עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שאלה אמנם טיפשית אני יודע אבל מה אתם חושבים על מארז שחור וכוננים לבנים זה נורא מבחינת מראה??

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by gshhar,

מה זה הדבר הזה בדיוק----> http://www.thermaltake.com/products/cases/5CaseDemo3.htm האם זה הפאנל שיושב מלמעלה(כאן הוא לא) ומודד טמפ'? כי זה לא נראה אותו הדבר.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  3. Started by Chevy,

צריך עוד לשים את הכבלים המעוגלים וגם לשים Wire Sleeving. בינתיים שמתי רק את המאוורר + כבל IDE אחד... אני אעדכן בהמשך.. זה לא ממש מודינג, אבל תנו לי "לחוות את הרגע" ;D :lsvader:

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by sub_man,

תראו אני כבר קניתי קתודה קרה כחולה ולד שלוש צדדים ירוק... עכשיו התכנון שלי היה שאני עושה בפרספקט שקוף את כל שלושת הצדדים ימין שמאל ולמעלה (כדי שאם ויקרה שיום אחד נמאס לי מזה אני מחזריק את הברזל הישן) עכשיו אני צריך שתגידו לי איך אני בדיו מכין את המארז הזה... אני חייב עזרה בבקשה..

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by joko7,

היכן אני יכול לרכוש מארז שקוף באיזור פ"ת-ר"ג- ת"א ומה קשת המחירים של מארז כזה???? תודה למשיבים

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by Johnny,

יש למישהו מושג היכן אני יכול למצוא מארז שקוף כמו בכתבה הזו: http://bit-tech.net/article/63/ ? המון תודות מראש.

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by Regev,

היכן ניתן להשיג מארז שקוף ותאורה בשבילו?

8. Started by Fir3DragoN,

יש לי מחשב בן 4. יש לי מארז של IVORY מי שמכיר, ואין בו מאווררים בכלל. עכשיו אני מתכוון לשדרג את המחשב. (ראו פוסטים קודמים שלי) יש רק מקומות למאווררים כגון מחלק האחורי של מארז ובחלק הקידמי מין חור אוורור מוזר זה נרא גם כמו מקום למאוורר אך אין מקום לברגים חורים מרובעים. 1. האם זהו מקום למאוורר. 2. מה עדיף לי? לקנות מארז חדש? או לשמור את הישן ולקנות מאווררים? (אני קונה לוח אם , מעבד, זיכרון וכרטיס מסך חדשים) מה לעשות? אני לא רוצה לבזבז 300 שקל על מארז.. אני יותר בכיוון ה100 - 200 ושיהיה מאוורים . תמיד אני יכול להוסיף עוד קצת כסף . יש תקציב אבל אני מעדיף לשמור. ואם תמצאו הכי טוב שזה יהיו חנויות באיזור נתניה . לבוא לקחת. או באתר www.skypc.co.il תודה רבה.. בקשות גדולות מידי, פ…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by lalnage,

יש לי Amd 64 4800+ עם כרטיס מסך GF 8800GTS 320MB הטמפ' כרגע (מעבד, במנוחה): CPU = 36C (בין 35-37 בד"כ) CPU #1 / Core #1= 30C CPU #1 / Core #2= 33C ו GPU = 63C (כרטיס מסך) יש לי מארז ג'נרי שעלה (בא עם ספק ג'נרי והחלפתי לליברטי 400 וואט) 150-200 שקל בערך. האם כדאי להחליף למארז פוסידון / אפולו / טריניטי? האם יהיה שיפור משמעותי? ייתכן OC בעתיד הקרוב, אבל זה לא בטוח. שאלה נוספת: האם OC מעלה את הטמפרטורה של המעבד בלבד? תודה.

• 13 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by swampfrog,

אני רולצה לדעת איך המאוור והמארז האלו נחשבים ל-oc Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt המארז מגיע אם 3 מאוורים וספק כוח של 420 וואת נ.ב מה זה heatsink?

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  11. אני באופן אישי הייתי קצת בשוק מהמחירים של המארזים החדשים אם עוד לא ראיתם אז המחיר נע בין1000 ל2000+ ש"ח (בלי ספק !)

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by or0126,

אני נכנסית לאתר של פרונטיר וראיתי את המבנה של המארזים שלהם (09a ו 08a) ולפי מה שראיתי יש להם מבנה די טוב והם גם יותר זולים מה6A19 והם גם באים עם ספקים (מה שאומר שאולי יש אפשרות שהחנות תוריד את הספק ויחד עם זה ירד גם המחיר) והם יותר יפים (לטעמי) בכל מקרה מה אתם אומרים כדי לקנות מבחינת קירור לעומת מחיר את ה6A19 או את אחד המארזים שלהם שעולה פחות לינק לאתר: http://www.frontier.com.tw/htm/product/case.htm לינק דגם 09A: http://www.frontier.com.tw/htm/product/09a/09a_win.htm לינק דגם 08A: http://www.frontier.com.tw/htm/product/08a/08a_win.htm

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  13. Started by blitsi,

מה אתם אומרים אומרים על מארזי צ'יפטק אני מתכוון באיכות הבנייה וכאלה...... ואיך אני יכול להשתיק אותו ??????? ואני לא מתכוון להכניס לו מכות או משו אלא רק להחליף לא מאווררים אז חשבתי על הנינג'ה ומאוורר AC 12ס"מ שיהיה אגזוז אחורי ...

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  14. Started by pro,

האם יש חברה שמתעסקת רק אם מארזים והאם אפשר לתת לי תמונות של מארזים ומחיר תודה רבה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by sub_man,

מישהו יכול להביא לי פה המלצות + מחירים+תמונות של מארזים ממש ממש ממש ממש זולים כי אני רוצה לקנות מארז חדש אבל אני חייב משהו זול לאללה כי אני עכשיו קניתי דברים אחרים ביזבזתי וצריך משהו ממש זול ואני ממש ממש ממש ממש מעדיף מארז עם חלון כי אני קניתי דברים למודינג שאני חייב חלון בשבילם.

• 51 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. איפה אני יכול לבדוק איזה מארזים מאושרים על ידי AMD ?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  17. אני חושב שזה מתאים פה... אם לא אז תקנו אותי. הבנתי שהרבה מארזים טובים שבאים עם ספקים אז הספקים הם דיי ג'נרים... לדוגמה... Raidmax ו Foxconn. איזה עוד חברות מגיעות עם ספקים ג'נרים (חברות בעלות שם... שנחשבים למארזים טובים). והאם כדאי לחסוך את ה 50-80 ש"ח ולקנות מארז ללא ספק?

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  18. מארזים נחמדים, למודרים המתחילים (או העצלנים) וגם הבטחתי היטסינק מעניין ל כרטיס מסך,שימו לב לheatpipe

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by DarK_NaF,

התכוונתי להציב מחשב נוסף בצמוד למחשב הנוכחי (מה לעשות - מחסור במקום)... האם תיווצר בעיה של התחממות יתר מכך שהמארזים יפלטו חום אחד על השני.... אם כן....מה ניתן לעשות? (אם אתם מציעים את אופציית המאווררים - פרטו איזה, איפה, וכמה כל הסיפור יעלה לי בסופו של דבר).....

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by ed1,

מישהו ניסה פעם לחבר בין הגוף של המארז לצלעות הקירור של המעבד (בעזרת ריתוך או סתם להצמיד עם משחה טרמית)? זה באמת עזר לקירור?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by idanashh,

