עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by EgoManiac,

אחרי ששיחקתי קצת עם המעבד והלוח החדשים המעבד היתייצב ללא בעיות וללא יותר מדי משחק עם המכפלה/FSB על 3725MHZ עם מתח 1.5 על 3825 הוא סירב להיות יציב אפילו עם מתח 1.55 ויותר מתח מזה אין לי כוונה לתת טמפ' במאמץ בבדיקת OCCT לא עברו את ה46 מעולות ועבר בהצלחה בדיקה של 4 שעות הנה הCPUZ http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=813693 אני ימשיך לשחק עוד עם כל האופציות בשביל להגיעה ל 3.8 כי ראיתי אנשים בפורומים בחו''ל שהגיעו אפילו ל4.0GHZ על קירור אוויר עם לוח כמו שלי.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  2. אני כרגע עובד עם מקלדת פתוחה אני בדילמה... האם לתלוש את הדיודות (לדים) או יש דרך אלגנטית יותר להסיר אותן ולשים במקומן משהו..

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  3. נכון מכובד? ללא פתיחת מכפלה טמפרטורה במנוחה של מעבד 56 לוח 32 האם להמשיך? יציבות בינתים בסדר

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  4. קראתי את זה: http://benchmarkreviews.com/index.ph...1&limitstart=5 כתוב שם ש "As previously mentioned, it's best to avoid oxidizing "white-grease" type TIM's, since they can tarnish the copper surface and bleed out." עכשיו MX - 3 אמרו לי שהיא בצבע לבן... (בגלל זה היא לא מוליכה...) האם יש סיכון בשימוש במשחה הזאת עם קירור שיש בו נחושת? בגלל חימצון או WHATEVER? דיי דחוף כי הזמנתי כבר ת'משחה ואם זה לא בטוח אז צריך לבטל מהר...

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  5. הנתונים שכתבתי בכותרת + מארז ARCTIC COOLING SILENTIUM T2. בעקרון המערכת עובדת 7\24. עם זכרונות 1GB, דיסק 200 IDE WD, כ.מסך 5200 AGP. קניתי מאוורר סיילנט וויל שמתאים ספציפית ל-ST, ובעוד כמספר ימים ארכיבו. חוץ מזה, אמרח משחה טרמית אחרי משהו כמו שנה וקצת ואנקה אבק. מה הלאה? תגובות, טיפים, הארות והערות. העניין הוא כמובן הטמפרטורה הגבוהה של המעבד. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  6. צבע שחור קולט חום יותר טוב מצבע לבן זה ידוע. במקרה הזה אני רוצה להיפטר מחום אז מה עדיף: שחור או לבן? נ.ב. אולי זה ישנה משהו- המארז שאני מדבר עליו הוא מארז שאני אבנה בעצמי, אז נכנסת פה עוד שאלה: האם לצבוע את המארז גם מבפנים או רק מבחוץ? (שוב נשאלת השאלה מלמעלה- באיזה צבע ?)

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  7. Started by Sickp,

עוד בחורף שמתי לב שהכרטיס שלי - Ati Radeon HD4850 חם יותר מהרגיל בעבר כשרק קניתי את הכרטיס זה לא הגיע לי בכלל ל80% מהמאורר - פשוט לא היה צורך.. אבל אז בחורף זה עוד לא היה קריטי.. מקסימום של 105 מעלות במאמץ מלא עם תוכנה כשהקירור עובד על 90% ונורמה של 80 מעלות עם המאוורר במהירות 30% בקיץ הזה הטמפרטורות עולות יותר מידי!! ואין מזגן בבית. (גרים בצפון ועד היום לא נזקקנו לאחד..לא היה כלכך חםם!!) במשחקים מידי פעם יש דרופים של FPS וכאלה.. (שבדקתי וקורים כאלה כשיש מעל 110 מעלות) ונורמה - (בלי לאמץ את הכרטיס) 85 מעלות עם מאורר 39% חשבתי זה המשחה הטרמית נדפקה.. בכל זאת, שנתיים תחת טמפרטורות של 80-105 מעלות.. קניתי Arctic MX-3 שזו החברה שתמיד המליצו עליה, וזה המשחה הכי חדשה שלהם. קיצר…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by MatanFrenkel,

