אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מי מכניס אוויר ומי מוציא? מה עוזר 4 מאווררים? לאיזה כיוון זרימת האוויר פה.........? שתים פינתיים מכניסים ושתים פינתים אחרים מוצאים?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ללא לדים אפשרי להזמין מחול כמה שיותר זול יותר טוב [=
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קניתי מאוור חדש למארז לא למעבד הנה תמונה: http://www.mediagalaxy.co.il/files/computer-fan-80mm.jpg עכשיו אני רוצה לרכיב אותו על המארז רציתי לשאול לאיזה כיוון אני אמור להרכיב אותו שיאוורר את המארז (יכנס הרוח למארז) ? או הפוך, שיוציא אויר החוצה (לכוון את הרוח לכיוון החוץ) תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי לוח גיגהבייט Intel i875P 8IK1100 עם מעבד 3ג 512 עם 2*256 קינגסטון 400m שאלתי היא כיצד אני עושה לו oc והאם ניתן לבצע זאת ללא תוספת קירור אלא בקירור מקורי אולי הוספתי לו 2 מאוורים קטנים לקרר את ההארד-דיסקים אבל לא יותר הטמפ של המעבד היא 42 43 במצב מנוחה בתודה מראש אלעד
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לקירור למעבד 2500K התקציב המקסימאלי הוא 300 ש"ח חשוב לציין שהOC לא יהיה מסיבי אפשר להגדיר אותו בינוני. בכל זאת כדאי לקנות את הNOCTUA NHD14 או שאפשר להסתפק בMUGEN2 למשל?
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בביוס יש פרמטר שנקרא auto voltege שעושה אופטימיזה של המתח למעבד במידה ונעשה אוברקלוק. אם אני מבטל את זה יש אזהרה שקופצת בתפריט "שאין אופטימיזה של המתח למעבד". אז הפעלתי את זה, האם זה נחוץ וכדאי להפעיל את האופציה הזו או פשוט להעדיף הגדרה ידנית של המתח למעבד? המעבד הוא Q6600 G0 והלוח אם הוא P35-DS3L תודה
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
סוג של מדריך למתחילים, עם הרבה מידע: http://www.clunk.org.uk/forums/overclocking/39184-p67-sandy-bridge-overclocking-guide-beginners.html עריכה: שונתה הכותרת בהתאם לבקשת צורר הפורום... אמממ מנהל הפורום
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי P4T-E של ASUS עם 512MB RDRAM PC800, ו 1.6A ( צעצוע חדש, את ה AMD נתתי לאחי מתנה! ), אני מנסה להעלות את ה BUS, הוא נותן לי עד 133, המחשב עובד ככה בסדר גמור, ב SANDRA, ה MEMORY TEST נותן תוצאות פצצה, אבל 3DMARK מתרסק ב GAME 1, בהתחלה ממש, מה לעשות ?! לתת עוד VOLTAGE, אולי BIOS דפוק, כי אני משתמש ב 1008BETA2. תודה מראש לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את הקירור המקורי שקיבלתי עם הכרטיס, הוא מחובר די חזק ! כיצד אני מוריד אותו ? וכיצד אני מחבר את הסינק (אחד של P3 550) לכרטיס ? צריך הדרכה מלאה, ובקשר לאזיזונים - גם כאלו מפלסטיק לבנים כאלו הם בסדר ? ובכמה תרד היעילות עם אני לא אשתמש במישחה טרמית ? חשוב- אני צריך בעיקר הדרכה כיצד להוריד את הקירור המקורי, ולשים את הסינק על ה-PCB, וגם השאלה האחרונה חשובה, עד שאני אקנה משחה, אני אוכל להשתמש בכל העסק הזה בלי משחה ?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי מארז - Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case (המאוררים שלו חלשים?) אני קונה את REDEON 9700 של Powercolor ואני רוצה לעשות לו OC עד לPRO אז איזה קירור אני צריך אם בכלל? אולי עדיף מחברה אחרת מכל הבחינות?
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. הנה הטמפרטורות שלי: --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM89 (NV-I2C 4Ch) Motherboard Name Gigabyte K8NF / K8N Pro-SLI / K8NS / K8N-SLI / K8N Ultra / K8NXP Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 63 °C (145 °F) GPU 69 °C (156 °F) GPU Diode 80 °C (176 °F) GPU Ambient 61 °C (142 °F) WDC WD1600JB-…
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
המליצו לי על ה Scythe Katana 3. ראיתי באינטרנט שהתוצאות במבחנים שלו הם לא הכי טובים, איזו המלצה יש לכם לקירור יציב שיחזיק לי כמה שנים טובות? התקציב הוא עד 200 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אחים שלי הי שמעו אני צריך טובה יש לי פנטיום 3 500 ואני רוצה לעשות אוברקלוקינג אבל הקטע הוא שיש לי רק מאורר אחד אז אני רוצה לעשות גם מודינג ובאותו הזמן אני גם חשבתי לכעשות מודינג למארז כאילו לא לקירור רק שיראה יפה ואני צריך את המאוררים האלה השקופים עם הלדים הקטע הוא שאני גר בכפ"ס ואני לא מכיר אף חנות שמוכרת את זה באזור אז אם מישהו מכיר איזה חנות באיזר שממנה אני יכול ליקנות את המאורר אז תודה רבה ואם מישהו יכול לכתוב לי בערך כמה זה עולה אז זה יהיה עוד יותר ס22ה בתודה מראש עידו there is nothing like warcraft
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אז ככה אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי אבל לצערי הוא לא שקט כמו שציפיתי. ראשית כל הדיסק קשיח בזמן SEAK אחראי על מירב הרעש. שנית כונן הדיסקים בפעולה עושה המון רעש אני חושב לשכך רעידות לא בטוח כיצד. המארז הוא HEC 6A19 שהרכבתי בו את כל הרכיבים החדשים. פירוט קירור: מארז- 2 מאוררים GLACIAL TECH 120MM שקטים 1 קדמי אחד אחורי PUSH PULL. מעבד- MUGEN 2 על גבי I5 760 - בדקתי טמפרטורות הכל תקין PWM מווסת לשקט. כרטיס מסך GIGABYTE NVIDIA GeForce GTX 460 GPU http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530#ov קירור עם HEATPIPES ושני מאררים. ספק כוח SEASONIC 520W S12II ניסיתי למצוא איזה מאורר אחראי לרעש עולה יורד גלי במחזורים של שנייה (כולם עובדים מסתובבים כמו שצריך וכו'). פתחת…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם ניתן לשנות את הכיוון של המאוורר (כלומר להכניס אוויר לרדיאטור במקום להוציא וההפך) והאם ניתן להוסיף מאווררים בשני הצדדים? במידה וכן האם צריך מאווררים מיוחדים או שמאווררי מארז בגודל המתאים יעבדו? אם לא אז איפה אפשר לקנות מאווררים כמו אלה שמגיעים איתו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להשתיק את המחשב כי הוא בחדר שלי ופתוח 24/7. לא צריך ביצועים גבוהים כי הוא משמש לNAS וHTPC. המארז הוא thermaltake armor, מעבד core 2 duo וכרטיס מסך 5750. הספק אני מניח שחייב שיהיה מאוורר, למעבד חשבתי לקחת את ה Scythe Katana 4 ולהוריד ממנו את המאוורר. לכרטיס מסך לא מצאתי קירור ללא מאוורר, מישהו מכיר? והאם אני חייב להשים מאווררים במארז לצורך סירקולציה? אם כן אחד יספיק? ואיזה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אז ככה החלטתי לבדוק עד כמה הכרטיס הזה יכול להגיע. המערכת : AMD Athlon 1333 mhz Asus A7m266 512DDR ram 266mhz MSI GeForce2 GTS PRO 64MB 201\400 stock fan+heatsink התשמשתי ב Coolbits2 בדרייברים 56.72 Forceware עכשיו זה עומד על 485\245 יציב - מחר נמשוך את זה עוד קצת ביצועים טובים יותר מ GeForce2 ULTRA !!! אוייי כמה שזה לא מעודכן חחח
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להזמין את הבלוק קירור לכרטיס מסך הזה ולפי האתר של זלמן הכרטיס מסך שלי (ASUS RADEON X1900 XT HTVDP 256MB) לא מופיע ברשימה אבל הרשימה של הכרטיסי מסך ישנה ואולי לא מעודכנת. מישהו אולי יודע אם זה יתאים לי ?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
חשבתי להתחיל לעשות OC למחשב שלי סופסוף, והייתי שמח לשמוע מה אתם אומרים - כדאי או לא? מדובר במחשב בן קרוב ל 4, ביצועים נמוכים בינוניים וזאת המערכת (אני מקווה ) : המארז גנרי, כמו כן מערכת הקירור די סטנדרטית לפי מה שאני יודע... ממליצים לעשות OC לכזה מחשב? כמה אחוז שיפור אפשר להשיג מכזה מעבד -\+? כמה אפשר להשיג מהכרטיס מסך? (GF5200) *הערה קטנה: את המשחה התרמית אני מחליף בכל מקרה בימים הקרובים אם זה משנה משהו : \ תודה מראש !!
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מאורר 120 מ"מ (או אחד שבהרכבה אני מתייסח לחורים שלו כחורים של 120 מ"מ) אין שום קריטריוני מחיר/ רעש/משקל רק עוצמה יש למישהו המלצות? (עדיפות לקניה בישרא או בחנות מחו"ל שעושה משלוחים חינם)
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.6C@3.2 במכפלה 250 ויחס הזכרונות הוא 5:4 והם עובדים רגיל . הזכרונות הם של ELEXIR (ג'נרי נראה לי ) עכשיו המחשב יציב אבל אני מעוניין להמהיר את הזכרונות כי הם יכולים עוד אבל לא הרבה . השאלה היא איך אני עושה את זה, זה אפשרי בלי לשנות את המכפלה? ושאלה 2 . אני עומד להזמין דרך חבר את הזכרונות האלו מNEWEGG האם זה משתלם או שיש דברים אחרים בסביבות המחיר הזה . לחץ כאן
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אהלן, הסתכלתי עכשיו בביוס לגבי הטמפרטורות במחשב החדש שלי. היה כתוב שהטמפ' של המחשב היא 42 מעלות ושל המעבד 22 מעלות. זה בסדר? מה הטווח התקין? מה מסוכן?
-
- 4 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שלום . יש לי וולקנו 9 ואני מעוניין להחליף את הגוף קירור שלו,חשבתי על ה-Thermalright SLK-600 או על Thermalright SK-7 . מה אתם אומרים? ה-SLK-600 יקר במקצת(כ-80 שקלים),אין לי בעיה עם זה אבל השאלה היא אם הוא נותן ביצועים עדיפים בהרבה על ה-SK-7. ובכלל מה ההבדל בניהם? ומה השיפור לעומת מה שיש לי עכשיו כי אני מצפה לירידת מעלות לא של מעלה-שניים אלא 7-8 מעלות לפחות(כרגע הטמפ' של המעבד שלי AMD2000 היא 50 מעלות). האם זה מה שיקרה?(אני משאיר את המאוורר של הוולקנו 9 ה-SF2,שמעתי שהוא מצויין לא?).
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-