עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eitanob,

לפי התחזיות, אנו עומדים לקבל מעבדים חדשים של INTEL במהירות שעון של 1333MHZ. כיצד ניתן להמהיר אותם אם לוחות האם הנוכחיים לא תומכים בבאס גבוה יותר? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 658 צפיות
  2. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=496398.0 הקישור השני תקול

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  3. Started by idoshk,

אהלן לפני כמה ימים גליתי להפתעתי שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי (HD4670 של ASUS) הלך לעולמו. הייתי רוצה בבקשה לקבל המלצות למאוורר חדש וטוב וגם למשחה טרמית. ד"א הטמפרטורה של הכרטיס במנוחה היא 45 מעלות.האם זה תקין? מה הטמפרטורות הממולצות לכרטיס במנוחה ובמאמץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  4. Started by itzikc20,

שלום אני חדש מישהו יכול לומר לי מה זה over clock? (המהרת רכיבים את זה שמעתי קצת הסבר...) ואיך עושים אותו? סליחה שאני ניוב אבל תמיד יש פעם ראשונה :-\

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  5. יש לי מעבד AMD1700+ שעל התווית שלו רשום: AXDA1700DLT3C 9392457260560 JIHUB 0310XPMW כפי שרשום פה: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20030322034857.html הפסרה השמינית והתשיעית ( שהדגשתי ) מיצגות את המהירויות האמתיות של המעבד במקרה הזהAMD 2600+ עכשיו המעבד מוגדר כ-1700+ יש מישהו שיודע משהו על התופעה הזו ויכול להסביר? תודה

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by Skunkmaster,

שלום לכולם אני מעוניין להתקין מאוורר צדדי במארץ שלי אבל חישבתי את זה וראיתי שאם אני שם אותו בדיוק מול המעבד הוא יוצר בדיוק זווית 90 עם המאוורר האחורי ששואב את האוויר החוצה והם ממש צמודים מן הסתם נראה לי שזה יוריד לו את כל האפקט, בנוסף לספק כח שלי יש רק מאוורר אחד מאוד חלש אז לא כדי לי לנתק את האחורי ולהסתמך עליו, למישהו יש הצעות? ודרך אגב עוד לא התקנתי אותו אני צריך לקדוח בשביל זה.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by master17,

קודם כל סיפור על כל הבעיות במחשב שלי : )amd athlon 1700 geforce2mx: - ויש לי רק שני מאווררים - ספק ומעבד.. המחשב פתוח המעבד שלי מגיע לטמפרטורה של 76 מעלות - והמחשב פתוח .. וגם שאר החלקים במחשב בטמפרטורות מאוד גבוהות.. לפעמים המאורר שלי מפסיק לעבוד בכלל - ואז יש ריח של שרוף .. וגם הכרטיס מסך שלי לא עובד טוב.. אני חושד שבגלל זה .. 1- האם כדאי לי לקנות קולר ב200 שקל של זלמן ? (אני פוחד שהוא יעשה רעש) 2- עוד כמה מאוורים כדאי לי לקנות ואיזה ? (אני רוצה שיהיו שקטים ) - וגם אם אפשר.. אז איפה למקם אותם 3- מה לעשות עם כרטיס במסך ? איך אני בודק האם הוא מת לגמרי..אם הוא חיי אז איך אפשר לעשות שהוא יעבוד טוב ? יש לי תקציב גג 250 שקל מה כדאי לי לקנות כדי שתהיה טמפרטורה טובה. לא יהי…

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  8. המפרט כולל את המעבד שצויין, לוח אם GIGABYTE GA-K8NF-9 וזכרון DDR400. תדר ה BUS ללא OC היא 200MHZ ותדר המעבד הוא 2000MHZ. העליתי את תדר ה BUS ל 240 ותדר המעבד עלה ל 2400MHZ. במצב החדש תדר הזיכרון הפך ל 200MHZ שזה המקסימום של DDR400. לאחר 20 דקות של עבודה ב 100%, טמפרטורת המעבד התקבעה על 36 מעלות. לפי הטמפרטורה, ניתן לכאורה לסחוט עוד מהמעבד אבל אז תדר הזכרון יעלה על 200MHZ. האם יש סכנה שהזכרון יינזק ?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  9. שלום יש לי מעבד פנטיום 4 2400@1800 BUS 400@538 יחס מעבד לזיכרון 1:1 זיכרון Twinmos DDR-RAM Twister 512MB 3200 CAS2 Memory תזמונים 2.0-2-2-5 ולוח אסוס P4XP-X על המעבד יש קירור סטוק של אינטל. מאוורר מוציא אוויר מאחורה ועוד מאוורר שמזרים אוויר על הכרטיס מסך ועל הכרטיסי PCI אז ככה המחשב תמיד באוברקלוק בלי בעיות כלשהם, במנוחה בווינדוס בטמפ' של 35~39 ובמאמץ של מאה אחוז מעבד מקסימום שהגעתי זה 49 מעלות. אבל במאמץ נגיד ניד פור ספיד זה בערך 44~49 אז לא נראה לי שהטמפ' האלו טוב זה נראה לי חם אפילו בשביל אוברקולק אני רוצה להגיע לטפמ' יותר נמוכות. אז איזה מאוורר עם היטסינק טוב מתאים למעבד שלי 1800 רצוי שיהיה שקט מאוד ויעיל וגם אני רוצה משחה טרמית אז על מה אתה ממליצים לי? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by idani1983,

