עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by CASSPY,

שלום ! קצת עזרה למחשב ישן טמפ' סרק 54 מעלות מפרט: m/b ecs l7vmm3 cpu-amd 1900 +fan pro 3100a בחיפוש ברשת הפתרונות מתיחסים ל-socket a-462 מבדיקה של פתרונות הקירור התפס של גוף הקירור לא מתאים גוף הקירור מחובר ללוח אם בעזרת שני ברגים (צילום מצורף ) תודה עבור העזרה ;D כספי [attachment deleted by admin]

2. Started by THE FOX,

מחפש מדריך V-MOD לכרטיס 7900GT מחברת PALIT.

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by jhracham,

היי הזמנתי את הכרטיס הזה מסיפלטק והוא יגיע אלי יום שישי ושמעתי שהוא טוב לאוברקלואק רציתי לדעת כמה אני בערך יגיע בלי להוסיף קירור נוסף אני רוצה להגיע ל 300/650 שזה המהירות של TI4600 האם אני אצליח בלי קירור נוסף ואם לא על איזה קירור אתם ממליצים לי להוסיף?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by tamir6066,

הי,במארז שלי(דגם וחברה בצד)יש אר מאוורר אחד גדול שמוציא אוויר .מה עדיף שיכניס או יוציא? הקירור למעבד הוא GlacialTech Igloo 5062 האם הוא מספיק לE8400 ללא OC? כדאי להוסיף עוד מאוורר? תודה

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by Rock22,

שלום, אני לא יודע איך עושים OC ולא הבנתי את המדריך שכתוב באתר לוח האם GIGABYTE GA-P35C-DS3R המעבד E6750 הצלעות הקירור freezer 7 pro הספק Corsair 520w והזיכרונות G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 ואני חושב לשדרג לעוד זוג כזה... האם תוכלו לבנות לי בבקשה מדריך מקוצר לעשיית OC לפי הרכיבים האלו האם 45-55 מעלות ללוח אם הזה, זה בסדר או שזה מסוכן ל OC ו 60-70 מעלות לכרטיס מסך 8800GTX זה הרבה? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  6. ראיתי את המדריך שיש באתר ואני מחפש עוד כאלה מדריכים רק באנגלית... ואם אפשר גם יותר מפורטים עם יותר תמונות תודה

7. Started by yl111,

המחשב נקנה לפני חצי שנה,הוא מחשב AMD GAME 6400 ועכשיו הוא עושה רעשי טירטור מוזרים,בזמן שאני משחק

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  8. הכנסתי כמות רצינית של אוויר שאני לא מאמין שאף מאוור בעולם יכול טמפרטורת בלוח ירדה 35 ושל המעבד לכ 37 עשיתי העלת באס הגעתי כרגיל ל149 וכל המחשב נתקע ראוי לציין שהמעבד שלי מסוג 1900 אי אמ די עם סטפינג של agoga פשוט היו פה כמה אנשים שאמרו לי שזה בגלל הטמפרטורה המחשב נתקע ולכן הוכחתי שלא.. הבעיה העיקרית שנראה לי היא הזיכרון כי כאשר המחשב קורס יש לי הודעה בכחול באנגלית לא מובנת לי כלכך על הזיכרון הפיזי של המחשב יש למישהו פיתרון זמני לפני שאני אלך להחליף זיכרון הזיכרון שלי מסוג סאמסונג 256 pc2100 266 נ.ב לא שכחתי גם להעלות את המתח לזיכרון 2.8 ולמעבד עוד 10 אחוז נתתי

9. לאיזה חום יכול מעבד Intel Pentium 3.0 Ghz Socket 478 Prescott להגיע בלי ליצור בעיות מיוחדות? אני אסביר את הבעיה. ברגע שיש גרפיקה גבוהה (נניח Rome Total War) המסך של המחשב עושה צבעים ואז נתקעת המערכת, המחשב עדיין עובד אבל אין מסך ואין תגובה מהמקלדת או העכבר... המסך שחור ונראה כאילו לא דולק (כשהוא מראה תמונה הנקודה ירוקה, כשהמחשב מכובה היא כתומה, במצב שאני מתאר המחשב עובד והיא כתומה). בדקתי את הכרטיס מסך ואת המדרבורד אצל היצרנים ושניהם עובדים ללא תקלות לדבריהם, המעבד כרגע בחום של 58 מעלות צלסיוס, השאלה שלי האם זה נורמאלי ואם כן מה יכולה להיות הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by nir78,

מישהו יכול להפנות אותי למדריך/ להסביר לי איך אני מאיץ את הזכרונות ? תודה ניר

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  11. האם אפשר לשים לספק ישן מאוד מאוררים שיקררו את הכרטיס או אי אפשר ואם אפשר אז אפשר סתם כחה לחבר לחשמל את הספק והספק או ישן מאוד של שכן שלי לא יודע איזה חברה אבל יש בו 145 WATT תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 645 צפיות
  12. שלום אני הולך לקנות מאורר למעבד המאורר יהיה מיעד לoc והתקציב שלי 180 מה אנ יוכל לקנות? תודה למי שיעזור

