אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
כמו שהכותרת שואלת גם אני ... האם עצם העובדה שאני מעלה את המהירות של הזכרונות ושל ה CORE בכרטיס מסך ייתן לי משהו בקידוד סרטים וכ'ו ? סתם יש לי פה איזה geforce 2 gts 32mb מסריח החלטתי לעשות לו OC וחשבתי האם באמת זה שווה את זה למחשב של קידוד סרטים ...? Defaults Setting : Core 166mhz Memory 333mhz OC Setting Core 250 370 memory for now... כדאי להמשיך או שזה סתם לא ייתן לי כלום לקידוד סרטים ולכלום בכלל ?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 7800GT במארז יש את המאורר של הספק ועוד מאורר (כנראה גנרי ) וכמובן המאורר של הכרטיס מסך אני לא מתכוון לעשות OC כרגע . השאלה שלי האם אני צריך עוד מאוור או שזה מספיק כרגע האמת שממש לא בא לי להתחיל לעשות חורים אבל אם צריך אז אני אעשה ! או שאולי רק להחליף את המאורר שבמארז למשהו איכותי יותר? תודה
-
- 7 תגובות
- 543 צפיות
-
-
איך משתמשים ב PRIME 95 ?? ? כאילו מה עושים בהתחלה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
http://img277.imageshack.us/img277/7098/untitled4ux.jpg למה זה מראה כאילו זה מסוכן? זה קורה כשאני מוריד את הרמה של הזיכרון..זה הגיוני? ואם אני מעלה את הרמה אז זה לא מראה את הסימן קריאה..אפילו אם אני מעלה עד הסוף..
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3000 ווניס AMD הוא כרגע עובד על 2000MHZ לאחר OC (העלתי את המתח ב0.25 ול MHZ-223 במקום 200) הטמפ" שלו במנוחה היא 27 מעלות כשקודדתי איזה סרט והמעבד היה ב100% שימוש הטמפ" עלתה ל40 זה בסדר ? יש טעם לעלות מ223 ?
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
ישל י מעבד 3200 VENICE ולוח A8N-E זכרונות ADATA 500MHZ רציתי לדפוק לו קצת OC אבל הביוס הלא יותר מדיי ברור של ASUS האלה לא מובן כ"כ אני לא רוצה לעשות OC מעפן עם ה3% , 5% וכו' שיש להם שם יש איזה מישהו עם הלוח שיכול לפשט לי את העניינים? באיזה כמה שלבים פשוטים? תודה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
סאפ הייתי מעוניין לדעת אם ה-7800 הוא OCER טוב, ואם כן איך להמהיר אותו בתודה מראש :]
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ש לי 12CM שהמתח שלו מחובר ללוח והוא עושה רעש וזה מעצבןןןןןןןן אולי איכשהו במתח או משו כזה אפשר להגדיר אותו כי בלילה זה חופררררר
-
- 9 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה איזה עידכון שהיה גורם לפחות מאמץ על הציפסט והמעבד. מה שגרם לירידה משמעותית במעלות שנפלטו מהמעבד והציפסט בזמן מנוחה. עידכון זה מתאים לבעלי ציפסט nForce2. אז למי שיש מידע לגבי העידכון או התוכנה מוזמן להביא לדיון זה. ותודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם אם תוכלו לעזור לי להתחיל, הכל חדש לי - באיזה פרמטרים לגעת בביוס ...? האם להשתמש עם הCoreCenter של הלוח ? אם כן איך הוא משפיע, האם הוא מעלה גם את המתחים או רק את הMHz ? על כמה לעלות את הזיכרונות T1/T2 ,מתחים ? האם להשאיר בביוס על AUTO ? איך אני נועל PCI-E (אם צריך, או שזה רק לAGP ?) כרגע אני בינתיים עם קירור סטוק אנסה להגיע כמה שאפשר איתו. המחשב עם שני מאוורים 120 אחד מכניס שני מוציא. תודה לכל העוזרים במלאכה
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי ששאבתי כמה שיותר מידע מהאתר הזה ומהפורומים פה החלטתי שאני אנסה לעשות אוברקלוק קליל למעבד..ממש סתם כדי לראות מה קורה..(ממש משעמם לי..) אז פתחתי את המארז וניקיתי קודם כל את כל האבק שהצתבר בו (על המעבד כרטיס מסך ושאר מאווררים ורכיבים..) לאחר מכן הדלקתי שוב את המחשב ונכנסתי לביוס, בדקתי מה הטמפ' של המעבד (עמדה על 33 C..) מרוצה ושמח נגשתי לשינוי המהירות והרמתי אותה מ 200 ל 210.. (ללא שינוי במכפלה כי היא נעולה גם ככה..) כלומר המעבד עלה מ1800 MHZ לקרוב ל1900 MHZ ,שמרתי את ההגדרות ואתחלתי מחדש את המחשב לאחר כחצי שעה של עבודה סדירה נכנסתי שוב לביוס ולהפתעתי גיליתי שהטמפ' של המעבד ירדה!!? ל29 מעלות ולפעמים עולה ל 30... מה קשור!!!?? האם זה הגיוני ?!?? נ.ב : זהו המפר…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=546 קירור של TERMALTAKE מה דעתכם ??? נראה כבד לאלה יש למישהו ??? הרכבה קשה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי צינורות נחושת בבית שהבאתי במטרה שאולי אני אוכל לעשות איתם משהו לגבי קירור. יש לכם רעיונות מה אני עושה איתם ?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אחרי שראיתי רעיון מעניין של אחד מחברי הפורום בSilentPCReview התחלתי להרהר בעיצוב שאני מתכנן לMK1 שלי (לכל מי שלא מכיר, תבקרו בפרויקטים) הנה המצב הקיים: הנה הרעיונות, על מה מהם ללכת? תנו את הבחירה שלכם (עדיף מנומקת) + הצעות לשיפור עריכה אני מבקש מהמנהלים למחוק כל SPAM שמפורסם פה
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 1ball+1sleeve ואני לא מוצא 12 סנטימטר.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש לי ספק של ENERMAX או משהו כזה עם 350W ... יש לי 2 מאווררים ג'נריים מאחורה ואחד מקדימה .. ועוד אחד על הדלת .. יש לי HSF על המעבד והוספתי Thermaltake Volacno 7 + מקדימה .. שיכניס אוויר .. הוא עובד על 6200~3000 RPM .. רציתי להחליף את כל הג'נריים לthermaltake רגילים .. הכתומים האלה ... ולהוסיף עוד אחד למעלה בחלק העליון של המארז שיוצא אוויר חם החוצה .. יש לי מארז Chieftec Dragon ... משהו גדול ומסיבי .. כדאי לי להחליף לספק כוח 430 ? אני רוצה ספק שיהיו כבלים מעוגלים(עטופים) וכבל 24\20 פינים + 4 פינים .. קניתי לוח אם חדש .. ויש עליו מקום לספק כוח 24 פינים ו4 פינים ... ומאחר ולספק שלי יש רק 20 ועוד 4 .. אז בחיבור של ה24 פינים נשארו 4 מקומות ריקים
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קירור של TT לזיכרון שווה משהו :s05: מודה מראש http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=553
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
בביוס מראה 33..... אבל ישר שעולה המחשב האברסט מראה לי 48 !!!!!! WTF ???? [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה אם מישהו יכול. איך אני יכול לכשות אוברקלוק ופתיחת צינורות לכרטיס מסך ולמעבד? (יש אותם במפרט שלי)
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
משהו יודע איפה האפשרות לנעילת הagp וה pci?(או שצריך לנעול רק את ה agp?) ד"א הביוס הוא f9 ו הלוח אם הוא gigabyte k8ns ultra
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
הי ממצב אני מעוניין להתחיל ללמוד על OC איך עושים עד כמה אפשר וכו... המערכת שלי נמצאת במפרט המחשב המעבד ללא קירור מיוחד, רק סטוק אז בואו תגידו לי ותסבירו למה אפשר לעשות אובר קלוק, עד כמה אפשר לעשות אובר קלוק, ובכלל, איך עושים אותו ! בתודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, יש לי DFI lanparty Nf4 Ultra-D. כרגע הצ'יפסט שלי עומד על 50 מעלות. רציתי לשאול האם הטמפ' תקינה (מעל 50 מעלות התוכנת בדיקת טמפ' של nvidia מהבהבת לה באלגנטיות)? מה הטמפ' התקינה לצ'יפסט? המערכת כרגע באוברקלוק (מעבד ב 1.5V), לפני כן הטמפ' הייתה בסביבות ה 44 מעלות. תודה מראש! עמרי.
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
פרקתי את גוף הקירור מהכרטיס והתחלתי לנקות את הליבה והזיכרונות מהמשחה הקיימת לשם החלפה ל MX1 שלי. על הליבה היתה דיי הרבה משחה ועל הזיכרונות מעט מאוד. נקיתי טוב טוב את שאריות המשחה ושמתי את ה MX1 ,בליבה שמתי באמצע בגודל בערך של ראש של גפרור ועל כל אחד מהזיכרונות קצת פחות. נסיתי לשפר את הטמפ' ועכשיו נהרסו לי החיים... עכשיו הטמפ' במנוחה 43 במקום 39 והכי חשוב במאמץ לפני כן הטמפ' הגיעה ל60-61 ועכשיו 75 !!!! נסיתי לשחק ופחות מ 10 דקות התחילו עיוותים של התמונה. מה עושים...? האם צריך לתת קצת זמן ל MX1 עד שהיא מתחילה לעשות את העבודה ? חייב עזרה לפני שאני הורס את הכרטיס נ.ב. הכרטיס עם O.C ל XTPE עם 16 צינורות.
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם... עשיתי אובר קלוק דרך הביוס ב 20 אחוז יותר וזה העלה לי תמעבד מ 2.60 ל- 3.120 ואני לא שינתי כלום בקשר לעברור של המעבד רק במארז והטמפרטורה של המעבד במצה רגיל היא 36 מעלות זה בסדר? ואיך אני בודק אותו במצב עבודה יש לכם תוכנות?? ויש אחריות אם נשרף משהו?
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-