אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
לעוד תמונות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=113672 מי חשב שלילי על ביג טייפון ?
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי P4 3.0GHZ (קירור סטוק) ואני רוצה לקנות 8800 320. אני כבר יודע שהמעבד יוצר צוואר בקבוק, אבל OC אמור לפתור את זה. לכמה אני צריך לעשות OC והאם אני צריך קירור אחר?
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מאוורר שקט ביותר -הוא עובד אצלי על ה-LOW ונותן רמת רעש נמוכה למדי אין ספק המאוורר הכי טוב שנתקלתי עד עכשיו(=ותאמינו עברתי הרבה מאוד מאווררים) המינוס היחיד שלו זה ההתקנה טיפה מסורבלות במארזי ה-MIDI TOWER כיוון שאין מספיק מקום לצורך הידוק החיבור של ה-SOCKET אם אתם קונים את המאוורר הזה עדיף לכם לא להשתמש במשחה המסופקת תקנו את -MX1 לאחר שנותנים למשחה לעבוד איזה כמה שעות טובות הביצועים יותר גבוהים מאשר במערכות קירור מים טובות סך הכול מאוורר חביב למדי(=על מי אני עובד זה מפלצת לא מאוורר) רק שאלה אחת מעסיקה אותי בקשר למאוורר הזה: ראיתי באיזו חנות את ה-BT עם מאוורר אחר -בדיוק כמו ב-BT הרגיל רק עם לדים!!! מישהו יודע היכן משיגים את זה? כי ראיתי את זה אצלם בתצוגה!
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
(אני מקווה שזה הפורום) בעמוד 2-24 של מדריך למשתמש מוזכר החיבור למאוורר שנקרא PWR_FAN1. לא מצאתי שום הסבר לגבי התפקיד שלו. במארז המחשב שלי ישנו מקום המיועד למאוורר קטן שמקרר את המעבד מצדו ההפוך של הלוח. יכול להיות שהחיבור הזה מיועד למאוורר הזה? או שזהו בכלל הקירור של הזיכרון? חיברתי אליו את אחד המאווררים של המארז וראיתי שהמאוורר בקושי מסתובב והמהירות שלו לא משתנה גם כשהמחשב מתחיל להיות חם (אני לא סגור על זה ב- 100 אחוז). מה קובע את הסל"ד בחיבור ה- PWR_FAN1? טמפרטורה של איזה רכיב? הספר של הלוח הזה קצת דפוק.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד כמו בכותרת לוח אם ASUS A8N-E זיכרונות Hynix 400 כאשר אני עושה OC למעבד ( מכפלה 10 על 200 סטוק) בכל קונפיגורציה המחשב עולה ופשוט לא עושה OC! כלומר אני בודק מה מהירות השעון בתוך הווינדוס היא נשארת 2000 ולא זזה.... במקרים מסויימים אפילו המהירות נופלת ל1600... אני לא מבין אם זה איזה מנגנון בטיחות או מה שלא יהיה ואיך אני מעיף את זה לקיבינימט כדי שאני יוכל לבדוק מה המעבד הזה שווה... תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
האם OC לכרטיס מסך מעלה את כמות החום שהוא פולט?? בלי העלאת מתח. ובאיזה תוכנה אתם ממליצים לי להשתמש בשביל לעשות OC ל fx5200 מסורס מבחינת ביצועים? Graphics Processor Properties Video Adapter Asus V9520 Magic/128 GPU Code Name NV34 PCI Device 10DE / 0322 Transistors 47 million Process Technology 0.15u Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 128 MB GPU Clock 250 MHz RAMDAC Clock 350 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 2 (v2.0) Pixel Shaders 1 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 1000 MPixel/s Texel Fillrate 1000 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 165 MHz (DDR) Effective Clock 331 MHz Bandwidth 2648 MB…
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום רב היום קפצתי לדואר ולקחתי חבילה ענקית ובתוכה היה את ה BIG TYPHOON. ואז באתי וחשבתי לי ??? , נכון שקצת מאוחר אבל עדיף מאשר אך פעם . האם יש מצב שהוא בכלל לא תואם ? השאלה היא האם הוא תומך גם בלוח GA-K8NF-9 וגם במעבד AMD X2 4200 ? כי באתר לא מצוין X2 אלא רק ATHLON 64 ו ATHLON FX. אשמח לתשובות לפני שאני מתחיל בתהליך הארוך והמסובך הזה שנקרא התקנה.......
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 8IEX של ג'יגה בייט לפנטיום 4. ישר כאשר אני מפעיל את התוכנה הלוח אם או ההבאזר במחשב מתחיל לתקתק כמו שעון בצליל מתכתי. כשאני מתעלם מזה אני מכוון את 3 הסנסורים ל3 האפשרויות הראשונות- כמה מספרים ואותיות לא מובנים כשלכל אחד מצורף 1 או 2 או 3 ב1 ו2 הטמפרטורה היא 25 ובשלישי היא על 75. כשאני מעביר לאותם מספרים רק עם התוספת של הדיודה ב1 ו2 הטפרטורה היא 95 בערך ובשלישי 35 השאלה שלי היא מה כל אחד מהם ואיך יכולות להיות כאלה טמפרטורות גדולות ? (וגם אם מישהו מבין בקשר לתיקתוק)
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
שלום ותודה! הקיץ מגיעה ואני מתחיל לדאוג למחשב שלי, וגם אני הבנתי שאם המעבד מתחיל להתחמם יותר מדי, אז המעבד מתחיל להאט בכדי לא להישרף! אז אני מחפש להוסיף קירור נוסף למחשב שלי (שדורש כמה שפחות חשמל) ואני ממש לא מבין בתחום אשמח לקבל את עצתכם בבקשה! זה המפרט שלי : כרטיס מסך: CONNECT 3D HD3850 256MB DDR3 מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W תודה לכול המגיבים ושבוע טוב
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני קונה מחשב AMD 2500+...ואני מתלבט בין שני הקירורים הללו: Zalman's CNPS6000-Cu או ?Thermaltake Volcano 11+ אני מכיר את הVANTEC הטוב, אבל אין אותו בחנות שממנה אני קונה :-\
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מפרט: abit - AX8 amd athelon 64bit 3.2 1giga ram ddr2 evga gforce 7600gs קניתי את החלקים הנ"ל לפני כ 8 חודשים והחום של הכ.מסך עמד על 54~57 לא הוספתי לו שום אמצעי קירור נוספים (רק המאוור המקורי נישאר), עם הזמן החום עלה ולפני מספר ימים הגיע ל75~77 כמעט 80! שמתי לב לשינוי לרעה בביצועים, הנחתי שזה בגלל האבק אז שאבתי את כל האבק מהמאוורר ומהכרטיס עצמו, למרות זאת החום נישאר על 65~68 אני בטוח שהוא ימשיך לעלות.... חשבתי לקנות תמאוורר הזה Model Accelero X1 Application NVIDIA 6800 series NVIDIA 7800 series (just PCIe) NVIDIA 7900 GTX, GTO not compatible to most 7900 GT boards Please check your board with the height restriction drawing to assure …
-
- 4 תגובות
- 440 צפיות
-
-
מהיא הטמ"פ שרצוי לקבוע למעבד Q6600 לאחר OC ל-3.5Ghz : 60, 70, 80 מעלות למיטב ידיעתי מותר להגיע עם המשפחה הזו עד לכ-75 מעלות. קירור- TUNIQ 120 משום מה אני רואה שיש הבדל בין קריאת הטמ"פ בBIOS ל קריאת הטמפרטורה ב- CORE_TEMP ( משום מה ה- BIOS מודד טמ"פ יותר נמוכה) מי מהם הוא הנכון ואמין יותר?
-
- 4 תגובות
- 441 צפיות
-
-
איזה קירור יותר טוב? Accelero S1 Rev. 2 או Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Dual Fans VGA Cooler תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd-380202494.htm איזה אורך החוטים שלהם? איזה חוזק אור הם עושים..טיפה פירוט בבקשה
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הייתי רוצה שתמליצו לי על קירור חזק וטוב למעבד Q6600 וכמו שרובכם יודעים הוא מאוד חם..... תודה רבה לעונים!!!! תקציב - 250
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני מקווה שלא היה פה, ואם היה - אז מצטער מראש, חיפשתי אבל לא מצאתי. בכל מקרה, חברת puget הרכיבה מחשב טבול בשמן בתוך אקווריום. התוצאות ללא שימוש ברדיאטור - המערכת הגיע לטמפ' שיא של 88 מעלות בתוך 12 שעות עבודה מאומצת (3DMark06) עם שימוש ברדיאטור (פאסיבי, ללא מאווררים) טמפ' השיא התייצבה על 45 מעלות. וכמובן - הכל שקט ונראה מדהים. הנה, בדיוק פה או פה
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p4b533-m מעבד p4 northwood 2.40 l2:512 זיכרון 512MB ddr 133Mh בדקתי בביוס ואין לי אפשרות לשינוי התדר של המעבד הוא קבוע על 133 (מכפלה 18) האפשרות היחידה שיש לי זה שהמחשב יעבוד ברטיו של מעבד זיכרון 4:3 ,1:1 אבל שאני עושה 4:3 אז הזיכרון יורד לי ל100Mh יש לי אפשרות להוריד רק את התדר של המעבד??
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני צריך MBM5 ו-SISOFTWARESADRA מאיפה אני יכול להוריד אותם? דבר שני אני רוצה לשאול איך עושים OC דרך הג'אמפרים? מה זה משהוא שאפשר להזיז אותו או מה??
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום חבר'ה ! אני די חדש פה ויש לי כבר כמה שאלות.. אז נתחיל אני עומד לקנות מחשב מבוסס q6600 עם גוך קירור ultra 120 לוח ds3r האם אני יכול לקחת מאורר שישב על ultra 120 אם rpm1200 ובלוח האם להוריד אותו ל 900-1000 rpm כי חשוב לי השקט.. האם זה אפשרי כי יש כבל שמתחבר ללוח אם זה לשליטה אם אני לא טועה ... אייך עושים את זה או שעדיף לקחת כבר מאורר של 800rpm ? מישהו עבד עם s-flex E 1200RPM אייך הוא שקט ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
??? היכן ניתן לרכוש בלוק לקירור מים איכותי בארץ? ואם לא בארץ אז בארה"ב?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
בדקתי עם תוכנה כל שהיא את המהירות של המעבד של הלוח אם וכו' ואת המהירויות שלהם (מאווררים למינייהם..) אצלי בדקתי והיה רשום שהמהירות של המאוורר של המעבד שלי היא: 1600 RPM ואמרתי לחבר שלי שיבדוק אצלו כי זה היה נראה לי חשוד ובאמת אצלו המהירות של המאוורר למעבד היא: 4000 או 3900 RPM (!!!!) :-\ ??? אני קניתי את המחשב יותר מאוחר ממנו.. יש לי מעבד 2.6 והטמפ' שלו היא 37 מעלות בדרך כלל.. יש לי איזה 5 מאוורים שכל אחד מהם הוא בערך במהירות של 3000 RPM אבל זה לא ממש משפיע.. אני בספק אם אני צריך לתת למאורר הזה להישאר ולקנות אחד מהיר יותר שעושה את העבודה.. לא שזה ממש מפריע אבל אחרי שאני משחק בכל מיני משחקים אני בודק והטמפ' שלו הם בסביבות ה- 45 - 50 מעלות... השאלה: לקנות חדש??
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
: כלומר לעשות שהמאורר חיוציא אוויר או יכניס?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-