עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Guarding angel,

יש לי לוח Asus A7N8X-E Deluxe, עם athlon xp 2800 על 2083Mhz, וכשאני מנסה לשנות את המכפלה דרך הביוס המערכת לא עולה.

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by kobibo,

חבר'ה מס' שאלות : 1. ביצעתי כבר פתיחת צינורות ל 16 כדי לבצע גם O.C לזיכרונות ולליבה כדאי לעלות אותם ישר לערך של ה X850XT PE או לעשות זאת בשלבים ? 2. איך אני מקבע את ה O.C לצמיתות כך שלא אצטרך לבצע זאת שוב ושוב ?

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  3. אוקיי, זוהי ההרכבה הראשונה שלי, קיבלתי את ה- Sonic Tower היום, ההתקנה שלו פשוטה מאוד, מה שמונע ממני מלהתקין אותו כרגע זו העובדה שאין לי מושג איך להוריד את את הקירור סטוק של האלטון 64 (Winchester 3200+ + MSI K8N Neo2). מדריך עם תמונות יהיה מעולה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  4. עם התוצאות שרצות היום ברשת זה לא נחשב מי יודע מה אבל עם כרטיס כל כך לא מוצלח באוברקלוק להגיע למהירויות כאלה ובמרחק נגיעה מהמקום הראשון שווה פירסום אז THE BYTER נתן לי לשחק קצת עם מערכת קירור לכרטיס מסך שהוא בנה מחובר בלוק של swifttec עם פלטיר 80W לפניכם התמונות שימו לב שהמעבד על אוויר בנתיים ועם חיבור הגז למעבד אני מניח שיהיה עוד שיפור של 100-200 נקודות שאני אהיה על 5גיגה(והמקום הראשון נראה קרוב מתמיד) אז בקיצור הרבה תודות וברכות לEMP ולאליאור בפרט על הצעצוע החדש קישור לORB http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1421649

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by Falcon007,

אני רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים ויש לי כמה שאלות: כרטיס מסך Gigabyte GV-NX66T128VP GeForce 6600GT 128MB Vivo SLI DDR3 PCI Express לוח אם Asus P5WD2 Premium 3.6/LGA775 Intel 955X Motherboard מעבד ?Intel P4 3.0GHz LGA775 800MHz 2MB 64Bit 630 זיכרון 3-3-3-8 Geil 1024MB (512MBx2) Dual Channel Kit DDR2 533MHz Ultra Series ספק כח Thermaltake PurePower 460Watt W00067 PFC מארז Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000SWA קירור מעבד Thermaltake BigTyphoon 1) איזה זכרון עדיף לקנות? אחד של 800mhz? או שתיים של 566mhz dual ואז אני אצטרך לעשות אובקלוק לFSB נכון?. 2) אם אני אקנה זכרון של 667dual אני אצטרך לעשות אובקלוק לFSB למהירות של 333 וזה לא נראה לי א…

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by parker8,

המארז הוא: ATX דגם 8668 אני מאוד רוצה שה-Big Typoon ייכנס לי למארז אז בבקשה תגידו לי אם זה ייכנס או לא. תודה לעוזרים אם יש הצעות לקירור יותר טוב אני אשמח לקבל.

• 15 תגובות
    • 959 צפיות
  7. איך הטמפ' והתוצאות שלי ... התוצאות הם : 4565 PCMark05 9251 3DMark03 3984 3DMark05 43 sec @ 1M super pi הטמפ' הם : מעבד 35-58 מערכת 33-42 מעבד כ. מסך 45-46 גוף כ. מסך 35-36 כונן קשיח 30-33 המפרט הוא : CPU : Intel Pentium D 830 3.0 Ghz HSF : ThermalTake BigTyphoon Thermal Compound : Arctic Cooling MX-1 For CPU & Graphic Card Motherboard : Asus P5WD2 Premium Graphic Card : Leadtek PX6600 GT TDH Extreme @ 8 Piplelines 550/560 Memories : A-Data 1024MB DDRII 533Mhz CL4 (512x2) HDD : WD 160GB SATAII 8MB Cache 7200 RPM [JS] PSU : OCZ Modstream 520W Case : ThermalTake Kandalf VA9000BWS

• 7 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by Xstyle,

קנתי 2 כרטיסי ?512MB Supertalent CL2.5 DDR400 עכשיו אני רוצה לעשות להם אוברקלוק מישהו יכול להסביר לי איך או לתת לי תתוכנה. הא ועוד משהו תסבירו לי מזה CL2.5 CL3 CL2 וכול הלו.....

• 14 תגובות
    • 952 צפיות
  9. Started by matteo,

אוקיי אני רוצה ללכת על ה - thermlright v1 לכרטיס מסך שלי יש לי 6600 gt agp gigabyte http://www.thermalright.com/a_page/main_product_v1.htm אז ככה זה יתאים לכרטיס מסך שלי יענו לא מבחינת ביצועים זה יכול ליהיות מורכב על הכרטיס ואל תגידו "כתוב שלא".... כי עד היום התקנתי 2 קירורים שכביכול לא יכלו ליהיות מותקנים עליו והצלחתי יופי כאילו הרכיבו אותם בשבילו אז תגידו לי א מישהו ניסה פעם

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by K_D,

שמתי לב שבKSP עכשיו מופיע שורה של FAN INCLUDED בלה בלה בלה... אז השאלה האם עדיין שווה לקנות מאורר נגיד ברמה של ZALMAN סביבות 250 שח,משהו בסגנון 7700...או שמאורר שהם שמים הוא די איכותי? אני לא מתכוון לעשות OC,אבל אני רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט...אבל ממש שקט

11. Started by reiematza,

אני אף פעם לא החלפתי משחה טרמית אתם יכולים להסביר לי איך

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  12. שווה לעשות אוברקלוק לג'יפורס 4 MX 440?? יש מה לפתוח בו בכלל??

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  13. החלפה של המאוורר שבא עם הBT ב 12ס"מ silent cat שווה את ההשקעה?? נ.ב. לסילנט כט יש מודד מהירות?

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by haruviy,

אתם חייבים לעזור לי!! היו לי לאחרונה בעיות עם משחקים בנושא VPU RECOVER. דבר ראשון בדקתי האם זו בעיה עם התחממות ואכן המאוורר לא זז. בתחילה נדמה היה לי שזו לא תקלה כי לא היה נראה שהוא תקוע או שהוא בכלל רוצה לזוז. אבל בנסיון חוזר לבדוק גיליתי שהוא כן תקוע מסיבה כל שהיא ובעזרת מכות קלות על הגוף המגן עליו הוא התחיל לזוז. לאחר כיום הוא שוב נעצר ושוב הזזתי אותו וחוזר חלילה... איך ניתן לזהות מה תוקע אותו (ניקיתי אותו כמה שהצלחתי כי אי אפשר כ"כ לפתוח את הגוף העוטף שלו)? האם יש דרך להשיג מאוורר חלופי? הכרטיס כבר לא בתקופת אחריות. תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  15. Started by GREED,

האם ביג טייפון יכול להיכנס לי במארז thermaltake viking http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm הוספתי קישור לאתר של היצרן רשום שם את המידות של המארז תודה רותם.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה סתם רציתי לדעת...ואם יש זה לא משנה איזה יצרן...כן?

• 1 תגובה
    • 413 צפיות
  17. זה פשוט מעניין אותי עד כמה המעבד Athlon 64 יכול להתחמם והאם גופי הקירור ה"חייתים" שיש בשוק לא מבוזבזים בשימוש עם מעבד כזה.. אם יש מקרים מעניינים אולי כדאי גם לכתוב קצת פרטים כגון איזה גוף קירור איזה מעבד ובאיזה נתוני OC הטמפרטורה נמדדה, אולי גם באיזה אמצעי נמדדה הטמפרטורה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. טרנספומר חדש + tr2 עם משחה חדשה ננוטרום 2 אתלון 64 +3200 קלוהאמר אז היה לי 50-49 מעלות ו59-64 מעלות במאמץ עכשיו 37-40 מנוחה 45 מאמץ בקרוב תמונות של הטסנרסומר

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  19. Started by Rhx,

שלום אני זקוק לשתי מאוררים מהחנות noacomp , בתקציב של 50 ש"ח לכל אחד מהם , אממ שיהיה שקט לא מרעיש מידי ואם זה בא עם לד אז בכיף , ראיתי שגם חלק מן המאוררים יש עליהם שליטה חיצונית אבל ראיתי שזה עולה יותר - תודה רבה לכל העונים. אם אתם ממליצים על מאורר אחד טוב ב100 שקל והוא באמת לא מרעיש ועושה עבודה טובה גם אפשר,לא חייב שניים. לא יותר מ100 ש"ח בבקשה - תודה.

• 13 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by kobibo,

רכשתי את הסוניק יחד עם ה MX1 ללא מאווררים עליו . המעבד ב Idle נמצא על 26 מעלות ב Everest ו 29 מעלות בביוס. עוד לא הספקתי לבדוק בעומס, גם לזה אתן תשובה. אני מרוצה מהקנייה!!!

• 13 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by yehob,

RivaTuner לא נותן ובATITOOL זה עושה בהתחלה ואחר כך חוזר למהירות האופטימלית שלו... כך זה מראה באוורסט.

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  22. Started by shtrodel,

כמו שכתוב בכותרת... עשיתי OC קטן וזה מה שהצלחתי אם אני מנסה יותר אז פשוט הווינדוס לא עולה.. אפילו לביוס אני לא מצליח ואז אני חייב לאפס את הביוס.. :'( איזה באסה מזה הלוח המעפן הזה? זהו זה מה שהוא מסוגל...? והמעבד דווקא על 31 מעלות שזה יפה... אולי יש רעיונות איך להמשיך? אני לא ממש מבין ב OC. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 472 צפיות
  23. היי, שאלה ראשונה- איפה יש מידע המסביר לי כיצד לבצע מריחה טובה של משחה תרמית? 2) יש לי כרטיס מסך ישן מאוד -4 שנים בערך, - אני צריך למרוח לו משחה תרמית?, ואם כן, אז איפה בדיוק? מעולם לא שמעתי שמורחים גם לכרטיסי מסך. 3) הזמנתי מעבד חדש AMD ATHLON 64 3000+ - איפה יש מידע כיצד בדיוק, עלי למרוח במעבד כזה את המשחה, הבנתי שמעל הליבה של המעבד יש כיסוי מסויים.

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  24. Started by reiematza,

אני רוצה ליקנות מאורר למעבד אינטל פנטיום 4 2800 על איזה מאורר אתם ממליצי?

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  25. Started by reiematza,

שלום אני רוצה ליקנות מאורר למעבד פנטיום 4 2800 על איזה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.