אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אז ככה .. זוכרים תפורייקט קירור מים שלי ? החלטתי לקחת את זה עוד שלב קדימה אני הולך לבנות מה שנקרא Phase Change Water Chiller 8) אז ככה: אני הולך ביום שישי אם אבא שלי לשוק הפשפשים להשיג רדיאטור בתקווה למצוא איזה אחד של 1\4 HP או משהוא דומה את ה Evaporator לא יהיה קשה להכין.. לפי איך שאני רואה את זה יהיו לי 2 בעיות מרכזיות: ה Condensor שאותו או שאנ יקח מאיזה מזגן הרוס , או שאני יחפש רדיאטור שיעמוד בלחץ של בסביבות ה 200-300 אתמוספרות ??? והבעיה השניה: Frost n Condensation אני אצתרך לבודד כל רכיב ממתכת במערכת.. זאת הבעיה המרכזית ביותר שלי כמו כן יהיה קצת בעייתי להשיג תגזים ללא רשיוןן יש רעיונות ? אולי איזה לינקים לחנויות שמוכרות רכיבים של זה? עוד משהוא.. המ…
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עד כמה אוכל לסחוט את המעבד AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 5200 (2.7 ASUS M2A-VM HDMI GeCube Radeon HD3850 256MB 256-bit GDDR3 OCZ 2*1024 DDR2 800 MHz Dual Channel Western Digital 160GB 7200 RPm Buffer:8MB HEC WIN 550W טמפ' לא במאמץ 40-43 כרגע העלתי את הFSB והגעתי ל3000 העלתי את המתח של הזכרונות גם. ב3050 המחשב לא עלה רציתי לדעת אם אוכל לסחוט עוד את המעבד? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
קראתי את המדריך OC עם התוכנה MSI על הכרטיס GTX 470 ואני רוצה לעשות לו OC קודם רציתי להבין האם מעלים קודם תדר ליבה ואז זיכרונות?? ואיפה מעלים את השיידר הזה? בכמה מעלים תדר ליבה בכל העלה? בכמה זיכרון בכל העלה? ומה היכולות של הכרטיס הזה בOC תדרי ליבה זכרונות ושיידר..?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול ניגשתי לחנות של לוג'יק ברמת גן כדי לקנות מאוורר למעבד AMD שלי. אין עליו OCניגשתי לשם מההתחלה בגלל שבדקתי לפי תוכנה AIDA והטמפרטורה היתה 63 +- הם המליצו לי לקנות את האוורר של VANTEC אף לאחר ההתקנה הפעלתי את המחשב שוב ל10 שעות בערך והטמפרטורה היתה 55 +-. איך המאוורר? עלה לי 179 ש"ח. האם הטמפרטורה נחשבת בתווך התקין? ואם אני רוצה או ירצה לעשות OC אז המאוורר הנ"ל יתאים?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-האם הקירור הרגיל שלו הוא מספיק טוב ושקט (חשוב) או שרצוי להחליף אותו ? -יש לי משחה טרמית OCZ FREEZE היא מספיק טובה לOC או שרצוי להחליף? -יש לי קירור למעבד MUGEN 2 REV.B עכשיו אני קונה מחשב חדש לOC כבד האם הקירור טוב למעבדים AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX או Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box לOC כבד ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש סטיק חדש של 256 MB לאוברקלוק בשביל שיהיה לי Dual זה מה שנראה לי נחמד וגם במחיר ממש טוב http://ksp.co.il/hmain.php?uin=651 רציתי לדעת אם זה שווה?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני עוד שבוע יקנה לוח אם+מעבד LGA775 איזה קירור טוב יש לסוקט הזה?
-
- 4 תגובות
- 435 צפיות
-
-
אוקי אז ככה מצאתי לי מחשב ישן במחסן שלי שהיה זרוק חח.. עם מעבד 1.6 של פנטיום ולוח סגול עוד לא בדקתי חברה בכול מקרה אני רוצה לעשות למעבד הזה אובר קלוק... אהה וזה עובד בכפולות של 16x100 mhz לא יודע למה כי הזיכרונות שלו הם 133.. בקיצרו חברה תנסו לעזור לי לעשות אובר קלוק כי עם אני ניכנס לבאיוס ומנסה לעלות את הכפולות מ-16 ל-17 או 18 וכו כוו זה לא משנה שום דבר זה עדיין נישאר 1600 בקיצרו יאלה חברה תעזורו תודה...
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אהלן. ראיתי, ויותר מפעם אחת, שיש לזכרון שני סטים של תיזמונים. אחד למהירות מסויימת, ואחרת למהירות קצת יותר גבוהה. כמו זה: רציתי לדעת אולי משהו יודע מה הסיבה?
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
בתוכנה : ASUS Probe 2 שקיבלתי עם הלוח אם שלי אני רואה שהטמפרטורה של המעבד שלי היא 36 מעלות, וזה משתנה דיי מהר, פתאום יורד לי ל33 ופתאום ל35 ובלה בלה. עכשיו בתוכנה EVEREST על הטמפרטורה של המעבד שלי רשום בכלל: 23 במנוחה, וכ25 ~ 28 במאמץ. ובתוכנה של SISoftware Sandra בחישן של הלוח אם הטמפרטורה היא 26. אני משתמש בקירור סטוק שקיבלתי עם המעבד, המחשב מאוד שמור מבפנים, כבלים מסודרים, מאוורים בצורה כזאתי שאחד מאחורה מוציא אויר, ומקדימה מולו יש אחד שמוציא אויר אליו, בנוסף עוד מאוור של 120מ"מ בתחתית המארז שמעלה אויר קר למעלה. יש איזו תוכנה שיכולה להגיד לי בדיוק מירבי את הטמפרטורה של המעבד שלי? למה זה דיי מציק שאני לא יודע לאיזו מהם להאמין, ואני צריך תוכנה שמאמצת את המעבד ואז אני יכ…
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי ספק ישן שאני לא צריך. אז הוצאתי ממנו את המאוורר. עכשיו יש לי חוט אדום וחוט שחור עם קצה גלוי. איך אני מחבר לו כבל או ראש כדי שאוכל לצרף אותו למארז החדש שלי ? יש לי כבל מאריך רזרבי (הרגיל של ה 4 פינים שמתחבר לכונן למשל) . איך לחבר אליו את המאוורר החדש עם שני החוטים שלו ?
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני חושב לקנות למחשב החדש שלי... רציתי לדעת איך הם בכללי? ומה מהם הכי מומלץ? תודה,
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום! מחשב עם מעבד p4 3.0 ghz נכבה כל הזמן אחרי זמן שימוש מועט. בהרצה של התוכנה speedfan הוא מראה שהtemp2 גבוה מאד. מה זה אומר, מה עלי לעשות. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, הנה המפרט שיש לי כרגע : i7 3770K 4.2GHz kingston beast hyperx 1600mhz 2x8GB Asus p8z77-v NH-D14 CPU Cooler טוב אז כרגע אני על 4.2GHZ ושאני משחק לדוגמא BF3 אז ה vcore הוא בין 1.05-1.2 . ניסיתי להריץ את המעבד על 4.5GHZ וה vcore היה 1.33-1.49 ורציתי לדעת האם זה מסוכן להריץ את המעבד על vcore של 1.49 ? מה ה vcore האופטימלי בשבילי? ואיך לדוגמא לאנשים שמריצים את המעבד על 4.8GHZ יש vcore יותר נמוך משלי?? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
שלום מי שמכיר Nvidia control panel שם יש הגדרות של לוח אם, כרטיס מסך ועוד הרבה אפשרויות. שם אפשר לעשות O.C למעבד ,זיכרונות,כרטיס מסך ועוד כמה אפשרויות. אז יש שם אפשרות כוונון אוטומטי כזה ויש כוונות גס 20דק' לערך, ואם אני בוחר בזה אז זה עושה לי O.C לכל הרכיבים במחשב בערך ב20דקות ,ויש לעשות כוונון 3שעות מדוייק שזה ב3 שעות עושה אובר קלוק וכל זה אוטומטי זה כל כמה דקות מעלה מעט מהמהירות שעון אוטומט ואז עושה בדיקה עם עומס על המחשב כמה דקות ואז עוד פעם מעלה קצת כל פעם קצת עד שהוא מגיע למקס', אפשר לעשות גם ידני ולהגדיר שם את כל המהירויות שעון ידני. האם מומלץ להשתמש עם התוכנה הזאת לעשות אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך למשל? כי הלוח אם שלי MSI K9NGM אין שם אפשרויות לאוברקלוק בביוס אין ש…
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קירור למעבד שלי ואני לא יודע אם עדיף קירור מים או קירור רגיל, בנתיים אני מתלבט בין שתי אלה: zalman cnps9700 או קירור מים של thermaltake BigWater 735 מה הכי טוב מבחינת הקירור ורמת הרעש? או אולי בכלל עדיף ללכת על משהוא אחר? התקציב הוא עד 600 שקל. המפרט שלי: I מעבד: AMD Athalon 64 x2 Dual core processor 5200+ I לוח אם: ASUS M2N32-SLI DELUXE I זיכרון: Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 (2x1024) I כ.מסך: ASUS EN8800GTS GeForce 8800GTS 320MB PCIe I ספק: Enermax Liberty 500W Active PFC I מארז: ENERMAX UberChakra ועוד שאלה מישהוא יודע על איזה טפרטוררת אמור לעבור הכרטיס מסך הזה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש גוף קירור למעבד Intel Core 2 Duo E6750, כחלק ממפרט של מחשב חדש. המארז הינו מארז HTPC (כרגע מתוכנן NZXT DUET), ולכן אני מחפש שקט וקירור יעיל ככל שניתן. כרגע, אני לא מתכנן לבצע OC. התקציב הוא כ-200 ש"ח. במקור תיכננתי לרכוש את Thermaltake Blue Orb. הטכנאי בחנות המליץ על Zalman CNPS7700-CU. אשמח לשמוע את הארותיכם/הערותיכם על הנ"ל או המלצות לגבי גופי קירור אחרים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני מעוניין לדעת אם יכול להיות שדווקא כמות המתח שאני נותן ללוח או כל דבר אחר שהוא לא המעבד או הזכרון לא מספיקה וזה מה שמגביל אותי.. אם כן, למה עוד צריך וכדאי להעלות מתח ומהם הגבולות הבטוחים? תודה לעוזריםם
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי מה קורה...יש לי מספר שאלות ואני אשמח אם תענו לי עליהם...קודם כל זה המפרט שלי עכשיו: E2160 GA-945GCM-S2 1GB 533MHZ מארז וספק ג'נרים 1) האם אני יכול לעשות OC בלוח אם שלי? אם כן..הוא אוברקלוקר טוב? 2) בהנחה שאני לא מבין בנושא כלום,מה הסיכוי שמשהו במחשב יפגע לי? 3) מה ההבדל בביצועים בין E2160 בסטוק ל2160 ב3GHZ ? אני לא מתכנן לקנות קירור....לאיזה מעבד הוא בערך משתווה אז? 4) הזכרון לא יגביל אותי מהר מדי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
קניתי את המארז הבא:http://www.thermaltake.com/products/xaser3/v1000a.htm במארז יש פאנל לשליטה על המהירות של המאווררים:http://www.thermaltake.com/products/hdcooler/hardcano9.htm עכשיו השאלה שלי היא שאם אני מחליף 2 מאווררים לזה:Thermaltake 80mm Smart Fan 2 with "Coolmod"(מאווררים עם אור כחול) עדיין תהיה לי אפשרות לשליטה על המהירות שלהם או שזה לא אפשרי במאווררים האלה?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש תוכנה שבעזרתה אוכל לשלוט במהירות מאווררים אלו?
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ניתקתי 2 מאווררים בצד של המארז אחד מאחורה אחד מלמעלה ועוד אחד מקדימה השארתי רק תמאווRר של המעבד שמחובר לSONIC TOWER ושל הכרטיס מסך והצ'יפSET והחום של המחשב נשאר ללא שינוי מוזר לא ?????? * מעבד וכרטיס מסך לאחר OC לא רציני
-
- 4 תגובות
- 404 צפיות
-
-
הי יש לי מפרט מחשב לגיימר עם קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm . היום נודע לי מהחנות שרכשתי כי יש בעיה ולא יהיה ניתן להשיג את הקרור. בררתי גם בiqpc גם שם אמרו שיש בעיה. אני צריך עזרה בדחיפות במציאת קרור אחר. חשוב שהקרור יהיה שקט ויבטיח לי שקט מהמחשב המחשב אמור לעמוד בסלון. הציעו לי לקחת קרור של Thermaltake BigTyp 120 VX האם הוא מתאים למפרט שלי האם הוא שקט והאם הוא קרור טוב. אם לא איזה קרור מומלץ בתקציב של עד 300 ש"ח אני מצרף את המפרט ולא ניתן להשיג תודה מראש על העזרה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL די…
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
לוח ASUS P4S800. מעבד - NORTHWOOD 2.6 זיכרונות NYANA :-[ יש לי טמפרטורות מעולות (26 - 28 במנוחה ) אולי זה הספק הג'נרי??
-
- 4 תגובות
- 462 צפיות
-