עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האם ה-Tuniq 120 מתאים טוב עם ה-35-DS3 ואינו חוסם את ה-HS של הלוח? לא גירסת ה-L של הלוח, אלא הגירסה עם ה-heatsink הגדול יותר. כמו כן, האם המוספטים של הלוח מתחממים יתר על המידה ודורשים קירור נוסף מעבר למאוורר 25 ס"מ של מארז אנרמקס צ'אקרה. ה-OC יהיה Q6600 G0 על 400FSB בתקווה עם מתח 1.45V.

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by 00Amir,

האם יש קירור מים יעודי לכרטיסי מסך? למעבד אני כנראה אקנה את קורסייר H100 ואני מחפש משהו לכרטיס מסך, עוד לא נסגרתי על עצמי איזה כרטיס מסך (לא שזה משנה) תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by The_Byter,

חלון זכוכית למארז !

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by GuGuSH,

אהלן המחשב הוא HTPC וזה המפרט: AMD athlon 2X 4000+ קירור סטוק. ASUS m2a-vm HDMI 1GB RAM 667MHZ טמפ' במנוחה: 27. טמפ' אחרי חצי שעה עם OCCT (לא יודע כמה זה נחשב מאמץ או לא..): 38. טוב, קראתי מדריכים והכל כמו ילד טוב. העלתי את התדר של המעבד ל-220MHZ, חצי שעה זה עבד עם OCCT, הכל היה סבבה. עכשיו, אני רוצה לעלות עוד קצת.. ד"א, עם 220MHZ המעבד עובד על 2.3GHZ במקור זה 2.1GHZ. מה אני עושה הלאה? אין בעיה לעלות עוד קצת את המתח? מתי אני אדע שצריך לעלות את המתח? ואם צריך לעלות את המתח, בכמה לעלות? כרגע המתח עומד על 1.29 ונע עד 1.31. איך אני ממשיך מפה חבר'ה? תודה רבה, אשמח לעזרה. אני חושב שאני אעצור כשאני אגיע למשהו כמו 2.6.. אם יהיה אפשרי עם סטוק, אז 3GHZ ואני אהיה מ…

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  5. שלום לכולם אני מתלבט בין 2 קירורים שהמטרה היא לחסוך כמה שיותר, אני מכל זאת שואל את עצמי האם זה שווה את ה30 ש"ח הללו. אני מחפש קירור לאוברקלוק של Q9300, אני מתלבט בין http://tms.co.il/product/4870 http://tms.co.il/product/4371 http://tms.co.il/product/4820 איזה קירור יהיה הכי טוב לOC והאם הוא שווה את ההפרש? זה דחוף, בתודה, אור כהן.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by haris,

האם כדאי או שווה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך Field Value Video Adapter ATI Radeon X550 (RV370)

• 4 תגובות
    • 416 צפיות
  7. Started by אדם לוי,

הלוח האם שלי הוא GA-8iPE 1000 של GigaByte זה יתאים? אם לא אז תביאו לי עוד מאוור מהסידרה שלהם שיתאים לי בבקשה.

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  8. Started by ETB,

הטמפרטורה של המעבד שלי (Barton 2500) קצת לא הגיוניות, הטמפרטורה של המעבד על 38 במצב רגיל ובמאמץ על 41-42. המעבד בOC של 190X11 (לא ניסיתי יותר בגלל שהטמפרטורה ניראת לי קצת מזייפת), והקירור של המעבד הוא ההיט-סינק שמקורי שמקבלים עם המעבד בגירסת הBox. הטמפרטורה של המעבד נבדק בתוכנה Abit-EQ ובביוס והם יחסית דומות..

• 4 תגובות
    • 435 צפיות
  9. למישהו יצא להשתמש ב BOARD הזה עם קירור של SCHYTE INFINITY האם צריך לפרק את הפלטה ? עדכון: מסתבר שאין בחודש הקרוב את הקירור הזה במלאי לאף חנות וניסיתי להתקשר לכמה מהם, מישהו יכול להמליץ על קירור אחר בטווח המחירים הזה שיתאים ל DQ6 + Q9450 תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  10. לפרוייקט החדש שלי , שמתבסס על מארז TT מוצארט, אני צריך חלקים לקירור מים, הנושא התקדם המון מאז המערכת הקודמת שלי ואני אשמח לקבל ממכם עזרה בקשר לחלקים שאני עומד להזמין נכון לעכשיו הלוח הוא DS3R, המעבד Q6600, זכרון 4 GB, וכ.מסך 48590 הכיוון שלי נכול לעכשיו הוא ככה המערכת תהיה מורכבת מ2 לופים נפרדים (לוח אם על כל רכיביו) וכרטיס מסך (אולי בעתיד אני אחליף לוח ואצור מערך CF ) משאבות 655 \ D5 (אותו דבר), כאשר משאבה אחת כבר יש לי רדיאטורים: בגב המארז , בחלקו העליון, ישנו ריבוע עם מקום ל4 X120 , התכנון הוא לדחוף לשם 2 רדיאטורים של 2X120 עוד רדיאטור בחזית המארז (החשש שלי הוא בגלל הכ.מסך הארוך, הרדיאטור לא יכנס, מישהו יכול לתת לי תשובה? ) בלוקים: כ. מסך - משהו בסגנון של EK , עם כיסוי…

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  11. Started by Y@M,

שלום לכולם וערב טוב. החלטתי לקחת את המפרט הבא: הייתי שמח לקבל המלצות לקירור המארז. הגבלת סכום: 200 ש"ח. לא מעוניין בOC. תודה!

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  12. שלום, אני רוצה להתחיל בOC ואמרו לי שכדי להגיע למשהו גבוהה אני צריך להוריד את המכפלה, במקום 200כפול9 ל200כפול8. אז לא הבנתי מה יוצא לי מזה שיהיה לי במקום 1.8 יהיה לי 1.6. ד"א אמרו לי גם להוריד את היחס של המעבד לזכרונות מ2:2 ל 2:1.66 זה אומר שזה יוריד לי את המהירות זכרונות ל166MHZ ?;

• 4 תגובות
    • 416 צפיות
  13. בבקשה אני צריך עזרה... אני לא יודע איך לעשות אוברקלוק למעבד שלי... יש לי מעבד פנטיום שלוש 651 מגה הרץ ואני רוצה קצת לנסות אותו אבל אני לא יודע איך תודה מראש ! :-[

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by The Ball,

אני קניתי מעבד AMD עם לוח תואם של ABIT וזכרון CORSAIR CMX256A 3500 C2 ויש לי קרור פסיבי לזכרונות (של THERMALTAKE) והנה הלינק של המוצר http://www.thermaltake.com/products/memory/hddr01.htm אני ממש לא יודע איך להתקין את זה תוכלו לעזור לי? ועוד דבר האם לכל יחידת זכרון צריך שתי סטיקי קרור בכל צד? או שרק אחד מספיק?

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by redead,

מדובר במאורר 12 ס"מ של ARCTCING COOLING .. הוא כרגע עובד במהירות RPM 1600 זה נחשב מהיר או איטי? יש אפשרות להגביר את המהירות הזאת וככה להוריד עוד קצת את הטמפ במחשב?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  16. שלום לכולם, כרגע אני על OC צנוע (לדעתי) של 3.9, החום במאמץ עומד על 56 עד 58. אני רוצה לשפר את המצב לקראת OC גבוה יותר, אני רוצה להוסיף מאורר. זוג שאלות: 1: אין לי מקום לעוד חיבור PWM, זה אומר שאם אני יקנה מאורר עם חיבור PWM הוא יוכל להתחבר לחיבור שלוש פנים? במידה ואני ירכוש מאורר עם שלושה פינים אז מהירות המאורר לא תיהיה אוטומטית? איך זה בדיוק יעבוד? 2: האם לקנות מאורר זהה למאורר שנמצא על יחידת הקירור או חלש יותר/חזק יותר? מצאת את - Scythe Slip Stream 120mm Case Fan 1600RPM שנמכר כאן בארץ. לפי הנתונים הטכנים הוא זהה, האם אני צודק? סה"כ אני מקווה שזה באמת יתרום במשהו למעלות במיוחד בOC. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tidan31,

שלום! אני משחק על הגדרות גבוהות ב-crysis 3 על רזולוציה של 1600p ברשותי מערך sli gtx680 2gb ומעבד 3770k עם אוברקלוק הורדתי את התוכנה afterburner msi בזמן שאני משחק הטמפרטורות של שני הכרטיסים בזמן מאמץ עומדים על 82 ו-70 מעלות והמעבדים עומדים בין 70-80 מעלות האם אילו טמפרטורות תקינות?

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by רוסון,

הלוח שלי זה Asus P4P800-E Deluxe, מעבד 2.8 פרסקוט. הייתי צריך להוציא את המעבד כדי למרוח עליו את המשחה הטרמית ועכשיו כשאני מפעיל את המחשב זה אומר לי New CPU installed! Enter setup to configure it ואומר לי גם CPU Fan error כי המאורר של הנינג'ה מסתובב ב 1200RPM וזה כנראה נמוך בשביל הביוס. בכל מקרה הבעיה היא שכשאני נכנס לביוס ושומר, זה עדיין אומר לי אותו דבר, וזה לא נותן לי להמשיך ב BOOT אלא אם כן אני צריך לשחזר את ההגדרות של הביוס להגדרות ברירת מחדל (וזה עדיין חוזר על עצמו גם עם הגדרות ברירת מחדל). כמובן שזה שומר את ההגדרות ששיניתי (זה אומר שהסוללה בסדר והכל). הפתרון הזמני שמצאתי זה שכשאני נכנס לביוס ואומר לו לצאת בלי לשמור שינויים זה ממשיך ב BOOT, אבל זה עדיין לא בסדר. אני …

• 4 תגובות
    • 475 צפיות
  19. Started by iakovl,

הציפסט שלי מתחמם נורא ומגיע ל1:1 עם המעבד שזה אומר 48-46 מעלות יש לי עוד זמן עד הקירור מיים ואני בכל מקרה מקמבן עכשיו קירור משודרג למעבד ולכרטיס מסך (לא מוציא שקל!!!) אז רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם?

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  20. Started by laviko1,

שלום לכולם. מעניין אותי לדעת האם זה מומלץ שכל חלקי המחשב יהיו מחוץ למארז וככה לעבוד איתו(משחקים בעיקר) תודה

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by superginiman,

עשיתי OC לכרטיס מסך 9800 PRO ATI קירור STOCK והעלתי בכמעט 600 נקודות ב3D MARK צירפתי תמונה עם המידע [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  22. Started by scorpion,

מה קורה אחים שלי? הכל טוב? אני מחפש מאוורר חזק שקט ושיעשה את העבודה שלו טוב למעבד p31000 fcpga אז אם יש לכם הצעות תעזרו לי אבל שלא יהיה מסובך להרכבה ולא יעלה יותר ממ150 ש"ח בכל מקרה תודה רבה יאללה ביי

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by bluz,

היי, אני לא יודע איך לעשות OC ללוח שלי ושמעתי שזה לא אפשרי. הלוח הוא Intel sandusky D945PSNLK (צ'יפסט 945). הבנתי שאי אפשר לעשות לו אוברקלוקינג, אבל מישהו אמר לי שיש תוסף שאפשר להוריד מהאינטרנט שמאפשר את זה. מישהו שמע על זה? ועוד משהו: הספק שלי הוא ZUMAX ZU400W.. קניתי לא מזמן והחלפתי אותו בספק הג'נרי, והוא שקט ופועל מצויין.. השאלה שלי היא אם הוא יחזיק את המחשב שלי על OC? ולאיזה קירור אני צריך לדאוג לו? מפרט תוכלו למצוא פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234778.msg2061957#msg2061957

• 4 תגובות
    • 430 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לרכוש קירור פאסיבי לכרטיס הנ"ל של חברת nvidia. חיפשתי באינטרנט, מצאתי אחד ב-200 ש"ח אבל זה יקר מדי ועוד עם משלוח יצא ים בכסף. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by most,

מישהו מכיר תוכנה שאפשר בעזרתה לעשות אוברקלוק למעבד? אני צריך משהו פשוט כדי לעשות אוברקלוק לא גדול במיוחד... שאלה:אני צריך להוסיף איוורור למארז גם אם אני עושה אובר קלוק קטן?

• 4 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.