עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. השאלה בכותרת לינק לכרטיס http://www.amazon.com/gp/product/B0002MW018/002-9982253-7994460?v=glance&n=541966&n=507846&s=pc&v=glance וזה נכון שהקירור שלו כמו של 6800GT?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. הייתי רוצה לדעת לכמה אני יכול להגיע עם ה Igloo 7200L Light על מעבד 3200 ?? ספק 400 (לא ג'נרי) DFI INFINITY TWINMOS 1 G ? האם אוכל לשבור את ה 3500 - 3800...בלי בעיה או שאיך אומרים ..אין סיכוי ! ? מה אני צריך בשביל להגיע מ 3200 ל 3500 ...- ...3800 ....? האם ככל שאני מעלה ב OC ככה המחשב ירעיש יותר ? ושאלה אחרונה כמה מעלות יהיה המעבד ב OC על 3800 למשל ? תודה לכם

• 15 תגובות
    • 794 צפיות
  3. הזמנתי מעבד AMD ATHLON 64 3000+ עם מהירות 1.8 GHZ. לוח האם שהזמנתי איתו הוא של DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D וזיכרון 1GB השאלות הן: האם אני צריך לקנות גוף קירור מיוחד אם ברצוני לבצע OC רק למעבד הנ"ל? לאיזה מהירות אני יכול למשוך את המעבד הנ"ל? האם יש כאן מדריך מפורט מאוד אשר מסביר לי צעד צעד מה אני צריך לעשות אם אין שום שמץ של מושג כיצד למבצע OC למעבד? האם אני צריך גם מאווררים נוספים בעקבות OC? תודה מראש לכל העונים לי על כל השאלות.

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  4. Started by DJPOWER,

יש לי מחשב(של אבא שלי) סלרון 2.4 + ASUS P4P800 VM הלוח לא מאפשר אוברקלוק ... אבל יש תוכנה שנקראת CLOCK GUN היא תאפשר לי אובר קלוק? כי יש גירסא ללוח שלי ומה הלוח הטוב ביותר ל478 (אוברקלוק)

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  5. Started by ras81,

שלום ראיתי בנעה כל מיני סוגי משחות - מה זה כל המשחות האלה? COMPOUND זה דבק או משחה ? וראיתי שיש גם קרמיקה? אני שואל מכיוון ויש לי היכרות כבר עם MX1 ןAS5 אבל השתמשתי לאחרונה עם משחה שקיבלתי עם הבלוק מים שלי והתאהבתי בה - נוחה והורידה לי את המעלות יותר מהAS (במראה היא דומה לAS אבל קצת יותר נוזלית מהAS)

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  6. או אם יש לכם איזה רעיון לקירור הקיים שלי? תודה.. אני חייב לקרר אותם לא עובר את ה1270.. הזיכרונות כמו שאתם יודעים בסדרה 6 ומעלה רד בצד אחד, התחתון.. הקירור הקיים: תודה

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by The Ball,

אני מחפש מאוורר חדש למעבד שיעשה כמה שפחות רעש, אך עדיין יספק את הסחורה בביצועים. חשוב לציין שאני לא עושה oc. כל מה שחשוב זה השקט הנפשי שלי P:

• 12 תגובות
    • 967 צפיות
  8. אני מחפש 80ממ שב7V או 5V יהיה שקט לחלוטין! אני רק רוצה להכניס אותו לספק כוח ככה שלא צריך שיהיה חזק במיוחד אבל חשוב שיהיה שקט לחלוטין! כמובן שדרוש 80ממ בצורה סטנדרטית (מרובע) ועדיפות למאורר עם מהירות קבועה ולא בעל פוטנציומטר. בנוסף למי שיש ניסיון עם הקירור לכרטיס מסך של זלמן (VF700), האם על מינימום (מוצהר 18.5) הוא שקט מאוד או שלגמרי אי אפשר לשמוע אותו? ושוב, חשוב מאוד מבעלי ניסיון שיש להם את המאוררים האלה, כי לקרוא מפרט יבש ו"לנחש" מה עדיף, גם אני יכול... רב תודות (:

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by yossix,

מצורפים נתוני המחשב.המעבד נמצא בדרך כלל על 46 מעלות וההרד דיסק 35-40 מעלות. תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by MATAN_BS,

הי רכשתי מחשב חדש AMD ואיתו כרטיס מסך SAPPHIE X800 GTO ULTIMATE, התקנתי XP ומייד אחריו התקנתי את ה CATALIST ו TRIXXX כאשר המחשב נמצא ב כמעט 0 עבודה הטמפרטורה של הכרטיס עולה ל 92 מעלות ויתר (צלציוס). מישהו יודע לאיזה מה טווח הטמפרטורה של הכרטיס ? מה הרמה המקסימלית שהכרטיס אמור להגיע ? האם הכרטיס תקול חשוב לציין הנתון הזה ללא OC וללא הרצת משחקים ULTIMATE- כלומר קירור פאסיבי ללא מאורר תודה MAT

• 7 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by realmagic,

ראיתי שיש כמה וכמה אנשים שקנו לאחרונה היטסינק Big Typhoon. מישהו יכול לספר לי עם איזה חיבורים ללוח זה מגיע (ועדיף תמונה אם יש). למה אני שואל? כי ראיתי באתר שלהם שיש חיבורים מסוג אחר - H עבים שבכל מיני אתרים ראיתי שהם סיפור לחבר ללוח שלי כי אין מקום (תראו בתמונה). שאלתי את ABIT הם שלחו לי תמונות עם חיבורים דקים יותר (צירפתי תמונה - רק שמישהו יגיד לי אם הBT מגיע עם החיבורים האלה). [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  12. שלום קניתי כרטיס מסך מבית XFX של 6600GT ויש בו שתיי יצאות DVI למה זה באחת חיברתי את המסך למה השניה? לעוד מסך תודה מראש

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  13. Started by DJackir,

תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 493 צפיות
  14. Started by matteo,

רציתי לשאול בקשר לקירור של טרמלטייק לפני שאני קונה איך פועלת החבילה : x blower2 +smartfan II+ fan speed controller http://www.thermaltake.com/dcfans/525drivebay/a1869.htm כדאי לקנות? הבלואר ששאוב אויר פועל בצורה טובה או סתם זבל עזבו עכשיו תרעש זה לא מעניין אותי

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by king of the kings,

שאלום לכולם, תראו, ראיתי פה, שהרבה ממליצים על הביג טייפון... אבל אני מתלבט בינו לביטל.. ( http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0086beetle/cl-p0086.htm ) כי לפי הנתונים אני רואה שהביטל יותר טוב והרבה יותר יפה, זה בטוח... אז מה כדיי לי יותר? מבחינת ביצועים הביטל לוקח את ביג טיפון? אני מוכן להשקיע כ300 שקל למאוורר... ועוד שאלה... יש לי כרטיס מסך G msi nx6600gt 128 ram pci-ex השאלה שלי ככה.. אני רוצה להחליף קירור... לקירור הזה.. : http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm מישה ו מכיר את קירור זה? הוא טוב לאוברקלוק? חברייס, זה דחוף לי לעוד יומיים.. בקשה תענו לפני!!! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 466 צפיות
  16. Started by EgoManiac,

אנשים איך עושים OC למעבד יש איזו תוכנה או משהו כמו RivaTuner לכרטיסי מסך יש תוכנה כזאת גם לOC למעבדים? ואם כן איך קוראים לה ואם תביאו לי קישור אני ישמח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Rhx,

אוקיי אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי מ2.4 לפחות עד 2.6 , עכשיו הייתה את התוכנה CLOCKGEN ושאני צריך לבחור את הלוח אם שלי ולהוריד אותה מישהו יכול להביא לי את הקישור להורדה של CLOCKGEN את הדף הזה שבוחרים מה הלוח אם ומורידים ? ועוד הסבר קטן על איך לעשות את האוברקלוק אם אתם צריכים תמונה מה CPU-Z תגידו לי,אני לא רוצה להרוס או משהו. אה כן טמפ' - 31 - 35 במנוחה , מקסימום 50 במאמץ. אם יש תוכנות שאני צריך להריץ אחרי האוברקלוק תגידו לי. תודה מראש. אגב אני רוצה את קלוקגן מכיוון שיש לי לוח של אינטל אז אי אפשר לעשות אוברקלוק וגם המעבד שלי לא משהו באוברקלוק.. אגב זה מעבד Northwood.

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  18. שלום אני מעוניינת לרכוש מעבד של venice 3000 64bit :amd מאחר שאני מעוניינת במחשב שקט, רציתי לקבל את חוות דעתכם המקצועית ובעלת הניסיון: האם יש צורך לבקש מראש להתקין מאוורר אחר, או שניתן להסתפק במאוורר המקורי שמגיע עם המעבד. בסה"כ אני מבינה שהמעבד לא מתחמם כמו אינטל אז אולי המאורר שלו הוא שקט יחסית? אם ללכת על מאוורר שקט אחר, אז איזה מאוורר מומלץ לקנות אודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 705 צפיות
  19. ככה זה הולך: יש לי במארז,סכ"ה, 3 מאווררים,אחד שיושב על המעבד,אחד בספק,ואחד קטן על הכרטיס מסך. בזמנו היו לי עוד מאווררים אך הטכנאי הוציא אותם ואמר שזה לא הכרחי( :o,בתקופתו לא הייתי מבין גדול ונתתי לו לעשות מעשה נבזי שכזה.). היום אני מבין שבלי מאווררים במארז יש סיכון גדול לכל החלקים שבו,עקב כך ובגלל שאני רוצה להתחיל עם אוברקלוקינג לאט לאט,החלטתי שיש צורך עז בקירור המערכת. השאלה שלי היא : -איפה הכי כדאי להוסיף מאווררים? -כמה מאווררים כדאי להוסיף? -מה התוכנה הטובה ביותר לבדיקת טמפרטורה? -האם כדאי להשקיע במקום במערכת קירור מים(כמה זה יעלה)? *לפרוטוקול-קראתי את המדריך באתר אך אני מעדיף לקבל חוות דעת ישירה ועדכנית. הנה קישור למארז המרתיע והמצמרר שלי: http://img408.imag…

• 18 תגובות
    • 975 צפיות
  20. Started by DJPOWER,

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=47818 קירור סוניק... הזכרונות קורסייר שלי שעושים 736

• 12 תגובות
    • 637 צפיות
  21. במקרה הזה - זכרונות וליבה של הGTO2

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אבא שלי הביא לי את המאורר הזה כי הוא ראה שהוא דומה למאוררי מארז שאני משתמש בהם. המאורר כולו עשוי מתכת (גוף+כנפיים) ונותן כמות יפה מאוד של אוויר, רעש חזק יחסית למאורר אבל עדיין נסבל, והרבה פחד על האצבעות חחחח באמת שהוא מפחיד כשמדובר באצבעות כשרואים אותו מסתובב!! אגב, הגודל הוא 12.7*12.7*3.3 יאללה תמונות:

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by matteo,

מפרט מחשב intel p4 3.0ghz l2 chache- 512k 2x256 ddr 200mhz gigabyte 6600 gt agp 128 אוקיי אז ככה aquamark 3 ללא אוברקלוק [500/1000] קיבלתי 48331 עם אוברקלוק [600/1200] קיבלתי 51482 אז ככה הטמפרטורות לא עלו אחרי האובר קלוק !!!!!!!! תמיד בסביבות ה60 במצב מנוחה 54 אז תגובות בבקשה (;

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by matteo,

רציתי לשאול על קירור Thermaltake Street Fighter - 80mm Fan איך הוא? הוא פועל בצורה טובה אני מבקש בלי הערות על רעשש או משהו זה לא מזיז לי הרעש ועוד משהו בקשר למאווררים למארז אז נגיד יש מאורר שמכניס אוויר מבחוץ מן הסתם אויר בטמפרטורות נמוכות בכול מקרה הוא גרם לסבתוכה עם האויר החם שבתוך המארז אז רציתי לשאול בקשר ל x blower 2 שמוציא אויר זה גימיק או שזה משהו טוב? ותודה רבה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים