עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by aviv00,

יש לי DS3 965G אני לא יודע איפה כדאי לקרר אותו עשיתי ניסויים לצערי לא הצלחתי לשנות אפילו במעלה אחת

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  2. היו גיליתי שה ה7900 שלי (סטוק 450 לליבה ו660 לזכרון) יכול לעבוד באוברקלוק די מרשים של (549 לליבה ו868 לזכרון). ובעקבות זאת אני מריץ עליו מבחני ביצועים כל היום, ורק עכשיו נפל לי האסימון לבדוק לו טמפרטורה.. ובמאמץ היא הגיע ל68 מעלות. ונגעתי בזכרנות והם די רתחו. השאלה היא עד כמה זה באמת רע לכרטיס.. משום שבדריוורים הכרטיס רק על הפס הצהוב הראשון.. ורשום שם שהליבה מתכבה לבד ברגע שהיא מגיע ל125 מעלות! אם זה היה באמת מסוכן היו מגדירים שהיא תככבה קודם לא? בכל מקרה.. אני מתכנן להדביק סינקים על הזכרונות ואולי לכוון איזה מאורר 80 על הכרטיס..פשוט אין לי כסף למאורר יעודי עכשיו.. או אף פעם בעצם.. אז כמה זה מסוכן :-\? בתודה Mickel116

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  3. יש לי MX 200 32 מגה הצלחתי : gpu:220.0 memory:180.0 יפה??? הכל עובד חלק בניד פור ספיד כאילו איןן קווים ולא תוקע כלום....

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by karpad,

שלום לכולם חבר שלי מחפש שני מאווררי 120 מ"מ לקומפיוקייס 6A19 כמה שיותר שקטים יותר טוב ושלא יהיו יותר מידי יקרים תודה לכל העוזרים ושכחתי לציין שיהיו בלי לדים ושטויות כי אין לא חלון במארז

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by KKK,

למישהו יש מעבד AMD 3200+ ובתוכנה אוורסט בטמפרטורות יש CPU ו CPU#1 לכל אחד מהם יש טמפרטורה שונה מה זה אומר? תודה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  6. שלום, יש לי מערכת הכוללת: מעבד E4400 קירור למעבד מסוג Tuniq Tower לוח GA-965P-DS3P כרטיס מסך 8600GT של גיגבייט עם קירור פאסיבי. זיכרונות G.Skill 2GBHK Dual Channel (יגיעו בשבוע הבא) מארז קומפיוקייס + ספק HEC 400ART יש לי כרגע מאוורר אחד של 120MM שהגיע עם המארז והוא מחובר בחלק האחורי של המארז מוציא אוויר, נראה לי שאני צריך עוד מאוורר אחד שיכניס אוויר למעכת (בחלק הקדמי של המארז) ואולי אפילו עוד מאוורר, יש לכם הצעה טובה שתתאים לאוברקלוק ובמקביל לא תיהיה יותר מידי רועשת ? שאלה נוספת, הטוניק טאואר הגיע עם בורר עוצמת מאוורר, אני מבין שזה נועד לאפשר לי יותר שליטה על הסיבוב במצבי עבודה שונים (משחקים כבדים, אינטרנט קל, עבודה וכ"ו...), האמת שאני לא בקטע של לשנות את המהירות במצבים ש…

• 11 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by rkiviti,

החליפו לי את המאוורר של greenpower במאוורר של coolermaster האם משהו מכיר אותם והאם הם מתאימים למעבדי AMD?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  8. יש לי כמה שאלות.. מקווה שתענו לי.. עוד כמה נראה לכם שאני יכול להגיע בלי לפגוע במעבד?? איך אני מוסיף וולטים למעבד? הבעייה היחידה באובר קלוקינג זה החימום? או שיש תופעות נוספות? תודה מראש לכול העונים

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  9. אהלן חברים; כבר אינספור פעמים ניסיתי לבצע אוברקלוק במערכת שלי, וכל פעם היא פשוט קורסת מסיבה לא ברורה, ואני נאלץ לוותר על הרעיון. לאחרונה קניתי קירור חדש (פריזר 7) ועדכנתי ביוס לגרסה האחרונה, וניסיתי את מזלי, אך למרות זאת המחשב פשוט קרס כהרגלו. אני לא מבין מה אני עושה לא כראוי? אני מבטל את כל המערכות האוטומטיות בביוס, נועל את תדר ה-PCI-E על 100, ומעלה את מהירות השעון (ושתבינו חברים, אני לא מדבר פה על העלאת תדר בכ-100% יותר ממה שהמעבד מציע, אלא רק 200MHZ מסכנים (מ-2.8GHZ ל-3) המערכת המדוברת היא זו שבחתימה שלי. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by bumpd,

אצלי 41 במנוחה 78 במאמץ.. יש לי הבדל גדול בין טמפ המנוחה למאמץ ואני רוצה לדעת אם זה גם ככה אצל אחרים

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  11. שלום רציתי לשאול ולדעת מהיא הטמפרטורה האידיאלית למעבד פנטיום 4 2.4 ג'גיה הרץ? במחשב החדש השלי הטמפרטורה בהתחלה נעה באיזור ה 38-40 מעלות צלזיוס כאשר במארז היה לי רק מאוורר של המעבד מאוורר קדמי של המארז וכמובן מאוורר אחורי בספק. הוספתי למארז עוד 4 מאווררים אחד אחורי גדול 120x120x38 מ"מ אשר מוציא החוצה אוויר, מאוורר אחד קטן יותר 60x60 אשר מפעט חוסר מקום שמתי אותו באלכסון כך שיכניס אוויר לתור המארז עוד מאווור כזה הוספתי בחזיק המארז מתחת למאור שכבר היה קיים וכן הוספתי עוד מאוורר גדול 120x120x38 מ"מ בחלקו העליון של המארז כלומר בין ה cdrom הכי עליון ובין ספק הכוח כך שהוא מכניס אוויר לתוך המארז בכיוון המעבד. לאחר שעשיתי זאת היום הצלחתי לרדת לטמפרטורה של 31-32 מעלות ועכשיו זה באי…

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  12. טוף... ה Engine Clock המקורי שלו זה 250 MHz. וה Memory Clock המקורי שלו זה 400 MHz. בעזרת התוכנה PowerStrip המהרתי את זה ל 275 MHz ול- 425 MHz. יותר מזה התמונה מתחילה להידפק... אפשר לעשות עוד משהו כדי לשפר את הביצועים שלו?

• 12 תגובות
    • 651 צפיות
  13. שלום, יש לי זכרונות G.SKILL 5-5-5-15 מסדרת פאי. 1066MHZ. איזו המהרה ניתן לעשות בזכרונות מסוג זה והאם זה ייתן לי משהו מבחינת ביצועים? (כגון: להוריד את ה LATENCY להעלות את ה MHZ וכו'..) **כרגע עשיתי OC ל Q9550 מSTOCK ל 3.4 (האם ה OC הזה מורגש בכלל?) תודה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by shlomi2003,

תודה לעוזרים 1. מהשעשיתי בהתחלה זה העברתי בביוס מי 2500 ל 3200 לאחר מכן כמה שורות יותר למטה היה רשום לי BY SPD העברתי את זה ל AUTO כדי שיהיה יחס של 1:1 והעלתי קצת את מתח של המעבד .. השאלה עם עשיתי עד עכשיו הכוב בסדר ? 2. בביוס באפשרות ה 4 או השלישית אני לא זוכר אני רואה מספרים כאלה בשורה ולמעלה אני יכול לשנות את זה מי אופטימל לטורבו ולאגרסיב ול BY SPD לאחר ה אוברקלוק לאיזה לשנות ? 3. אני מריץ עכשיו PRIME95 המעבד על 100 אחוז אני מריץ אותו כבר איזה חצי שעה המעבד ממש ממש חם על 48 מעלות ! זה בסדר ? ככה בלי זה הוא 39 משהו כזה בלילה 35 אפילו אני משתמש ב קירור וולקנו 12 . 4. כמה שעות להריץ את התוכנה ? תודה רבה לעוזרים ..

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  15. נכון לעכשיו אני משתמש במעבד i5 760 במהירות הסטוק.. יוצא איזה 2.9 עד כה לא הרגשתי הגבלה בשימוש היומיומי / משחקים אולם לאחרונה אין ספק שהמשחקים מקשים על החומרה. יש לי כרטיס מסך gigabyte windforce 7950 OC שבסך הכל אמור היה לתת נתונים יפים במשחקי ההמשך החדשים כמו ביושוק ומטרו...(משחקים קצת ישנים יותר כמו סקיירים או BF3 עובדים יפה מאד עם הכרטיס). אבל הביצועים לדעתי הם בלשון המעטה לא משהו.. ה FPS כל הזמן סובל מנפילות חדות לאזור ה - 20/30 וזה גם לאחר הורדה לרמות בינוניות בהגדרות המשחק. עשיתי היום בדיקת טמפטורה למעבד כדי לראות אולי להמהיר אותו קצת כבר עכשיו והתוצאות היו - 35 idle, 65 - מאמץ. המאוורר הוא לא מהטופ ליין אלא CM hyper TX3 כבר בן שנתיים וקצת לערך לדעתי. אז…

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by sagi_10,

שלום אני קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם מעבד amd עכשיו אני מתלבט לגבי קירר טוב בסביבות ה-150 -250 שח אני רוצה קירור שיספיק לאובר קלוק די טוב המעבד שלי=AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 תודה לעוזרים!

17. Started by ranyr,

???

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by Dvich,

ערב טוב קניתי AS5 ואני מחפש דרך למריחה על P4. קראתי באתר של AC שפשוט צריך לשים כמות מסויימת (הם הראו שם כמה), למרוח עוד קצת על הסינק ופשוט להרכיב את הסינק והוא יעשה את עבודת המריחה. האם זה מספיק? האם יש דרך יותר קלה/טובה/יעילה יותר למריחה על P4? אני גם צריך עזרה בניקוי המעבד והסינק מהפד הטרמי שהיה לי, יש לי אלכוהול 70%, קייסמי אוזנים וצמר גפן. איזה דרך הכי יעילה לניקוי? תודה.

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  19. רציתי לדעת מי מבין 4 המאוררים הבאים הכי טוב? למי יש יותר מקומות למאוררים נוספים ומי עושה הכי פחות רעש?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by ofer_mat,

שלום רב אני מנסה להמהיר את ה 2.6 ואני לא מצלח לעבור FSB ליותר מ 236 -עכשיו נעלתי את ה זכרון ל400 וזה נתקע אז הורדתי ל 320 (כי אלה האופציות של הלוח שלי) וגם המחשב נתקע לאחר מספר דקות עבודה וגם נעלתי את ה PCI/AGP ל33/66 ועדיין אני לא מצליח לעבור . דרך הגב עם הבס בגעתי עד 945 והמעבד עד 3071 המפרט שלי: 2.6 C asus p4p800 675 golden dragon 3700 -2*256 ספק - פרפר 420 מארז דרגון עם 4*80 1*120 1*92 - נעים וקר בפנים תודה

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by omerha,

היי, יש לי את הקירור הנ"ל כבר , אני לא מעוניין לקנות חדש. האם ניתן להתשמש בו (יש לו אותו מ 7800GT שנפטר)

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  22. סנסור אחד מיקמתי על המעבד והכל עובד סבבה את השני אני רוצה על הכרטיס מסך בשביל לעשות לו גם אוברקלוק איפה למקם את הסנסור ? יש לי כרטיס מסך GeForce2 mx 400 64mb ד"א - מה הטמפ' הממוצע של הכרטיס מסך הזה ?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by FenderA,

היי ! לפני חצי שנה קניתי מחשב דיי חזק עם מעבד AMD כבר מהיום שהרכבתי את המחשב הטמפרטורה של המעבד היתה מעל 65 ( מה שאמרו לי שנורמלי לAMD ) אז קניתי מאוורר חזק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_611&products_id=2580 הטמפרטורה לא השתנת אך גם לא עברה את ה 70 75 ( לאחר שבביקורות קראתי שהיא תרד ל 30 או 40 ) לפני שבוע המחשב התחיל לעשות כל מני בעיות מוזרות .... פתאום להכבות וכו'... אז נכנסתי לתוכנה של הטמפרטורה וראיתי שהמעבד על 85 - 90 מעלות .. מה שלא נשמע לי הגיוני :\ ... אז קניתי לפני כמה ימים גם גוף קירור חזק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_472&products_id=5112 ולמרבה הפתעתי זה אפילו לא הוריד מעלה אחת ... המחשב עולה והוא כבר…

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  24. הגעתי למקסימום OC לליבה של הכרטיס מסך ואני אני רוצאה לעלות עוד אבל התוכנה לא נותנת לי מה עושים (פעם ראיתי מישהו משנה regedit משהוא ואז הוא יכל לעלות עוד את ה-MHZ)

• 4 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים