אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון המפרט מעבד:amd 64 bit 3000 athlon לוח:asus k8v-x כרטיס מסך:geforce 5700 256mb + vivo דיסק קשיח:80g sata יונדאי(שחכתי איך כותבים באנגלית את שם החברה) צורב:sony 16X10X40 כונן דיסקטים:orginal ספק:240w כרטיס קול:creative live 5.1 זיכרונות:princton 256X2 400mhz אוקיי א. אל תתיחסו לזה שהצורב לאט וכל הדברים האלה כי זה לא ממש חשוב לי רק מה שכתבתי בשאלות ב. אני קונה עוד איזה שבוע זיכרונות של kingston אבל אני מתלבט בין kingston לבין major ג. הלוח הזה תומך רק ב 300 fsb ד. אני רוצה שתגידו לי אם הזיכרונות האלה טובים וכמה אני יכול להגיע איתם ב - oc ה. המאוורר של המעבד מגיע רק ל 2800 rpm והחום של המעבד הוא 32 במנוחה ו. החום של הלוח 29 במנוחה ז. החום של הדיסק הקשיח הוא 31 במנוח…
-
- 14 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הקירור שלי נכון לעכשיו הוא: מאוורר של הספק שמוציא אוויר, מאוורר מתחת לספק (80 מ"מ) שגם מוציא אוויר, מאוורר מתחת לכרטיס מסך שמכניס אוויר (80 מ"מ) ומאוורר בצד הקדמי של המארז למטה שמכניס אוויר (80 מ"מ). הקירור על המעבד סטנדרטי (צלעות קירור + מאוורר של אינטל [מגיע ל-3500~ סל"ד במקסימום]). המחשב שלי (הראשון במפרט) מגיע במאמץ לטמפ' לוח אם של 40 וטמפ' מעבד של 50. האם הנתונים האלה סבירים? ואם לא, מה כדאי לי לעשות כדי לשפר את המצב?
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הכוונה ל ARCTIC SILVER 5 או ARCTIC COOLING MX-1
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לכם כבר בחודש האחרון קניתי מחשב חדש ויחד איתו גיליתי את תחום הOC ועכשיו הגעתי ל 400 FSB זאת אומרת 3.8 GHZ עם E7200 במתח של 1.36 (טמפ' 67 מקסימום בreal temp) השאלה היא הלוח אם לא יגביל אותי אם אם אחרוג מה 400 FSB ואני ממש לא מבין בCPU-Z יש rated fsb ושם כתוב 1600 ובbus speed זה 400 ובקופסא של הלוח אם כתוב FSB OC 1600 אז מה אני צריך לעשות והאם זה מהווה מגבלה? ולגבי הזכרונות: אם הזכרונות לא יהיה יציבים אחרי OC איזה מתח אני אמור להזרים להם העליתי תמונה של הSPD בcpu-z תודה רבה לכל מגיב. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איפה אפשר להוריד את 3D2003 תודה מראש לעוזרים INSTALL
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אני בור בעניין אני חושב לעשות O.C למחשב שאני הקנה השבוע העניין שבחנות tmsfox יש אופציע שהם יעשו השעלה עים זה כידי לתת לחנות לעשות לי או שאדיף שאני אתחיל לקרוא אך עושים O.C?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מה ההשלכות של שינוי ה(לא ממש יודע איך לקרוא לזה) של הזכרון מ2-3-3 ל 2-2-2 לפי Corsair הזכרון שלי מסוגל לפעול ב 2-2-2 במהירות 333 Mhrz רק רציתי לדעת מה קורה כשאני משנה את זה. יותר חום? סתם פחות יציבות? תודה...
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
כמו שכבר פירסמתי פה נושא אחד על עצות וטיפים לOC עכשיו נתקלתי בבעיה נוספת שנראת קצת מוזר. אני עובד עם Nike (מנהל מעבדים זכרונות ולוחות אם) ואנחנו עושים לאט לאט כל הזמן קצת OC למעבד (יש לי עליו קירור Mugen 2 Rev. B). בנתיים הכי גבוהה שהגעתי זה באס על 382, מכפלה 11, מתח 1.55 והכל עבד יופי (המעבד הגיע לטפמרטורה מקס' של 62 ואז Nike רצה שנבדוק אם הלוח אם יחזיק בבאס 400 אז ניסיתי באס 400 מכפלה 8 ומתח 1.6 ושוב הכל עבד יופי, הגיע ל53 מקס'. ואז ניסינו באס 400 מכפלה 11 ואז בדיוק שסיימתי להגדיר את ההגדרות ולשמור נגמרו לי הבטריות במקלדת, אז החלפתי והייתי צריך לעשות ריסט (ידני) כי המקלדת לא עבדה, אז אחרי הריסט (ההגדרות של הביוס לא נשמרו) נכנסתי שוב והגדרתי את הנתונים לאוברקלוק ומאז יש…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חיפשתי בביוס ולא מצאתי מישהו יכול להגיד לי איפה זה נמצא בדיוק ? האוורסט שלי נותן תוצאות לא מובנות, הוא מציג טמפ' שנעות בין 35-55 בממוצע, הוא לא קבוע על תחום אחד, הוא יכול לקפוץ לי מ-29 ל- 62 תודה !
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
היי אנשים! אני צריך את דעתכם... לפני כחודש ניסיתי לעשות OC לא גדול במיוחד למערכת שלי, הגעתי עם המעבד ל 3.0 ועם הזכרונות ל752. (כרגע יש לי 2.1 ו667 בהתאמה) הכל לכאורה עבד יפה ויציב (זאת לאחר בדיקות בPRIME95) עד שהרצתי 3DMARK06 לבדיקות ביצועים. כל פעם שעשיתי RESTART אחרי ריצת 3DMARK הלוח כבה וההגדרות חזרו למקור של הלוח שזה ללא OC. עכשיו אני לא ממש יודע מה גורם לזה, ניסיתי להוריד את התדר וכלום לא עזר, כל פעם אחרי ריצה ההגדרות היו חוזרות אוטומטית למקור. לגבי ציוד - אתם יכולים לראות במפרט שלי, לא נראה שיש לי בעיה לגבי קירור וגם הלוח די סביר. הדבר היחידי שאני חושב עליו שיכול להכשיל לי את העניין זה הספק. (הספק שלי AKASSA 400W) אני שוקל לקנות ספק חדש רק בשביל הOC ולא רציתי לקנות …
-
- 11 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לחבר יש את הכרטיס המדובר ולאחרונה במשחקים כבדים במיוחד הוא מאבד סיגנל למסך, אני מניח שזה בשל התחממות הכרטיס. הסאונד והמחשב נשארים פועלים פשוט לא רואים כלום. אני לא מבין הרבה התחום כרטיסי המסך והקירור ולכן אני מחפש המלצה לקירור טוב ולא יקר שיעזור לפתור את הבעיה. יש המלצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי לוח אם חדש, עם צ'יפסט מסוג NFORCE 560, הלוח הוא של MSI והדגם הוא K9N V3. המחשב מתפקד נהדר, יש לי זיכרונות 667 שעובדים בדואל, הצלחתי להעלות את המכפלה של הבאס עד ל260, וזה גרם למעבד לעבוד בתדר של 2700 MHZ בצורה חלקה ביותר, והתדר של הזיכרונות הוא 830 MHZ. ידוע לי שהזיכרונות הללו לא אמורים לעבוד בכאלה מהירויות, אבל המחשב מתפקד מצויין. ואני יכול להריץ משחקים ותוכנות מאמצים שעות, ושום קריסה לא תהיה. אז מה בעצם הבעייה אתם שואלים? הבעייה קורות מהרגע שאני מכבה את המחשב כיבוי מלא, בהדלקה הבאה הוא חוזר לי עם איזה שגיאת OC מעצבנת, ואומר לי שכל ההגדרות התאפסו. עכשיו זה סרט חבל"ז, כי דרך הביוס אני לא יכול להעלות את המכפלה במכה, אלה רק בקפיצות קטנות, אחרת המחשב לא יעשה פוס…
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איך לדעתכם יעבוד הקירור הזה על המחשב שלי. ראה לינק -> http://www.thermaltake.com/products/dcfan/xblower.htm כרגע יש על המעבד את המאוורר הפשוט שבא איתו בעת הקניה (אין לי מוסג איך קוראים לו) וכן שני מאווררים ג'נרים מקדימה (דוחף אוויר) ומאחורה (מוציא אוויר) כאשר שניהם מאוד חלשים! בחורף אין לי בעיות עם הטמפרטורות (מעבד 35 עד 40 בשיא ומארז 27 עד 33 בשיא) אבל בימים חמים בקיץ הטמפרטורות קופצות (מעבד 46-52 ומארז 35-40). אני חשבתי לקנות את הקירור הנ"ל ולהשתמש בו במקום 2 המאווררים הגנרים שלי במארז (מקדימה ומאחורה) למרות שהמאוור אמור ללכת על ההיטסינק של המעבד. לפי דעתי הבעיה העיקרית אצלי זה החום במארז ולא המעבד דרך אגב הקירור הזה שווה 160 ש"ח והתקציב ש…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
המאוורר שלי די חדש... ככה לפני חודשיים.. בזמן האחרון הוא התחיל לעשות רעש כזה של פח כזה וזה ממש מעצבן מה אני יכול לעשות??
