עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אין מה להוסיף.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  2. Started by FireStar,

אני כרגע באוברקולק "לא רציני" עם המחשב, העליתי את ה-FSB מ133 ל140 דרך הג'אמפרים שעל הלוח. לפי החוברת של הלוח זה המקסימום שאני יכול לשחק איתו ולא ראיתי אפשרות לשחק איתו בביוס או משהו כזה. האם יש דרך אחרת לשחק עם הFSB? אני כרגע עם גרסת ביוס 1011, האם יש גרסה חדשה יותר שמאפשרת לשחק עם הכיוונים? בכלל מה פוטנציאל האוברקלוק של המערכת שלי( מצויין במפרט) ואיך אני עושה זאת? בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by iakovl,

1. ראיתי באיזה מקום שיש אנשים שצובאים את המארז/חלקים ממנו בצבע מיוחד ואז מכניסים לתנור, מה זה בכלל? לצבוע ולאפות? 2. איך משיגים אפקט של מראה/השתקפות? 3. איזה צבע מומלץ? 4. כל מה שבא לכם לומר על צביעה ועל הנושא

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  4. Started by chris_u16,

במעבד Intel P4 (לא סלרון!) מהי הטמפרטורה שאתם לא הייתם עוברים בOC, בתוך משחק למשל? (במאמץ מלא) ומהי הטמפרטורה שהייתם רוצים שיהיה כאשר אתם סתם בתוך חלונות? (מאמץ מינימאלי) שאלה נוספת... מישהו כאן יודע באיזו טמפרטורה מעבדי INTEL מאיטים את עצמם? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by elad76,

שמתי לב שהOC של 7900GS מעלה איזה 10 FPS שזה המון!!!וגם במינמום הוא מעלה הרבה... רציתי לדעת אם OC לכרטיס שלי גם ישפר את הFPS ככה ואם כן איזה קירור טוב יש בKSP???ורק שם!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by yovavz,

שלום לחברי הפורום, המאוורר של ה-CPU שלי עובד פול טיים במהירות גבוהה ונורא מרעיש. התקנתי SpeedFan (גרסה אחרונה) ולפי התוכנה נראה שהמעבד שלי לא יורד את ה-70 מעלות (מצורפת תמונת התוכנה). הקונפיגורציה שלי כוללת: מעבד AMD Athlon 64 3500 venice קירור סטוק לוח אם Gigabyte GA K8 NF9 Ultra (לא סגור לגמרי על רצף האותיות...) מארז בריזה מאוורר היטב המחשב הורכב על ידי לפני כ-4 חודשים והוא מרעיש כבר לא מעט זמן. אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות. האם הבעייה מוכרת? האם רק צריך להחליף משחה טרמית או להחליף גוף קירור? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  7. שאלה בכותרת, תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by UrielZ,

יש לי מחשב ישן, והמפרט שלו זה: Intel Pentium 4, 1800 MHz (18 x 100) Gigabyte GA-8ITXE 1024MB PC800 RDRAM (4*256) NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB) עם המפרט הנ"ל אני אוכל להגיע לאוברקלוק מכובד למעבד? אהה ואני צריך איזה מדריך אוברקלוק ללוח הזה...לא מצאתי כלום אהה ועוד משהו מוזר...שאני בודק באוורסט או בספידפן את הטמפ של המעבד שלי אז היא נעה בין 30 ל-33 מעלות במנוחה אבל שאני נכנס לביוס הטמפ היא סביבות ה-45 עד 48 מעלות... מה הטמפ של המעבד באמת?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by AtomiX,

יש איזה תוכנה כלשהי שיכולה למדוד את כל הטמפ' של כל החלקים במחשב כולל כרטיס מסך? ובנוסף גם לשמור את הנתונים ככה שיהיה אפשר לעקוב אחרי זה?

• 10 תגובות
    • 627 צפיות
  10. שלום, ברשותי המארז Foxconn TH-230. הוא זהה מבחינת מבנה למארז פה: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/foxconn-cases_2.html בכל מקרה, יש לו רק מאוורר 120mm אחד. אני מעוניין שיצא יותר אוויר מהמארז. אפשרות אחת היא מאורר 120 חזק יותר. הבעיה- כמעט כל מאוור טוב יותר (בא עם המארז מאורר דיי סביר, של פוקסקון) כנראה ירעיש יותר. אני בהחלט לא מעוניין בזה. אם יש מאורר שאתם יודעים שכן מוציא הרבה אוויר ביחס לרעש שלו- אודה אם תציינו אותו. למרות שלא נראה לי שיהיה הבדל גדול, לא? האפשרות השניה שראיתי היא מאורר שמוציא אוויר דרך הפתח של חריצי ה PCI. http://www.evercool.com.tw/products/sb_f1.htm האם הפתרון הזה מומלץ? למישהו יש נסיון איתו? אודה על כל תשובה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  11. אהלן, יש לי לוח P4P800 של אסוס,הרגיל. עכשיו,כיביתי תספרד סקטום [נדמה לי ככה קוראים לזה לא בטוח],כיביתי תהייפר ת'רדינג,לא שמתי שום ממורי בוסט לא נעליים,המתח למעבד על 1.6,שאני מעלה ל1.625 לא עולה,לא יודע משהו ממש מוזר בביוס הזה,אגב ביוס אחרון מהאתר של אסוס. בסופו של דבר לא מצליח לעבור את ה3050 מג"ה שזה יוצא באס 255,הזיכרונות מחזיקים,ניסיתי במכפלה הוא שוב עושה בעיות קלות,הלוח הזה ממש מוזר,אבל ראיתי שרשמו שיש לו ביוס מוזר באיזה אתר,אז אני לא מתרגש. יש למישהו איזה עצה לעזור לי לעזור למעבד מזדקן?

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by yoav1000,

איך למרוח משחה תרמית? האם המדריך באתר נכון או שהוא כבר ישן? האם Arctic Silver 5 היא המשחה הכי טובה או שיש כבר יותר טוב?

• 9 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by TPack,

שלום לכולם, בחודש הקרוב אני מתכוון לקנות מערכת חדשה כולל הכל למעט רכיבים שנקנו לאחרונה (למחשב הנוכחי): HD, זיכרון, ספק 450W וכ.מסך ובכך להוזיל את הקניה. כרטיס המסך הוא 8800GT Club3D ועליו אני מעוניין להוסיף גוף קירור בקניית המערכת החדשה. וההתלבטות היא בין Arctic-Cooling Accelero TWIN TURBO url]http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-TWINTURBO ל- Thermaltake DuOrb http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-CL-G0102[/url אשמח להמלצה ספציפית וחוות דעת לגבי השניים הנ"ל, מי מביניהם ייתן מקסימום ביצועים? בנוסף יש חשיבות גדולה לצד הויזואלי וכן להמלצות נוספות אם יש מתוך המבחר של SkyPC (טווח מחירים 100-180 ש"ח). כמה אמורה לעלות התקנה שכזו? מהו טווח הטמפ' האידיאלי של כרטיס המסך בש…

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by Harbi,

שלום קראתי בסטיקי על הטמפ' ובכל זאת לא הצלחתי להבין האם הטמפ' הללו למחשב בזמן מנוחה הם נורמליות ותקינות? או שהאם כדאי לי לשקול פתרון קירור חדש מהמאורר סטוק?(לא מתכנן OC בקרוב...) המפרט הוא: q9450 cm690 hd4850

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by Omry,

הכרטיס יישב במארז מרווח ומצויד ב-6 מאווררי 140MM ומאוורר אחד של 120MM. יש קירור אוויר נפרד למאוורר, המצויד ב-2 מאווררי 120MM. קר ביותר בקיצור. לאיזה תדר אוכל להביא את הכרטיס?

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by Cha0stAlker,

אני צריך שהוא יהיה שקט, במקרה הכי גרוע 20 דציבל גג. צריך שהוא גם יתן לי את זרימת האוויר הטובה ביותר (משום מה, בכל זאת קוראים לו מאוורר). אה כן-הכי חשוב? שהוא יהיה יותר טוב מ Scythe S-Flex 1200RPM. (אני חושב שזה מובן מאליו שהוא אמור להיות 120mm, לא ככה?) תודה.

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  17. שלום לכולם! עשיתי הזמנה של המחשב הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445232.0 אבל לצערי אין להם את המאוורר למעבד.. (Scythe Reeven) אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תחליף טוב. בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by slrr,

איך גורמים למכפלה להפסיק לישתנות מ-6 ל-9 כל הזמן מעבד 8400 לוח-אם ds3r תודה תענו בהקדם אני רוצה להתחיל עם האובר קלוק אה ואיך נועלים את הבאס של הכרטיס מסך ל-100

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by dddd01,

שלום, יש לי - מעבד : Q6600 stepping g0 קירור למעבד : V1 . כרטיס מסך : Geforce 8800GT . קירור לכרטיס מסך : S1+turbo module . (לוח אם : ga-p35c-ds3r.) (זכרונות : g.skill 4GB ddr2 800MHZ CL4 dual channel ) לאיזו מהירות אתם ממליצים להגיע בOC בכל אחד מהם? (המעבד והכרטיס מסך) ומהי הטמפ' המומלצת במנוחה ובמאמץ לכל אחד מהם? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  20. שלום לכולם לפני מס' ימים הזמנתי את ה-AC 64 PRO. מכיוון שאין במלאי בחודש וחצי הקרוב, הייתי רוצה לדעת האם המוצר הנ"ל יעשה את העבודה. מדובר במעבד AMD Athlon 64 x2 4200+. תודה רבה, חיים.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  21. שלום אני רוצה להבין בכמה טמפרטורות מוריד המאוורר שלכם כמו טיפון ודומיו (לא בעבודה ) את החום /טמפרטורה במצב רגיל/שקט לדוגמא אצלי הטמפרטורה 46 מעלות במצב רגיל לאחר הדלקת המחשב עם מאוורר רגיל (939 4800X2 בכמה מוריד לכם המאוורר שקניתם לעומת המקורי ?

22. Started by ha,

1. לאיזה כיוון מרכיבים את ה tuniq tower 120mm במארז P180? כלומר, לאן המאוורר צריך להיות מכוון (למאוורר העליון או לאחורי). דרך אגב, מה כיוון המאורר?! בחוברת (דף מקופל..) שלו לא מצויין כיוון זרימת האוויר. 2. האם כל המאווררים במארז P180 באים כבר בכיוון הנכון? (אל תצחקו, כבר ניתקלתי בקופסה בה מאוורר הצד היה הפוך...) אם אני מוסיף את מאוורר 120mm האופציונלי, האם הוא אמור להכניס אוויר או להוציא?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  23. או שהגוף קרור יכול לעבוד באותה יעילות ל"נצח" , (אני מתכוון לגופי קרור מבוססי heat pipe) בהנחה כמובן שהגוף קרור מנוקה בתדירות מאבק

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  24. שלום חברים, כדאי לעשות פתיחת צינורות של כרטיס מסך gf6800 עם תוכנת RIVATUNER? יש לי פנטיום 4 2.8 800FSB על לוח אם ASUS P4S800D כדאי לעשות OC גם על הלוח דרך הביוס? אני חייב מאורר חדש למעבד אם אני עושה OC?זה בטוח ? לא יגרום לי נזק? יהיה שיפור משמעותי בביצועים? הרבה שאלות בתודה מראש

25. Started by Triple-z,

שלום לחבר יש את הכרטיס המדובר ולאחרונה במשחקים כבדים במיוחד הוא מאבד סיגנל למסך, אני מניח שזה בשל התחממות הכרטיס. הסאונד והמחשב נשארים פועלים פשוט לא רואים כלום. אני לא מבין הרבה התחום כרטיסי המסך והקירור ולכן אני מחפש המלצה לקירור טוב ולא יקר שיעזור לפתור את הבעיה. יש המלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.