עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. CPU: AMD Athlon 4400+(65nm) 2.3 @ 2.7 (18%)oc Motherboard: Epox EP-AF4 ULTRA Cooling CPU: Freezer 64 Pro Memory: Kingston 3071MB DDR2 667 @ 800 CL5 Hard Disk: Western Digital 320GB Graphics Card: ASUS NVIDIA GeForce 7300GT 256MB (50%)oc Power Supply: EZCOOL PS-1000 500WAT Case: Foxconn TLA436 + 90mm fan Monitor: HYUNDAI B91D עד איזה OC אני יכול להגיע? לא אם המאורר הזה אם THERMALRIGHT ULTIMA-120 EXTREME אני יכול להגיע איתו ל 3.4??

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by f1,

רשמתי לפני כמה שעות הודעה שאני רוצה לעשות OC ואני צריך עזרה... אבל ביגלל שאני מפגר הלכתי לביוס וניסתי לשחק בהגדרות של הFBS(שפתאום מצאתי אותו....)זה היה משהו כזה: 100MGZ/33MGz והעלתי את זה ל: 120MGz/40MGZ עשיתי ריסט ראיתי שרשום לי שיש לי מעבד 2.4!(לפני שניה חשבתי שהוא היה 2.0) אבל אז המחשב לא המשיך לעלות הוא ניתקע בחלון הזה לא המשיך... ניסתי להעלות את הביוס כדי לתקן את הטעות אבל זה לא עזר כי המחשב לא הגיב! מה לעשות?!

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  3. מבחינת רעש שהוא מייצר, סוג חיבור (מולקס/3 פינים), תפוקת אוויר...?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by SuB,

שלום! עשיתי OC למעבד שלי (מפרט בצד), הזיכרונות הם סמסונג DDR333. אני יודע שהזכרונות מסוגלים למעט יותר מהבאס המקורי שלהם, אז קודם העלתי ל-166, ואחר כך בדקתי שהמחשב עושה פוסט, שה-WIN עולה בסדר, ואחר כך ללא בדיקות נוספות (כיוון שאני בטוח ב-100% שהמחשב יהיה יציב בבאס 166 ועם טמפרטורה 36 במנוחה 39 במאמץ), העלתי ל-175 כדי לבדוק אם הזיכרון מסוגל לעמוד בזה ואם המחשב יעשה פוסט. המחשב אכן עשה פוסט, ה-WIN עלה ללא שום בעיות, אבל אחרי 25 דקות ב-TOAST הוא עשה ריסט, אז הורדתי ל-172 וגם שם הוא היה יציב בערך אותו זמן. רק ב-170 הוא יציב (כנראה, לא בדקתי בדיקה יסודית מאוד). חשבתי שמה שיתן לזיכרונות עוד קצת כוח זה מתח, אז הוספתי להם 0.1V (מ-2.5 ל-2.6) ואז העלתי ת-WIN, אבל כששיחקתי במשחק מסו…

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by ha,

1. לאיזה כיוון מרכיבים את ה tuniq tower 120mm במארז P180? כלומר, לאן המאוורר צריך להיות מכוון (למאוורר העליון או לאחורי). דרך אגב, מה כיוון המאורר?! בחוברת (דף מקופל..) שלו לא מצויין כיוון זרימת האוויר. 2. האם כל המאווררים במארז P180 באים כבר בכיוון הנכון? (אל תצחקו, כבר ניתקלתי בקופסה בה מאוורר הצד היה הפוך...) אם אני מוסיף את מאוורר 120mm האופציונלי, האם הוא אמור להכניס אוויר או להוציא?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  6. עם DUAL DDR

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  7. Started by -neo-,

אוקי, אז המאוורר שבא עם הלוח קצת נדפק וקניתי קירור פסיבי של זלמן. זו הפעם הראשונה שהסרתי מאוורר של צ'פסט, ורק עכשיו גיליתי שבעצם הציפ הוא שטח פלסטיק בגודל ההיט סינק עם כמה הלחמות ושבמרכז יש לוח כסוף קטן פי 10 עם הלוגו של nvidia. השאלה שלי היא אם אני אמור למרוח גריז על כל השטח או רק על הלוח או רק על השטח הכסוף? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by MDK,

