עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איך עושים OC לכרטיס הנ"ל, יש לי תוכנת RivaTuner 2.09 ואני נמצא בטאב של ה-OC. איזה Clocks להזיז? בכמה וכדומה... תודה!

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by TopNotch,

לאחרונה המחשב התחיל לעשות לי בעיות במשחקים והוא פשוט נתקע באמצע המשחק, עושה סימנים מוזרים על המסך ולפעמים עושה ריסט. הטמפרטורות והמפרט שלי הם כאלו: לוח אם: Gigabyte GA-G31MX-S2 עם 50 מעלות מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz שניהם פחות או יותר על 38 מעלות כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (512 MB עם 70 מעלות! כונן קשיח: Hitachi HDS721616PLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II עם 38 מעלות זיכרונות: אחד של 1GB 677 MHZ ועוד אחד של 2GB 800MHZ שניהם של קינגסטון. האם זה נכון שכל המעלות תקינות חוץ מהכרטיס מסך? ניסיתי לנקות אותו ואת כל המחשב והוא עדיין על אותם מעלות. אם אני צריך להחליף, לאיזה כרטיס מסך כדאי להחליף שיריץ לי סבבה משחקים? בבקשה תענו לי, תודה רבה!

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by wow,

xp 1800 AXDA1800DUT3C T583436250061 KIUHB 0325VPMW

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  4. Started by sagi_10,

שלום אני קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם מעבד amd עכשיו אני מתלבט לגבי קירר טוב בסביבות ה-150 -250 שח אני רוצה קירור שיספיק לאובר קלוק די טוב המעבד שלי=AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 תודה לעוזרים!

5. בלוח אם ga-p35c-ds3r יש חיבור 4 פינים למאוור של המעבד האם הטוניק יכול להתחבר אליו?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  6. Started by ToMeRv32,

שלום לכולם. אני רוצה להחליף את המאוורר למאוורר אחר שיהיה שקט יותר, ואני צריך לדעת כמה דברים: 1. יש סכנה כלשהי בהחלפה? (אני יודע שזה הלחמה, זאת לא הבעיה!) 2. המאוורר יפעל תמיד על 100%? (ג'נרי, 2 פינים..) האם יש צורך לקחת מאוורר שיודע לשלוט על עוצמה הקירור בעצמו? למשל זה ששומר על טמפ' בין 32 ל38. זה ריאלי בספק? 3. יש סיכוי שהחדש לא יקרר מספיק? (עד 31CFM) אני יודע שהכי פשוט וטוב זה לקנות ספק, אבל זה לא כל כך ריאלי כי אבא שלי עקשן..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eranir,

אני קונה מחשב ב-tms, שם יש עכשיו מבצע לחברי פורומים, שכל הרוכש מחשב חדש זוכה ל-OC תוצרת מעבדת החנות. הבעיה שיש לי 0 ידע בנושא ואני מתלבט בנוגע לכמה דברים: ראשית, לכמה כדאי להמהיר את ה-Q6600 כך שיהיה יציב לחלוטין ובשום מקרה לא יגיע קרוב לטמפ' המסכנת את בריאותו. אני לא רוצה בכלל להתעסק עם ה-OC אחרי שיגיע מהחנות. לא להוריד, לא לשנות ולא כלום. איזה שיפור "אמיתי" OC שכזה ייתן (באיזשהם פרמטרים שאני אוכל להעריך). בנוסף, איזה קירור כדאי לי להוסיף? עדיף משהו לא ב-250 שקל, אלא אם כן זה קריטי. והאם זכרונות 667 יספיקו או שאני צריך של 800? תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  8. שמעתי שיש הרבה היטסינקים לAMD וS370 שתומכים גם בS7 אז רציתי לבקש מכם שתתנו לי הצעה להיטסינק כגון זה שעולה סכום כסף הגיוני (זה בכ"ז רק S7) תודה מראש על העזרה!

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  9. Started by kobibo,

האם עדיף להשאיר את החורים הקטנים במארז שאליהם בד"כ מחוברים המאווררים או ליצור פתח למאוורר ומאחוריו פשוט לשים גריל ( רגיל ) ? . מבחינת רעש ותועלת . כמו כן אודה לעוד הצעות עלמנת להפחית את הרעש שהמחשב עושה .

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  10. Started by rivking,

לקחתי מעבד Penium D915 2.8Ghz ועשיתי לו OC ל-3.4GHz כולי התרגשות!! OC ראשון שלי למעבד ואני חייב להגיד שזה מספק...! בכל מקרה לא נגעתי במכפלה ובבאס כי לא מצאתי אותם העלתי רק את ה-FSB ואת המתח של הזכרונות והמעבד לא ידעתי איפה עושים את היחס פשוט רק העלתי את ה-FSB ואם הוא קרס אז הוספתי קצת מתח בקיצור ה-600Mhz האלה עלו לי ב-8 מעלות במאמץ קודם הוא היה על 46 מעלות ועכשיו על 54 מעלות אבל זה שווה את זה... הקירור של המעבד זה Cooler Master משהו טוב כזה די דומה לסטוק של אינטל רק הרבה יותר טוב יש לי שתיים כאלה (גם במחשב השני כי אני מרוצה מהקירור) ונלוח אם שהשתמשתי בו הוא לוח אם די זבל: Asus P5L-MX זהו תודה אשמח לתגובות שיעזרו לי לשפר!

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  11. היי רציתי לדעת אם בשטח OC למעבד נותן שיפור במישחקים? 2 עד 3 FPS זה לא ניקרא שיפור בעייני , 10 עד 15 זה שיפור, או שOC זה רק למיבחי נים הסינטטים , זה חשוב לי כי אני לא סתם רוצה לאמץ את המעבד לסרק . תודה

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by RgGolbraich,

אז ככה , המפרט : 1. AMD 64 3200+ and AMD 64 FREEZER PRO 2. לוח : DFI LANPARTY ULTRA-D 3. זכרונות : 2x1G PQI TURBO 2.3.2.5 ספק: רגיל GYRO 500W תדר העבודה בו מגיע המעבד הוא 2Ghz , הבאתי אותו ל2500 תוך שמירה על תיזמוני הזיכרונות ועל מתח המעבד 1.4V כשהפעלתי את התוכנה SUPER PI הוא חישב לי 1M ב-38 שניות , אחרי אוברקלוק נוסף הגעתי לתדר 2700 יציב עם הוספת 0.25V למעבד , הורדת מכפלת הלוח ושינוי במקצת בתיזמוני הזיכרונות (ויחסי הזיכרונות) , נראה כאילו עכשיו הוא אמור לעבוד מהר יותר , אך כשהרצתי שוב את התוכנה SUPER PI החישוב של 1M נעשה תוך 48 שניות איך זה הגיוני ?

• 3 תגובות
    • 432 צפיות
  13. אז ככה, בסוף הסתבר לי שאבא ממש ממש קרוב לאיזו חנות מחשבים גדולה שהוא מכיר ב-NY והוא מביא לי תזכרונות ( A-DATA ) לוח ( EP-8RDA3+ ) ומעבד ( Barton 2500+ ) אז ממש קצת לפני שהוא מגיע הורדתי תאוברקלוק כי המאוורר הפריע לי באוזן ועכשיו בא לי לבדוק משהו שונה, התיזמונים הנוכחיים של הזיכרונות הג'נריים שלי הם 2.5-3-3-6 לכמה נראה לכם אני יכול להוריד אותם ללא OC? סתומרת על ההסטוק שלהם. תודה

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  14. כלומר יש רעש, או שהוא עד כדי כך זניח שאפילו בחדר אטום ומנוטרל מרעשים סביבתיים לא ישמעו כלום?

15. http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Phenom%20X4%209850%20Black%20Edition%20-%20HD985ZXAJ4BGH%20(HD985ZXAGHBOX).html רכשתי את המעבד הזה. חברים, אשמח אם תמליצו לי על אמצעי הקירור הטוב ביותר לתושבת 940 אבקש שההמלצה שלכם לא תהיה מוגבלת במחיר. אם תרצו, אפשר גם שתמליצו על שני אמצעי קירור, כול אחד בקצה האחר של תקציב - נמוך וגבוה. המערכת תעבוד על משחקים כבדים, הרבה סרטים, כולל חיבור קבוע לטלויזיה בסלון, לצפיה דרך מערכת קולנוע ביתית, כמובן אינטרנט(בדרך כלל פתוחים כ- 10 דפים עת ובעונה אחת), תוכנות שיתוף (אמיול, ביטורנט), ייתכן שיופעלו מס' מהפונקציות הנ"ל בעת ועונה אחת, ועוד. המעבד יופעל במארז, עם הזכרון, כרטיס מסך והדיסקים הקשיחים המתוארים במפרט המחשב שלי, ועם לוח 940 משודרג ובדג…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by tiger3,

יש לי Voodoo3 3000 ונפל לי הקירור פסיבי (שלי בלי ברגים הוא מודבק) מישהו יודע איך אפשר להדביק אותו והוא יקרר באותה מידה שהוא קירר לפני שהוא נפל????????

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. התקציב הוא לא גבוה בכלל.. קצת פאדיחה ת'כלס אבל יום יבוא ואני יביא תקירור הכי מפחיד בעזרת השם אבל עד אז חשבתי על קירור טוב (שקט ויעיל) עד 100 בוא נגיד...

• 12 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by tamir6066,

היי,יש לי E8400 עם הקירור והלוח במפרט.נכנסתי לביוס והתחלתי להעלות,כשהתחלתי הוא עמד על 333.העלתי ל370(עם מיכפלה של 8)וכשחזרתי לביוס הוא אמר לי שהייתה שגיאה בעקבות הOC והוא חזר להגדרות הקודמות.למישהו יש רעיון?אם תמונה תעזור אז אני אעלה מחר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by MatanFrenkel,

I'll buy a new motherboard soon and i want to OC my E8400 to the max 24/7 what is the min/max best temp for 24/7? btw how far can i reach with E8400 Asrock P45XE and a good memory with 1066mhz ( probably g.skill/ocz/mushkin/crucial ) tnx and what is the max temp if i want to Extreme OC to check SPI / 3DMARK/ VANTAGE etc... tnx

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  20. הלוח אם שלי הוא intel etonvilled915gev ומאבד של gigabayt 3.0

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  21. על מה הייתם ממליצים ?? והם יש הבדל בביצועי הקירור בין : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=14108 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=14232

22. http://uploaded.fresh.co.il/2004/06/03/922782.j-pg http://uploaded.fresh.co.il/2004/06/03/657981.j-pg הנה תורידו את המקף מJPG

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by InFecT[0]r,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3365 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1182

24. זה לא עובד. עוד לפני חודשיים ומשהו ניסיתי לשמן כמה מאווררים שהתחילו להרעיש והם המשיכו להישאר כך אחרי השימון שלפי ידיעתי נעשה כראוי. אני חושב שכשהשמן המקורי של המאוורר נגמר אז ה bearing נהרס, ועוד שימון לא יעזור לו. השתמשתי לא בWD40, אלא ב 3 in 1 של אותה חברה.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  25. אז ככה: יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 XP של חברת SAPPHIRE. בקרוב מאוד (בחודש הזה) אני קונה את ה- Arctic Cooler שבטח רובכם הגדול כאן מכיר... אז אני צריך קצת מידע על ה- Arctic Cooler למי שכבר יש וכמה מעלות הוא פחות או יותר מוריד... ויש לי גם קצת שאלות למשל: כמה 'הרץ' (Hrz) אני צריך להעלות (בערך) כל פעם שאני מעלה ל- Memory או ל- Core? ואם כבר העלתי את הנושא אז מה בעצם תיהיה ההשפעה של להעלות ל- Memory ומה ל- Core? טוב אני לא זוכר כרגע עוד שאלות שיש לי אבל מי שיוכל להרחיב קצת בנושא זה יעזור לי מאוד... אלף ו- 1 תודות למי שיענה לי בקפדנות על השאלות שלי!! ;D 8)

• 4 תגובות
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.