אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
האם ה-SONIC TOWER הוא התמורה הטובה ביותר ל-210 שקלים חדשים דנדשים? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3031 תודה למי שיענה לי.
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2853 האם שווה לי לקנות את חבילת המאווררים האלו ולהחליפם במאווררים של המארז המרעיש SUNBEAM TRANSFORMER ואז כך יהיה לי פחות רעש וגם קירור טוב ודרך אגב זה בא עם פאנל שליטה אז תאמרו לי בסה"כ אם כדאי או לא?
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
הגיע החורך המעבד יורד ב 10 מעלות אז כמינהגי אני עושה OC חמוד על קירור סטוק. הנה תמונה:
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
מהו קירור ה?אוויר ה?חזק ביותר לכרטיסי מסך?? ואני לא מדבר איתכם על רעש. ושיהיה יותר חזק מהקירור שבא עם הGF7800GTX512.
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://www.arctic-cooling.com/further_prod2.php?idx=80&data=4&disc= [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני בקשה צריך קירור למעבד הבא: Model : Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz Name : P4P (Prescott) Pentium 4E 90nm 2.8-3.8GHz 1.25-1.40V Socket/Slot PGA 478 תודה! אני אישית חשבתי על http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0092silent775/cl-p0092silent775.htm אבל לא יודע אם הוא מתאים!
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום...בימים הקרובים אני מקבל את הזלמן לכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת איך לשים את הגריז הטרמי ( שאני מקבל בחבילה) על הציפ. האם לשים על כללל הציפ השחור ( לא כמו במעבד שזה רק בחלק המתכתי והקטן)? איזה כמות למרוח? שכבה לבנה אחידה או שיכבה חצי שקופה? האם אפשר למרוח עם האצבעות? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
עריכה: -------------------------------------------------------------------- ציטוט של: domiel ב אתמול בשעה 21:34:56 לדעתי פשוט תקנה סילטניום ב550 שקל תוסיף לזה סוניק ויש לך ספק+מארז+קירור למעבד שקט. סילטניום: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=430 סוניק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3031 רעיון גאוני! עכשיו, זה מתאים ללוח שלי? ASUS P4P800SE ואיזה מבינהם הכי כדי? את ה-550 (t2) ש"ח נכון? הוא באמת כזה שקט? תודה מראש. זאת השאלה, אל תתיחסו לכל השאר, זה כבר פאסה. .swg _________________________________________________ המחשב שלי מרעיש מאד וברצוני להשתיק אותו. אז בלי להרחיב יותר מדי, הנה: ליבת פרסקוט P4, ספק- לא ידוע- L&C או משהו כזה, מאוורר קידמי(מע…
-
- 14 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3000+ AMD A64 הוא בסטוק 1800 (9X200) יש לי לוח ASUS A8N E שהוא די טוב לאובר, זכרונות VALUE של קינגסטון, וביג טייפון קודם העליתי את המחלק שיהיה 11 ואז העליתי בשלבים ל- 245 בשלב זה הורדתי את המהירות של הזכרונות מ- 333 ל- 266 העלתי ל- 250 עובד, 255 עובד , 262 לא עולה ווינדוס........... הטמפרטורות של דיי טובות, אני לא עובר את ה- 40 במאמץ ממושך (כשזה על 2200 מגהרץ) ובמנוחה על 32-34 איך אני יכול להמשיך ולהעלות את המהירות של המעבד ? קניתי את המחשב לפני שבוע וניסיתי להכניס בתקציב כמה שיותר דברים שיעזרו לי באוברקלוק, ולא כ"כ הולך........... תודה רבה ! ! !
-
- 11 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אז ככה יש לי (תחזיקו חזק) Gforce 4 mx440 וכן אני יודע שאתם יכולים עכשיו 7 דפים ללכלך עליו חחח קיצר לעניין... התחלתי OC עכשיו הסטוק הוא 270\400 העלתי ל- 325\500 קיבלתי שיפור של 486 נק ב3dmark 01 מ-4815 ל-5301 עכשיו שהעלתי עוד קצת לבערך 340\520 היו לי נק' מוזרות כאלה ששיחקתי במחשב ב-קאונטר סטרייק...וכל מיני דברים מוזרים...עכשיו אני מניח שזה ארטיפקטים! אז אני רוצה להבין מה מגביל אותי? אני יכול להמשיך עם קירור? אני חייב לציין שהכרטיס לא היה לוהט...חמים כזה...ב3DMARK הוא התחמם יותר ולא היה כלום!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום קניתי את המארז Sunbeam Transformer עכשיו הוא מגיע עם שני מאוורים בצד מאוור למעלה אחד גדול מאחורה ויש עוד מקום לאחד מקדימה עכשיו יש רעש של טרקטור ואני רוצה להשאיר אותו פתוח בלילה יש תוכנה שיש אפשרות להוריד את מהירות המאוורים הללו? או פאן בס?
