אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
ברשותי Intel Pentium 4 Northwood 3.0GHz כמו כן לוח אם מסוג ABIT IC-7G וגוף קירור מסוג ZALMAN CNPS7000B לא ביצעתי OverClock למרות זאת הטמפרטורות שלו ממש גבוהות במנוחה: SYS: 35c CPU: 52c PWM: 36.5c למישהו יש רעיון מה יכול להיות המקור לבעיה??? או שהטמפרטורות לא גבוהות וזה סתם נדמה לי
-
- 6 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם בOC שביצעתי במערכת שלי בעיקר כדי לעזור לאלה שרוצים לקנות מחשב עם חלקים זולים ולעשות OC איכותי. אז ככה, המפרט שלי הוא: מעבד core2 duo e6300 לוח אם gigabyte 965p-s3 זיכרונות TWINMOS 667 ג'יגה אחד כפול שני סטיקים ספק כוח ג'נרי 500W חלקים שלא קשורים לOC: דיסק קשיח 320GB 16MB CACHE כרטיס מסך X1950PRO SAPPHIRE. קירור עם AMD OPTERON, עם קצת MODDING הוא נכנס (: המערכת כעת באוברקלוק לבאס 470. הזיכרונות פועלים על 940MHZ (סטוק 667MHZ), במתח של 2.1V, ובתזמונים של 4-5-5-15 (לילה שלם של memtest ללא שיגאות). המעבד פועל על 3290MHZ (סטוק 1860MHZ), במתח של 1.25V, טמפ במנוחה ~27 מעלות, טמפ במאמץ ~38 מעלות (DUAL PRIME95). סופר פאי: 17 שניות. [attachment deleted by…
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי,רציתי לדעת מהו קירור המים הטוב ביותר שיש ועד איזו טמפרטורה הוא מקרר?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אז ככה ... כנראה ראיתם את האשכול שלי עם המערכת שלי אם אני אז תשאלו ואני יגיד לכם בגדול E7400 במאמץ 57 מעלות עם OC של 3.19GHZ עכשיו שאני שם בביוס תדר באס 320 אז זה יורד לי כאילו שאני בודק בCPUZ (עם 320 תדר באס) יש לי 2666.6 כאילו הכל יורד (מתאפס כזה) אחרי שאני מעלה ל320 תדר באס עכשיו ניסיתי לשים על 350 כאילו לדלג על זה ושום דבר אני דיי מרוצה מה3.19GHZ אבל אני רוצה להמשיך עוד קצת איך אני פותר את זה ? (מפרט 2 בחתימה)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הצלחתי סוף סוף להתקין AC Freezer Xtreme אז הפכתי את כל הפורום ולא מצאתי מדריך לOC לCPU (אין בסטייקי) מה אני צריך לשנות בהגדרות פה בשביל להמהיר תמעבד? רטיו או FSB? אני רואה הרבה פה מדברים גם על מתח, איך אני יודע מתי להעלות? כרגע שני הליבות על 31c בREALTEMP תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
אחרי קריאה נוספת של הביקורת על ה accelero x2, הבנתי שהייתי אמור לשים מדבקה תרמית (שלא באה עם הקירור) גם על הבקר הנ"ל. אם לא שמתי זה ישפיע הרבה על ה טמ"פ? כי להוציא עכשיו את הגוף קירור בפעם השלישית זה כבר התעללות (ולא קל כל כך הוא דבוק ממש חזק)
-
- 10 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
₪691 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ₪576 כמה OC אפשר לעשות לזיכורנות הללו..? יש זיכורנות אחרים באותו המחיר שעדיפים מבחינת OC בחנות IQPC..?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לאוברקלוק רצחני עד 50db בערך
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כמו שאמרתי פעם ראשונה אני עושה אוברקלוק (לא מקצועי סתם עם תוכנה של ג'יגבייט) הייתי רוצה להגיע ל3.2 לפחות אני לא יודע מה להעלות וגם מופיע לי אזהרה כזאת מעצבנת מפחיד חח מה אתם מציעים יש לי קירור פשוט של arctic cooling Freezer 64 Pro מעבד Athlon 5600+ X2 2 ג'יגה זיכרון של 667MHZ ולוח GA-MA790FX-DS4 ספק של FSP 450W NOISEKILLER משו כזה העלתי תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אהלן, לחבר התקלקל המאוורר של ההיטסינק. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג מאוורר מתאים של 70 מ"מ? במידה ולא - כנראה שנחליף את כל הגוף קירור. אני אישית בד"כ שם משחה תרמית, אבל על מעבדים וקירורים יקרים. עד כמה הכרחי לשים משחה על קירור מסכן (כנראה Alpine 64) שיורכב על מעבד athlon 3700? תודה, ערן
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך לעשות underclock / downclock למעבד שלי המעבד הוא AMD Phenom 2 X4 955 3.2GHz ולוח אם GA-MA78LMT-S2 אני צריך איזה הסבר קצר איך עושים את זה, או עם יש איזה סרטון שמסביר, למרות שלא נראלי אבל בכל זאת תודה ושבוע טוב, ממש צריך תעזרה שלכם.
