אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
ממ אז ככה יש לי אינטל סלרון 1.7 עכשיו אני מפעיל תוכנות כמו AIDA32 , SPEED FAN ותוכנות דומות והטמפרטורה של המעבד כל שניה משתנה באופן קיצוני... כלומר פעם 9 פעם 24 פעם 45 פעם 68 - דברים כאלו.... נראה לי הוא התחרפן או משהו בקיצור יש לי גוף קירור שבא עם המחשב ואני יכול לעשות בו חור והלכניס לתוכו חיישן וככה זה ימדוד עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לקנות חיישן ככה לבד? אם כן כמה זה עולה? או שאפשר אפילו לבנות את זה? נ.ב אני לא רוצה שתמליצו על צג + חיישנים אני לא אוהב קנוי אני אוהב לבנות חוץ מזה כבר הזמנתי צג LCD (אני בונה לבד את כל המעגל והכל) אז ככה שצג עם חיישנים לא בא בחשבון תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אשמח לקבל דעתכם כיוון שחבר אמר לי שהטמפרטורות גבוהות למדי, להלן מצורפות התמונות מאברסט. תודה מראש חברים, [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כפי שאפשר לראות בתמונה עשיתי OC של כ- 13% ללא קירור והמעלות התייצבו בפריים על 50. האם זה בסדר? האם אני יכול להמשיך לעלות את ה- FSB? ועד כמה?
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC בינוני (לפי המפרט בצד) ויש לי כמה שאלות: 1. הטמפרטורות של 30-33 ללוח אם ו 40-45 מעלות למעבד הם סבירות? 2. שמתי לב שצלעות הקירור למעבד נוגעות בצלעות הקירור של הגשר הצפוני, זה פוגע בטמפרטורות של המעבד? ואם כן מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם המאורר הקידמי שלי נדפק ( גם לאחר שימון עושה המון רעש ) והאחורי לא ממש דוחף אויר, אז אני רוצה לקנות 2 מאוררים חדשים. אני צריך 2 של 80 מ"מ וחייב שאחד מהם יהיה במידות של 80X80X25 ( בחלק הקידמי איפה ש-ה HD אין מקום ליותר מזה ). עדיף מ www.goldtop.co.il או www.pandas.co.il מחיר לשני מאוררים: עד 100 ש"ח ( אפשר קצת לחרוג במידה וזה שווה את החריגה ) ועוד שאלה ( לא יודע אם היא קשורה לכאן ) האם הכבל הבא: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11341&catid=201 יתאים לכונן ולצורב שלי? פשוט יש שם הרבה באלגן אם יש לכם עוד הצעות למשהו שיעשה במארז קצת סדר ( בעיקר בחוטים של הספק כוח ) , אתם מוזמנים להציע
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת. אני אמור לקבל בימים הקרובים את המחשב, ואני רוצה לעשות למעבד(E4500 ) אוברקלוקינג ל3 ג'יגה. לאיזה מתח אני צריך להגדיר את המעבד? הלוח אם שלי יהיה p35c ds3 של ג'יגהבייט. ויהיה לי קירור סטוק(אם זה משנה) מדריך מפורט יעזור בהחלט. תודה
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי. אני חדש בנושא ה OC ולא ממש רוצה להתעסק יותר מידי ידנית בשינוי מתחים, או מאווררים וכו'. רציתי לדעת האם יש תוכנה שמבצעת מבחני יכולת למערכת (בזמן מאמץ ומנוחה) וממליצה (!),(או מבצעת באופן אוטומטי, שינויי OC בהתאם ליכולות המערכת ? המפרט שלי רשום בצד ורציתי לדעת איך ועד כמה אני יכול "למתוח" את המערכת מבלי להרוס או לשרוף אותה. תודה מראש לעוזרים והממליצים. תומר.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש אם מאוור stock 512 זכרון פנימי samsung 3200 רגילים ולוח אם abit nf7-s האם אפשרי להעביר oc ואם כן איך ועד לאן אני יכול להגיע??
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
Hello I am playing css for a while now, and I've always been wondering about my fps. I have an Intel Pentium 4 3.00GHz, ASUS P4P800SE mainboard, 1 GB RAM [4x256MB sticks] and NVIDIA GeForce 7800 GS [AGP]. When my computer starts its on 38 celsius, and ingame its on around 55-65 celsius. In a 5on5 game I get around 60-70 fps, usually drops to 30fps. My question is if with this equipment I can get 100 fps in CS:S? (I am using an fps config and low settings) הוא רוצה שאני יוסיף ויגיד שהוא שם משחה אטרמית ונקה את כל המחשב מאבק...(ספונג'ה רציני עשה למחשב=) השאלה עם הוא יוכל להגיע ל100 FPS....ועם לא עם אפשרי לעשות oc וכמה שיותר נמוך ה-oc בשביל שיגיע ל100 FPS
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ניקיתי מאוורר רגיל 80MM ובדר גם שימנתי אותו יצא לי קצת יותר שמן ממה שרציתי והשמן ניכנס לתוך "המנוע" לי יודע בדיוק איך ליקרוא לזה האם אפשר עוד לחבר אותו?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך שנמצא ברשותי הוא ATI Yuan Radeon 9600 SE 256MB 128Bit עכשיו אחרי בדיקה מעמיקה מצאתי שלא הזלמן VF-700 ולא ה VF900 תומכים בכרטיס שלי לפי הרשימה של הכרטיסים התמכים באתר היצרן: לרשימת הכרטיסים הנתמכים של הזלמן VF-700-Cu: http://www.zalman.co.kr/product/cooler/VF700_compatiblelist_eng.html לרשימת הכרטיסים הלא נתמכים (שגם שם הוא לא מופיע) של הזלמן VF-700-Cu: http://www.zalman.co.kr/product/cooler/VF700_incompatiblelist_eng.html לרשימת הכרטיסים הנתמכים והלא נתמכים של הזלמן VF900-Cu: (הוא ממש תומך רק בחדשים היותר מקצועיים משלי) http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=192&code=013 תגלגלו רת הדף למטה עד האמצע ותראו את הרשימה. לאור הבדיקה מצאתי שגם ה-Th…
-
- 12 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אפשר להשיג בלוק לקירור מים לA64? זה אותו בלוק כמו של Athlon XP? הסתכלתי בEMP, כבר הרבה זמן לא ראיתי שם עדכון, אני רואה את The Byter גולש כאן בפורומים אבל באתר לא מצאתי מילה על A64. אילו ערכות מושלמות של קירור מים מומלצות? כמה שיותר ביצועים ביחס למחיר. (דברו מספרים )
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש לי פרסקוט 3GHZ במנוחה הטמפ' על 45 למשל עכשיו ששום דבר לא פועל ובמעמץ עם התוכנה S&M הכי הרבה שהגיעה זה היה 65 מתכנן OC תקציב 200-300 כמה שפחות יותר טוב אה שכחתי להזכיר שניקיתי אבק לא החלפתי משחה אבל לא משנה אני רוצה קירור יותר טוב בשביל OC
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח Epox 8RDA3+ Nforce 2 400 Ultra ואני רוצה להחליף את ההיט סינק של הגשר הצפוני במה להחליף ??? אמרו לי שחלק מגופי הקירור של כרטיס המסך גם מתאימים, האם זה נכון ??? נ.ב. אפשר המלצות על דברים שיש בארץ מן הסתם?!
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי כרגע קירור למעבד מעפן של קולר מאסטר והוא ממש רועש ... דבר שנורא מטריד ביחד לחדר שלי ולהיותו צמוד למיטה שלי.. אני מחפש מאוורר שיהיה שקט במיוחד במחיר באיזור ה 150 ש"ח ויותר בכיוון למטה.. הדבר היחיד שחשבתי עליו זה FREEZER 7 .. שעולה 120 . אפשר לקבל בבקשה הצעות? אני לא מתכוון לעשות OC או משהו אני פשוט מחפש אחר מאוורר שקט במיוחד במחיר נוח
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
פירטתי בכותרת.. יהיה מסוכן או שרק כמה מעלות זה יזיק?
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג למעבד Pentium 4 531 3.00Ghz והגעתי עד ל- 3.27 , עכשיו הפסקתי כי הגעתי לטמפ' של 60-64 , רציתי לדעת אם אפשר להמשיך בלי מאוורר יותר טוב כי כרגע זה מאוורר של הסוקט . אם לא איזה מאוורר לקנות עד 200 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2fwww%2eoverclockers%2ecl%2fforos%2findex%2ephp%3fs%3d8666ffa213a27892dc9c77fa7a56b6b4%26showtopic%3d226752 נחמד מאוד למעבד LOW END ללא העלאת מתחים 8)
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם ממש עכשיו חזרתי מפנדס עם המחשב שלי בשביל למצוא לי איזה שהוא פיתרון קירור רציני למעבד אבל ממש ממש היתבעסתי כי כל הקירורים המסיביים צריכים חורים בלוח ( לא מיתחברים על הסוקט ) אז ניסינו בלוקים שונים של קירור מים אבל כולם מיתחברים גם עם החורים האלה... אז אני חייב עזרה אני צריך בלוק מים לא משנה לי המחיר ( עד גבול מסויים ) שמיתחבר רגיל בלי החורים האלה !!! בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר אני עובד על מעל 60 מעלות והמחשב שלי מסודר מאוד בפנים זה פשוט לא עוזר החדר שלי רותח !!! אז PLEASE עזרה תודה מראש
-
שלום, הוספתי ל-TRUE שלי מאוורר SCYTHE S-FLEX בגירסאת 1200RPM. הכל מחובר כמו שהצריך,אמנם החנות הרכיבה אבל בדקתי והכל נראה תקין. אבל... משום מה הטמפרטורות אותו דבר כמעט,שום דבר כמעט לא השתנה ! לפני ששמתי את המאוורר הטמפרטורות היו בין 55-60 ,עכשיו עם מאוורר על ה-TRUE הם 50-55 ?!?! המהירות מאוורר על מקס. מה יכולה להיות הבעיה ? ???
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום, האם אפשרי להוסיף לכל מערכת קירור מים בלוקים לאחר הקנייה? לדוגמא, קניתי את המערכת הכי זולה במדריך לקירור מים.. עכשיו אני רוצה אחרי שנה להוסיף קירור לכרטיס מסך - אפשרי ובעייתי, או אפשרי ופשוט, או בכלל בלתי אפשרי? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד AMD Athlon 3500+ 939 עם קירור TT Big Typhoon הגדול והישן (את המפרט המלא אתם יכולים לראות בצד) אני משדרג את המחשב ומעביר את החלקים שיש לי למחשב של אחותי, ככה שאת ה-BigTyphoon אני שם בE-8200 (אפשר נכון ?) על לוח עם Gigabyte P35-DS3L שאני קונה בקרוב. עכשיו יש לי 2 שאלות: 1. מה הפונטציאל של ה-OC של המחשב החדש ? (E8200,P35-DS3L ,Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM, עם קירור ביג טייפון למעבד ומארז TT Shark וספק HEC 480W ) 2. אני מחפש קירור סטוק או אחר למעבד הישן (3500+ 939) כי אני מעביר את הקירור שיש לו עכשיו למעבד החדש ... מישהו יכול לעזור לי למצוא את הקירור סטוק או קירור אחר שמתאים לו (בזול..) תודה רבה, עידו.
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש AMD Athlon 64 3000+ וקיבלתי איתו מאוורר +היטסניק. ורק עכשיו נזכרטי שצריך לשים משחה... עוד לא הרכבתי את המחשב (כי עוד לא הגיע המשלוח של הלוחות אם של Epox...) חייבים משחה טרמית נכון?
-
- 10 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קניתי ספק אנרמקס 350W ונאמר לי שהמאוורר השני אמור להיות כלפי פנים המחשב, אבל לפי החורים לברגים וההתאמה שלהם למארז שלי, הדרך היחידה לחבר את הספק היא כאשר המאוורר השני הוא כלפי מעלה ולא כלפי הבורד. מה הבעייה? זו בעייה של מארז או שסתם הטעו אותי לגבי כיוון המאוורר השני?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מס' ימים הזמנתי את ה-AC 64 PRO. מכיוון שאין במלאי בחודש וחצי הקרוב, הייתי רוצה לדעת האם המוצר הנ"ל יעשה את העבודה. מדובר במעבד AMD Athlon 64 x2 4200+. תודה רבה, חיים.
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-