רכשתי את הכרטיס הנ"ל וחשבתי לתת לו קצת בוסט, בשביל הספורט, מישהו יכול להגיד לי עד כמה טובות יכולות הOC שלו? או לפחות לתת לי מילות חיפוש לגוגל?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש משהוא בספיד פאן שהוא רותח ואני לא יודע מה הוא כבר הגיע ל130 ויש עוד משהו שכל פעם עולה את לרמה של להבה ויורד חזרה לנורמאלי ואני גם לא יודע מה הוא הדבר הראשון שהגיע ל130 מסומן באדום מה הוא? והשני מסומן בכחול ועוד שאלה מה זה אומר שיש חץ כחול למטה? שזה קר? תודה רבה לעוזרים וכמה שיותר מהר אני מפחד שישרף לי הרגל מהמחשב http://img510.imageshack.us/my.php?image=sssssaq7.png

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by levimadman,

שלום לכל המומחים, יש לי את המפרט שבצד המעבד עם קירור סטוק(יש לציין שיש לי זרימת אוויר טובה למדי במארז). בדקתי את המעבד למאמץ והוא הגיע ל54 מעלות במאמץ(CPU:54 CPU1:46 CPU2:45) מלא בתוכנת S&M .. לכן אני חושב שהגיע הזמן למתוח אותו קצת מעבר.. קראתי את מדריך הOC שבאתר ובגדול הבנתי מה צריך לעשות.. רציתי לשאול אם באמת כדאי לי להתחיל בOC למעבד הבא עם קירור סטוק ועד לאיזה תדר מומלץ להגיע בFSB בתור התחלה. בנוסף.. האם יש איזשהם הגדרות ספציפיות ללוח שלי (asus p5b) שמומלץ לבצע לפני שמתחילים? עריכה: ואיך המתח של המעבד נכנס לתמונה? ומתי אני אמור לשנותו?

11. Started by taotao,

אז ככה..(זה הולך להיות ארוך).... עשיתי OC ל3.5..(באס של 235)..בגלל שלא היה לי מאוורר שמחובר לחיבור 3 פינים של המעבד.. הלוח לא נתן לי לעלות מתח יותר מ1.45V... הוספתי מאוורר..(SILENT WHEEL)... אבל עדיין שאני מדליק את המחשב הוא אומר לי שהבדיקה של המאוורר של המעבד נכשלה..(כנראה בגלל שהוא מסתובב על 1200/1300RPM)...זה מציג את הRPM באדום בביוס..(כנראה זה לא מספיק לו או משהו..). יש למישהו מושג אולי אם אפשר לבטל את זה.. מצאתי בביוס אופציה שנקראת CPU INTERNAL THERMAL CONTROL יש אולי קשר לעניין?? בעיה שנייה.. עדכנתי את הביוס ל1009..(האחרון שיצא).. הצלחתי להגיע ל4GHZ..(באס של 270).. אבל אז שהדלקתי מחדש את המחשב הופיע לי משהו עם של הביוס BAD CHECKSUM ואז הוא מתחיל לחפש לחדש את הביוס …

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Started by overload,

יש לי P4 2GH 100FBS. לוח IS7-E וזכרונות 256X2 ADATA 500HZ ספק של EAGLEשנותן מתחים מעולים בעומס, גם בOC , אז הוא כנראה לא יהיה בעיה. אני לא ממש מבין בOC של זכרונות ואין לי מושג מה אני צריך לעשות כדי לשפר את הOC שהגעתי איתו עד עכשיו. עכשיו אני ב- CPU-1.625V 120FBS-2400MHZ המעבד דפוק (זה מה שאתם אמרת) ואי אפשר להגיע איתו ליותר מזה בלי להעלות את המתח, ואני לא רוצה לעבור את ה1.625. והזכרונות על 2-5-3-3. מתח רגיל. עכשיו אני לא יודע מה לעשות כדי להגיע יותר רחוק עם הזכרונות, צריך לשנות יחסים? צריך להתעסק עם האפשרויות של הלוח לזכרון(יש טורבו F1 וכל מני כאלה)? כדאי להוסיף מתח? מה עוד אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  13. מה המצב אנשים ?.. אחרי שנעלם לי ה - OC והתקשרתי לטכנאי שעשה לי אותו והצלחנו להחזיר אותו הייתי רוצה לדעת איך אפשר לשמור את הפרופיל של ה - OC בביוס שאני לא יצטרך להגדיר אותו מחדש ... זה הלוח אם שלי Gigabyte GA-965P DS3 תודה מראש, משה

