אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
תשימו לב טוב למהירות הזכרונות בכרטיס מסך .... התוכנה אומרת שמהירות מקורית 275MHZ והמהירות העדכנית היא כרגע 199MHZ לא מבין בדיוק איך זה קרה... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לחבר שלי לוח של ASUS דגם CUV4 עם מעבד 1000 השאלה האם אפשר להאיץ מחשב זה? ואך?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הכוונה ל ARCTIC SILVER 5 או ARCTIC COOLING MX-1
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
לאחר חודשים ארוכים של דם יזע ודמעות התנעתי את המפלצת של איהיים מודל 1250 יחד עם ראדיאטור של EMP (עושה עבודה לא רעה בכלל!!) ויחד עם בלוק של ..................................(תופים .!!!!) זלמן ......... וכמובן איך לא מיכל מים של 2.5 ליטר וכאן אני אתמקד בבלוק : בולק זול (יחסית ) נוח להתקנה על מהכי מצחיק הצי'פסט יותר חם מהמעבד !!! ;D בקרוב נתחיל עם סדרת התעללויות ב 2.4C שלי ........לאחר ברייק אין של המשחה ( לוח P4C800 עם זיכרונות ADATA500 וכמובן מוד למתח של הזיכרון ....) צפו פגיעה בקרוב של OC כאן ............. תמונות זה קצת רחוק כי המע' לא גמורה לגמרי כי היא צריכהכ לעבור צבע דחוף ......( וזה יהיה צבע בחדר צבע ולא בתנור כי עף לא צובעים בתנור כמו מתכת ....) אני חושב על שחור …
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
יש לי ספק רגיל של פנטיום 4...הוא מכוון על 230V (אני לא יודע כמה וואט) השאלה שלי האם הוא יכול "לסחוב" 5 מאווררים רגילים של 80 מ"מ או שזה יהיה כבד עליו?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 אם לא, איזה כדאי? לא מתכוון לבצע OC...
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מחר בבוקר אני הולך לקנות מKSP שתי מאוררים ב40 ש"ח ביחד, הם ג'נריים בעקרון אבל אמרו לי שהם יחסית שקטים. ועכשיו למשחה טרמית, כרגע ניקיתי את המשחה הטרמית הישנה, מחר אני הולך למרוח את החדשה, רציתי לדעת מה דעתכם על הAS 5? היה לי את הMX-1, יש הבדל גדול ביניהם? אני קונה את הAS משום שאין את הMX בKSP.. עוד דבר - מאורר לדיסק קשיח ב35 ש"ח - שווה?(לי זה נראה מיותר אבל הטמפרטורות טיפה גבוהות, השאלה אם המחיר הזה הוא נורמלי)
-
- 14 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך של ZOTAC 9800 GTX? 512 MB רציתי לדעת האם הטמפ" של הכרטיס נורמאלית . 48/50 ב IDLE ושעשיתי בדיקת מאמץ לכרטיס מסך הטמפ' הראה לי בין 75 ל 80 מעלות. התוכנה שבדקתי איתה את הטמפ' היא אוורסט 2009 ו SPEED FAN. בנוסף לזה יש לי 2 מאווררים שדוחפים אוויר מהצד אחד אחורי 80M מוציא אויר תודה.
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי לד כחול אולטרה ברייט 3v ונגד שיכול להתאים אותו למקור של 5v. יש במקלדת שלי ( Micro$oft multimedia keyboad ) מקום שאני יכול "לגנוב" ממנו 3 או 5 V בלי לגרום נזק? אני רוצה לארגן אור קטן שאני אדליק בחושך
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לניטור הספק המחשב והחלקים שלי... יש למישהו תוכנה בסגנון..? עריכה: טוב אין ממש טעם לפתוח נושא חדש.. בכל מקרה רציתי לדעת אם המחשב יחזיק בOC (למעבד ולכ.מסך) עד הגבול.. גם רציתי לדעת כמה WATT בערך המחשב שלי לוקח עכשיו... Q6600 9600GT 2 HD WD (אני עם 6 מאוורים - זה לוקח בסביבות 40W קבוע לא?) ועוד כמה דברים שאפשר לראות בצד..
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי את הגוף קירור הזה וקנתי מחשב חדש חשבתי להשתמש בגוף שיש לי משהו יודע אם זה מתאים
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני צריך דחוף תוכנה לבדיקת טמפרטורה של כרטיס מסך דרך הווינדוס עם בכלל קיים דבר כזה ושהתוכנה עם אפשר גם תבדוק טמפרטורת מעבד תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לבצע OC למחשב הישן שלי, שמפרטו הוא זה: מעבד Intel P4 3.00 Ghz Prescott לוח אם (הרבה פרטים, זהירות): Gigabyte 8IPE1000-G Chipset Vendor Intel Corporation Chipset Model 82865G/PE/P, 82848P DRAM Controller / Host-Hub Interface South Bridge 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) LPC Interface Bridge SMBus Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) SMBus Controller @1400h CPU Intel Pentium 4 HT Cpu Socket Socket 478 Processor Upgrade Max CPU Speed 3600 MHz רכיבי זכרון 2x512 + 2x256 של קינגסטון DDR 400 Memory Type SDRAM DDR Speed PC3200 - 200 MHz כרטיס מסך Name Matrox Millennium G550 AGP Chip Type Matrox G550 DAC Type Integrated, 360 MHz Memory 32 MBytes והזמנתי עכשיו (ממילא …
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
דבר ראשון זה שאני יעלה את הV מ1.4 ל1.5 למשל יעזור לי במשו ב OC?.. אני עם מעבד AMD 3500 A8N-E 512X2 OCZ CL2.5 400MHZ לא שיניתי יחסים.. המעבד כרגע 2552 הזיכרון יציב 464MHZ והוא נשאר עדיין על CPU/11 וסוחב.. החרא שיש לי ספק ג'נרי והוא כנראה גם מגביל אותי כי הייתי כבר על 2600+ בלי לשנות יחסים והמחשה עשה ריסטים פעם ב.. למרות שהוא עבר בדיקת יציבות של 16מגה.. לעלות V במעבד?. יעזור במשו?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר את המאוורר הנוסף שלי ישירות לספק (ליברטי 400)?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
עקבתי אחרי המדריכים ובדקתי בפורומים אבל יש לי בעיה קטנה עם הכרטיס של ספארקל... בדף שינוי ה- clock frequencies, אחרי שאני מסמן את האפשרות שתרשה לי לשנות את המהירויות, הסליידים של המהירויות מתחילים לי מ-175Mhz ל- core (שזה בסדר, לפי מה שהבנתי), אבל הסלייד של מהירות הזכרון מתחיל מ-0 ונגמר ב-100 (בניגוד למה שראיתי באתרים אחרים...). האם אני יכול לסמוך על כך שכשהוא מראה 0 הוא מתכוון למהירות הרגילה? כשאני מנסה להעלות אותו ל-5 או 10 ולעשות test new settings הרזולוציה שלי משתנה למשהו קטנטן (הרבה פחות מהרזולוציה הכי נמוכה), המסך מיטשטש ורק restart או התקנה מחדש של הדרייברים פותרת את הבעיה. אני משתמש ב- detonators 3.0.8.2 (הבעיה היתה קיימת אצלי גם בגרסאות קודמות), עם העדכון ל-regist…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אנשים!!! זה המצב אצלי במנוחה....האם זה תקין? האם החיישן מזייף? יש לי את המפרט המפורט למטה... דבר נוסף - במצב של עבודה מסיבית המעבד שלי מגיע ל72-75 מעלות... תודה מראש... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
גוף קרור טוב? ל e6600 יכול להיות שאני יעשה אוברקלוק בעתיד
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי, יש לי בבית מחשב עם מעבד Sempron 2600+ (ליבת Througberd) ולוח Epox 8rda+ pro אני מעוניין לפתוח לו את המכפלה (מן הסתם לשם העלה מקסימלית של ה FSB). ניסיתי את "טריק החוט" (wire) וזה לא עבד. איך עוד אני יכול לפתוח את המכפלה (תוך כדי התעסקות מינימלית- הידע של באלקטרוניקה מצומצם יחסית). חיפשתי מידע אך לא מצאתי משהו אינפורמטיבי. ראיתי שיש פה הרבה אנשים שיש (או היה) להם מעבד כזה (כלומר ליבה זהה).... ואין חכם כבעל נסיון. תודה
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני צריך הסברים מלאים ולא מסובכים. אני עשיתי חלון ואני רוצה לחבר לדים כתאורה כי אין לי תקציב לקטולדה אז בבקשה תעזרו לי תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=496398.0 הקישור השני תקול
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שאלה חדשה בתגובה השלישית.. | | | / \ / \ '' [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי מעבד +amd athlon 3000 שעובד במהירות 1.8Ghz הלוח אם שלי ga-k8nf-9 שתי זכרונות של קינגסטון כל אחד 512MB כרטיס מסך 1800GTO האם בכלל כדאי לי לעשות אוברקלוקינג למעבד ואם כן במה זה ישפיע ולכמה כדאי לי להעלות?
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מערכת קירור מים. יש כמה דברים שאני מתלבט בינהם. אך לפני זה אני אומר מה יהיה התפקיד של המערכת.. קירור למעבד במקום הTUNIQ שברשותי. הרעש לא כל כך משנה לי. כי המעבד שלי נמצא בOC מאוד חזק ואני מעוניין לתת לו אולי קצת יותר ושהטמפ' יהיו טובות ונמוכות. אז השאלות שלי הם: 1. עדיף לקנות מערכת כמו ה735 של TT ? או עדיף מערכת קירור שאני יקנה חלקים חלקים, של חברות אחרות? האם TT שווה בכלל בקטע הזה של קירור מים? 2.להזמין מחו"ל זה שווה? אני שמתי לב להשוואות מחירים בין הארץ לחו"ל ואלה השוואה בין 550 שקל לבין 180 לגביי אותו החלק. 3.זה יהיה כל כך משמעותי בין מערכת של 735 לבין מערכת עם חלקים כמו חברות של Swiftech ? לגביי המחיר הוא סביבות ה800 שקל.
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אני חדש! רציתי דעה אל האובר קלוקינג שעשיתי היה לי מעבד P4 1700 MHZ ועשיתי ל 2091 MHZ והעלתי את הFSB מ400 ל492 יש לי לוח אם של אסוס ועשיתי אובר קלוק דרך הביוס ודרך אגב עשיתי אובר קלוק לזכרונות מDDR333 לDDR 400
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-