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום שלום אז ככה קודם כל את המפרט שלי יש לכם <--- אני אשתף אותכם בנסיון כושל לבצע OC ואשמח לעצות. אז ככה בתחילת השבוע שעבר החלפתי קירור למעבד ולצ'יפסט שלי. הצ'יפסט קיבל משהו בשם VC-RE של Evercool שזה קירור שהוא במקור לכרטיס גרפי אבל בפורומים הרשמיים של DFI ממש ממליצים עליו (לאחראים של הפורום שהם אנשי תמיכה טכנית של DFI יש אותו, הם מפיצים סרטון הדגמה איך להרכיב את זה וכו') המעבד קיבל Tuniq Tower 120 ואותו אין לי צורך להציג לכם : אז ככה חיכיתי לסופ"ש על מנת לנסות את מזלי בOC כי במשך השבוע ממש אין לי זמן. אני יודע שבעקרון השיטה היא להעלות טיפה את הבאס ואז לבדוק יציבות ולחזור על התהליך. אבל מה, קראתי ברשת שהמעבד שלי אמור לעשות 2600 בקלות (תדר סטוק שלו זה 1800) אז…
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן מחשב עם מעבד Q9450,ויש לו TDP של 105W,כדאי לי לקנות לו קירור נוסף? (ואני לא מתכנן OC) ועוד משהו: אני קונה כרטיס מסך Gigabyte GT8800 512MB והוא מגיע עם אוברקלוק קטן וZalman VF830,זה קירור מספיק לכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ה-EVEREST מראה טמרפטורה אחת (50 מעלות במנוחה) והביוס מראה 35-38 מעלות כשעולה המחשב... מה נסגר? למי להאמין? היום גם שמתי משחה תרמית וניקיתי את המאורר של המעבד, אז איך יכול להיות שהטמפטורה לפי ה-EVEREST היא 50 מעלות במנוחה?! תודה לעוזרים מראש
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות קירור למעבד במחיר של עד 200 שקל. הלוח שלו : MA770-UD3 AM2+, 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a מעבד: פנום 3 710 מארז Centurion 590 של קולרמאסטר עם המאוררים שהוא מגיע איתו. בנוסף אולי בכלל עדיף להוסיף מאוררים למארז? אם לא, ונשאר מהתקציב אפשר גם המלצה למאורר? כמו כן כרגע, לא מתוכנן OC אבל בעתיד כן (חשוב שיקרר יותר טוב מהסטוק ,אבל גם יהיה שקט).
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
החליפו לי את המאוורר של greenpower במאוורר של coolermaster האם משהו מכיר אותם והאם הם מתאימים למעבדי AMD?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
http://www.rautermods.cjb.net/ ממש מגניב .... חובה לנסות ... אני רץ להוציא את העכברים הישנים מהבוידם ..
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי 6800gs איך אני עושה אובר קלוקינג...??? אין לי מושג איך עושים את זה והאם כדאי לי. נ.ב הקירור שלי הוא מקורי של הכרטיס במאפיינים של הכרטיס שאני בודק דרך המחשב רשום לי core clock 2d clock 425 (mhZ 3d clock 425 (mhZ memory clock 1000 מה לעזאזל זה אומר...???!!!! עזרו לי בבקשה אני חדש בתחום ואין לי מושג
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
מישהו חשב על זה ? http://www.virtual-hideout.net/cgi-bin/newspro/viewnews.cgi?newsall
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קניתי ACCELERO X1 לאחר שקראתי את כל הביקורות עליו וכולן טוענות כי הוא מתאים לכל הכרטיסים של NVIDIA מסדרה 6 ו-7. כמו כן לפני שקניתי שאלתי את המוכר בחנות אם הוא בטוח שזה יתאים. לאחר שקיבלתי את המוצר,פתחתי אותו,הוצאתי את הקירור הישן של הכרטיס וניסיתי לשים את ה-ACCELERO X1,ו... כלום!!!! לא מתאים. הוא נתקע בכל מיני רכיבים אחרים או מכסה את הכניסת לחיבור המאוור,לא משנה איך ניסיתי לשים אותו! ועכשיו גם אי אפשר להחזיר את זה לחנות. מישהו נתקל בבעיה כזו? אולי אני מפספס משהו ובגלל זה זה לא מתאים ? :s05: (למרות של נראה לי שפיספסתי משהו)
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הנה הלינק שתראו איך אני רוצה שתהיה סירקולציית אוויר : http://i7.photobucket.com/albums/y263/Castor-Troy/midi.jpg -יש לי 2 מאווררים ג'נריים מקדימה שמכניסים אוויר -1 מאוורר טוב עם לד כחול שמוציא אוויר מהצד עכשיו מלמעלה אני צריך לעשות חור ולשים מאוורר mm 80. בסך הכל יוצא שיש 4 מאווררים. 1-איזה אתם ממליצים ושיהיה שקט 2-האם כדאי להחליף את מה שיש לי כבר במארז(הג'נריים בצבע שחור), האם שינוי למאווררים חזקים יותר יביא לשינוי משמעותי ? אם כן איזה לקנות?וכמה עולה 3- יש לי ספק של enermax ver 2 420W , האם המאווררים האלו יתחברו לספק כוח. יישאר מקום לכולם? כי יש גם את הכרטיס מסך שצריך חשמל , 2 הכונני סי די ,רציתי לדעת אם יש שיטה אחרת לחבר את המאווררים של המארז? 4- מה ההבדל בין מאוורר ר…
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-