אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי 9600xt עם 256 מגה והוא עובד ב100 מגהרץ פחות מאחד רגיל, שלי עובד 500/250 ואמרו לי אחד נורמלי עובד 600/300. איך אני עושה שהוא יהיה נורמלי אם זה בכלל אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול לעשות OC לati radeon 9600?? תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן 6800NU והוא די נחמד חוץ מזה שבמנוחה הוא ב62 מעלות ואחרי דקה וחצי של 3dmarks2005 הוא מתחמם ל80 מעלות (עם צינורות פתוחים בלי עיוותים). . המעבד גם לא צדיק הוא בזמן עבודה הוא לפעמים עולה לטמפרטורה של מעל 70 מעלות הוא בדרך כלל 56-60 במנוחה. המאוורר על המעבד די חלש. טמפרטורת המערכת מגיעה עד לאיזה 50 מעלות לא הרבה יותר זה גם תלוי מה הטמפרטורה בחדר. חשבתי על כמה אופציות אחת לקנות silencer 5 rev2 (זה אמור להתאים לא?) ומאוורר נחמד לCPU שזה יצא לי משהו כמו 250- 350 שקל . אין לי מושג איזה מפלצת לשים עם המעבד ראיתי את המאווררים הטובים חלק נראים כמו גורדי-שחקים ומנועי סילון הגודל המפלצתי שלהם עוזר במשהו? ראיתי גם אפשרות של קירור מים זה כדאי? ביצועים מרשימים אבל יקר. אני…
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
רציתי לדעת מי מבין 4 המאוררים הבאים הכי טוב? למי יש יותר מקומות למאוררים נוספים ומי עושה הכי פחות רעש?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
רציתי לברר על קירור למעבד של ג'יגבייט מדגם GH-PCU31-VH http://www.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GH-PCU31-VH.htm רציתי לברר אם זה מאוורר רגיל או מה מיוחד בו
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
תודה לעוזרים 1. מהשעשיתי בהתחלה זה העברתי בביוס מי 2500 ל 3200 לאחר מכן כמה שורות יותר למטה היה רשום לי BY SPD העברתי את זה ל AUTO כדי שיהיה יחס של 1:1 והעלתי קצת את מתח של המעבד .. השאלה עם עשיתי עד עכשיו הכוב בסדר ? 2. בביוס באפשרות ה 4 או השלישית אני לא זוכר אני רואה מספרים כאלה בשורה ולמעלה אני יכול לשנות את זה מי אופטימל לטורבו ולאגרסיב ול BY SPD לאחר ה אוברקלוק לאיזה לשנות ? 3. אני מריץ עכשיו PRIME95 המעבד על 100 אחוז אני מריץ אותו כבר איזה חצי שעה המעבד ממש ממש חם על 48 מעלות ! זה בסדר ? ככה בלי זה הוא 39 משהו כזה בלילה 35 אפילו אני משתמש ב קירור וולקנו 12 . 4. כמה שעות להריץ את התוכנה ? תודה רבה לעוזרים ..
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שמעתי איפשהו שחלק ממעבדי 3200+ נמכרו כ 2500+ בגלל הביקוש הגבוהה ל 2500+ הבנתי שאלו מעבדים עם סטפינג AXDA2500DKV4D AQZFA0402VPMW מישהו יודע על זה משהו??
-
- 10 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לפני בערך שבוע קיבלתי בונג מקרטון עבה במיוחד וידעתי שאשתמש בו עבור משהו למחשב. חשבתי וחשבתי, שאלתי את אבי אם הוא עובד עם קרח יבש בעבודה (מסתבר שכן!). האמת שבהתחלה שאלתי אותו על חנקן נוזלי אבל התברר לי מאוחר יותר שצריך אישורים מיוחדים ובעיקר פרוטקציות בממשלה כדי לקנות ולהשתמש בחנקן נוזלי עקב קורו הרב והסכנות הטמונות בשימושו. אבי השיג לי כתובת של מפעל לייצור קרח יבש בראשל"צ ואני הולך לשם בקרוב (חופשת פורים). את גוש הקרח היבש הראשון אני כנראה אקבל כבר מחר, כי אבי מביא לי מעבודתו. מד טמפ' אקנה בקרוב וכבר תכננתי הכל וביצעתי 99% (הכל חוץ מבאמת לשים קרח יבש בפנים). אחר כך ביקשתי משחה טרמית ואבי הביא לי את הטובה ביותר בשוק (ThermaSil, אם זה מוכר למישהו). להפתעתי הרבה, המשקל נטו ש…
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, האם עדיף לעשות אוברקלוק למעבד ע"י שינוי המכפלה (העלאה שלה) במקום להעלות FSB? זה לא יותר טוב? כי הרי זה בעצם מעלה את המהירות של המעבד ולא של כל המערכת כמו FSB (תקנו אותי אם אני טועה... מה שהגיוני) ע"י העלאה של המכפלה אפשר למנוע הפרעה של חלק מסויים בתפקוד המערכת (לדוגמה אם איזה מודם מפריע ל OC) שוב, תקנו אותי אם אני טועה ותגידו לי אם יכול לקרות משהו ע"י האלעת מכפלה למטרת אוברקלוק (הרבה להעלות), והאם זה עדיף על oc רגיל... תודה!
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי ! לפני חצי שנה קניתי מחשב דיי חזק עם מעבד AMD כבר מהיום שהרכבתי את המחשב הטמפרטורה של המעבד היתה מעל 65 ( מה שאמרו לי שנורמלי לAMD ) אז קניתי מאוורר חזק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_611&products_id=2580 הטמפרטורה לא השתנת אך גם לא עברה את ה 70 75 ( לאחר שבביקורות קראתי שהיא תרד ל 30 או 40 ) לפני שבוע המחשב התחיל לעשות כל מני בעיות מוזרות .... פתאום להכבות וכו'... אז נכנסתי לתוכנה של הטמפרטורה וראיתי שהמעבד על 85 - 90 מעלות .. מה שלא נשמע לי הגיוני :\ ... אז קניתי לפני כמה ימים גם גוף קירור חזק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_472&products_id=5112 ולמרבה הפתעתי זה אפילו לא הוריד מעלה אחת ... המחשב עולה והוא כבר…
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בדקתי עם תוכנה כל שהיא את המהירות של המעבד של הלוח אם וכו' ואת המהירויות שלהם (מאווררים למינייהם..) אצלי בדקתי והיה רשום שהמהירות של המאוורר של המעבד שלי היא: 1600 RPM ואמרתי לחבר שלי שיבדוק אצלו כי זה היה נראה לי חשוד ובאמת אצלו המהירות של המאוורר למעבד היא: 4000 או 3900 RPM (!!!!) :-\ ??? אני קניתי את המחשב יותר מאוחר ממנו.. יש לי מעבד 2.6 והטמפ' שלו היא 37 מעלות בדרך כלל.. יש לי איזה 5 מאוורים שכל אחד מהם הוא בערך במהירות של 3000 RPM אבל זה לא ממש משפיע.. אני בספק אם אני צריך לתת למאורר הזה להישאר ולקנות אחד מהיר יותר שעושה את העבודה.. לא שזה ממש מפריע אבל אחרי שאני משחק בכל מיני משחקים אני בודק והטמפ' שלו הם בסביבות ה- 45 - 50 מעלות... השאלה: לקנות חדש??
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי רכשתי לא מזמן iceberq4 pro blue led וכתוב בזיגזג שהוא מתאים ל fx5600 ואני באתי עכשיו להרכיב אותו והוא ממש ענק ליד הכרטיס ובכלל לא מתאים! אני מנסה פה "קומבינות" הוא ממש ענק (!!!!!!) ואני לא יודע איך לחבר אותו. אם למישהו יש רעיון, אז בבקשה לעזור, אני צריך עזרה עד מחר (כי מחר אני בזיגזג שוב) תודה מראש install
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש איזה רשימה של לוחות??.. ומה עם הלוח של DFI?? (ה lanparty nf4 ultra-d)..
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הארטיפקטים לט נובעים מטמפ', אלא מ OC גבוהה יותר, מה אפשר לעשות? להעלות מהירות ליבה? להעלות מתח? תודה מראש, אלי.
-
- 10 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בחתימה יש לי מעבד AMD 3000 ואני רוצה קצת להמהיר אותו. אני יודע שהזכרונות שלי לא משהו אבל זה מה שיש וצריך להסתדר עם מה שיש ,אז אני לא מתכוון לשדרג אותם... עד עכשו היה לי מעבד של אינטל ואני לא מכיר כל כך את הלוח של Gigabyte ואת רזי האוברקלוק. מה שכן עשיתי עד עכשו זה : העלתי את ה -HTT ל -230 נתתי קצת וולטז לזכרונות ל -2.7 משום מה בביוס מופיע לי רק להעלות את מתח הזכרונות רק עד 0.2 V ,נראה לי קצת משונה. בדקתי עם SUPER PI ועם MEMTEST ולבנתיים הכל בסדר ,רק יש לי בעיה אחת עד עכשו...בעבודה רגילה עם המחשב הכל עובד בסדר גמור ,אבל רק שאני מעלה משחקים פתהום הם נתקעים לי,לפעמים אפילו בהטענה של המשחק. בדקתי את התדר של ה - AGP והוא על 66 MHZ אז אני לא יודע מה הבעיה ?…
-
- 14 תגובות
- 625 צפיות
-
-
http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2fwww%2eoverclockers%2ecl%2fforos%2findex%2ephp%3fs%3d8666ffa213a27892dc9c77fa7a56b6b4%26showtopic%3d226752 נחמד מאוד למעבד LOW END ללא העלאת מתחים 8)
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
תגידו שמתי מאוורר ל.מסך שלי ורציתי לדעת עד כמה אפשר לעשות OC במנוחה הטמפרטורה 40 מעלות ובלחץ לא עובר 50 יש לי gaiward 7600GT 256mb תודה
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
איך המצב טמפ' שלי במחשב בזמן לילה ?(תמונה מתוך אוורסט בפנים) המצב תקין?
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי כרגע קירור למעבד מעפן של קולר מאסטר והוא ממש רועש ... דבר שנורא מטריד ביחד לחדר שלי ולהיותו צמוד למיטה שלי.. אני מחפש מאוורר שיהיה שקט במיוחד במחיר באיזור ה 150 ש"ח ויותר בכיוון למטה.. הדבר היחיד שחשבתי עליו זה FREEZER 7 .. שעולה 120 . אפשר לקבל בבקשה הצעות? אני לא מתכוון לעשות OC או משהו אני פשוט מחפש אחר מאוורר שקט במיוחד במחיר נוח
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
1. יש גוף קירור ללא מאורר(HEAT-PIPE) למארז?(שהוא לא לכ.מסך, למעבד וכד') 2. אם אין, איזה מאוור 120MM מוציא אוויר הכי שקט יש היום בשוק?(פחות מעניין אותי היעילות, רק השקט והאמינות)
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
חחח טוב שהשביתה בטכניון נגמרה - היום מתוך שעמום עשיתי OC לכרטיס מסך ומעבד וזה מה שקיבלתי ב3DMARK06 (הטמפ' של הכרטס מסך אומנם הגיע בשיא ל-75 אבל לא היו ארפקטים אז למה לא...
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת הכוללת: מעבד E4400 קירור למעבד מסוג Tuniq Tower לוח GA-965P-DS3P כרטיס מסך 8600GT של גיגבייט עם קירור פאסיבי. זיכרונות G.Skill 2GBHK Dual Channel (יגיעו בשבוע הבא) מארז קומפיוקייס + ספק HEC 400ART יש לי כרגע מאוורר אחד של 120MM שהגיע עם המארז והוא מחובר בחלק האחורי של המארז מוציא אוויר, נראה לי שאני צריך עוד מאוורר אחד שיכניס אוויר למעכת (בחלק הקדמי של המארז) ואולי אפילו עוד מאוורר, יש לכם הצעה טובה שתתאים לאוברקלוק ובמקביל לא תיהיה יותר מידי רועשת ? שאלה נוספת, הטוניק טאואר הגיע עם בורר עוצמת מאוורר, אני מבין שזה נועד לאפשר לי יותר שליטה על הסיבוב במצבי עבודה שונים (משחקים כבדים, אינטרנט קל, עבודה וכ"ו...), האמת שאני לא בקטע של לשנות את המהירות במצבים ש…
-
- 11 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מאוור המארז די מרעיש (120 ממ) המהירות שלו היא כ 1985 RPM , האם ניתן לשלוט במהירות שלו ? בביוס (Asus M2A-VM ) אפשרויות העדכון למאווררים נעולות (צבע אפור) האם אני צריך לקנות מאוורר עם פוטנציומטר ( כפי שקראתי בפורום ) אן שאפשר לווסתו בצורה אחרת ?
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. טוב אז ככה המחשב שהמפרט שלו מצויין למטה היה פעם שלי וקניתי מחשב חדש רק בלי מארז אז לקחתי את המארז והטכנאי נאלץ להוציא את כל החלקים ... היה לי עוד מארז בבית אז בניתי את המחשב מחדש והבאתי אותו לאחי ... קיצר, מה המקסימום שאפשר להגיע איתו ב - OC ?.. יש לו קירור סטוק למעבד ולפני איזה 3-4 חודשים מרחתי למעבד משחה טרמית חדשה ... הטמפרטורה של המעבד בלי מאמץ היא 38-40 בחום של הקיץ הזה ... במאמץ הוא מגיע ל - 50-52 ... Intel Pentium 4 2.8 Northwood Enermax EG365AX-VE 350 watt Asus P4S800D-X 4x256 DDR SDRAM Leadtek WinFast GeForce A7600GT TDH 256MB חג שמח ושנה טובה לכולם (: תודה מראש, משה
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מעבד Amd Athlon Xp 1800+ Palomino קיצר הוא התחיל להתחמם לי עם הקירור המעפן שלו והגיע ל-62 מעלות ב-IDLE כן כן פתחתי אותו וראיתי שאין בכלל משחה טרמית! הלכתי וקניתי את arctic Silver 5 ואני חייב להגיד שאו פתאום הטרמוסטט של המעבד מזייף או שירדו לי קרוב ל-30 מעלות!!!! אני עומד על 33-36 ב-IDLE ועוד לא בדקתי בלחץ... אז קודם כל זאת המלצה דבר שני זה הגיוני שהמעלות ירדו לי ככה?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-