עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. השאלה למעלה...אני לא רוצה לעשות OC עם תוכנות חיצוניות..

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  2. Started by Lambomeir,

אי משתמש בגרסה super_pi_mod-1.5 והורדתי מהרבה מקומות כולל האתר כאן ותמיד שאני מבצע בדיקה ראשונה על 1M הכל בסדר אבל בפעם השניה הוא רושם לי שהתוכנה לא מגיבה. כמו שציינתי הורדתי מהרבה מקומות ותמיד בבדיקה הראשונה זה בסדר אבל בבדיקה הבאה הוא כבר רושם לא מגיב. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by Xilver,

לפני שתבואו בהרצאות של "תקרא באתר, יש כתבות", רציתי להגיד שקראתי הכל ועיינתי בשקידה =) כעת מה שנותר זה לנסות ולעשות בלי להרוס שום דבר במחשב. נכנסתי לBIOS, אבל אני לא יודע לאן נכנסים שם כי אין לי את אותו לוח אם שהראו כאן... לוח האם הוא: ASUS P4V800-X BIOS- American Megatrends ChipSet- VIA PT800 לאן להיכנס בBIOS? למישהו יש לוח אם דומה שיוכל להנחות אותי? תודה! עריכה: אני חושב שמצאתי... אבל אצלי זה קצת שונה \: רשום לי OverClock: Standard ויש שם אפשרות לשנות ל- 5%, 10%, 15% וכו'... שיניתי ל- 5% ועכשיו המעבד שלי פועל במקום על 2.6 על 2.72 =) להמשיך? זה יפגע לי במערכת?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by leebanami,

טוב אז ככה.. זה מפרט..: וזה התוצאה אחרי OC של 200MHZ עם התוכנה SETFSB אני לא יכול לעשות יותר כי אחרי זה המחשב קורס.. תמונה: השאלה שלי איך התוצאה.. תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  5. במבדקים של 920 I7 מצויין 6 GB +ווינדוס 64BIT האם עם 32BIT ה-OC דומה ? וניתן להגיע לאותו OC עם ווינדוס 32 BIT + 3 GB ?

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  6. התכוונתי לעשות אוברקלוק ל 1700+ שלי אבל יש לי זכרון זמני 512 DDR 333 ( :'( ),ה400 צריך להגיע עוד מעט. אז אתם ממליצים לי לחכות עם הOC ביינתים? :( :(

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by Bar1234,

יש לי את התוכנה אוורסט.... ושם אמורים להופיע טמפרטורות של המעבד , של לוח האם וכ'ו.... הבעיה היא שלא מופיע לי שם שום טמפ' חוץ משל הדיסק הקשיח... גם בביום בדקתי ולא מופיע כלום.... אם מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה או מה לעשות...??? תודה בר..

• 4 תגובות
    • 434 צפיות
  8. שלום יש לי מעבד 4 ליבות של אינטל Q6600 וכיוון שלא תיכננתי להמהיר אותו קניתי אותו עם לוח זול של אינטל זה הלוח buffalo creek g33 מהסידרה האחרונה של ערכות השבבים של אינטלועכשיו הייתי רוצה להמהיר אותו יש פה למישהו מושג אם יש בלוחות האלו אפשרויות אוברקלוק כי אני לא מצאתי שם אפשרות להעלות את תדר הבאס והייתי שמח לקבל גם תשובה לגבי הלוח הזה של אינטל pearl creek g31 כי הוא מאד זול ורציתי לקנות אותו בשביל מעבד E4500 ולעשות למעבד המהרה רק שאני לא יודע אם בכל הלוחות האלו של אינטל יש אפשרויות המהרה בכלל ??? efi

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by itayassa,

אם אני מזמין 2 ליטר עם הקירור שאני קונה זה 170 שקל בערך(כי זה מעלה בהרבה את המשלוח)... איפה אפשר בארץ? (לא מים מזוקקים.. אני רוצה משו טוב)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי כסף ודוד שלי מהולנד יכול להסיג לי את הדברים הבאים... מעבד חדש 3.2c 800fsb או את הקרור מיים הכי טוב שיש עכשיו. טוב אז ככה, מה שאני חושב זה לקחת את הקרור מיים שהוא "Silverprop" http://www.tweakers.net/reviews/438/4 כמו שרואים פה, הוא פשוט מזיין את ה waterchill שנחשב למשהו טוב, למשאבה של סילברפרופ תוחנת 1200 ליטר בשעה.. בכל מקרה, כל זה לא פחות מ 1500 שקל (בערך) עכשיו יש לי אפשרות נוספת לקנות מעבד חדש באותו מחיר 3.2c . מה עלי לבחור? יתרונות: " קרור מיים: ההתרונות שלו הם שאני יכול להגיע לאוברקלוק מרשים, וגם להוסיף עוד בלוקים לכרטיס מסך וככה לשפר יותר את הביצועים, בלי לשקוח שבעתיד אני תמיד אוכל לקנות בלוקים של מעבדים מתקדמים וככה תמיד להיות בטופ. מעבד חדש: אם אני יקנה מע…

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  11. אם מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בnvidia bios edit ובnvflash זה יעזור לי מאוד ועם יש למישהו דרך אחרת לצרוב ביוס של כרטיס מסך אז תגידו לי טוב עם אתם מעונינים לדעת יש לי asus geforce fx5200

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  12. ברשותי שני מחשבים: נייח - dual core E6700 4GB-RAM 3.2ghz נייד - core i3 6GB-RAM 2.4ghz עקרונית, ממה שאני מבין, הנייד אמור להיות יותר מהיר (מעבד יותר חזק, יותר זכרון פנימי) ועדיין הוא מרגיש יותר איטי מהנייח. בניצול המשאבים הנייח מנצל בסביבות 1500 מגה מתוך ה4000 מגה בראם שלו, לעומת ניצול של כ-2000 מגה מתוך ה6000 מגה בנייד. איך זה קורה? האם ניתן להפוך את הנייד למהיר יותר? תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by House M.D.,

יש לי כרגע לוח אם Gigabyte GA-945GCM-S2L עד כמה שהלוח הזה ישן הצלחתי להגיע איתו עם המעבד שלי E5200 למהירות של 3.20GHZ (במקור 2.50GHZ) עכשיו הלוח הזה עושה לי בעיות ואני רוצה לקנות לוח אם חדש, השאלה שלי אם אני אקנה לוח אם פשוט נגיד צ'יפסט P31 אני עדיין אוכל להגיע למהירות הזו של המעבד, או שצ'יפסט P31 פחות טוב ל OC מה945GC שיש לי עכשיו? ואני לא צריך OC יותר טוב, מה שיש לי עכשיו מספיק לי חשבתי על הלוח אם הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~39277~10~0.htm יש עוד הצעות? התקציב הוא עד 350 ש"ח עדיף מ skypc אבל לא עקרוני

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by imac,

אתם שואלים איך לעשות OC ל2.2 GHZ למה המעבד הזה יספיק לכם עוד שנתיים לפחות ועוד אחרכך אתם צריכים לקנות איוורור יותר טוב. אז תסבירו לי למה OC לP4?

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  15. קודם כל זה המפרט שלו מעבד : amd 8650 phenom לוח אם : ma 790gp ds4h זכרון פנימי : 4gb כונן קשיח : 1tb 7200 כרטיס מסך : Palit hd4870 1GB המארז הוא סופרנו של Thermaltake השאלה שלי זה אם צריך להוסיף איזה מאוורר למארז או כל מיני מערכות קירור למעבד\כרטיס מסך ואם כן אם אז איזה? חוץ מזה מה זה משחות תרמיות ולמה צריך אותן?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  16. שלום, לפני שבוע קניתי מחשב חדש שכולל:E6600 + GIGABYTE DS3 +8800GTS 320MB אני חדש לכל הנושא הזה של OC, ואני מעונין לעשות OC קל ל E6600 למשהו כמו 3.2 GHZ.. לא משהו רציני.. עכשיו קראתי את מדריך שיש לכם באתר על OC אבל עדיין יש לי כמה שאלות לגבי זה: 1.לפי מה שהבנתי המכפלה במעבדיי C2D סגורה, אז אפשר לעשות OC רק דרך הגדלת ה FSB? 2. שני הדברים היחידים שאני צריך לשנות בהגדרות של ה BIOS כדי לעשות OC זה ה FSB והמתח בהתאם בלבד? 3.נגיד אני מעלה את ה FSB במעט, איך אני יודע בכמה מתח (VOLTAGE) לעלות למעבד (כדי שהוא לא ישרף לי)? 4. אפשר לבטל את הפיצ'ר הזה במעבד שבמנוחה הוא יורד למכפלה של 6 ? -יעני שהוא ישאר תמיד על 9. 5.ממולץ להשאיר את הגדרת המתח על AUTO כשאני מעלה את ה FSB? 6. ל…

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  17. אתמול קיבלתי את הלוח אם החדש (השני מת...) הלוח הוא GIGABYTE X48-DS5. על הלוח הקודם עשיתי דיי בקלות (3.4GHZ (426X8 ל-Q6600 שלי עם מתח 1.39V ועכשיו אני מנסה להשיג את אותה מטרה... בהתחלה שמתי 426X8 במעבד, זיכרונות על 1022MHZ 2.2V מתח למעבד - 1.43V, מתח לצ'יפסט- 0.3+. המחשב עלה ופתאום נתקע עוד לפני שהספיקו לעלאת כמה תוכנות אחדות... עשיתי RESTART ונכנסתי לביוס. בעודי משוטט בביוס פתאום המחשב קפא! (אני לא יודע אם זה יעזור, אבל היה משהוא על המתחים שהם לא אופטימליים בביוס שהבהב ואחרי שהמחשב קפא הוא המשיך להבהב...). כיביתי את המחשב ואיפסתי את הביוס וניסיתי שוב אבל הפעם עם מכפלה 9 - כדי לנסות להקל על הצ'יפסט... ושוב אותה בעיה בדיוק... (ה-WIN נתקע בהתחלה וכשניכנסים לביוס ושוהים ש…

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  18. Started by Dready,

שלום, יש לי עוד מחשב בבית ורציתי לעשות עליו אוברקלוק, אבל בביוס האפשרות frequency 100/33 אפורה כלומר אי אפשר לשנות אותה מה אני צריך לעשות כדי לאפשר שאני יועל לשנות את ה-freq . מפרט: p4 1.6 asus p4b- fx geforce2 asuspro 256 memory

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by ooxoo,

אני מקווה שזה שייך לפורום הזה! יש לי כרטיס מסך 4850 . היום הלכתי לחבר לנקות את המחשב,בלחץ אוויר! מה שקרה זה שכל הכנפיים של המאוורר עפו! כן עפו! זה הדגם שבתמונה: http://gizmodo.com/5018366/ati-radeon-hd-4850-graphics-card-onsale-now איפה אני קונה מאוורר לדבר הזה? או כל פיתרון אחר.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by TheWave,

שלום אני גולש באתר מידי יום וראיתי שיש באתר אנשים שבונים באלקטרוניקה מלא דברים מיוחדים למחשב אני גם רוצה להיות מודר ולבנות כאלה דברים אך אני לא יודע מאיפה להתחיל רציתי לדעת אם יש אתרים אשר מלמדים אלקטרוניקה שתעזור לי למודינג אני גם מתעניין מאוד במודינג לדברים חיצוניים כגון: שלטי אקס בוקס שמתחברים למחשב ועוד דברים נוספים רציתי לדעת אם אתם מכירים אתרים למודינג חיצוני תודה!!!

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by nas,

http://www.ystechusa.com/images/pdfs/industrial_blowers.pdf

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by TermiNal,

היי, שנכנסתי לאתר של Danger Dan ורציתי לחפש מוצרים שאני אוכל לקנות מצאתי רק מקום כזה שאתה ממלא חלקים שאתה רוצה ובערכות קירור מים אנלא מבין בגרוש! לכן אני אשמח מאוד מאוד עם מישהו יוכל למצוא לי איזו חבילה של Danger Dan מהאתר שלהם כי אני לפחות לא מצאתי , או! שתרכיבו לי אחת שכוללת בלוק אך ורק למעבד אבל בלוק טוב מאוד! וכל שאר הדברים - צינורות/רדיאטור /כל השטויות האחרות, אני רוצה לפתוח תחבילה שאני אזמין מהם ולקבל הכול שאנלא אצטרך לאלתר כלום שאני פשוט אוכל לחבר את זה. תודה לכם ה כמעט שחכתי - הכול צריך ליהיות תואם לפלומינו 1800+

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  23. המחשב לא מיועד למשחקים, אם זה רלוונטי כאן כמו בפורום מפרטים 300w COMPUCASE CI-6a19 עם 2 מאווררים של 120 מ"מ Abit NF7-SL DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL GOLDEN DRAGON VALUE ALPS 1.44 NEC MAXTOR 160 gb 7200 8 mb Buffer Warranty 36 months ATI 9200SE 128mb DVI Retail Gigabyte 10/100 Lan card Retail AMD Athlon XP 2500+ Tray 0.13 MK BARTON 512K DVDRW NEC 2510A x8 DUAL LAYER bulk Original THERMALTAKE Volcano 12 אז מה הביצועים המקסימליים שניתן לסחוט מזה ?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by udipo71,

שלום לכולם אנא עזרתכם יש לי לוח P5B DELUX ASUS טמפרטורת המעבד בממוצע 35 - 38 וטמפרטורת הצ'יפסט - 40 - 43 האם הגיוני שטמפ' הלוח גבוהה מטמפ' המעבד במחשב אמצעי קירור טובים - נמרחה משחה טרמית לפני שבוע והותקן קולר חדש

• 4 תגובות
    • 467 צפיות
  25. Started by dp92,

עשיתי oc עם i7 4770k ל 4.5ghrz ב1.35 וולט הבעיה הראשונה היא שהתוכנה (occt) מזהה 1.37 וולט בעוד שהגדרתי בביוס 1.35 הבעיה השניה היא שאני לא מצליח ליצב את המעבד עם הגדרת הoffset נסיתי לעשות offset של 0.1וולט ושמתי לב שהמעבד משתנה בין 1.24 ל1.37 אבל הוא לא יציב... הבעיה האחרונה היא שמהירות הבס שלי היא 99.8 למרות שהגדרתי 100 אבל זאת בעיה קוסמטית בלבד... כאילו הלוח אם מתנהג טיפה שונה ממה שאני מגדיר לא כרגע הבעיה שהכי מציקה לי שאני לא מצליח לעשות oc עם offset ואני חייב כל הזמן לרוץ על מתח סטאטי לוח אם הוא ga z87 hd3 תודה רבה לעוזרים (:

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.