אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
p4 2.4 nortwood 533 mhz bus speed l2 cache 512kb לוח asus p4sdx dual channel 800mhz זכרון עובד על דואל צאנל - ( cl2.5 -2x512 mb teamgroup(200mhzx4 ati radeon 9600xt מאוררים 1-120mm 2-80mm ועוד שניים למעבד ולספק האפשר לעשות אוברקלוקינג וכמה והאם כדאי ואיך? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שאלום כדאי את הקירור הבא לATI1900XT? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=11206 בקשר למעבד: צריך לקחת קירור כמו NINJA או BIG THYPOON אם אני לא עושה OC?
-
- 4 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד E7200 ולוח P35-DS4. בצעתי שתי המהרות במערכת, 1. 475MhzX9 , כאן הייתי צריך להעלות את המתח של הFSB והMCH ב0.1V?+ אחרת לא היתה יציבות. 2. 475X8.5 וכאן מספיק שאני מעלה את המתח למעבד והמערכת נראית יציבה. זה הגיוני? כי ממה שאני מבין אם אני מעלה את תדר הFSB אני צריך להוסיף לו מתח בשלב כלשהוא, ולא משנה מה תדר המעבד.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שאני בפורום הנכון... היום התקנתי תוכנה מסויימת שבאה עם לוח האם והיא הודיעה לי שהמאוורר של ה-system לא עובד. פתחתי את המארז וגילתי שמאוורר ה-system לא עובד - כי אין מאוורר system (וזאת למרות שהדגשתי בחנות שאני רוצה מארז עם מספר מאווררים....). בכל אופן כמובן שאני רוצה לרכוש מאוורר (יש לי מאוורר על המעבד ומאוורר נוסף על כרטיס המסך והטמפרטורה של המחשב היא בסביבות 37 מעלות צלזיוס - כך שכרגע אני בסדר אבל אני לא רוצה למצוא את עצמי יום אחד עם מחשב מפוייח מבפנים....). טוב בקיצור לשאלה - איזה מאוורר אתם ממליצים לקנות? והאם לכל מאוורר שנועד למארז יימצא מקום פיסי להתקין אותו. אל תשאלו אותי איזה מארז יש לי כי אני לא יודעת - משהו פשוט (כך מתברר) - והוא כמובן מארז…
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מראש, כל הנתונים החיוניים מופיעים ב"מפרט מחשב" אני מתכנן OC רציני בקרוב, ורציתי לדעת אם הקירור שלי יספיק לי: כשהמעבד עובד בלי OC, הוא מגיע ל10 מעלות מעל לטמפ' החדר, במאמץ! (ההבדל בין מאמץ למנוחה זה 3 מעלות בערך...) בOC לFSB 333 (מ266...) החום עולה ל 17 (+- 2 מעלות... יש לי בעייה בחיישן של ההיטסינק, סטייה של כמה מעלות...) מעלות מעל לטמפ' החדר. אם הOC אני מתכוון לעשות עם מארז פתוח לגמרי, ככה שהקירור אמור להיות מקסימאלי... אני מתכנן להעלות את הבאס מ133 (FSB 266...) ל200 (אני מקווה שאני אצליח להגיע עד לשם :-\...) ואני רוצה לדעת כמה דברים לפני זה: 1. האם הקירור שיש לי יספיק לי ומה הטמפ' המקסימאלית שהמעבד שלי יכול לעמוד בה מבלי שיגרם לו נזק כולשהו כי אני לא מתכוון לקנות …
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בקצרה: אני יודע שמערכת לקירור מים לוקחת את החום של המעבד (ע"י הובלת מים חמים לרדיאטור) ופיזור החום ע"י המאוורר של הצלעות שמפזרות את החום. השאלה שלי, נגיד ואין גוף (במקרה שלנו מעבד) שמייצר חום, האם המערכת מסוגלת לקרר את המים לטמפ' מסוימת? ואם כן איך אני יודע לאיזה טמפ' מגיע המים? בתודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לוח אם EP35C-DS3R ה-FSB כתוב על הקופסא שהוא מקסימום 1600 By OC. האם כשאני חורג מזה יכולות להיות בעיות?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
במנוחה: מעבד-50/52 לוח-32/33 מאמץ: מעבד-60 לוח-35/36 האם זה סביר במזג אוויר כזה ועם ה-HSF שקיבלתי עם המעבד (Green Power) ??
