לא המון למעבד הזה אבל זה נחמד, אני מתכוון להמשיך בקרוב. http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=443515

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by Episode-666,

יש לי מחשב מאוד חזק הכולל: מארז של טרמלטייק מסוג XASER 3 מעבד 3.0 AMD XP כונן קשיח: W.D 120 GB כרטיסים מסך: RAEDON 9800 XP 256MB זכרונות : GEIL 256X2 GOLDEN DRAGON בקיצור המחשב חם מאוד ומגיע לטמפרטורות של 60 מעלות ומרתיח את החדר... וגורם להאטה בפעולות המחשב אני מתכנן גם אוברקלוק בקרוב בקיצור רציתי לדעת איזה קרור מים יתאים ביותר כמה יעלה ולמה ? התקציב הוא לא משנה יש כסף... אני מדבר על קרור על כל חלקי המערכת ואם יהיה אפשר להשאיר את המאווררים מה מו ובדיוק אני לא כל כך מבין בזה.. בבקשה בלי תשובות לא ענייניות. תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  19. שלום לכולם.. אני רוצה להמהיר את המעבד שברשותי לתדר 3200 , מה עדיף? מכפלה 8.5 וFSB 376? או מכפלה 8.0 וFSB 400? יש לציין באפשרות השניה הוא נותן לי לקבוע את התדר של הזיכרונות שלי ל1066 ואילו באפשרות הראשונה הוא לא נותן אלא רק כמה תדרים שדומים.. מה ההבדל תכלס בין שני האפשריות ואיזה יותר מומלצת? שהרי תדר המעבד הוא זהה בשניהם!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  20. הכיע הזמן סוף סוף להעיף את ה volcano 6 CU שחופר לי כבר ארבע שנים בראש עם הרעש הבילתי נסבל, והביצועים המחפירים שהוא נותן במיוחד בקיץ. אני מתבט בין שלושה גופי קירור מבית Thermalright לAthlon XP בתקציב של עד 200 שקל. Thermalright SLK-947U שהוא הכי זול בין השלושה (150 שקל), Thermalright SLK-900A הכי יקר (205 שקל), Thermalright SP97 שהוא בול בתקציב. את המאורר כבר יש, מאורר evercool מאלומניום 90 מ"מ עם ביצועים טובים לשקט שהוא נותן. ראיתי בסטיקי שאין ממש הבדל משמעותי בין השלושה, לכן אני נותה ללכת על הזול מבין השלושה, מצד שני הSP97 עם היט-פייפ, והוא הכי ביצועיסט מבין השלושה (אומנם לא בהפרש גדול) והוא יקר ב50 שקל מה SLK-947. איזה מבין השלושה יתן את היחס עלות/ביצועים הכי משתלם?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by JaIgor,

שלום. המחשב שלי בקושי מחזיק בחום הזה,יש לי מעבד פנטיום 4 530 פרסקוט עכשיו הם די חמים לפני כמה ימים המאווורר התחיל לרעוש פפתחתי אותו ניקיתי מהאבק את כל המחשב וגם את הגוף קירור שמתי משחה חדשה שמנתי את המאווררר כמו שהייתי עושה תמיד והמעלות ירדו ממש בקצת עכשיו כבר הרבה זמן רציתי לנקות מאווורר למעבד אחר.יש לכם איזה הצעות התקציב הוא 100-150 חשבתי על זלמן,אבל יש את ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO יותר זו ל משל זלמן. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by SyndromE,

אולי חלקכם מכירים את התוכנה (אני רק אתמול חנכתי אותה). יצאה גרסא חדשה v2.30 אני בסך הכל דואג שלא חס וחלילה תפסחו על התוכנה השימושית הזאת! תחשבו על זה בתור "rivatuner למעבד" יש שם הכל + היא מכירה את המעבד שלי עם האוברקלוק וכל הנתונים המדוייקים. הורדה חובה ! http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1045 עריכה: במחשבה שנייה, אולי הת'רד מתאים יותר לפורום אוברקלוק ... חבל שאין למשתמשים הרשאה להעביר את האשכולות שלהם :\

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. אני רוצה להגיע לה 3.2 אינטל פטיום 2.54 עשיתי לה 3.06 הכל יציב ויפה אבל כמה אני צריך לעלות בשביל להגיע לה 3.2 כי פה אני רואה הוא העלה את מיהרות מהבאס אך עושים את זה?@ http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=237

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by lmok,

התחלתי לעשות OC למעבד AMD athlon 64 X2 4400+ והגעתי ל-2660. ב-idle הטמפ' של הליבות על 24\30~, ב-full load הוא מגיע ל- 44\52~ מקסימום. המתח של המעבד על 1.375. הבדיקות של prime95 יציבות בנתיים (בלילה אני אעשה בדיקה ארוכה יותר) ואין בעיות. רציתי לדעת אם הטמפ' בסדר עד כה, ואם בכלל כדאי לי לנסות להמשיך? ולמישהו יש מושג למה אני לא מצליח לשנות את המכפלה של המעבד? (זה לא זז מ-X11.5) מידע נוסף: לוח אם: m2a-vm זיכרונות: Corsair Value Select DDR2 - 2GB 667Mhz CL5 +תמונות. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  25. Started by ALTRIPYA,

אני לא כל כך מבין תפרום הזה אני כתבתי משהו על בעיה ואני לא רציתי לפגוע בשום חברה אבל הבעיה שלי מאוד רצינית יש לי AMD2100 ואני אמרתי שהוא מחמם לי תחדר ואני לא צחקתי כי ממש חם לי בחדר (למי שחושב שאני מנסה לצחוק ) אבל אני מאוד רציני אני לא יוכל לישון אם מחשב דלוק כי זה ממש מוגזם אני מחפש פיתרון לבעיה כי זה ממש מציק לי CPU על 73 מעלות SYSTEM על 63 מי שחושב שזה לא חם לא יודע מזה חם http://www.kaktos.co.il/htdocs/dcforum/User_files/3d79172d5ad541d0.gif

• 3 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים