עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Xstyle,

קנתי 2 כרטיסי ?512MB Supertalent CL2.5 DDR400 עכשיו אני רוצה לעשות להם אוברקלוק מישהו יכול להסביר לי איך או לתת לי תתוכנה. הא ועוד משהו תסבירו לי מזה CL2.5 CL3 CL2 וכול הלו.....

• 14 תגובות
    • 944 צפיות
  2. Started by hell,

לחבר שלי יש P4 3.0 עם מארז סביר סרקולציה די טובה מאורר די טוב וולקנו 12 והמעבד שלו מגיע ל65+ במעלות זה די מפחיד לחשוב מה יקרה לו בקיץ... עכשיו הוא קונה מחשב מטורף מעבד כנ"ל עם לוח שאני לא זוכר כרגע אני אוסיף את השם כשאני אדבר איתו והוא מפחד שהמעבד שוב תחמם כמו קומקום ואני מחפש לו קירור כמה שיותר טוב...בכללי יכול ליהיות שכל המחשב שיש לו כרגע חם מאוד והאוויר לא מקרר אותו או שזה כבר תווח מעלות שזה רק קשור למעבד?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by SD Project,

אז ככה, יש לי שתי סטיקים ג'נרי DDR-SDRAM של 256, הם על מצב 1:1... עכשיו הגעתי לדברים האלה בביוס : 128 Bit Access Mode = 64*2 or 128*1 Ch[glow=red,2,300]0[/glow] MA 1T/2T Select = MA 1T or MA 2T Ch[glow=red,2,300]1[/glow] MA 1T/2T Select = MA 2T or MA 1T DRAM CAS#Latecy = 2T or 2.5T or 3T DRAM Precharge Delay = 4T or 5T or 6T or 7T or 8T or 9T DRAM RAS#to CAS#delay = 2T or 3T or 4T or 5T DRAM RAS#Precharge = 2T or 3T or 4T or 5T איך הכי נכון לכוון אותם ? וכמה זה משנה ? ו-or זה או רק שאם כותבים בעברית הכל מתהפך, בעסה !!! תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  4. Started by DOR_2911,

יש לי AMD 3000 64 ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק ל2500~2700 מה הדרך הכי מומלצת ?, כמה לעלות כל פעם?, כל כמה זמן לעלות?, ואיך לבדוק עם המעבד יציב? תודה מראש נ.ב הטמפ' לא ממש בעיה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by Itzik 007,

הטמפ' עכשיו 31 מעלות והוא על סטוק (2.0GHZ)... בלי קירור מיוחד, לכמה אתם חושבים אני אגיע??? המארז מאורר טוב מאוד... יש מצב לOC גבוהה? תודה

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. אני מעוניין לקנות קונטרולר ורציתי לדעת איך זה עובד. האם הקונטרולר מקבל חשמל מהספק ומתחבר ללוח אם. או שהקונטרולר מקבל חשמל מהספק וכל מאוורר מתחבר ללוח אם???

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Tycoon,

מכיוון שרוב פירסומי היו בפורום זה אז אני אומר לכם שלום כאן עושה רושם שכל מה שאני כותב באתר הזה מצונזר נמחק או ננעל!!!!! נמאס לי מהמנהלים כאן והיחס המגעיל שאני ועוד אנשים מקבלים כאן(למעט מור ובני שאני מאד מעריך)חבורה של דיקטטורים שכל מה שאיכפת להם זה מעצמם מור תזכור את זה טוב (כי אני בטח אזכור את זה ) ולא תעוותו את הדברים אחר כך כמו שעשיתם לTHE BYTER או לCUPRA אני בין האוברקלוקרים הרצינים האחרונים שנשארו כאן וגם אני היום אומר שלום ועם יחס שכזה במקודם או במאוחר כולם יבינו אז להתראות חברים נ.ב פירסומים של הפרוייקטים החדשים שלי תמצאו במקומות אחרים בארץ ובעולם (שם לפחות יש יחס נורמלי למשתמשים) אני מניח שגם הודעה זאת תמצא את עצמה נמחקת או משהו כזה אז מי שהספיק להתראות

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by silky,

שלום רב, לא מזמן רכשתי את המעבד שבכותרת(4200+ X2 DC) יחד עם לוח של GIGABYTE ga-k8nf-9 והחלטתי לנסות להמהיר אותו... חיפשתי ברשת ומצאתי כמה אתרים כגון http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2452&p=3 שהצליח להמהיר אותו עם האמצעי קירור ה- STOCK ללא שום תוספות ל2.64 ככה שזה 11X240 והם טוענים ללא שום בעיה אני לא מצליח להעלות את זה מעבר ל 214X11=2356. אם אני מנסה 215X11 הוא פשוט לא עולה. למה????? דרך אגב עדכנתי את ה BIOS ככה שזו לא הבעיה. למישהו יש מושג? תודה

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by dror_l,

שלום, יש לי P4 2.4, abit IC-7, והמאוורר שלו עושה המון רעש. שימנתי, הפסיק הרעש אבל אחרי יומיים התחיל שוב. אני מחפש מאוורר שקט וטוב (אני לא עושה OC). באותה הזדמנות, אחרי ששאלתי בדיון אחר, אני גם רוצה להחליף את המאוורר שיושב על הלוח אם (גם בגלל רעש, שימנתי גם אותו ולא עזר), מבקש איזו שהיא המלצה. תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  10. Started by UBS,

שלום עשיתי קצת OC היום למפרט הנ"ל (מתחת לאווטר) והנה התוצאות: CPU Properties: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2 CPU Alias Toledo S939 CPU Stepping JH-E6 CPUID CPU Name AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+ CPUID Revision 00020F32h CPU Speed: CPU Clock 2502.31 MHz CPU Multiplier 9.0x CPU FSB 278.03 MHz (original: 200 MHz, overclock: 39%) Memory Bus 250.23 MHz CPU Cache: L1 Code Cache 64 KB (Parity) L1 Data Cache 64 KB (ECC) L2 Cache 1 MB (On-Die, ECC, Full-Speed) Motherboard Properties: Motherboard ID 06/23/2005-NF-CK804-6A61FD49C-00 Motherboard Name DFI nF4 Series Chipset Properties: Motherboard Chip…

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by FatallChill,

טוב אני זקוק ל מאוורר שקט בשביל המעבד amd athlon xp 1600+ ולא יקר במיוחד

12. Started by WinInc.dll,

יש לי כרטיס מסך FX5200 של NVIDIA עכשיו נראה לי שהכרטיס קצת התמלא אבק והוא מרעיש יוצא רעש כזה מוזר ולפעמים יש שיבושים בתצוגה לא במשחקים אלא בווינדוס כמו שהעכבר מתחיל לרצד על המסך (זז קטוע כזה) עכשיו השאלה שלי היא אם אני ינקה את המאוור של הכרטיס מסך זה ישפר את הביצועים של התצוגה?? תודה לכל העוזרם

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by kobibo,

הכרטיס עם O.C ל XTPE ,טמפר' 39 מנוחה 58 מאמץ. יש לי את ה MX1 שקניתי עבור המעבד וחבל לא להשתמש בה גם עבור כרטיס המסך ( בהנחה שהיא מתאימה ). בנחה שפירוק הקירור לא מסובך ( קפיצים מנגנונים ) אודה לעזרה כיצד לפרק את הקירור לשם מריחת משחה והרכבתו מחדש,האם צריך גם למרוח מלבד הליבה גם את הזיכרונות ? ( גם המלצה כיצד לשים את המשחה :באמצע קצת או שכבה אחידה על כל הליבה ). אודה לעזרתכם. נ.ב. אם הרכבתי את המחשב מאפס אני יוכל גם להסתדר עם זה אבל תמיד טוב לשמוע המלצות והנחיות.

• 12 תגובות
    • 834 צפיות
  14. אוקי, לפעמים שאני מאמץ את הכרטיס מסך בבדיקת ארטיפקטים של ה Ati Tray Tools, המחשב קופא לאיזה 10 שניות, רק העכבר זז... המסך נכבה, ואז אני צריך לעשות ריסט ידני. האם הבעיה היא סף האוברקלוק של הכרטיס מסך, או ספק הכוח (כמו שאתם רואים במפרט, הספק כוח ממממממש גבולי). אני מעלה רק את הCORE לתדר מקסימלי מסויים שבו הוא עובד תקין בלי ארטיפקטים, כנ"ל לגבי הזיכרון, אבל שאני משלב את שני התדרים המקסימליים הנ"ל כן מתקבלים ארטיפקטים, למה זה? לבעלי DFI NF4 בעיקר ULTRA-D. יש לי כרטיס מסך בודד של ATI, ספק כוח 20 פין, איזה חיבורי חשמל אני צריך לחבר ללוח? חיברתי את ה ATX 20 פין, את חיבור ה4 פינים, ומולקס, הציעו לי שלא לחבר את הפלופי במידה ואין לי SLI. זה מספיק או שיכול להיות חוסר יציבות לכרטיס מ…

15. שלום יש לי לוח אם IC7 והמאוורר שלשעליו הפסיק לעבוד. האם אני יכול להסתפק בהיטסינק שיש שם עכשיו, או לקנות אחר, או שאני צריך להחליף מאוורר? תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by ck,

איך אני מבצע פתיחת צינורות ל-radeon 9600 se או overclock ???

• 5 תגובות
    • 471 צפיות
  17. Started by DeadHunt,

אני רוצה לעשות oc לכרטיס MSI FX5200 איך עושים את זה?? אני צריך מערכת קירור חדשה?

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  18. אתמול קיבלתי את המחשב החדש ועשיתי בדיקה באוורסט לטמפ' של המחשב תאמרו לי אם הטמפ' של החלקים גבוהות המחשב נבדק במצב מנוחה הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  19. Started by sagi_10,

שלם אני עשיתי אובר קלוק ממש נחמד למערכת שלי(ראה מפרט) אבל הזיכרונות שלי כרגע עובדים על 300 מגה הרץ... בגלל שאני לא מצליח למצוא הגדרה טובה בישבילם... עם אני שם על מחלקים 100 כאילו 1/2 אז הזיכרונות שלי על מהירות 300 מגה הרץ ועם אני שם על מחלקים 5/3 אז המחשב בכלל לא עולה ואותו דבר לגבי מחלקים יותר גבוהים... מה לעשות?? ואיזה מצב עדיף לזיכרונות: 400 מגה הרץ תיזמונים :2,5.3.3.5 או 300 מגה הרץ ותיזמונים : 1,5.2.2.5 האם אפשר לגרום לזיכרונות לא להיות מושפעים מהאובר??

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  20. Started by CrashZone,

שלום, יש לי את הלוח של אסוס p4p800se עכשיו הקירור שלו לצ'יפסט הוא היטסינק שחור וגדול יחסית, אבל הוא מתחמם נורא. אם זה מתחמם מאוד זה יכול להיות מה שמגביל אותי בOC נכון?כי אני לא מצליח להעלות את הFSB עוד...אני עוד מעט אבדוק מה קורה כשאני מקרב אליו מאורר. אני רוצה המלצה לקירור חדש לצ'יפסט, או פתרונות יצרתיים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by galgul,

Riva tuner, ATI TRAY TOOLS או ATI TOOL לכרטיס ati x300 readon???????.?. ובבקשה תענו כל מה שאני שואל אתם לא עונים אל תעשו פרנציפ.

• 3 תגובות
    • 439 צפיות
  22. Started by GeForce,

אני מחפש מאוורר 60MM שיוציא אוויר מהמארז ועוד מאוורר לא משנה איזה שיכניס אוויר אפשר לקבל המלצות? מצאתי מאוורר 60MM עם 15CFM ו-29DBA. האם זה מספיק כדי להוציא ולהכניס אוויר?

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  23. Started by Royz,

איך הקירור שהמעבד הזה בא איתו? איזו טמפרטורה אמורה להיות לי עם הקירור? (מה הטמפרטורה הנורמאלית של המעבד?) כמה זמן הוא מחזיק? האם יש צורך להחליף אותו בחזק יותר למרות שאני לא מתכוון לעשות לו o/c ? תודה מראש לכל העוזרים.

• 38 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by the kooks,

שלום. אני רוצה להוסיף מאוור למחשב כבר הוספתי אחד שהוריד קצת את הטמפרטורוה עכשיו כבר זמן לא רב אני רוצה להוסיף עוד אחד אבל אני לא מוצא ממש מקום על הלוח אם מישהו יודע כמה נקודות חשמל יש לי בשביל המאוורים ? בפעם האחרונה אחי מצא נקודה שלא הייתה בשימוש וחיבר את החוטים של המאוור אליה כרגע אני לא רואה נקודה פנויה יש למישהו פיתרון?

• 10 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by JezpeRR,

אז ככה יש לי AMD XP 1800+ Gigabyte GA-7vkml Kingston KVR266X64C25/256 אז ככה אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל בביוס הכל סגור חוץ מלעלות תדר שעון למעבד... אני רוצה לנסות למצוא תגבול של המחשב שלי גם ככה הוא עגלה לפחות נוציא ממנו משהו...אם אפשר עזרה היא תתקבל בברכה! תודה אני חייב לציין שהעלתי את תדר השעון ל-140 (133 בסטוק) והמחשב לא עבר בדיקה בפריימ95 ואני מתכוון שהוא בקושי העלה תבדיקה זה רק התחיל והוא נתקע והוא גם נתקע סתם ככה...נראה לי זה המתח אבל זה נעול אצלי כמו כל דבר אחר כמעט בביוס

• 4 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים