עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by deangefen,

רכשתי לפני כמה ימים מערכת VapoChill PE למחשב שלי וקראתי שע"י החלפת גז לR404a הוא נותן ביצועים טובים של: 0W = - 46 100W = -30 עכשיו הראש שלו מתאים לS478 ואני צריך לS939 איפה אפשר לקנות את המתאם ומה צריך? ומה זה הציילי 1 והאם הוא מתאים ואיפה ניתן להשיגו? איפה ניתן להחליף את הגז? נ.ב האם יש מישהו שמוכן להרכיב את המערכת באזור חיפה והקריות תמורת תשלום שיפנה אלי לפרטי בתודה מראש דין גפן

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by KYSG,

אך משחה שבה איתו היא טובה למעבד או שמומלץ לקנות אחרת(ואך אלו של OCZ)?

• 11 תגובות
    • 850 צפיות
  3. יש לי Radeon 9550 128BIT/MB של GigaByte עם הקירור הפאסיבי. קניתי אותו בפברואר 2005, לפני שמונה חודשים והוא היה פועל מצויין על 380 לליבה ו250 לזכרון ואפילו יכל להגיע יותר בליבה, ללא שום ארטיפקטים. קיבלתי 1665 ב3DMARK2005 ו-3800 ב2003. בתקופה האחרונה התחלתי להרגיש שיש ארטיפקטים במשחקים והיום החלטתי לבדוק למה הכרטיס מסוגל בATI-TOOL. המקסימום שאפשר להשיג בלי ארטיפקטים זה 280 לליבה (ירידה של 100MHZ) ו-ו220 לזכרון (ירידה של 30MHZ) !! זה פשוט נראה לי מאוד תמוה. הכרטיס מקורר במאוורר 80MM שמחובר לדלת ומעיף עליו אוויר ואף פעם לא הייתה בעיה. מה אתם אומרים? יכול להיות שהדרייברים החדשים של ATI לא מתאימים לOC וכדאי לנסות גרסה ישנה יותר? תודה.

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  4. Started by JezpeRR,

יש לי Athlon xp 1800+ עכשיו הוא מגיע בIDLE ל-כמעט 60 ובLOAD הוא פשוט נתקע...עכשיו אני יודע שזה בגלל שקירור לא יושב טוב איך אני מסדר את זה? בדקתי את זה על ידי דחיפה של הקירור לכיוון הלוח כאילו לקרב בין הליבה למעבד והטמפ "צנחה" ב-4-5 מעלות!!!!! עכשיו מה אני צריך לעשות? להחליף משחה? שאגב היא ג'נרית כזאת שבאה עם גוף קירור ג'נרי שקניתי ב-איזה 40 שקל עם מאוור לדים שהיה עליו... עוד שאלה הגוף קירור אמור להיות רופף במקצת? כאילו בעדינות נגעתי בו והוא טיפטיפה רופף...אם זה לא אמור להיות ככה איך אני מתקן?!? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by lm,

מישו יכול לעזור לי אני חדש במתח ואני לא מבין כלום מזה אומר? ככמה צריך להיות? ועוד קצת להרחיב את הידע שלי במתח

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  6. Started by Black_Citadel,

אני קונה קירור חדש לGTO2 שלי שפשוט משווע למהירויות עצומות ומי אני שיגיד לו לא יש לי התלבטות בין שני אלו... מצד אחד הזלמן מקרר יותר טוב תיאורטית, אבל הסיילנסר מוציא את האוויר החם מהמארז.. חשוב לי גם הקירור של הזכרונות באותה מידה שחשוב לי קירור הליבה.. הסיילנסר נראה כאילו הוא מחמם את הזכרונות במקום לקרר אותם (הצלעות קירור שלו מתחממות מהליבה גם שהיא הרבה יותר חמה מהזכרונות) בכל מקרה, מה הייתם מעדיפים ? רעש לא מהווה פונקציה בשבילי

7. אוקי אנשים יש לי clowhumer a64 +3200 s754 עכשיו אני לא יודע למה הטמפ שלו מטורופות 50 מנוחה 64 מאמץ עכשיו זה רק ממשיך לעלות ואני יודע שהמעבד מת ב70 אז לא המשכתי לבדוק עד איפה הוא מגיע האם זה נורמלי ? מה הטמפ שלכם (בעלי מעבד כמו שלי)

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

העלתי מ 378 CORE ל389.50. ואת MEMORY מ 338 ל 364.57. תוצאות: ליפני 3DMark05-2712 3DMark2001 SE-15,349 AquaMark3-43,248 אחרי. 3DMark05-2781 3DMark2001 SE-16,173 AquaMark3-44,062 עכשיו מה אני עושה בישביל לדעת שהכרטיס שלי יציב? כשאני נוגע לו בהיטסינק במנוחה הוא דיי חם,לא כמו פעם,זה ככה אמור להיות? ועשיתי תאובר ב ATITool,עשיתי ARTIFACT SCAN למשך 20 דקות והכול היה נקי.

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by Vidati,

שלום! החלתי לעשות או למעבד שלי (מוזכר בכותרת) כרגע יש לי מאוורר מקורי של אינטל (הג'ייפ הזה עם שני התופסנים הלבנים)!! המעלות הן על50 במנוחה ולא עובר את ה60 במאמץ! חשבתי על הFATALITY אבל הוא גדול מידי והוא לא יכנס לי למארז כי התושבת של המעבד ממש קרובה לספק (הרווח בין הקירור לספק הוא כ ס''מ). אז אני צריך מאוורר טוב שיכול להכנס לי למראז! ויש יש לי שאלה: איך עושים אוק לזכרונות? יש לי שני סטיקים של 512 של ADATA תודה רבה מצפה לתשובתכם!

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  10. אוקי כולם קצר ולענין 500 שקל עכשיו יש לי מארז גנרי midi atx שלא נראה לי שביג טיפון או 9500 יכנסו אליו וגם מפחיד ואתו לשים חצי קילו על המעבד עכשיו יש לי סוקט 754 מעבד אתלון 64 קיצר אני צריך בשבילו קרור שיכנס למארז midi atx או שאני צריך קרור בשבילו ומארז חדש מה אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  11. הרכבתי מחשב Athlon 64 3000 נכנסתי לביוס לבדוק טמפרטורה של מעבד רשום שם שזה נע בין 48-53 מעלות ב EVEREST 45 מעלות א.למה יש הפרשים בין הביוס לתוכנה ? ב.האם זה תקין ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by gigabot,

;D באוורור מלא.. 62 מעלות [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by yehob,

עם איזה תוכנה אני יכול לעשות OC לati radeon 9600?? תודה לכל העונים.

14. Started by GOVNER_T.S.Y,

מישהו יודע איפה ניתן להשיג באזור המרכז דבק טרמי "? אני לא מתכוון למשחה טרמית ששמים בין הצלעות קירור למעבד אלא דבק שבעזרתו ניתן להדביק צלעות לזכרונות וכו'.. תודה מראש govner

15. מישהו הצליח להביא אוברקלוק משמעותי עם שתי זכרונות של 512 מהסוג שהצגתי?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  16. Started by yosi_711,

קיבלתי את התוצאה הנ"ל לכרטיס 6600GT PCIE זה נראה לי קצת נמוך לא?אם אפשר חוות דעת שלכם... נ.ב הכרטיס לא מומהר...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. רציתי לשאול אם יש אפשרות איך שהוא לנעול את הAGP והPCI בצ'יפסט VIA KT600 ....אולי דרך עידכון ביוס....או איזה PACH.... צריבת ביוס אולי....לא יודע....( כי ממה שהבנתי אי אפשר .....) או שזה פשוט טמון בשבב

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  18. שלום אני רוצה לעשות oc למחשב לשי ולדעת עם הוא מתאים לזה ואני לא מבין כול כך בנושא אבל אני מבין בחומרה.... את המפרט שלי אפשר לראות בפרופיל בבקשה עזרו לי אין לי בעיה לקרוא מדריכם וכאלה

19. Started by djzander,

יש איזה קטע מוזר שקורה עם הכרטיס שלי הכרטיס הוא כרטיס של GAINWARD. קיצר בסטוק הוא רץ על 500/900 . הבעייה היא כשאני מעלה את התזמונים לפעמים הוא מעלה את התוצאות אבל לפעמים הוא מוריד ? כיבלתי ב3DMARK ב FIREFLY FOREST . 550/1060 אני מכבל fps של 11.3 560/1070 אני מכבל fps של 11.5 570/1080 אני מכבל fps של 11.7 570/1100 אני מכבל fps של 11.7 ? 560/1100 אני מכבל fps של 11.5 ? כמו שאתם רואים באיזה שהוא שלב הזיכרונות כבר לא משפיעים על התוצאה זה נורמלי ? (לדעתי לא ) אני משתמש ב rivatuner . בברכה . אלכס

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  20. Started by kinggil,

שלום. יש לי מעבד AMD 3000+ ,כך שברגע ש למעבד קר, המאוור מפסיק לפעול. עכשיו רציתי לדעת אם צריך להתקין תוכנה או שזה דבר שפשוט המעבד עושה מעצמו. תודה. כרגע המעבד על 35 מעלות במנוחה עבודה 37.

21. אורח Si-Nom

יש לי Radeon 9800 Pro 128 MB של ATI איזה תוכנות אני צריך ומה אני עוד צריך לדעת בישביל לא להרוס אותו כי אין לי אחריות עליו יותר...

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  22. x800gto2 עם קירור סטוק - כוונון מהירויות המאוורר: 0-24c - 30% Fan Speed 25-39c - 50% Fan Speed 40-49c - 74% Fan Speed 50-54c - 85% Fan Speed 55c+ - 100% Fan Speed Stock status (12p, 400/490) idle: 46c load: 63c Pipelines unlocked (16p, 400/490) idle: 46c load: 66c Pipes unlocked and overclocked (16p, 530/550) idle: 46c load: 71c את הנתונים אספתי מ15 דקות של SCAN ARTIFACTS בATI TOOLS... לדעתי הLOAD קצת יותר גבוה אחרי הרבה זמן במשחקים כבדים פירסמתי את זה גם בפורומים של SAPPHIRE, אז אם ראיתם את זה... זה אני מה אתם ממליצים ? לשים קירור חדש ? silencer או VF700CU ?

23. שלום... אז לאחרונה מצאתי את עצמי משאיר את המחשב פתוח בלילה, אבל הרעש שלו בלתי נסבל - והרעש נובע בעיקר מהקירור סטוק הגרוע של AMD (המעבד הוא Winchester 3200+ 939). אז רציתי לקבל ממכם המלצות על גוף קירור אוויר טוב, שיענה על הדרישות הבאות: - הוא חייב להיות מעולה בתור גוף פאסיבי. בלילה אני לא הולך לחבר אליו שום מאוורר. אני רוצה שהחלק הפאסיבי לבדו יחזיק את המעבד בסטוק על טמפ' נורמליות, ולא יגרום לו לקרוס. - כשאני כן יחבר לו מאוורר, בהעדפה ל- 120mm, הוא צריך להיות חיית ביצועים. - שיהיה פשוט להרכבה, ושיתאים ל- MSI K8N Neo2 939 בתוך מארז Tower של צ'יפטק. - שיהיה מותאם גם לעתיד ולסוקט הבא (M2) של AMD. - שהמחיר יהיה נורמלי. האם יש חייה כזו? אם לא, אני מוכן להתפשר בכמה דברים..…

• 18 תגובות
    • 988 צפיות
  24. Started by mrsph666,

שלום, אז ככה - המעבד שלי כזה: Intel Pentium-4 2.6GHz Hyper-Threading - Northwood והחלטתי לעשות OC קטן... בביוס החלוקה כזאת - 13x200 מה שיוצר 2600MHz. העליתי ל-210, עבד בתדר של 2730MHz והיה יציב מאד. עכשיו ניסיתי (אני יודע שכאלו קפיצות לא עושים אבל בכל זאת...) העליתי ל-231, עלה ל-3003MHz - בעצם 3GHz... אחרי זה, התחילו לי בעיות עם ה-ICQ, הוא התחיל לצאת עם הודעת שגיאה + המחשב עשה RESET, המערכת איבדה יציבות (הטמפ' היו בגדר הנורמה, לא מעל 45 מעלות) - האם זה קשור למתחים? אם כן, כמה עלי להעלות? אשמח מאד אם תפרטו לי על כך, תודה רבה! נ.ב. - אני לא מנסה להיות אוברקלוקר תותח, אם הייתי מנסה, הייתי משקיע בקירור יותר חזק, הכל אצלי גנרי + מאוור 40 מ"מ מאחורה שמוציא אוויר + בצד המ…

25. Started by uguru1969,

מתלבט בין שני פיתרונות BIGTYPHOON עם מאורר חזק של TT SMARTFAN לבין SONIC TOWER עם אותו מאורר מי יתן את הביצועים הכי טובים למעבד כפול ליבה 3800 תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.