אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אז ככה . היום שימנתי את המאורר 120 מ"מ בדלת (זלמן) והוא הפסיק לעבוד משום מה . לא משנה, במילא רציתי להחליף אותו.. אז יש לי כמה שאלות. יש לי עכשיו חורים בדלת (כמו בתמונה המצורפת ). 1. כדאי לי לקדוח במקום החורים (כלומר לשים עיגול ריק ועליו מאוורר ? 2. אם כן , כדאי לשים רשת ? 3. איך שמים רשת ? 4. על איזה מאוורר 120 מ"מ אתם ממליצים ? 5. איך מפרקים את המאורר על ההיטסינק על המאורר בלי לגרום נזק ? מצורפות תמונות... לא ידעתי בדיוק אם זה אובר קלוקינג וקירור או מודינג אז פרסמתי בשניהם. לינקים לתמונות למטה כי לא יכלתי להעלות את זה כמו שצריך לפה.. http://img490.imageshack.us/img490/1998/pict00385ob.jpg http://img490.imageshack.us/img490/7779/pict00370pf.jpg http://img49…
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
טוב ככה, סתם עשיתי חיפוש בין כל החלקים ספייר שיש לי למחשב ומצאתי את הקירור סטוק שלי של אינטל (קירור לP4 socket 478) ואת הfan mate 2 שקיבלתי עם הקירור של זלמן . החלטתי שחבל שהם סתם ישכבו בארון ללא שימוש ושאפשר לעשות איתם משהו שימושי . המוד הוא נורא פשוט ומאוד יעיל , המעלות במנוחה לא צונחות הרבה, 2-1 מעלות בסך הכל, אבל הכרטיס מתחמם הרבה הרבה פחות במשחקים ובoc לפני המוד אם הייתי מעלה מעל ל550 את הליבה הייתי מקבל ארטיפקטים במשחקים, אחרי המוד אני על 565 בלי ארטיפקטים ויציב, לפני המוד הכרטיס היה עובר את ה80 מעלות ב3DMARK05 , אחרי המוד הוא לא עובר את ה70. הכרטיס הוא כרטיס 6600gt של leadtek עם קירור סטוק. הכרטיס: הקירור של אינטל: המאוורר מנותק מההיטסינק: המאוורר …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו אני רוצה להשתיק את המחשב שלי קצת אז מה הקירור הכי שקט למעבד וגם במחירים סבירים אני יודע שהזלמן מצויין אבל רציתי לדעת אם יש אולי אחד אחר יותר טוב. כמו כן הקירור לא נועד לאוברקלוקינג אז פשוט שאני אוכל לעשות כל פעולה פשוטה עם המחשב אותו דבר גם לגבי הכרטיס מסך אם יש הצעות תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היה לי אחד שהתקלקל (לא נשרף P: ), קיבלתי חדש שגם נפתחו לו כל הצינורות, אבל אני לא יכול לעשות OC! ניסיתי לסגור את הצינורות ולנסות לעשות אבל לא הלך. מה שקורה זה שהמחשב קורס אחרי כמה שניות במשחק אם זה OC ממש קל (20 מגה הרץ), ביותר מזה המסך מתחיל להבהב יותר ויותר מהר עד שאני כבר לא רואה את הווינדוס בכלל... ואז צריך למחוק את הדרייברים ולהתקינם מחדש עצות מישהו? תודה מראש (כמובן שזה לא הספק כי הרי עם הקודם הצלחתי).
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
איך אני יודע אם הלוח אם שלי תואם עם ה-Silent Tower או לא? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ראיתי המון פעמים בפורום אנשים שכותבים שהם עשו OC לכרטיס מסך שלהם מישהו יכול להסביר לי מזה (עברתי על המדריכים ולא מצאים)
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
קונה את ה Sonic tower ורציתי לדעת במידה ואני לא מתכנן לוותר על המאוורר האחורי שמוציא אוויר,האם כדאי לשים מאוורר נוסף מקדימה ( משהו שקט ) שיכניס אוויר וכך יקרר את המארז או לוותר על המאוורר הקידמי ולשים אותו באמצע הסוניק ( הבנתי שזוהי הדרך האפקטיבית ביותר לקרר אותו בעזרת מאוורר אחד ) ? אודה למאוורר 120 טוב ושקט.
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום יש לי פנטיום 3 1000 מגהרץ , לוח אם של אסוס ישן CUV4X-C וזיכרונות 128X2 SDRAM והארד דיסק 30 ג'יגה 5400RPM של W.D עכשיו בחיים לא עשיתי OC לשום חלק ואני רוצה לעשות פעם ראשונה במחשב הזה לפחות אפילו משהו קטן לפני שאני מקבל את המחשב החדש תעזרו לי איך עושים את זה אני יביא לכם תמונות של טמפרטורות וגם מהתוכנה CPU-Z ותנסו לעזור לי בתודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות OC לכרטיס מסך leadtek 6800gt 256mb ? ומה הטמפ' המקסימלית שמותר להגיע אליה? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש לי בעיה ...כשאני נכנס לביוס ומנסה לעלות את ההרצים של ה FSB אז גם ההרצים של הAGP וה PCI עולים...... עכשיו כשאני מאפשר לעלות את המתחים ידנית אז האפשרות של spread או איך שלא קוראים לזה ישר מתבטלת ......עכשיו אני לא יודע אם זה צריך להיות מבוטל או לא..... אבל בכל מיקרה ההרצים של ה PCI וה AGP עולים....... מישהו יכול לעזור לי לנעול אותם ....ומה אני צריך לעשות בשביל זה(ואולי אי אפשר בכלל)
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
האם אחרי שמשנים את הנתונים בתוכנה CG ומכבים את המחשב, האם המחשב חוזר לנתונים הרגילים שלו.. כי אם במקרה המחשב עושה ריסטרט אז האם הכל חוזר לקדמותו? (האם זה לא משנה שום דבר בביוס?)
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מעונין לדעת אם איזה משחקים מומלץ לבדוק את כ.המסך וגם אלו עוד תוכנות בדיקה טובות יש חוץ מ3DMARK03,05
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
חיברתי 2 מאווררים עם 3 פינים ללוח אם ASUS P4P800... יש איזו תוכנה שאני יכול לשלוט על הRMP שלהם? עכשיו הם על משהו כמו 1900RPM.. וזה לא מספיק לי..
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
האפשרות הראשונה והזולה היא TT XP480. ספק 400W שאפילו לא מופיע באתר שלהם, כי הוא בא בדר"כ בתוך המארזים שלהם (ראו סדרת צונאמי)ץ האפשרות השנייה היא HEC 400LDT, שיקרה ב-75 שקל מהספק של TT. עכשיו, אני בטוח לחלוטין ששני הספקים יחזיקו לי את המערכת בצורה יציבה ושקטה, שזה הכי חשוב לי. אבל מכיוון שאני מתכוון לעשות OC קצת, רציתי את דעתכם על שני הספקים. מפרט: AXP 2500+ זיכרון DDR400 Twinmos CL2.5 LEADTEK 6800NU AGP את המעבד אני רוצה להעלות ל-3200, מה שלא הצלחתי לעשות עד עכשיו כי היה לי זיכרון של ADATA וספק ג'נרי... בכרטיס מסך אני אנסה לפתוח צינורות אם זה יצליח, אבל נראה לי שאני סתם אעלה מהיריויות. בקיצור, האם אני יכול להסתפק בספק של TT? אני לא רוצה להוציא יותר מ-300 על ספק, 310 זה כב…
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
המאווררים נועדו למלא את שני החורים במארז 1088 שלי, היות וקיבלתי איתו רק מאוורר אחד. (שכרגע ממוקם בצד האחורי) מה שחשוב, שיהיו שקטים ולא עם מחיר גבוה! כמה שפחות, העיקר שיעשו את עבודתם ושיהיו שקטים. (שסכום הקניה לא יעלה על 120 ש"ח בבקשה) אם אני לא טועה, 92 אחד ו 80 אחד ימלאו את החורים. (הכוונה ל-2 בחזית, אחד שממנו יוצא אוויר מה-Golden ORB II, ואחד מתחתיו, אם אני טועה בגדלים, אנא המליצו על מאווררים שכן מתאימים לגדלים) אם אפשר במסגרת התקציב, מאווררי LED יתקבלו בשמחה, אך אינם חובה.
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי תמעבד שבמפרט למטההההההה רציתי לדעת אם אני צריך לקנות משחה טרמית ?... או שלהחליף רק תקירור.... המחשב אצלי שבוע....
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אם זה חשוב מאורר של כרטיס מסך...שימנתי אותו כי הוא לא הסתובב כמה זמן יקח לו עד שהוא יצטרך עוד פעם שימון?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שקראתי בפורום חומר על קירור המעבד אני מבקש את עזרתכם. יש לי P4 3.2 Soket 478 וללא כל מאמץ הוא עובד ב- 50 מעלות והלוח עובד ב- 45 מעלות בקייץ החם הלוח עבד ב- 52 מעלות והמעבד רתח ב - 60 מעלות עם מעט גרפיקה הגיע ל - 68-70 מעלות ומתחיל לגמגם הוספתי מאווררים למארז וזה שיפר במעט, אך המעבד עדיין מתחמם ומגיע לעיתים לכ- 66 מעלות והמחשב מגמגם מה מומלץ לעשות ? איזה קירור עלי לשים ? בברכה עדי
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להשתמש בתוכנה GeForceTweakUtility אבל הוא כותב לי שהוא לא מזהה את הDISPLAY ADAPTOR (ההודעה למטה מצורפת). מה לעשות? התקנתי את הדרייבר החדש של NVIDIA וזה לא שינה כלום [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי את המארז Swing של Tt יש בו מאוורר 12CM וזהו נראה לי אני יקנה עוד מתישהו אז איך אני שולט על על כמה הוא יסתובב? אם אפשר בכלל
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך שמסביר על התזמונים (מה זה במה זה עוזר...) של הזיכרונות בבקשה? אם אפשר בבקשה בעברית
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שמתי זכרונות על 100 מכפלת HT על 3 ו FSB על 225 1.450v הוא עומד על 36 מעלות ב FULL LOAD עכשיו שאני מעלה ל 230 הוא לא עובר שם בדיקה (prime95 S&M) ניסיתי להעלות את המתח ועדיין הוא לא עובר עצות מה לעשות? תודה מראש!!
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מעונין לדעת כיצד אם ביכלל ניתן ליפתוח עוד צינורות בכרטיס. וגם האם הקרור של הקרטיס מתאים ל-OC טוב ואם לא אז איזה קרור מומלץ מבלי לפשוט-רגל. נ.ב. יש לי קרור מעבד של זלמן שמקרר גם את כרטיס המסך+מאורר 80 רגיל מתחת לכרטיס המסך והמארז מאורר לא רע ביכלל. תודה רבה!!! אשמח לטיפים לגבי ה-OC לכרטיס זה. חג שמח!!!!
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי פה קירור שלי P4E ששוכב פה ומחכה שייעשו איתו משהו אז חשבתי לעצמי אולי לדפוק אותו כלשהו על הכרטיס מסך חשבתי לעצמי זה יכול להיות קשה אבל שווה לנסות... עכשיו יש לי כרטיס של GIGABYTE ואני לא בטוח איך לשים אותו 1)או שלהוריד ת'קירור של הכרטיס ואז לשים איכשהו תהיטסינק על הכרטיס ועכשיו השאלה איך לשים אותו ? 2) לא להוריד ת'קירור המקורי, אך להסיר ת'מאורר של ההיטסינק שהיה על המעבד ולשים ת'מאורר הזה על הקירור המקורי של הכרטיס...וגם ת'זה אני לא בטוח איך לשים זה הקירור מקדימה: מאחורה: המאורר השחור טיפה שונה אצלי...אך זה לא משנה מקווה שתעזרו לי איכשהו :] 8)
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-