אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
טוב בנוגע לכרטיס מסך שלי geforce 6600gt של xfx האם ניתן לעשות לו oc כמו למעבד דרך הביוס (בעת הדלקת המחשב אני רואה הודעה על ביוס של הכרטיס אבל אי אפשר להיכנס. האם ניתן לשלוט על מהירות המאורר כי הוא אחד הרועשים במחשב שלי.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי לוח של gigabyte דגם k8nf 9 יש בלוח שני פיצרים שאני לא בטוח בנוגע אליהם. תראו את התמונה. האם שימוש בטורבו עושה שינוי בכרטיס מסך וממהיר אותו (יש לי 6600gt( האם כדאי להשתמש בבוסטר. ובנוגע למהירות ה pcie אצלי זה כרגע על 100 על מה זה צריך להיות ומה אתםן ממליציפ [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/articles2/cpu/vpu-coolers-shootout-may2k5-part3.html יפה שגם בדקו שם את הטמפרטורה של הזכרונות (חבל שלא בדקו את הV1) תהנו
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי תוכנת rivatuner אבל אני לא יודע על כמה לשים השעון של הליבה והזיכרון ואני כל הזמן משנה את זה ומשחק בזה .למישהו יש המלצה בשבילי על כמה לשים את זה סופית אחת ולתמיד ?ויש לי עוד בעייה שנראה לי שקרתה לאחר שעשיתי את האוברקלוקינג אך אני לא בטוח אין לי החלקת שינון בגבולות של פרטים מסוימים גם תלת מימד וגם במשחקי דו מימד והכל מופיע שהמעטפת בזיגזג גם בביוס הסמל של "ENERGY" מופיע שגבולותיו בזיגזג וזה מעצבן.יכול ליהיות שדפקתי תביוס? זקוק לעזרה למי שמבין בעניין אודה לו מאוד!!
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלי: סוג קירור: סטוק (בינתיים) מהירות ליבה: 540 מהירות זכרון: 590 ציון ב3DMARK (גרסאת 05): 6335 עריכה: אני יכול הרבה יותר אבל בינתיים לא רוצה להעמיס עליו יותר מדי _____________ ובאותה הזדמנות, כדאי לקנות לכרטיס הזה קירור ? הזמנתי מנועה VF700CU אבל אני יכול לבטל חבל על ה185 שקל אם זה לא כל כך הכרחי
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש תוכנה לבדיקת ארטיפרטים חוץ מ 3DMARK (ומשחקים)..... יש לי GF5200 ... האם התוכנה ATITOOLS יכולה לעזור??
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד amd 3500+ winchester עכשיו המעבד באובר קטן של 2200@2422 והוא עומד על 48 מעלות במנוחה ובמאמץ של prime 95 על 57-59 אני רוצה קירור שיוריד לי את הטמפ' מאוד בשביל לעשות לו אובר יותר רציני תודה
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות קונטרולר ורציתי לדעת איך זה עובד. האם הקונטרולר מקבל חשמל מהספק ומתחבר ללוח אם. או שהקונטרולר מקבל חשמל מהספק וכל מאוורר מתחבר ללוח אם???
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קניתי לוח חדש(ראה מפרט) ואני בניתי על הלוח הזה לאובר קלוק ממש טוב!! אבל אני לא מצליח לעבור htt at 230 והורדתי את הזיכרונות ל-180...למה אני לא מצליח להתקדם?? ועוד דבר...איפה מעלים מתח למעבד אני לא מצאתי וגם אמרו לי שהוא יכול לתת מתח של 4 ואני יכול רק עד 3.2 למה זה??
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני מחליף את המארז שלי(ה-ATX) במארז ARCTIC COOLING Silentium T2 שמשתיק את המחשב. אני מוציא את האיורור המקורי של הליבה, מוסיף למארז החדש(עם סירקולציית האויר הפנטסטית שלו[תקנו אותי אם אני טועה]) SONIC TOWER. תנו ביקורת לטוב ולרע, אני מוכן לשמוע הכל לפני הקניה... זה חשוב לי מאד בשביל הבטחון לקנות את זה. תודה מראש. .swg
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום. ההבדל בלוגי'ק בין ה 7200L ל 7300 הוא 10 שקל יותר ל7300, שזה זניח ביותר, במה שנראה לעין זה רק העיצוב, אך האם ביצועים טובים יותר אכן יכולים להתקבל ב 7300? האם כדאי ללכת על ה7300? תודה רבה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אחרי חיפוש בכל מיני מקומות לא הגעתי למסקנה ברורה. איזה bearing הכי שקט? sleeve, ball, sleeve+ball, 2ball או אחר. ואני מוכן לשמן את המקום הזה שפותחים במרכז המאוורר פעם ב3 חודשים בערך בשביל השקט.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בפנדה אמרו לי שה SONIC TOWER לא יקרר מספיק טוב את ה פרסקוט שלי. האם זה נכון? בהנחה שאני מוציא את המאורר של הליבה. ובהנחה שאני קונה מארז ARCTIC COOLING Silentium T2. עריכה: כבר הזמנתי והיום הם אמרו לי לא לקחת. למי להקשיב? לכם או להם? אני מבולבל לגמרי.
-
- 13 תגובות
- 992 צפיות
-
-
נאמר כאן בפורום אם אנני טועה שהמעבד הזה מקביל ל 3.2GB של אינטל.... :s05: בדקתי בביוס והמהירות שלו היא 2000MHZ אז הוא מקביל לאינטל 2GB ..לא. בכל אופן יש לי לוח של Abit AN8 Ultra יש לי אפשרות לשחק בהגדרות של מהירות המעבד,כיצד ניתן לבצע לו O.C נחמד מבלי להעלות מתחים ? הקירור של סוניק טאוור ללא מאווררים.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה ימים קניתי לוח אם ומעבד והרכבתי ... לוח אם של ASUS P5LD2-VM מעבד P4 3.0 64 630 socket LGA-775 קיבלתי יחד עם המעבד איזה מאוורר (SP503B0-1 CoolWave III) קישור לאתר של המאוורר : http://www.spire-coolers.com/fcc.asp?ProdID=231 מרחתי קצת משחה טרמית שקיבלתי יחד עם המאוורר הזה וחיברתי אותו ללוח אם על המעבד .. אתמול התקנתי את התוכנה של הלוח אם : PC PROBE II .. והיא מראה שהטמפרטורה של הלוח אם היא 35-36 ושל המעבד 45-54 במנוחה .. (מדי פעם זה מגיע ל65) אני לא יודע אם התוכנה של הלוח אם דפוקה או שאני צריך לעדכן ביוס של לוח אם או משהו .. אבל הטמפרטורה הזאת נראית לי מאוד גבוהה .. עצות, רעיונות, פתרונות יתקבלו בברכה בתודה מראש, יאיר !
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המתח המקסימלי הבטוח שאני יכול לתת לווינצסטר 3000 שלי? כרגע המעבד שלי עובד 7\24 על 1.55
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
-
כרטיס מסך אני יודע, מעבד אני יודע.. מה עוד?
-
- 4 תגובות
- 466 צפיות
-
-
זה יכול להרוס את הכרטיס?? תודה למי שעוזר
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צירפתי תמונה בה סימנתי במרובעים אדומים את ה MOSFETS של המעבד והזכרונות, או בכל אופן מה שאני חושב שהם ה MOSFETS. דבר ראשון, האם צדקתי? איזה קירור יספיק להם בשביל OC שאמור להגיע עד המקסימום שהלוח יתן לי? נכון לעכשיו הושבתי עליהם את גופי הקירור האלו: http://www.thermaltake.com/coolers/memory/ramsink.htm מנחושת הושבתי אותם ככה שכל אחד מהם יושב על שני MOSFETS ככה שהוא מכסה 50-60% משטחו של כל MOSFET, מאחר ולא היו לי מספיק גופי-קירור. האם הם מספיקים? אם לא, יש לי גם גופי קירור גדולים יותר (בגובה 2ס"מ בערך) שאני יכול לחתוך לפי המידות, רק שהם מאלומיניום. מה עדיף? תוכניות לOC: קניתי TT BT לקירור המעבד, במקום הקירור הנוכחי ו DDR BOOSTER של OCZ כדי לתת מתח גבוה יותר לזכרונות BH5 כי ה…
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
האם הלוח ASUS P4P800SE מתאים למארז ARCTIC COOLING Silentium? מי שעוזר מלך!
-
- 2 תגובות
- 372 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות את הARCTIC COOLING Silentium ואת ה SONIC TOWER בגוש דן? עדיפות לחנות אחת אבל אם זה שתיים נפרדות אז אין דבר... תודה מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שמעו אני יודע שזה כרטיס זבל .....ואני רוצה לעשות לו OC כדי שיפעיל לי משחקים יותר טוב .....הOC הכי גבוה שהגעתי זה 450 זיכרון ו 300 ליבה.... *-אני רוצה לצרוב לו ביוס ולהפוך אותו ל 5500 או פשוט להגביר את המתח .......רציתי לשאול אם אני צורב ביוס של 5200 ושם יש הגדרות שהופכות אותו ל 5500 או שמורידים ביוס של 5500 עם אותם זיכרונות ויצרן.......ואיך עושים את זה? *-או שפשוט לעשות לו VMODE ....אבל אני לא יודע איפה ואיך להלחים ......אם למישהו יש לינק להביא לי בקשר לזה (באנגלית או בעיברית ) או שפשוט תעזרו לי פה........ ***ועוד בעיה שריווה טיונר כתוב שהכרטיס הוא 128 BIT אבל בEVEREST(שאני חושב שזה יותר אמין)....כתוב 64BIT....מה נכון? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
לקחתי את המאוורר וחתכתי את הפינות שלו להוסיף כניסת אויר כמו ה SILENT CAT (מקווה שאני מובן) ומבחינת רעש לא כול כך השתנה משהו , אבל מה שכן הסיבובים לשניה ירדו שהוא נמצא ב 100 % כמעט ב 200 RPM יש עצות לשיפור
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-