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לכל מי שידע איך לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לקירור P4 3000 LGA 775 לא עם אוברקלוקינג או משהו אבל שיהיה לו קריר ונעים. במנוחה הוא 47-48 מעלות ובמאמץ 55-56. תודה רבה Elad8
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום D: אני רוצה לקנות בקרוב x800 gto2 שך ATI ... כמובן שאני הולך לפתוח איתו צינורות וכו', אבל אני רוצה גם לעשות לו OC קטן / בינוני, לא משהו רציני.... עכשיו אני צריך מאוורר שיקרר לי את הכרטיס מסך לטמפ' נורמלית לאחר הOC בבקשה הצעות קירור בסך של 100-150 ש"ח לא יותר תודה
-
- 8 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש מאוורר 8 ס"מ מתוצרת Thermaltake דגם A1214. מישהו מכיר חנות שבה יש את המאוורר זמין ? (לא משנה באיזה עיר) תודה !
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אוקי הורדתי תוכנה לשינוי מהירויות של עוצמת המאורר ועכשיו במאמץ הכרטיס קר יותר ב-8(!) מעלות המאורר היה ב 80% והעלתי אותו ל 100 ואז זה קירר לי השינוי מסוכן?
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי ברשותי מארז של אנטק 1088AMG שבא עם מאוורר אחד של 120 מאחורה.. אני רוצה להוסיף לו עוד 3 מאווררים של 80, 2 מקדימה ואחד בצד למטה שיכניס אוויר ויקרר את הכרטיס מסך.. חשבתי לקחת 3 מאווררים של Tt : 2 מסוג ג'נרי שלהם שיבואו מקדימה.. לחבר אחד בחיבור 3 פינים ואחר בחיבור מולקס רגיל.. ואחד לכרטיס מסך מסוג Smart Case Fan 2 שיש לו 20.5cfm-75.7cfm עם 17dba-48db @ Max ולחבר אותו בחיבור 3 פינים שיזהה אוטוטית ע"י חיישן החום שלו מתי הכרטיס מתחמם ובהתאם לכך שיפעל יותר מהר.. זה רעיון טוב? אני מחפש כאלה שהם שקטים יחסית.. כולם יחד עד 30db זה סבבה.. תוכלו אולי להמליץ על מאווררים יותר טובים באותו רמה ומחיר? בבקשה מחכה לתגובות.. תודה.
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי MSI K8Neo 4 Platinum האם הוא יכנס טוב על המעבד ולא יפריע לזכרונות? אם כן.. אז איך מרכיבים אותו?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם 6800GT (גירסאת AGP) ואני מעוניין בקניית קירור חדש לכרטיס שלי. בהתחלה הזמנתי את ה Arctic Cooling NV Silencer, אך מכיוון שאני לחוץ בזמן בנושא ולחנות אין את הדגם זמין הוצע לי לקנות את ה Zalman VF700 AlCu VGA Cooler. לפניי שאני מבזבז 150 ש"ח רציתי לדעת האם הוא נחשב כקירור טוב? בבקשה תשובה עוד היום, כפי שאמרתי, אני לחוץ בזמן. נ.ב. מה ההבדל בין דגם זה לבין דגם ה Cu (ללא ה-Al)
-
- 7 תגובות
- 528 צפיות
-
-
בEVEREST זה מציג טמפ' נמוכה ב10 מעלות מבדריוור אז מה משניהם היא הטמפ' האמיתית? תודה
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום היום אני מזמין לוח של dfi לאובר קלוק ממש כבד(לוח שיגיע ל-htt של 360+) אבל על מה ללכת?? על האינפיניטי או על הלאנפארטי?? ההבדלים בינהם כל כך גדולים?? בתודה שגיא
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לדעת איך לעשות אוברקלוקינג לכרטיס המעפאן שלי geforce fx 5700le לפני שאני מחליף אותו בעוד שבוע .אודה לקבל הנחיות ותגובות
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חזרתי עכשיו מחבר...בדקתי טמפרטורה של המעבד כי זה עיניין אותי.. AMD Sempron 2400+ עם קירור אוויר ג'נרי שמקבלים עם המעבד (הקירור בא עם המעבד..BOX...לא שומעים אותו בכלל!) החלון בחדר פתוח, אני חושב שהטמפרטורה כרגע בחדר היא 15 מעלות. יש רק מאוורר אחד במארז שעובד (מוציא אוויר). על IDLE המעבד 24 מעלות עם קירור ג'נרי!. ולא, הטמפרטורה לא מזייפת. בדקתי גם בביוס (הביוס מעודכן) ובכמה תוכנות (CPUCOOL, EVEREST). הכל אותו הדבר וזאת הוכחה שקירורי מים שווים לתחת !!!!!!!! קירור אוויר גם יכול להגיע לתוצאות מדהימות! בלי לקנות איזה VOLCANO ב200 שקל בקיץ הטמפרטורה היא 10 מעלות יותר
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-