מאיפה אני יכול להשיג (ליקנות) מארז שקוף בצבעים שונים

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  22. Started by RLM,

שלום. יש לי שאלה קטנה. יש לי 3 מאווררים במארז, שלכל אחד מהם 2 חיבורים, אחד מולקס 4 פינים רגיל לספק, ואחד כזה שמתחבר ללוח. על הלוח יש לי 3 כניסות, הבעיה היא שהכבלים של אחד המאווררים (זה שאמור להתחבר ללוח) לא מגיע לאף אחד מהכניסות בלוח, אז אני מחבר אותו ישר לספק. במצב כזה אין ביקורת על המהירות סיבוב שלו, ובכלל, אני מעדיף לחבר אותו דרך הלוח. השאלה שלי היא אם קיים מאריך לכבל כזה? שיתחבר לכבל הקצר של המאוורר, כדי שיוכל להגיע עד לחיבור על הלוח. בדקתי בכמה אתרים של חנויות ולא ממש מצאתי. מישהו יודע אם יש דבר כזה? או שזה לא קיים ולא שווה לחפש בכלל...? :-\

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  23. שלום, לפני שבוע קניתי מחשב חדש שכולל:E6600 + GIGABYTE DS3 +8800GTS 320MB אני חדש לכל הנושא הזה של OC, ואני מעונין לעשות OC קל ל E6600 למשהו כמו 3.2 GHZ.. לא משהו רציני.. עכשיו קראתי את מדריך שיש לכם באתר על OC אבל עדיין יש לי כמה שאלות לגבי זה: 1.לפי מה שהבנתי המכפלה במעבדיי C2D סגורה, אז אפשר לעשות OC רק דרך הגדלת ה FSB? 2. שני הדברים היחידים שאני צריך לשנות בהגדרות של ה BIOS כדי לעשות OC זה ה FSB והמתח בהתאם בלבד? 3.נגיד אני מעלה את ה FSB במעט, איך אני יודע בכמה מתח (VOLTAGE) לעלות למעבד (כדי שהוא לא ישרף לי)? 4. אפשר לבטל את הפיצ'ר הזה במעבד שבמנוחה הוא יורד למכפלה של 6 ? -יעני שהוא ישאר תמיד על 9. 5.ממולץ להשאיר את הגדרת המתח על AUTO כשאני מעלה את ה FSB? 6. ל…

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  24. Started by Jeka90,

יש לי משהו מאוד מוזר מאז שקניתי את המחשב בנוגע לטמפטורה ומתחים של המעבד שלי (3800X2). כשאני מפעיל את PC Probe הטמפרטורה שמה היא 45-50 והמתח של המעבד 1.38. כאשר אני נכנס לאוורסט ---> SENSOR, לא מופיע לי הטמפ' של המעבד ואם היא מופיע אז התוכנה מזייפת משום שרשום 3-6 מעלות. המתח של המעבד באוורסט 2.26. כאשר אחרי הפעלת אוורסט אני מפעיל את PC Probe, הטמפרטורה שם צונחת ל- 25-28 מעלות ומתח עולה ל- 2.44. כאשר אני מפעיל את cpu-z, התוכנה אומרת לי שהמתח 1.35. מישהו יכול להסביר לי את הדבר הזה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  25. Started by Supra Man,

שלום. לאחר עבודת ניקיון בפעם הראשונה מזה שנה פלוס שאני עושה למחשב שלי החלטתי להחליף לו את הלוח קרור, הלוח נראה בדיוק אותו דבר רק יותר גבוה. שמתי עליו מאוורר מקורי של אינטל. סתם כדי לפנק אותו (הכל היה לי זרוק בבית, לא קניתי כלום חדש). לפני כמה ימים הציעו לי פה להוריד מהאתר תוכנה שבודקת את הטמפ' של המחשב. אז אחרי חיפושים רבים הצלחתי למצוא אחת שעובדת על המחשב שמעפן שלי. התוכנה עונה לשם MBProbe השאלה שלי היא כזאת. התוכנה מראה לי טמפ, מעד שנעה בין 20-26 מעלות בערך, לפעמים אפילו יורדת ל16-20 אבל הביוס שלי מראה לי טמפ' של 28-34 מעלות מי צודק??? ועוד משהו קטן, המחשב שלי נשמע כמו חומר לOC קטן? אני פוחד עליו, זה המעבד הכי חזק שיש ברשותי כרגע, ואין לי כסף ליותר מזה.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.