שלום אני רוצה לעשות איזה OC קטן ל כרטיס שלי מתוצרת PNY גדי לראות להיכן אני יכול להגיע עימו. כרגע אני משתמש בתוכנה RIVA ואני מעלה בכל פעם את המהירות באיזה 5-7 MHZ גם ל CORE וגם לזיכרון. השאלה שלי היא האם מה שאני עושה זה בסדר<? ודבר שני איך אני יכול לבדוק את היציבות של העניין -כרגע אני בודק ב 3DMARK05 אבל במה עוד לבדוק את היציבות חוץ מזה איך אני יכול לבדוק מה הטמפ' שלו בזמן מאמץ מבלי להיכנס למשחק או משהו כזה - זה מאוד חשוב לי כי גם בסטוק הטמפ' של הכרטיס היא על 69-71 בזמן מאמץ אז דיברתי עם PNY ןהם אמרו לי שאין עם זה בעיה עד איזה 85 לא שאני רוצה להגיע לזה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by ShLoMi.R,

יש לי לוח אם asus p4b533-m מעבד p4 northwood 2.40 l2:512 זיכרון 512MB ddr 133Mh בדקתי בביוס ואין לי אפשרות לשינוי התדר של המעבד הוא קבוע על 133 (מכפלה 18) האפשרות היחידה שיש לי זה שהמחשב יעבוד ברטיו של מעבד זיכרון 4:3 ,1:1 אבל שאני עושה 4:3 אז הזיכרון יורד לי ל100Mh יש לי אפשרות להוריד רק את התדר של המעבד??

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  12. ^^^ כשאני נוגע בו הוא באמת רותח אבל האם זה יכול להגיע ל 70??

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by muminim,

אם עשיתי אוברקלוק וכל פעם עליתי ב10-15MHZ בFSB וגם עליה איטית במתחים עד שהגעתי להגדרות שבהם המחשב יציב ואז חזרתי למהירות סטוק, האם זה לא מסוכן בפעם הבאה לקפוץ ישר להגדרות שהגעתי אליהן מקודם שבדוק שמעבד מסוגל לעמוד בהן? (מדובר בהפרש בסביבות 1GHZ , המעבד הוא E8400) או שצריך (או עדיף) בכל פעם לעלות בצורה איטית?

14. לאוברקלוק רצחני עד 50db בערך

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  15. היי, יש לי לוח של ג'יגהבייט דגם Gigabyte GA-945GCM-S2L ואני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך דגם Club3D HD4830 ולמעבד דגם E7400 של אינטל. הספק שלי הוא מדגם Tomahawk 450W של Enermax. האם יהיו לי בעיות כלשהן בגלל הלוח? אם לא, כמה % OC, לדעתכם, אני אצליח לבצע למעבד ולכרטיס מסך? תודה מראש. ;D נ.ב. אם האשכול לא קשור לפה, בבקשה תעבירו. אני חדש פה ולא כל כך בטוח לאן לשייך כל דבר...

• 10 תגובות
    • 658 צפיות
  16. תראו אני צריך היום לקנות כמה מאווררים ושאלתי פה כמה דברים אבל לא ענו לי חלקית יש לי מאוורר אחורי שמוציא אוויר כן והוא 80 MM אני חושב פשוט לא כתוב על המאוורר איזה גודל הוא רק כתוב תחברה שלו EVENTCOOL משהוא קיצר לא חשוב הנה תמונה של המאוורר כן הוא קצת לא נקי מה לעשות חח http://img81.imageshack.us/img81/5769/70499093xl9.jpg זה 80MM המאוורר הזה נכון? ועכשיו רציתי לדעת אם יש לי מקום לשים מקדימה במארז מאווררים שמכניסים אוויר הנה תמונות כי לא כול כך הבנתי אם יש לי מקום הנה כמה מקום תגידו לי אם זה בשביל מאווררים יש לי 2 עיגולים כאלו אחד מימים ואחד משמאל http://img91.imageshack.us/img91/9885/15394019ro4.jpg הנה עוד תמונה וזאת אומרת איך אני מעיף תדבר הזה ליד הארד דיסק? כי …

• 11 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by DakloN,

אוקיי אז רציתי להעלות ל3.2... בלוח שלי יש אופציה של cpu level up , השתמשתי בה ובחרתי בOC למעבד Q9770 התדר עלה ל3.2 , הכל יציב ויפה ו23 מעלות גג בלחץ.. רק שהוא קבע לי את הזיכרונות ל903MHZ , יש לי אופציה להעלות אך לא בקפיצות שאני מגיע ל1066 האם להעלות את התדר שלהם? צריך לעשות עוד משהו במקביל? תודה לכל העוזר...

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  18. Started by shmulikg,

1)האם בOC אני צריך לשנות את המתח או מה שזה לא יהיה לPCI ולAGP אני יכול להשאיר את זה על AUTO בלי שיגרם נזק לכרטיס מסך ולמודם 56 קילוביט או שעדיף לי להעלות את הדבר הזה .. יש לי בביוס 4 אופציות א'-AUTO ב' - 33.33\66.66 ג'- 36.36\ 72.73 ד'- 40.00 \ 80.00 2) מעבדי אינטל ... עד איזה מתח המקסימום שזה לא מסוכן מאוד למעבד -עד איפה מומלץ לא לעבור יש לי קירור מים אז עם טמ''פ אין לי בעיה ...

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by CraXeD,

יש לי את המערכת של TT 745i כרגע הכול בסדר ותקין , הזמנתי מכל מים שנכנס ב-5.25" במקום במארז על הרצפה .. עכשיו המשאבה שלי מוציא מים מלמעלה ורציתי לדעת אם אפשר לשנות את זה בכל דרך שהיא.

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  20. אשמח לקבל דעתכם כיוון שחבר אמר לי שהטמפרטורות גבוהות למדי, להלן מצורפות התמונות מאברסט. תודה מראש חברים, [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 658 צפיות
  21. אני הולך מחר לחנות להתקין קירור של thermaltake לכרטיס Sapphire ATI Radeon X1900 GT הוא עולה בסביבות 100 שקל לא ידוע לי שם הדגם או מספר הדגם האם זה יועיל לכרטיס אני ירשום את הדגם בעוד כמה ימים

22. Started by yogi,

שלום, אני עומד לבצע אפגרייד למחשב שלי (לוח, מעבד AMD ,מארז כרטיס מסך, וזכרון) אני לא מתכווןן לבצע OC. מה הציוד המינימלי/מומלץ (מארז, ספק.מאוררים ) שאני צריך לרכוש על מנת לחסוך לי בעיות התחממות של המעבד? האם מספיק לי מארז סטנדרטי ולהוסיף מאורר (Vocano?) למעבד? תודה,

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by BLASTER,

יש לי מעבד פרסוקט והחלפתי את הקירור קודם הוא היה על 60 מצב מנוחה אחרי שהחלפתי הוא על 45-מנוחה האם הטמפרטורה מתאימה למעבד כזה{2.8 פרסוקט} או שצריך לקרר עוד? {אני לא מתכנן אוברקלוק}...

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by liors22,

שלום התייעצתי בפורום המפרטים לגבי קירור כללי למחשב ונוכחתי לדעת שגוף הקירור שמגיע עם המעבד הוא חלש ואינו איכותי במיוחד לאור העובדה שאני מתכנן אוברקלוקינג בעצת המוכר הזמנתי את הקורסאיר A50 ,שאלתי היא האם הוא יקרר טוב את המעבד באובר קלוק של 4.3 4.5 . האם למישהוא יש חוות דעת עליו אני ישמח לשמוע מהם גבולות הטמפרטורה שלמעבד 2500k מותר להגיע? דבר נוסף האם מידותיו יכולות ליצור בעיה אם כרטיסי הזכרון? תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  25. Started by Psychopath,

Aight, I decided to stop letting my machine rest and start overclocking it slowly until i reached a decent speed.. system: AMD Athlon XP 2500+ 2 x 256 DDR corsair pc3200 cl2 Abit NF7 v2.0 --------------------------------------- Right now I'm at 2000mhz, 200x10, and i raised the core's voltage by 0.25v Now i wanna know how much I could reach considering i have Vantec AerFlow and supertalent case with great cooling (currently the temp is 33c) and how much should i raise the voltage of the CPU core? also: what about DDR voltage? and how about memory timing? before the overclock is put it on turbbo and got 6-2-2-2 and now i changed it to optimal and it's 8-3-3-2.5 (those are …

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים