אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
זה היתחיל כאשר התקנתי גירסה חדשה של SpeedFan 4.29 (זה התוכנה שאני משתמש בדר"כ) ומאז אני רואה קריאה חדש בשם CORE. למה להרבות במילים אם יש תמונה. אגב הטמפ' הגבוה של 71 מעלות היא של הלוח וזה תיקני אז אין צורך להיכנס לפניקה ;D
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם מפרט המחשב שלי נמצא בצד ימין וכמו שאתם רואים יש לי 2 סטיקים של 512 בתדר 667 ובתזמוני סטוק של 5-5-5-13-18 המחשב עבר OC קליל ביותר והעלתי לו את הבאס ל286 מה שנותן לי תדר מעבד של 2 גיגה אבל........יחד עם המעבד גם תדר הזיכרונות עלה מ667 ל714 והתזמונים עלו גם כן ל 5-5-5-15-21 וכרגע המחשב עובד במחלק של 4:5 ולמען הסר ספק אין שום בעיית יציבות ואין שום בעיית התחממות ועכשיו לשאלות 1. האם תוספת ה140 מגה הרץ למהירות המעבד (עלה 1860 ל2000) +העלייה של תדר הזכרונות מ667 ל 714 ויחד עם זאת גם הירידה בתזמונים מוסיפה לביצועי המחשב או שעושה דווקא את הפעולה ההפוכה? 2. האם עדיף לי כבר להישאר בבאס 266 שייתן לי את מהירות הסטוק 1.86 ואז גם להוריד את תדר הזכרונות ל533 מה שייתן לי גם…
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
http://cheito.bitacoras.com/modding.jpg חשבתי לעשות גם ככה פחות או יותר. עכשיו יש לי בשולחן עבודה מקום מיוחד למארז האם עדיף לשם עליו בו את המארז או שעדיף על השולחן? (כמובן שהוא יהיה אחרי מודינג ויתאים לסביבה..)
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להזמין מחשב שבוע הבא, אני קונה את המארז של Thermaltake בדגם Armor Revo ואת המעבד i5-3570K. תכננתי לקנות את המוגן, ואז חקרתי עוד קצת למרות שאמרו לי שהוא מצוין וראיתי שה-Noctua NH-D14 טוב יותר (וגם דורש הוספה של עוד 120 ש"ח) השאלה היא שמדובר על רק על שקט (שימו ביצועים ומחיר בצד), הגיוני יהיה שה-Noctua NH-D14 יהיה רועש יותר בגלל שני המאווררים שיש עליו, האם זה באמת נכון ? ועכשיו מבחינת מחיר, אם אני מתכנן לעשות OC למעבד בעתיד לא כרגע, וגם בלי OC, כמה מעלות הבדל תיתן לי ההוספת 120 ש"ח האלה למי שבאמת מכיר את שניהם ויודע לענות לי על השאלה? *עריכה: האם יש קירור אחר (עד 350 ש"ח) שעדיף משני אלה ? תודה .
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
האם הטבלה הבאה מייצגת נאמנה את קירורי האוויר השונים? אני מתלבט אם להזמין את ה Noctua, ולפי הטבלה הבאה, הוא פחות טוב מה Xigmatek, שעולה מצחית ממנו. מה דעתכם? תודה
-
- 25 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
עשיתי סתם כל מיני נסיונות שהמחשב שלי בנורמל הגעתי לתוצאה של 10,021 ב3dmark06 רזולוצית מסך 1366X768 CPU: Core2duo 6550 2333MHZ 1333FSB OC 3500MHZ 2000FSB קירור TT Big typhoon 120 VX Mbord: GA-P35-DS3 Memory: 2GB DDR2 800MHZ OC1000MHZ Gcard: GForce 8800GT 512MB קירור AC S1+ 2 fans אחרי אוברקלוק (מעבד מ2.33GHZ ל3.5GHZ זכרונות למ800 ל1000 וכרטיס מסך מ600 ל 710 וזכרונות מ900 ל 1050 תוצאה סופית 13,973 SM2 7000 SM3 6000 CPU 3090 עכשיו השאלה שלי - ראיתי כל מיני מבחנים ויש כאלה שמראים ב8800GTX הגיע רק ל10K זה הגיוני? וגם כרטיסים חדשים GX2 מגיעים בערך לתוצאות של 14-15K? ובכלל הכרטיס מסך שלי לא מתחמם יותר מידי ובכל זאת שאני עברתי בכמה MHZ את הזכרונות או ה…
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אחד: http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=691 שניים: http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=700 יש שם על הAntec Neopower המסקרן למדי, כמו גם מבחן של שישה ספקים. (וזה קשור מאוד לפורום אוברקלוקינג, כפי שתוצאות בדיקת החלפת הספק שלי הראו)
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי את המארז P180 אבל ביגלל שיש לי מעבד Q אז המארז לא שווה... כי קניתי אותו רק בישביל השקט... והמאוורר שמגיע עם המארז רועש יותר מדי איזה מבין ה3 הבאים הכי שקט? infinity scythe TT- V1 TT- Blue orb FX או שכולם חרטא? כי אני מחפש שקט מופתי... פחות חשוב לי החום וכל זה ולא רוצה אובר קלוק ולא כלום
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
Zalman ?CNPS7000A-Cu - ? מחיר: 200 ש"ח... SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 מחיר : 255 ש"ח... האם SUNBEAM Silent Whisper CPU Cooler עושה את אותה עבודה כמו אלה למעלה? הוא זול יחסית (130 ש"ח) ונראה כאילו הוא יעשה את העבודה, חוות דעת עליו? האם להשקיע יותר בקירורים שלמעלה או שזה ^^ יספיק? תודה.. בראל.
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שלום, Amd 3200+ @ 2600 קירור - TT BT עובד על גז בשם אוויר :P 33 בפי
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שרשום בנושא אני מתכנן לעשות lapping למעבד שלי ו OC עד לקצה גבול היכולת ורציתי לדעת, איזה קירור כדאי לי לקנות? לא קירור מים, הכוונה לאוויר. המעבד שלי הוא q6600 (stepping) G0 לוח אם - asus p5kc מארז thermaltake armor (למקרה שתרצו לדעת אם יהיה מקום לקירור) יש כאלה אומרים מוגן 2 ויש שאומרים דברים אחרים, אז אני שואל אתכם חבר'ה, שיותר מומחים ממני אה ועוד משהו, אם הספק שלי הוא 450w של seasonic זה אמור להשפיע משמעותית על ביצוע ה OC?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באיזה טמפ' לעצור איתו? לכמה אתם חושבים שהוא יגיע ? הקירור סטוק אה ואגב, אני צריך תוכנת מאמץ בשבילו (אין אינטרנט בו)
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לוח אם - 945PL NEO MS-7236 מעבד - pentium d 820 אני רוצה להעלות מתח למעבד כי המערכת מתחילה להיות לא יציבה כרגע מתח המעבד בביוס היא קבועה ועומדת על 1.3 ואני לא יכול לשנות או לגשת אליה. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני זקוק למישהו שידריך אותי בבקשה EP43-DS3L E8400 מעוניין בOC רציני , אם יש צורך אני אקנה ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO עכשיו אני רוצה מישהו שידריך אותי כי לא הבנתי את המדריך באתר זה מבוסס על AMD אני מפחד לעשות לא נכון בקיצור מי שיכול לעזור לי תודה אני כותב ממשתמש של חבר כי אין לי פה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
טוב התקנתי את הזכרונות החדשים (4GB של GSKILL במהירות 1066, אבל עשיתי DOWNCLOCK ל-800 כי הלוח אם שלי מעפאן). עד שיגיע ה-WIN7 ULTIMATE אני רוצה להתנסות קצת ב-OC. כמו שניתן לראות במפרט שלי, המערכת מקוררת כמו שצריך! המערכת בסטוק, המעבד על 2.4 והכרטיס על 600/1500/900. הנה תמונה של מבחן ה-3DMARK: http://img689.imageshack.us/i/orbworldofperformance12.jpg/ יש לציין כי מתוך סקרנות הרצתי את ה-DEMO פעם אחת לפני שהתחלתי את המבחן, לא בטוח איך זה השפיע על המערכת. משום מה היו שני מבחנים שרצו מ-מ-ש לאט, כאילו במקסימום 2 FPS. זה נורמאלי? כי הם לא היו ממש מפורטים גראפית בהשוואה לכל האחרים שתמיד רצו חלק. השאיפה היא להגיע ל-3.2 במעבד, על הכרטיס אני לא סגור לאן אני אמור להגיע, אבל זה יהיה המק…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום דבר ראשון אני חדש פה !!! דבר שני אני רוצה לעשות למעבד לזכרונות ולכרטיס מסך OC ... המעבד שלי זה E6600 2.4 GHZ לוח אם GIGABITE 965PDS3P שתומך עד FSB:1333MHZ כרטיס מסך RADEON X1950PRO 512MB DDR3 זכרונות 2 גיגה KINGSTON DUAL CHANNEL של 667MHZ הטמפ במנוחה של המעבד 31 ושל הלוח אם 40 . שאני יעשה OC אני יקנה את הARCTIC COOLING FREEZER-7-PRO . מישהו יכול לתת מדריך איך לעשות OC למעבד כדי שיהיה לי 3GHZ ולזכרונות 800MHZ ובכרטיס מסך לא משהו רציני . תודה לעונים ...
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לכל המודרים למינהם קניתי היום דרמל קטלני במחיר משעשע כדאי לבדוק רק השבוע http://www.homecenter.co.il/pics-61/miv61-2.jpg
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היום בהום סנטר מוכרים מכשיר קופי כמו דרמל כפול חלקים וכפול ציוד בחצי מחיר + 128 אביזרים קניתי אחד , כל החלקים מסביב מתאימים גם לבעלי מכשיר דרמל . במבצע, ממש כדי וזה רק היום
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים האים מישהו שמע פעם על סטפינג d0 והאים הוא טוב לאובר קלוק תודה eli ! :xyxthumbs:
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את המלצתכם למאור שקט וטוב וישיהיה גם אם מסנן אבק או משהו שלא יכנס לי אבק דרכו למארז אני רוצה להרכיב אותו מול המעבד אז ככה אני צריך משהו שקט
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אז כככה עשיתי לא מזמן oc לamd 2600 mobile למהירות של 200*11.5=2300mhz זיכרון מושיקן 3200 הגירסה הכחולה ולוח של גיגה בייט 7N400-L1 עכשיו יש לי כרגע ולקנו 11+ והמעלות של המעבד שלי הם 53 במנוחה ובעבודה מעל 55,ואני ממש עצור ולא יכול להמשיך בשוםoc אז רציתי את דעתכם בבחירה לאיזה גוף קירור טוב אתם ממלצים מבין השלושה Thermalright SLK-700 for AMD או Thermalright ALX-800 for AMD Reviews או Thermalright SLK-900A for AMD אני רוצה שיהיה לי הבדל משמעותי אה ולכול אילו לפני שישאלו יש לי משחה טובה ארטיק סילבר 5 ומארז מאורר בצורה סבירה ביותר
-
- 14 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני כחודש, המפרט שלי כתוב בצד. קניתי בכוונה חלקים שמתאימים לאוברקלוק - זיכרונות CL4 עם קירור פאסיבי, קירור תותח למעבד, ספק עצבני. הבעיה היא שאין לי כל כך זמן לעשות אוברקלוק למערכת הזאת, מה גם שאין לי חשק לחפור בזה (שינוי, בדיקה, שינוי, בדיקת יציבות וכו'). רציתי לדעת מה אני מפסיד מבחינת ביצועים, של משחקים, תוכנות פופולריות וכו' (בעיקר משחקים). אודה אם תוכלו להביא לי איזשהו השוואת ביצועים של מערכת כמו שלי (חייב להיות כזה, כי מערכת כזו היא פופולרית וחדשה בקרב הגיימרים..) עם OC ובלי OC. נקווה בישבילי שההבדל לא קריטי..
-
- 2 תגובות
- 387 צפיות
-
-
אני די חדש בזה הגעתי ל: מהירות ליבה - 201.2 מהירות זיכרון - 165.3 זה טוב? ד"א זה בלי קירור! תודה מראש xzibit
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כבר יומיים שאני מבקש תשובה לשאלה דיי פשוטה ואף אחד לא עונה! אני די הרבה זמן נעזר בשירותי האתר הזה ובפורומים האחרים באתר די עוזרים לי. ופשוט אין לי ברירה אלה לרעות בשדות זרים... אם לא אקבל תשובות כאן על כל מקרה הנה השאלה שלי שוב : אני רוצה לעשות oc קטן ל GA-945P-S3-Rh ול 7600gt לידטק שלי. (מעבד 6300) איך ובאיזו תוכנה? אם אפשר שם ספציפי....צריך להיות משהו בדיסקי התקנה אבל לא מצאתי... אין לי בעיה של קרור כי זה רק משהו קטן ונסיוני. תודה!!!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי 3 מאווררים למארז שלי 2X8CM ו9CM השניים מקדימה אמורים להכניס אוויר אבל אני לא בטוח מה התפקיד של המאורר בצד מכניס אוויר או מוציא?
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-