אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי מת המאורר של המעבד (E4600), מאורר ג'נרי עד כמה שידוע לי. הוא גר באיזור ת"א, והוא לא מצליח למצוא מאוררים באף חנות שם (דוגמת באג וכו') כי הם אומרים שהם לא מחזיקים את זה. מישהו יכול להגיד לי איפה קונים מאורר, ג'נרי אפילו, באיזור ת"א? אני לא מהאיזור אז אני לא כ"כ מכיר... תודה!
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום.! המאורר למעבד שלי עושה הרבה רעשים. למרות שניסיתי לנקות,לשמן,לפתוח,לסגור זה לא הלך והוא ממשיך להרעיש. אז אני אני רוצה לקנות מאורר במחיר לא יותר מדי יקר. אני חושב שהגודל שלו הוא 60 מ'מ(בטוח ב99%) *חשוב-לא להזים במחיר *חשוב-אם יש לכם פתרונות לזה או משהו אחר.
-
- 11 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום כולם.. נשברו לי 2 סמארטים.. ואני מחפש עכשיו מאורר למעבד... אפילו 2.. השאלה היא... מה המאורר עם הכי הרבה דחף אוויר. CFM בעולם.. (בעולם.. אני מתכוון בקרב יד.. שאני יכול לקנות..) תודה... וד"א רעש ומחיר... זה לא בעיה....
-
- 8 תגובות
- 563 צפיות
-
-
Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XP יש מאורר יותר טוב מי זה 200 שקל! לא יותר?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
היי יש לי מאורר שבא עם המעבד (פנטיום 4 אינטל 3 ג'יגה)מהתחלה הוא מרעיש עכשיו אני הולך להכניס אותו לחדר שלי אז החלטתי להחליף אותו ביותר שקט,על איזה מאורר אתם ממליצים לי שיתאים SOKET 775 ובמחיר סביר. תודה שרון
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הולך לבנות מחשב חדש לוח אם GigaByte P55A-UD3 ומעבד I7 860 LGA1156 socket חשוב לי מאוד נושא שקט ולכן מחפש למעבד מאורר השקט ביותר הקיים (מחיר לא חשוב וכמובן יכולת פיזור חום סבירה. אני לא אעשה OVERCLK) או אולי 3 מועמדים. אשמח אם ההמלצה תלווה בהנמקות או אכי טוב קישור ל REVIEW שממש מדדו את עוצמת הרעש. בתודה
-
- 35 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לאחר עזרתו הנדיבה של יוני (להביא לי את EVERSET), גיליתי כנראה שמקור הרעש זהו המאורר של המעבד, רציתי לדעת איזה מאורר יתאים לי בתקציב של 170 ש"ח, שיהיה שקט אין תכנון לOC. המעבד:P42.8GHZ ליבת פרסקוט. שוקט 478. לוח אם: ASUSP4P800SE. (חבל שאין מחרים בסטיקי) תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מעוניין במאורר שקט ואפקטיבי, בשביל מעבד Q6600 בסכום של 260 ש"ח. על מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי כמו שאפשר להבין סלרון 1.2 גיגהרץ על לוח אם של אסוס TUV4X http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=TUV4X&langs=01 בא לי רצח על המאורר וולקנו 9 של טרמלטק http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9CoolMod.htm והשאלה שלי היא, האם זה יתאים בכלל למעבד שלי האם ההתקנה קלה והאם המאורר הזה בכלל שווה משהו
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, יש לחברים שלי בעיה עם המאורר שעל המעבד (פנטיום 4), הבעיה היא שזה מותג COMPAQ ודי בלתי אפשרי להשיג מאורר במחיר אנושי ובזמן סביר. התוצאות של חוסר התיפקוד של המעבד הם כשהוא מפסיק לעבוד (כל כמה דקות) הטמפרטורה עולה והמחשב מכבה את עצמו. רציתי לדעת מה ניתן לעשות, האם ההשפעה של המאורר היא כל כך קיצונית או שהוא גם ה HEATSINK פגום? האם שווה לנסות להוציא למרוח משחה חדשה האם יש סיכוי להחליף בסתם מאורר אחר?
-
- 7 תגובות
- 457 צפיות
-
-
איזה מאוררים הכי טובים של 120MM 150 שקל! המאורר של המעבד כולרמסטר זה מאורר מצוין? זה מאורר ל AMD 2500
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שכבר דיברו על נושא זה בעבר אבל אני רוצה לשאול כרגע איזה מאורר הכי טוב לפנטים 4 478?? אך GLOBALWIN CAK II 38??
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
רציתי לשאול לדעתכם על: Thermaltake "A1715" Spark 7+ for P4 CPUs Sock-478
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מאיפה אני משיג כזה? http://images.google.co.il/images?q=tbn:WXebkWo_r2YJ:www.de.tomshardware.com/motherboard/20031110/images/gigabyte_nb_fan.jpg
-
- 13 תגובות
- 793 צפיות
-
-
צריך מאוורר 1 וזה מה שמצאתי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6298 האם זה תקין ? לא מעניין מאווררים של קורסר , הם גרועים , דפוקים , מרעישים
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז HEC שהגיע עם מאורר 120 של HEC שעושה לא מעט רעש. אין רעש של ויברציות או משהו - רק של אוויר. אני מחפש פיתרון זול לבעיה. האם מאורר פשוט של זלמן כמו זה יעשה את העבודה או שאולי אפשר לעבור למאורר 80, או שאין ברירה וצריך לקנות מאורר עם שליטה על המהירות ? יש לי מעבד AMD Athlon II X4 ואני לא מעמיס על המחשב משחקים וכדומה. תודה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
-
היי, אוקיי, החלטתי שאני קונה את הAX7, הסיבה שאני קונה אותו היא שהדלתא ת'רמו אינג'ין שלי עכשיו (6800RPM) עושה לי יותר מדי רעש ואני לא יכול להרדם. לכן, אני צריך מאורר 80 שיהיה אמין ושיקרר את הAtholn1.4 שלי בלי בעיה, וכמובן יהיה שקט. כמובן שאני צריך CFM כמה שיותר גובה, ואם זה משנה, הוא רוב הזמן יהיה על 7 וולט במקום על 12, לכן יותר חשוב לי הרעש ב7 וולט. המלצות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש תצורה מיוחדת או שפשוט הופכים פיזית או הופכים פאזות? תודה
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
מממ עכשיו כדאי לקחת את המאורר שקיבלתי מחבר שלי עם ההיטסינק.. שעשיתי לו בדיקת קירור ככה עם בטריה והוא מקפייאאא את ההיטסיק תוך שניות הוא קטן יחסית.. אבל מגניב.. ממ לכרטיס מסך שלי יש רק היטסינק כזה עצבני כזה.. ותמיד שאני נוגע בצד שני של הכ.מסך ( לא בצד שכל הדברים וההיטסינק.. אלה למטה) במקום איפה שה GPU אז זה ממש רותח.. אין לי שום דבר לבדוק טמפ'? אז כדאי להחליף בינהם.. ? יהיה שיפור או משהו? כאלו בחום.. או סתם לעשות בשביל הכיף כי המאורר לא מרעיש וזה לא יכול להזיק? או שכדאי להשאר עם הזה שקיבלתי עם הכרטיס מסך כי זה מספיק לו.. אה כן יש לי GeForce 2 Mx200 אין לי מושג של איזה חברה.. עם 64 מגה ושאלה.. משחה טרמית אני יצתרך ? כי אין לי ממש בהשג יד.. אבל יש קצת על ההיטסי…
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב ישן (כבר יותר מחצי שנה לא בשימוש) שדי פירקתי אותו לגורמים (הוצאתי את הכרטיס מסך, כרטיס קול, כרטיסי רשת, זכרונות, לוח אם, ספק כוח - בקיצור - נשאר רק מארז. עכשיו, היה לי על הלוח אם מאוורר גדול שעמד נראה לי על המעבד. אני לא מבין גדול בענינים האלה (להרכיב, איך זה עובד, קירורים, מודינג וכל השאר) אבל אמרו לי שכמה שיותר מאווררים בתוך מארז זה מפזר את החום או משהו כזה ויש ביצועים יותר טובים. יש מצב שאני ארכיב את המאורר הזה מהמחשב הישן בחדש? ניקיתי אותו לחלוטין הנה תמונות שלו: מהצד מלמעלה
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
לפני כמה ימים לקחתי מאורר מהמארז הישן שלי (מאורר 80 מילימטר של סן בים) במחשב הקודם הוא פעל על 2500-2700 סל"ד(ככה הוא מגיע מהחברה) ובמחשב שלי הוא עובד על כ-700(לפי מה שנראה בעין)והוא גם בקושי זורק אויר(נוצה הוא לא מזיז)ופעם הוא זרק אויר בצורה נדיבה מה יש לעשות כדי שאני אצטרך לא ליקנות מאורר חדש???
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
גוף הקירור הוא של חברה בשם spire מוזר משהו... מהירות הסיבוב של המאוור נעה בין 600-650 RPM עם התוכנה SPEEDFAN לא ניתן להגביר את מהירות הסיבוב של המאורר וגם לא להוריד אותה למרות שבביוס שיניתי את הSMARTFAN לפעיל (ניסיתי גם להעביר את חיבור המאורר לSYS_FAN. לוח אם של אביט IP-95 מעבד PD 925 טמפרטורת מעבד 70C מה אפשר לעשות כדי להגביר את מהירות הסיבוב בכל זאת? האם ניתן לפתור את הבעיה בלי להחליף גוף קירור? האם החברה spire מוכרת בגופי קירור? תודה מראש לעונים
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה אגיד ומה אומר, המחשב שלי מתפקד היטב לאחרונה. קודם מאורר 120 שמת, עכשיו הארד דיסק חדש שמתנתק וחורק, ועכשיו... שמתי לב שהמאורר (קירור דיפולט מקורי שהגיע עם המעבד - E4500? אני חושב), מתחיל להסתובב ומפסיק לבד, כל כמה שניות, לא בתדירות קבועה. בדקתי בBIOS אם אין משהו שקשור לזה, וגם בדקתי אם הוא מחובר היטב, אבל אני עדיין לא מוצא את הבעיה. האם גם הוא, גומר את הקריירה שלו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-