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by mj23,

היי... יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7950 GT שפועל על ליבה של 550 ארץ (הדיפולט שלו).... יש לי קירור לכרטיס הכי טוב של זלמן והכרטיס במנוחה משו כמו 47 מעלות ובלחץ משו כמו 67 אז חשבתי לעשות אוברקלוק ...אז התחלתי לעשות והרמתי לאט לאט תליבה לאיזור ה 600 ארץ כלומר העלתי ב 50 ארץ תלביה בהדרגה זה הכן שיפר לי תביצועים משו כמו 450 נקודות ב 3dmark אבל הכרטיס לא עובר ת 70 מעלות בלחץ מירבי אז רציתי להמשיך לעשות אובר קלוק וכאן הבעיה: איך שאני עובר ת 600 ארץ נגיד שם על 605 ארץ אז שאני מריץ בדיקה ב 3dmark זה מתחיל בהתחלה טוב מעלה תפרימיים ואז באישהוא שלב יוצא וכותב תדבר הבא http://img294.imageshack.us/img294/5797/83757583zb2.jpg כמובן שהעלתי תזיכרון גם מ 700 ל 750 ..... לפי המעלות של הכ…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  14. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3408 מה המחיר ומה החלק ולא הבנתי איך זה קירור

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by XDude,

אני קונה Chieftec Dragon DA-01BD Black Full Tower עם 3 מאווררים עדיף אותו או את Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case ההבדל הוא 250 שקל זה שווה? אני הולך לעשות OC כבד אז איזה גוף קירור כדאי לי - SK-7 או SLK-600(שניהם עם SMART FAN II)?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  16. שלום, ברשותי מחשב פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט של אינטל. ויש עליו קירור של arctic coller יש לי כרטיס מסך 7950gt אי גי פי 2 גיגה זיכרון ולוח אם של asus p4p 800 se. אני מריץ למשל את קרייסיס ויש בעייה בביצועים שאני כמעט בטוח נובעת מהמעבד. רציתי לעשות אוברקלוק למעבד- השאלה עד כמה אפשר להגיע עם הנתונים הנל? ואם בכלל מומלץ? קראתי את המדריך של האוברקלוק אך לא הבנתי כלום למען האמת: כי זה גם ביוס של לוח אם אחר-ואצלי הביוס שונה. אפשר פירוט ממש שלב אחר שלב איזה תוכנמות להוריד ואיך לעשות?אני ממש ממש מתחיל אין לי מושג באובר קלוק תודה לעוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by b0nzZ,

בעם הוא שקט ? ועם הוא בא עם משכה טרמית עליו ? או שרציך לקנות בנפרד ? תודה !

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by asili,

יש לי ATI RADEON 8500 RETAIL ורציתי לבדוק את הטמפ שלו ומה היא טמפ מומלצת של כרטיס מסך? :jump:

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  19. Started by Bessmertniy,

מה לדעתכם יותר עדיף ( יש לי מעבד xp2500) ואני רוצה לעשות OC על איזה HS מבייניהם הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by Nahum2,

יש לי את המארז שרשום בפרופיל.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by MatanFrenkel,

תודה מראש , אפשר ביקרות / חוות דעת? ללא חריגה של שקל כי 200 זה כבר חריגה

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  22. Started by lordik,

היי, מה נשמע? לאחרונה עשיתי אוברקלוקינג למעבד E8400 מ3.0 ג'יגה הרץ ל 3.6, כרגע המעלות עומדות על 40 ובזמן מאמץ על 67 (שלפי דעתי זה הרבה), לכן אני מחפש קירור שיהיה טוב ושיקרר לי את המחשב כדי שאוכל להגיע עד 4 ג'יגה הרץ במעלות טובות! הקירור שאותו אני רוצה הוא אך ורק קירור אוויר ושיהיה מ-KSP או מאייבורי (מעדיף KSP), ושיהיה זמין הקירור בסניף ירושלים תלפיות או ירושלים הר חוצבים. אם תוכלו להמליץ לי על משהו אני אשמח, אני קראתי קצת על ביג טייפון, אבל שמעתי שיש יותר טובים. הטווח הוא עד 260 בהתאם לתוצאות.

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by AmitMa,

יש לי את הביג טייפון ואת המארז lc17‎ ‎‏ של סילברסטון. הבעיה היא שבין המאוורר לתקרת המארז יש סנטימר, 2 או 3. הרעיון הוא שאני לא חושב שיש למאוורר מאיפה לקבל יותר מדי אוויר. יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  24. מה אתם אומרים על התינוק הזה ? מזכיר קצת בצורה את ה-ALX-800 המפורסם לא? http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2214&cat=&page=

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by h@c,

אני קורא לזה שיכבה כי אני לא יודע איך לקרוא לזה, זה מין שיכבה כזאת כמו גומי דק שמשתמשים בה במקום משחה טרמית, מישהו מכיר את זה? האם זה טוב במקום משחה למעבד?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.