-
- 41 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
הגעתי לOC עם המעבד עד ל2.52 (ללוח אם שלי יש ביוס נורא נורא נוח לOC) וטמפ' נעות בין 39-41 רציתי לדעת אם יש טעם לעלות את זה עוד או שזה כבר לא יהיה טוב
-
- 9 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהנושא הזה חרוש ... עשיתי סריקה בתרד אחרים אבל אני פשוט לא מצליח להגיע ל 3.6 יש לי קירור Venddeta 2 טמפרטורות נמוכות אני עכשיו על 3.2 מכפלה 9 באס 400 זיכרונות על 800 הינה תמונה של המתחים שהגיעו לי אחרי ה POST אבל נתקע בשולחן העבודה להעלות עוד את ה VCORE ? הוא גבוה מאד יחסית ... בקשר למתחים האחרים אני לא יודע ניסיתי גם להעלות את כולם להכי רחוק שהם יכולים וגם זה לא הצליח מישו יכול לדריך אותי קצת ...
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נשברה לי הכנף של מאוורר 120MM של TT יקר עם לדים כחולים יש איך לתקן בלי שיעשה רעש כמו עכשיו?????
-
- 9 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעלות לאתר יות מתמונה אחת איך אני יכול לעלות לנושא שפתחתי תמונות אני משתמש באתר הבא בשביל לאחסן את התמונות http://www.imageshack.us/
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום רב, ישלי את המעבד AMD X4 620 ביחד עם לוח גיגהבייט,GA MA785GMT-UD2H וזכרון אני לא זוכר תחברה אבל סטיק אחד..2 גיגה,. קירור סטוק.הבעיה פה לא הטמפרטורות אלה לא יודע מה כבר.. הבאתי קפיצה אחת ללוח לשני הגשרים לדרומי ולצפוני (האם להם צריך ? ) וראיתי שם גם NB אבל -פחדתי לגעת.. הבעיה שכל בדיקת מאמץ על כמה שניות הראשונות ישר זה מוצא בעיה (ארור) ומפסיק תבדיקה.. רציתי לשאול מה הבעיה ? ואני גם חושב שהמתח גבוה מידי..האם ולמה לשנות ? הינה מכה תמונות שיסבירו מה הולך במחשבי היקר תודה רבה רבה על העזרה..ומקווה שיהיה מימנה.(:
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היום החלפתי את גוף הקירור והמעלות היו ונשארו 43-40.5 מעלות. גם אחרי שאני משחק במשחקים המעלות נשארות אותו הדבר, יש לכם רעיון למה? אולי המשחה הטרמית עוד לא התייבשה ורק עוד כמה ימים אני אראה תוצאות? ??? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב ובו המעבד E6300. בצעתי עליו OC לאחר הביצוע הליבה הגיע ל 1910 במקום 1860, בדקתי ב speedfan מה הטמפרטורה של המעבד והיא 16 מעלות עם קירור stock שלו. עד כמה אני יכול להאיץ את המעבד ואיך אני אדע באיזה שלב הוא יכול להישרף? ד"א, עד כמה ישפיע הOC על הביצועים של המחשב? תודה.
-
- 7 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
אני קראתי את הנושא של Usagi והחלטתי לבדוק את הטמפ' במצב מנוחה כי אף פעם לא בדקתי את זה.. חח ותראו מה גיליתי.. נראה לי יותר מידי.. לעומת זאת במאמץ: מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בוא נגיד שאני רוצה לקנות את המארז הזה: Compucase-HEC Midi Tower CI-6AR1 Front USB 300W Case בוא נגיד שיש לו שני מאווררים אחד מקדימה ואחד מאחורה. ושוב בוא נגיד שאני רוצה להוסיף לו עוד שלושה מאווררים של 120ממ. כל המאווררים האלו{גם אלו שבאים עם המארז וגם אלו שאני רוצה להוסיף} יראו אותם מחוץ למארז נכון???כאילו הכינו חורים בשבילם והם מונחים שם ומאווררים את פנים המארז. ואם אני רוצה לקנות מאווררים שיהיו בפנים המארז יעני שלא יראו אותם גם מבחוץ אפשר לעשות דבר כזה??? תודה לעוזרים!!!
-
- 62 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
תמליצו לי על קירור טוב ל-cpu שלא יעבור את ה-200 שקל יכול קצת לחרוג האם ה-beetle של thermaltake הוא קירור טוב?(לא ל-oc)
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-