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ברשותי EPOX 8K3A עם ATHLON 1700 לאחר התקנת הוולקנו 7 (אלומיניום) הטמפ, 60 בעומס ו 53 במנוחה אם יש למישהו עצה כיצד לשפר ? חשבתי אולי הגוף של המפזר חום לא יושב טוב או שהחומר הלבן שנשאר לאחר הורדת הגוף של AMD עושה בעיות וכיצד לוודא שהמפזר יושב טוב מבלי להוריד נ.ב. זכרו שהלוח הזה קורא טמפ. מהדיודה הפנימית של המעבד
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
בעוד כמה ימים אני הולך לקבל את המחשב שהזמנתי בחלקים ואני זקוק למשחה טרמית עד 50 ש"ח. חשבתי לקנות את הMX-3, מה אתם אומרים עליו?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום! יש לי 9600XT 256 אני מעוניין לקנות ZALMAN VF700 ב143 שקלים. 1) האם הוא יעבוד ויעלה והוא במידות המתאימות? 2)האם המחיר טוב? 3)תודה [ihttp://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.oneclick.ru/resources/images/more/1011011/lgvw/1011011_2.jpg&imgrefurl=http://www.oneclick.ru/estore/item.jsp%3Fdao%3D1011011&h=480&w=640&sz=177&hl=iw&start=9&um=1&tbnid=1ln2Q_rqkbVIZM:&tbnh=103&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3DPowerColor%2B9600%2BPRO%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Diw%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:he-IL:official%26sa%3DNmg]זה מה שיש לי,אני חושש שהקבלים בצד יפריעו
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום! ברשותי xfx geforce 6600GT עכשיו רציתי לדעת האם הטמפ' 60C טובה לכטיס מסך ועוד לא בזמן מאמץ, אם לא, איך אפשר לקרר אותו?
-
- 4 תגובות
- 405 צפיות
-
-
לפני ששמתי מאוורר חדש למעבד והוספתי שתי מאוורים למארז הטמפ' של המעבד הייתה 75-79 מעלות... שמתי את כל הדברים האלה(ש Nihility עזר לי מאוד מאוד לשים את המעבר של המעבד וגם את שני המאווררים) ועכשיו הטמפ' של המעבד היא 45-51 מעלות... עכשיו המחשב עובד הרבה יותר חלק...... ושום תודה רבה רבה ל-Nihility....
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על משחה תרמית הכי טובה שיש היום בשוק דוד שלי אמר לי איזה משו X-2 אבל אני מעדיף את האמלצות שלכם תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות בקרת מאווררים של Enermax (כבר שאלתי קודם אבל זה היה גם על מארז) UC-A07FATR2 ואני צריך חוות דעת ומפרטים על זה. בקיצור כל מה שאתם יודעים ומבינים מזה. *ואיזה צבע כדאי לי לקחת *ודרך אגב- אהבתי את היציאות שלו חוץ מהקריאות.ומסך הכחול (2xusb2, 1xfirewire, 2x audio) * וגם אולי מישהו יאמר לי אם הוא שולט ב4 מאווררים או ב2???!!! כי בחנות אמרו לי שב- 4 ויש רק 2 ידיות לכיוון ובחלק מהאתרים כתוב ש 2 ??? הנה הקישור לבקרה (באתר של Enermax) http://www.enermax.com.tw/uc-a07fatr2.htm ודרך אגב מה אתם חושבים על המאווררים שלהם חשבתי לקנות 2 של 80 מ"מ http://www.enermax.com.tw/uc-8fab.htm
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אובר קלוק לראדון 9800 שלי אני לא יודע איפה ואיך לראות מה הטמפ' שלו ובגלל זה אני לא יודע כמה להעלות! תעזרו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מעוניין ב AC Freezer 64 Pro PWM ו 2 מאוררי AF12025 PWM גם של AC איך אני יודע עם הלוח שלי תומך PWM? http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=108 הדגם של הלוח שלי הוא: GA-M55S-S3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2470
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
המערכת שלי מופיעה בפרופיל, לעיונכם אני מחליף למעבד Q9450 ומה שמצאתי זה רק TRAY אז צריך קירור למעבד, איזה כדאי? אני מצאתי בפורום את arctic cooling freezer 7 pro שעולה איזה 130 שקל קירורים יותר טובים שמצאתי כאן הם ביג טייפון ב230 שקל וגם sunbeam tuniq tower שעולה 240 האחרונים אני מניח מיועדים לאוברקלוק המחשב שלי מיועד לעבודת רינדורים ותלת מימד, ללא משחקים אני לא מתכנן OC, האמת אני לא יודע אם המערכת שלי מסוגלת לזה אז השאלה שלי האם המערכת לשי מסוגלת לזה, ובהתאם איזה מאוורר כדאי לקנות אולי כדאי להשקיע טיפה יותר במאוורר כדי שבעתיד אם ארצה אוכל לעשות OC תודה
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הנני מחזיק בקרור הנ''ל, השאלה שלי היא פשוטה. האם אפשר להוריד את המאוורר שנמצא עליו ולהחליפו במאוורר 12 ס''מ אחר? להוריד אני יודע שאפשר, אני רוצה להיות בטוח שיהיה אפשר להחליף למאוור רגיל, או אפילו לקמבן משהו. -תודה :]
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי כרטיס Radeon 9800 Pro 128mb של Sapphire, שבא עם PCB אדום. רציתי לדעת אם מישהו פה יכול לכתוב לי מדריך צעד אחריי צעד איך לעשות לו מוד מתח, או לחליפין מכיר מדריך טוב לכך באתר חומרה כלשהו ויכול להביא לינק. תודה רבה לעוזרים, בתקווה שיהיו כאלה P:
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
הוא רועש מאוד יחסתי למאוררים שיש לי במארז, הוא אחד משתי המאוררים הרועשים במאורז שלי. המאורר של המעבד ושל הספק מאוד רועשים, אבל המאורר של המעבד פשוט הורג אותי עם הרעש שלו, ניסיתי הכל לשמן ולנקות כלום לא עוזר . אז אולי אני הולך לקנות מאורר חדש.(כמובן אם יש פתרון אני פתוח לאליו) על איזה מאורר אתם ממליצים שיוכל לעבוד על ההיטסינק המקורי + שיהיה יותר שקט מן המאורר המקורי. ועוד משהו שסתם רציתי לדעת.... על איזה היטסינק לא מקורי של אינטל אפשר לשים את המאורר המקורי של אינטל. תודה מראש לכולם. עריכה: לרוב הוא מסתובב על 3000 RPM + ואיך אני יכול לראות את מקסימום ה RPM אליו הוא יכול להגיע
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
זאת פעם ראשונה שלי ואני לא יודע מאיפה להתחיל הלכתי לפי המדריך של האוברקלוק החלק הראשון והמכפלת של המעבד שלי אני לא יודע איפה לבדוק אם היא פתוחה או נעולה עכשיו הנה הנתונים המעבד שלי זה amd Athlon XP 2400 הלוח שלי זה asus a7v600 בדרך אם אתם יכולים תגידו לי אם הלוח הזה טוב ואיפה בחוברת אני יכול לבדוק בכמה באס הוא תומך תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 431 צפיות
-
-
בהתחלה הוא היה מתכבה בגלל התחממות של המעבד.. אבל את זה סידרתי החלפתי מאוורר לאחד של 6000RPM אבל עכשיו הוא לא מתכבה הוא נתקע לפעמים אני כמעט ב100 אחוז בטוח שזה בגלל הכרטיס מסך כי ממש לפעמים שהוא נתקע הוא עושה לי VPU RECOVER שזה של הכרטיס מסך ובפעמים אחרות המסך פשוט נכבה או שהוא מלא צבעים מוזרים ואני חייב לעשות ריסט הכרטיס מסך שלי הוא Hercules 3D Prophet 9500 PRO שזה בעצם של ATI 9500 PRO. השאלה שלי בעצם, איך אני יכול לקרר את הכרטיס מסך שאם זה בגללו זה לא יהיה בגללו כבר אני חייב לציין שגם הדלת השמאלית של המארז שלי פתוחה וניסיתי לשים שם מאוורר ענק על הרמה הכי גבוהה אבל זה לא ממש עזר יש דרך קירור טובה יותר?
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
התקנתי את הSF, והוא הודיע לי שיש לו יכולות תמיכה חדשות לIT8712F. מישהו יודע מה זה אומר? איך אני יכול להשתמש בזה? אני עובד עם לוח GA-8I945PG ומשום מה יש 2 טמפרטורות שהוא מתעקש לקבוע על (-55) ו(-2) (שניהם מינוס). מישהו יודע איך אני מכייל אותו?
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני מבין שהמוגן 2 מומלץ על רב המקרים אני רק רוצה להיות וודאי שהוא גם שקט יחסית. לא מדובר במחשב פאסיבי או משהו קיצוני. פשוט אני עם הפריזר פרו 7 והוא דיי מרעיש תחת מאמץ ואני רוצה משהו שיהיה שקט לפחות שלא יהיה מורגש תחת מאמץ. תודה, עומר
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-