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  14. שלום יש לי מחשב חדש עם מעבד I3 ולוח GIGABYTE GA-H55M-USB3 דרושה על המלצה לתכנה למדידת הטמפרטורה התומכת במרכיבם אילו רצוי לקבל קישור תודה מראש שייקה

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  15. יש לי 4GB kingston 800mhz (1X4) עכשיו אני מתכנן OC בהמשך ואני צריך קירור לזכרונות שלי אתם יכולים להמליץ לי על קירור טוב לזכרונות תודה

• 4 תגובות
    • 407 צפיות
  16. Started by shloosh,

barton 2600 epox 8rda+ rev 2.1 קירור: sk7+sf2 מארז: raidmax 868 2 מאחורה מוציאים 2 מקדימה מכניסים בדלת מוציא אין לי מושג למה המעבד במנוחה על 43-44..... זה מעצבן אותי, אמנם יש אבק והחוטים לא הכי מסודרים בעולם. אבל יש גבול נראה לי עם קירור כזה יקר על המעבד..לא?

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  17. היי, עשיתי OC למעבד ולאחר מיכן ביצעתי לו בדיקת מאמץ, סה"כ המחשב מתפקד סבבה.. רק רציתי לדעת האם הטמפ' תקינה לאור הנתונים ב- CPU-Z? האם אין חשש שיקרה נזק כלשהו כתוצאה מהטמפ'? אם צריך פרטי המערכת בצד... תודה לעונים..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. השאלה שבכותרת.

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  19. Started by aviad_18,

שלום לכולם! בעבר היו זמנים שהייתי מגיע ל-BUS של 300 ויותר.. עכשיו משום מה אני נתקע על 225 כל הזמן... ואני לא יודע אם המעבד מגביל אותי או הלוח.. כי פעם גם הייתי ממהיר תמעבד למהירויות של 2500 MHZ ויותר.. בדקתי שהזכרונות לא מגבילים אותי ע"י הורדת התדר שלהם בביוס ל-333 MHZ. למה זה ככה ומה אפשר לעשות?? הזדקנו לי הרכיבים או מה?

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  20. מבחינת רעש שהוא מייצר, סוג חיבור (מולקס/3 פינים), תפוקת אוויר...?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by p-o-i,

היי...לפני כמס ימים קיבלתי סוף סוף את המחשב שלי אז אני מתכנן לעשות טיפה אוברקלוק לא משהו רציני כי לפי דעתי המערכת תיהיה חזקה מספיק בישביל לסחוב די הכל...אני כבעוד שבועיים קונה 8800GTS ואיתו גם מסך ואני רוצה להביא אימו באותו הזמנה גם מאורר למעבד שלי שכרגע נמצא עם הסטנדרת שלו...(ומפליא אותי לראות שהמעבד עומד לי על 20-22 מעלות...המעבדים האלה קרים אה..) אז מישהו מוכן להמליץ לי על מאורר בסביבות ה200-300 שקל...??

22. יש לי גישה למפעל שלם של אלומיניום ומחרטות עכשיו אני רוצה לדעת איך אני יכול להכין בלוק קירור טוב לכרטיס למסך שלי/מעבד.. אם מישהו יכול להדריך ולתת המלצות באיזה צורה כדאי.. והמלצות על דבק טרמי טוב כי אני רוצה גם להכין קירור לזכרונות של הכרטיס מסך!! תודה!!

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by the ultimate,

היי לאלו מכם שהספיקו לקנות את המעבדים מסדרת 9XX... רציתי לדעת מה הטמפ' שלכם במאמץ ובמנוחה.. תודה

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by EagleX2,

אוקיי חברים וחברות עבדתי לפי המדריך החדש של hwzone אבל יש לי בעיה אחת אין לי את המצרכים הדרושים אני יכול להשיג כאלה מצרכיף לא רק מאופנוע ומאקוריום?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by NEO...,

איך אני בונה בלוק מים מי שיש לו אחד יכול לשלוח לי צילם או מי שבנה אחד יכול להגיד לי איך

• 4 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.