אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שאלה חשובה שיכולה לפתור לי המון בעיות. האם ניתן לשנות את מיקום הצלעות הקירור של ה Sonic Tower כך שהם לא יפריעו לזיכרונות במידה וארצה להוסיף מאוורר קידמי ? צירפתי לינק עם תמונות כדי שתוכלו להבין למה אני מתכוון http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.sme.sk/cdata/1987191/00003920-Thermaltake-Sonic%2520Tower_CL-P0071.jpg&imgrefurl=http://pocitace.sme.sk/c/1987191/Chladit-je-mozne-aj-potichu-bez-vrtule.html&h=412&w=450&sz=65&tbnid=wsLNKXF7p_IJ:&tbnh=113&tbnw=124&hl=iw&start=5&prev=/images%3Fq%3Dsonic%2Btower%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26sa%3DG הלוח שברשותי הינו Abit AN8 Ultra ( קירור פסיבי ). לפי דעתי לא ניתן אבל אשמח ל…
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
רבותיי עוד יומים היא נפתחת סוף סוף גם לנו בארצנו הקטנטונת חנות מחשבים extreme הרבה שואלים מתענייינים ומחפשים לקחת את עניין האוברקלוקינג צעד נוסף אז בפתיחה הרשמית ביום שישי יהיו הרבה תשובות אליאור the byter (וגם אני)יענה לשאלות ויתן הדגמות למערכות שלו וגם תוכלו להתרשם מהחנות החדשה לא כל יום מוצאים חנות שיש בה מערכות קירור גז מערכות קירור מים וחומרה איכותית בהישג יד גם אני אהיה שם עם המחשב שלי ואם יהיה זמן ומצב אולי ננסה לשבור עוד שיא במקום (צינור חנקן וקרח יבש בנתיים)או שתי מערכות מחוברות למחשב אחת למעבד ואחת לכרטיס מסך יהיה נחמד ונחמד יהיה לראות את כולכם שם אז אם לכל מי שיש שאלות או אפילו סתם רוצה לאשר השתתפות יכול באמצעות הת'ראד הזה וקישור לאתר החנות http://…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עד לאיזה רמה של אוברקלוקינג אני יכול להגיע עם הכרטיס מסך x600pro ועם איזה מאוורר.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
הורדתי את התכונה ובדקתי את הטמפ' ובאתי לשאול אם זה בסדר..? http://img465.imageshack.us/img465/908/10jy.jpg
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
זה רק אני או שיש יותר מידיי דימיון בין הקירורים של ZALMAN לשל PRIME COOLER?? כל הקירורים למעבד ולכרטיס מסך נראים זהים משתי החברות.
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני עשיתי אובר מעל למצופה בלוח שלי(ראה מפרט..) אבל אמרו שעם אני אעלה את המתח של ה-ht משהו בביוס אז אני אוכל להמשיך את האובר ?זה נכון?? והאם יגרם נזקללוח עם אני אעשה את זה?? עוד שאלה אבל לא קשורה: איך אני בודק מהטמפרטורה של הציפסט שלי??
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום אני מתעניין מאוד מאוד לרכוש אותם אני רוצה לדעת איך הביצועים במיוחד לOC אני מעוניין לקנות 256X2 שיעבדו בdual ראיתי את הביקורת פה באתר ואני ממש מרוצה נראה לי שאני ארכוש אותם על בטוח והנה עוד ביקורת נחמדה: http://www.extremeoverclocking.com/reviews/memory/Mushkin_PC4000_1.html תודה לכל מי שיתרום ויעזור לי
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום. המאורר של הכרטיס מסך שלי דגם: msi gf 4 ti 4200 128 ddrm די נדפק.... הוא כל הזמן מתחכך בתחתית דבר שיוצר רעשים נוראיים. ניסיתי להוציא את הברגים של הגוף קירור אבל נואשתי....הברגים פיצפונים ובלתי ניתנים להוצאה ( הצלחתי רק אחד שהיה מוברג חלש מאוד...השאר פשוט -אין). גם ככה החלטתי לעשות לו קצת oc ולכן החלטתי להשקיע במערכת קירור חדשה. התקציב שלי הוא 150 שקל לחוץ, משמע עדיף פחות. יהיה נחמד שהגוף קירור יבוא גם עם צלעות קירור או משהו כזה ולא רק קירור קטן לליבה..... כמו שאמרתי אני צריך משהו חזק כי הכרטיס די חם וקשה לי מאוד להגיע איתו לoc נורמלי. הצלחתי להגיע ל460 בזיכרונות ו 260 בליבה שזה כלום ( עליה של 20 ו 10). תודה לעוזרים. לינק לאתר ישראלי יתקבל בברכה.
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי את ה GTO2 ורציתי לשאול שני דברים: 1. האם יש צורך לשנות את הקירור שמגיע עם הכרטיס כאשר פותחים לו רק את הצינורות הנוספים ? 2. האם צריך לשנות את הקירור שעושים לו בנוסף O.C ? או שהקירור שמגיע עם הכרטיס יספיק ?
-
- 12 תגובות
- 944 צפיות
-
-
קצת שדרוגים , קצת צעצועים חדשים , נראה מה המאוורר יועיל לכל העניין הזה . 6800GT של evga , אמור לסגור עם קירור סטוק מהירות של אולטרה , נראה מה התוספת הקטנה תועיל לו . גוף קירור חלופי לdfi infinity , שלהם מתחילים להרעיש דיי מהר , ולא בדיוק מקררים . עדכונים נוספים בהמשך .
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני בקרוב רוכש מחשב חדש ואני צריך קירור למארז 120 ס"מ והתקציב שלי הוא 100 ש"ח.. עכשיו אני צריך העיקר שיהיה חזק לא אכפת לי שיהיה יפה או אם יש לו אפשרויות נוספות או אם הוא ניתן לכיוון העיקר שיהיה כמה שיותר חזק.. אם יש חריגה קטנה של 20 שקל לא נורא אבל לא לגלוש יותר מידי מהתקציב... תודה מראש גיא
-
- 14 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
שלום לאחרונה דיברתי עם דוד שלי ואיכשהו השיחה התפתחה והוא אמר לי שאם אני צריך להכין משהו עם CNC אז הוא יכול לסדר לי. אז ישר קפץ לי הרעיון של הקירור מים עכשיו הסתובבתי בכל מיני אתרים וחיפשתי מידע על הבלוקים אבל עדיין יש לי מלא שאלות. ראיתי שיש הבדל בין הקטרים של הצינורות והחיבורים, למה זה משנה? ובאיזה כדאי לי לבחור? ראיתי שיש לבלוקים 2 חיבורים לצינורות (מן הסתם אחד נכנס ואחד יוצא) אבל אז ראיתי בלוקים עם 3 חיבורים, למה החיבור השלישי? איפה אני יכול למצוא הסברים איך אמור להראות הבלוק? אבא שלי עובד הרבה עם Autocad ויש לו מחשב דיי בשביל זה (כרטיס מסך FireGL 3200) אז הוא מן הסתם יכול לעזור לי ביצירת המודל. אבל עדיין אני לא יודע מה המשמעות של כל העיקולים בתוך הבלוק, יש לה…
-
- 8 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מחפש בלוק לקירור מים ל AMD 64 K8 שמתחבר לציורות של 0.5 אינץ' ובא עם פיילטר (טרמו אלקטרי) מודבק/מולחם מתחתיו. שהבלוק יהיה מנחושת ושיהיה טוב. סומך עליכם
-
- 3 תגובות
- 408 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני רוצה ללמוד איך עושים oc כי יש באפשרותי להשיג איזה חלק ישן שאני רוצה ויש לי מלא מאוורים.. טוב קודם כול קניתי מחשב חדש ליפני כמה ימים ואני רוצה לדעת איך אני עושה לו oc למעבד בלי להוסיף קירור המעבד שלי amd 3.7 san diago box(retel לוח אם abit kn8 ultra ספק hec475 w זיכרונות croser 512 cl2 pc 3200 כפי שאתם רואים בפרופיל שלי... טוב אז ככה אני לא רוצה להתחיל להיתעסק עם המתחים וכול זה אלה רק לעלות מהירות קטנה של 200 מגה הרץ...טוב על עזרה
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
האם ניתן לישרוף כרטיס עלידי OC ללא שינוי מתחים בכלל. אני שואל באופן סדיר ולא אחד למילון.
-
- 1 תגובה
- 399 צפיות
-
-
מארז מאוורר עד 400 שקל לפחות 2 מאווררי 120+ 3 92/80 חלון בצד ועדיף שהיה מלוג'יק או מנעה תודה יונתן
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
-
שלום, אני חדש באתר וגם חדש בתחום הOC. אין לי מושג איך עושים OC ואני ישמח אם תעזרו לי. הנה המפרט של המחשב שלי, תגידו לי אם יש טעם לעשות ואם אני יכול להגיע לתוצאות טובות. בהרצת 3DMARK05 (כל הבדיקות האפשריות) קיבלתי 3102. מפרט: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני וחבר מתכננים לבנות מערכת קירור גז, הוא משיג קומפרסור ורדיאטור, מה עוד צריך כדי לבנות מערכת מושלמת? פרספקס כדי לבנות את הקופסא, מד טמפ', חומר בידוד , את הבלוק איך בונים? בקיצור אני צריך את עזרתכם אנשים, יעזור גם מאיפה משיגים כל דבר וכמה עולה... תודה רבה ;D
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אנשים יש לי בעייה יש לי מארז נחמד וטוב אבל midi twor והוא עמוס עכשיו בגלל שיש ימבה כוננים וימבה חיבורים אז עד לא מזמן המארז היה נאה כמו גוננגל עם כול החוטים אז סידרתי אותם וככה אבל עדיין המעלות על הפנים 50 מנוחה 60 מאמץ אני מיואש לגמרי ואז הגיע המשיח (או שלא) הביג טיפון קניתי אצל זיגזג באתי הביתה ואמרתי וואלה היום זה היום באתי להרכיב וככה הרכבתי אבל שסגרתי את דלת המארז ובדקתי תמעלות נפלה נשמתי הדלת יושבת על המאווור וזה גם הסביר תשריקות שהיו וקיצר זה סתם משקולת חסרת תועלת אז אמרתי טוב יאלה נביא קרור אחר מישהו המליץ לי על הארטיק קולינג 64 אבל הוא עם המוארר לכיון הספק ובסדיור חוטים שלי כול החוטים הוצמדו לאזור הזה אז עכשיו אני בדילמה קשה 1 לקנות קרור קטן וטוב כד…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עד עכשיו אני הייתי עושה O.C ע"י הגברת ה FSB בביוס ללא העלת המתח הגעתי ל 2.0GHZ על טמפרטורה של 50 ומשהו מעלות עם יציבות.. עכשיו חיברתי צינור מהמכיל ואני רוצה גם להעלות את המתח אם אני אעלה אותו מ 1.75V ל 1.825v יכולה להיות פגיעה בזיכרונות? או במעבד עצמו אפילו שהטמפרטורה תהיה נמוכה מאוד? (אני יודע שזה נישמע קצת מטורף אבל עדיין תמיד שווה ללכת על זה ) תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/japan/products_n/clooer/Liquid/bigice/CL-W0085.htm מדובר בשילוב בין קירור-אוויר מבוסס היטפייפס לקירור-מים. המפלצת שוקלת 874 גרם, 61 גרם יותר מביג-טייפון.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. איפה אפשר ליקנות את Voolcano7+ בארץ? ומה המחיר שהוא אמור לעלות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם...יש לי 2 זכרונות של 512 של ADATA ובCPU-Z זה מופיע לי כסינגל... כמו כן הזכרונות יושבים אחד ליד השני(צמודים)... האם אני יכול להפוך את זה לדואל(מצורף המפרט)? והנה תמונה:
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-