בדקתי בspeedfan והטמפ' הם ככה: hdd: 81 !!!!!! cpu: 56 במנוחה mobo: 39 במנוחה אני מאמין כי זה מאיט את הכל......... איזה גוף קירור ומאוורר אתם ממליצים למעבד שיעשו את העבודה = יקררו טוב ולא בשביל OC...? : ואיך אני יכול להתגבר על בעיית החום של הלוח וההרד דיסק...? תודה מראש, מתן

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by lompy,

אני יודע שכשמעלים FSB אז אוטומטית מהירות הזיכרונות עולים גם ולכן יש להישתמש במחלקים האם קימיים לוחות שעושים את זה אוטומטית כלומר משאירים את מיהירות הזכרונות כמו שהיא למרות שמעלים FSB? הסיבה שאני שואל היא שראיתי ב-KSP את ABIT AB9 הוא יחסית זול ללוחות שיש היום והוא מאפשר OC מצד שני חפרתי את ה-manual ואין שם כלום על על מחלקים או תיזמונים,פשוט כלום זה נראה לכם הגיוני?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by muminim,

אם עשיתי אוברקלוק וכל פעם עליתי ב10-15MHZ בFSB וגם עליה איטית במתחים עד שהגעתי להגדרות שבהם המחשב יציב ואז חזרתי למהירות סטוק, האם זה לא מסוכן בפעם הבאה לקפוץ ישר להגדרות שהגעתי אליהן מקודם שבדוק שמעבד מסוגל לעמוד בהן? (מדובר בהפרש בסביבות 1GHZ , המעבד הוא E8400) או שצריך (או עדיף) בכל פעם לעלות בצורה איטית?

11. Started by bagetrek,

שלום ... רציתי לדעת האם כדאי לי לעשות אוורקלוקינג ל- ג'יפה 5200 שלי עם 128 זיכרון ... אממ...רציתי עוד לדעת עם איזה כלים להישתמש איפה לקנות מה ואיך לפי המדריכים פה התרשמתי מהיופי שנעשה לכרטיס ומקווה שיהיה גם לא רק יופי אלא גם חוזק על הכרטיס עצמו עכשיו מולבש גוף קירור " צלעות " ולא מאורר ... תודה לעוזרים ! ד"א אני חדש פה .

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by Kenny,

יש לי את ה VANtec aero FLOW amd 1700 0.13 jiubh epox8RDA+ case with 4 FANS 2 froNT 1 DOOR 1 "EGZOZ" שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל מ30 מעלות המעבד ומגיע ל55 בערך והמחשב נכבה. הגוף קירור יושב מצויין של המעבד ויציב ומרחתי את המשחה הטרמית. ישנה מדבקה כחולה דקה שאני מפחד להוריד אמורים להוריד אותה? צריך ממש לגרד אותה , בגלל זה חשבתי שלא אמורים להוריד אותה. ואם היא אמורה להיות שם , אז מה הבעיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by urielka,

האם אפשר לחבר מסך של גים בוי,גים גיר,מסך של טלוויזה ניידת וכו` נקח לדוגמא גים גיר שיש לו שישים ואחד פינים האם אפשר לחברו בחיבור TTL,LVDS vga וכדומה אם מישהו יודע שישלח את ההסבר או לינק או דיכתוב מדריך או משהו

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by Omry,

הכרטיס יישב במארז מרווח ומצויד ב-6 מאווררי 140MM ומאוורר אחד של 120MM. יש קירור אוויר נפרד למאוורר, המצויד ב-2 מאווררי 120MM. קר ביותר בקיצור. לאיזה תדר אוכל להביא את הכרטיס?

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by CraXeD,

יש לי את המערכת של TT 745i כרגע הכול בסדר ותקין , הזמנתי מכל מים שנכנס ב-5.25" במקום במארז על הרצפה .. עכשיו המשאבה שלי מוציא מים מלמעלה ורציתי לדעת אם אפשר לשנות את זה בכל דרך שהיא.

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  16. אני הולך מחר לחנות להתקין קירור של thermaltake לכרטיס Sapphire ATI Radeon X1900 GT הוא עולה בסביבות 100 שקל לא ידוע לי שם הדגם או מספר הדגם האם זה יועיל לכרטיס אני ירשום את הדגם בעוד כמה ימים

17. Started by vorlon,

יש לי מחשב ישן P2 350 Mhz וחשבתי לעשות לו OC אני לא ממש מבין בזה ורציתי לדעת אם זה אפשרי בכלל על מעבד שכזה? ואם אפשר שמישהו קצת יסביר תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by liors22,

שלום התייעצתי בפורום המפרטים לגבי קירור כללי למחשב ונוכחתי לדעת שגוף הקירור שמגיע עם המעבד הוא חלש ואינו איכותי במיוחד לאור העובדה שאני מתכנן אוברקלוקינג בעצת המוכר הזמנתי את הקורסאיר A50 ,שאלתי היא האם הוא יקרר טוב את המעבד באובר קלוק של 4.3 4.5 . האם למישהוא יש חוות דעת עליו אני ישמח לשמוע מהם גבולות הטמפרטורה שלמעבד 2500k מותר להגיע? דבר נוסף האם מידותיו יכולות ליצור בעיה אם כרטיסי הזכרון? תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  19. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי מעבד 2.8MHZ Prescott ולוח של ASUS p4p800se יש מצב שינוי\פתיחת מכפלה ? יש מצב שזה יגרום נזק ללוח או למעבד ???

20. Started by bizbuzy,

עבור הנתונים הבאים : amd sempron 2500 box זכרון twinmos 3200 לוח אם albatron kx18ds ומארז compucase עם ספק hec האם ניתן לעשות אוברקלוק למעבד ע"י העלאת FSB (ללא שימוש במאווררים נוספים) או שזה יסכן את המעבד\לוח ?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by ac1240,

האם הכרטיס ATI Radeon HD4850 מתחמם ברמה שהיא לא בגדר הנורמלי?

22. Started by RobiNooB,

פאר קריי קצת מקרטע לי חשבתי לנסות אולי ... אני עם ספיר 4850 רגיל ללא קרור מיוחד או משהו .... מה אתם אומרים ? http://www.overclock.net/ati/368105-ati-4850-4870-hard-oc-ready.html אפשר להגיע ל 800 (מספק אותי) בראש שקט עם הביוסים הללו או שב800 זה כבר דורש לגעת במתחים וכו' .....? ? תודה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by mtnm,

לפני מספר ימים קניתי כרטיס מסך חדש X1600PRO. המעלות שלו במנוחה זה 55 ובמאמץ 73. האם המעלות האלה סבירות לכרטיס מסך כי לי זה נראה קצת יותר מדי גבוה. הסתכלתי בפורומים באינטרנט וגם הם אמרו שהכרטיס הזה מתחמם מאוד אבל לא היה כתוב כמה חם. חוץ מהחום הגבוהה, אני גם מתכן OC בעתיד אז אני רוצה לקנות קירור חדש. אתם יכולים לתת לי המלצה לקירור עם היחס ביצועים/מחיר הכי טוב. כלומר אני רוצה קירור טוב אבל בגדר המחיר הסביר. קשה להגיד תקציב כי אני ממש לא מבין בקירורים ולכן אני אקבל כל מה שתגידו לי. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 650 צפיות
  24. שלום לפורום ;D מהיום שבו קניתי ת'מחשב הוא רועש מאוד ואני לא יכול להימצא איתו באותו חדר אני תולה את האשמה באוורור משום שההארד דיסק עובד בסדר ואני לא יודע מה עוד יכול להיות הסיבה... אז אני שואל אותכם ידידיי... מה עושים!? האם כדאי לי לקחת את המחשב למעבדה? דיברתי איתם אך הם אמרו שהם לא מספקים מאווררים שקטים אלא רק ג'נריים פשוטים ב40 ש"ח. אני זקוק למאווררים סוסים שיהיו שקטים ברמה של ה25 דציבל פלוס מינוס... אבל הקטע הוא שאין לי מושג אילו מהם רועשים או אולי בגלל שיש הרבה מאווררים נוצר כזה רעש (למרות שאני חושד שיש לי אך ורק 2 מאווררים למארז וכמובן מאוורר למעבד שהוא לא רלוונטי לדעתי)... אז אני זקוק להמלצות על מאווררים (אם אפשר שיהיה ניתן להזמינם מהאתר של PCH או חנות חומרה …

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by nadaviz,

אהלן, אני רוצה להחליף את המאוורר סטוק אבל לא להוציא יותר מדי כסף. יש למישהו נסיון עם הקירור הזה? http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-LCH-P9E1&other_title=+RR-LCH-P9E1+Hyper%20L3 בנוסף, הקירור הזה מבוסס על Thermal Pad, מה זה בדיוק אומר? האם צריך משחה טרמית בנוסף? אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע (במחירים הגיוניים) וזה שלא צריך לפרק את לוח האם זה יתרון גדול מבחינתי. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.