אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש להתחשב בציטוט שנלקח מהאתר הזה "ה-MX-1 אינה מכילה מתכת ולכן אינה מעבירה חשמל, היא אף אינה נוזלת ואיננה מתאדה. על מנת להגיע לרמת ביצועים מקסימלית היה עלינו לאפשר לה 200 שעות התקשות שלאחריהם הביצועים השתפרו באופן משמעותי. כמו כן, בדיקה קצרה שערכנו העלתה כי ה-MX-1 מספקת ביצועים טובים יותר מאשר ה-Arctic Silver 5, שנחשבת כיום למובילה בתחום" http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=freezer6.php
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא קירור שיתאים לכרטיס? [Palit FX6800GS 256MB AGP ] תמונות של הכרטיס בתקן PCIE [זה אותו הדבר כמעט בגירסאת AGP...רק יש את המגשר למטה...]
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, יש לי מאוורר מצד למארז הוא 25CM בערך בגודל של המארז בגודל של מאוורר עומד רגיל הבעיה הוא מרעיש גם כמו מאוורר עמוד... הוא לא חורק או משהו, פשוט שומעים בקול את ההזרמת אוויר =| כשאני מדליק את המחשב המאוורר פועל אבל בשקט, ואחרי איזה דקה שהווינדוס נדלק הוא מתחיל לעבוד חזק מה לדעתכם כדאי לי לעשות? המחשב חדש קיבלתי אותו יום חמישי, והוא התחיל פתאום להרעיש ככה בערך שלשום. האם כדאי לפנות לחנות? הורדתי גם תוכנה SPEED FAN אולי שמה אפשר לעשות משהו? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פעם דיברתי עם מישהו בטלפון והוא הסביר לי איך לעשות את האוברקלוק ואיך להעלות את המתחים מאז יש לי פרופיל שמור בביוס (Striker extreme) באותה תקופה היה לי מעבד E6600 והיום יש לי E6750 , טענתי היום את הפרופיל של האוברקלוק והגעתי לאוברקלוק של 3.2ghz תראו את המתחים ותגידו לי מה דעתכם , ואם אפשר לקבל הצעות איך להגיע לסביבות ה 3.5 3.6 .. Vcore : 1.6v memory : 2.200v 1.2v HT : 1.30V מכפלה : 8X LDT freq : 5x 1600FSB mEMORY : 800mhz SPP<->MCP Ref Clock : Auto מה אני יכול לשפר פה :? קיצור עזבו את כל מה שיש פה חח זה בטח יבלבל אותכם אם יש פה מישהו שיכול להסביר לי בטלפון או משהו כמה מתח להעלות ומה לעלות שישאיר פה טלפון או איזה הסבר או משהו תודהה
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
היי הP4 2.4C רץ פתאום ב2.5 ללא שעשיתי שום OC (אין לי מושג אפילו איך עושים...) לפי AIDA : Motherboard Properties Motherboard ID04/30/2003-i865PE-6A79ZG05C-00 Motherboard NameGigabyte GA-8IPE1000 Pro Front Side Bus Properties Bus TypeIntel NetBurst Bus Width64-bit Real Clock208 MHz (QDR) Effective Clock833 MHz Bandwidth6667 MB/s Memory Bus Properties Bus TypeDual DDR SDRAM Bus Width64-bit Real Clock208 MHz (DDR) Effective Clock417 MHz Bandwidth6667 MB/s Chipset Bus Properties Bus TypeIntel Hub Interface Bus Width8-bit Real Clock69 MHz (QDR) Effective Clock278 MHz Bandwidth278 MB/s ה FSB היה 800 ועכשיו 833, לכן ה CPU מתחמם ל32C ב IDLE במקום 27C שהיה עד עכשיו איך אני מחזיר א…
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
רציתי לשאול עד כמה טוב ה-BIG TYPHOON ובכמה אחוזים לערך הוא יהיה יותר טוב מהקירור סטוק?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם... מצאתי מדריך מצויין באינטרנט לOC לכרטס מסך שלי... הנה לינק: http://www.aoaforums.com/forum/showthread.php?p=326719#post326719 השאלה שלי זה האם להעביר את המצב ל-PERFORMANCE 3D או להשאיר על 2D כי בתמונה זה על 3D...(בRIVA זה על STANDART 2D) עריכה: הנה תמונה לאחר שהעברתי למצב 3D: טמפ' במאמץ:73C(השתפרתי קצת...),ב3DMARK05 קיבלתי 4237....
-
- 48 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מארז מאוד מבולגן מה אפשר לעשות כדי לסדר את החוטים כדי לשפר את זרימת האוויר במארז החצים מסמלים את כיוון האוויר של המאוורר אוויר החוצה או פנימה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים הזמנתי את ZALMAN VF900-CU אליי הביתה שיעזור לי כאן עם ה 7900GT שלי..(עדיין לא הגיע.. אולי יבוא ביום ראשון).. בנוסף הזמנתי מאורר 120 מ"מ של ARCTIC COOLING למארז במקום ה 80 שלי מאחורה.. עכשיו אני חושב להזמין את ה BIG TYPHOON שיעזור לי פה עם המעבד.. אני יודע שזה קירור מעולה בזה אין לי ספק ואני יודע שהוא שקט מאד.. אבל אתם רוצים להגיד לי שעדיין אין לו מתחרים?? כל כך הרבה זמן?! מה אם לדוגמא ה ZALMAN Fatal1ty FS-C77 ?? משתווה אליו ? או יש איזה קירור אחר שאני צריך לשקול בכלל ?? תודה לכולם.. נ.ב = איך ה VF900-CU שהזמנתי ? עשיתי בשכל ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני בודק את הטמפ של כרטיס המסך שלי?? יש לי g fx 5200 תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
:כמה הכי הרבה מעלות הצלחתם להוריד בעזרת שימון מאווררים, ניקוי אבק, ומריחת מישכה טרמית? אני ניקיתי אבק, ושימנתי מאוררים, והורדתי את טמפ המעבד מ 42 ל 39. ואת טמפ המארז ב 4 מעלות. אני מאוד מופתע... **נבדק בעזרת easytune5 נו של גיגבייט...
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה אבל אני לא יודע אך/איפה משנים את מהירות הזיכרון/ליבה............ ???
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום יש לי את המארז ANTEC 900... הוא מקרר אחלה אבל הבעיה הרצינית שלו היא החורים של המארז המאוררים שואבים אבק יותר משואב אבק וזה מעצבן כל יום וחצי לנקות את המארז מבחוץ ואת החלקים מה שאפשר... מה לדעתכם הפיתרון? האם אפשר להשים משהו ב-2 ס"מ שיש בין המאוורר למארז ושזה לא יפגע בקירור?! תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
רציתי לדעת על איזה קירור למעבד אתם ממליצים מתוך הרשימה שיש פה: http://tms.co.il/pcbuilder/4 תחת האופציה של קירור למעבד. מתוכנן OC ורצוי שהקירור לא יהיה רועש (ואם אפשר קל לניקוי אחת ל..) הבנתי ש OCZ Vendetta 2 הוא הכי טוב, אבל משום מה החנות הזאת מוכרת רק את ה Vendetta 1 ולא 2 ..
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אף אחד לא הצליח לעזור לי למצוא איך להשיג מדבקות טרמיות ו/או כמה הן עולות !!! ואולי בכל זאת ??? עודד
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני מנסה להריץ 8M מה יכולה להיות הסיבה, המחשב ב [מפרט]
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיצד אפשר לפתוח את חיישן הטמפ? (הכרטיס הוא מתוצרת Club3D ולא מצאתי חיישן עד עכשיו אבל שמעתי שיש כזה). תודה מראש, עמית [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חשבתי להחליף את המשחה בין המעבד לHEAT SPREADER שלו וכמובן שאותה משחה תשמש גם לגוף קירור עצמו ... יש איזו משחה מומלצת במיוחד למטרה הזאת ? או משחה מסויימת להמנע שלא מומלץ שהיא תגע במעבד עצמו (השבב) ? בבקשה בלי דיונים אם יש טעם או לא , אם אני אחליט לעשות את זה , אני אעשה אגב אם מישהו ניסה, עם איזו סכין השתמשתם ? אני אמצא בסופר פארם סכין גילוח כמו של פעם דקה במיוחד או שאני אצטרך גם את זה להזמין ?
-
- 47 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ואני חייב להגיד משהו לפני התוצאות .... אני לא מבין את כל האנשים שמקניטים את הBIGWATER ומערכות דומות ומקטלגים אותן בתור מערכות "זבל" או "לא שוות כלום ....או שהם לא יודעים להתקין מערכות קירור מים או שהם לא ניסו אותן בכלל וסתם מסתכלים על מחיר ומחליטים שכל דבר מתחת ל1000 ש"ח הוא כנראה זבל אנשים ...תנסו בעצמכם ואם אין לכם כסף לקנות ולנסות אז תקראו ביקורות לפני שאתם מגיבים בחוסר ידיעה ( זה הכי מעצבן לראות מישהו שמגיב לשאלה של מישהו אחר בחוסר ידיעה מוחלט וסתם מקלקל לו ) והרי לתוצאות - מערכת BIGWATER עם הWATER LEVEL INDICATOR ובלוק AQUARIOS II לכרטיס המסך טמפרטורות - מעבד - IDLE 23C LOAD 35C כרטיס מסך - IDLE 32C LO…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, השבוע בגלל החום 3 מחשבים התחילו לצפצף. זה ברור למה - כי קימצו על המארזים.פתחתי לראות וההרדיסקים רותחים. אז חוץ מאנרמקס 12" שאני הולך לדחוף בצד, אני רוצה להוסיף משהו על הדיסקים. ראיתי שתי אופציות "זולות" יחסית. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=752&catcode=261 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=821&catcode=261 מה דעתכם? שווה משהו? לוותר על הרעיון כי האנרמקס יספיק?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב חדש עם מעבד AMD Athlon 64 +3000 ואני חושב שהוא מתחממם לי יותר מדי. שאני משחק משחקים חלשים כמו CS הוא מגיע ל-54 מעלות. עדיין לא ניסיתי משחקים כבדים, כשאני אנסה אני אעדכן פה. היום העתקתי שירים מדיסק להארד דיסק והמעלות של המעבד הגיעו ל-61, אבל ירדו מיד שזה סיים. אתם לא חושבים שהמעבד מתחמם יותר מדי? מה אני יכול לעשות כדי להוריד קצת את המעלות בבלי לקנות היטסינק (גוף קירור) חדש למעבד? תודה לעוזרים ולנותנים חוות דעת!
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
זה המפרט בינתיים (קנייה בסוף החודש בארה"ב): ASUS BLITZ EXTREME (אולי אחכה ל X38) CORSAIR XMS3 DDR3 1333MHZ -2GB INTEL Q6600 G0 8600GTS או HD2600XT (כמעט ולא משחק במחשב , דגש על איכות תמונה) W.D RAPTOR-X 150GB כרגע אני מחפש פתרון קירור לאוברקלוקינג מעל 3500MHZ ומארז איכותי מתאים ובנתיים מצאתי מגוון אפשרויות כמו: מארז עם קירור מים מובנה: http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/fulltower/armor_lcs/ve2000swa.asp קירור מים ואוויר ביחד - פנימי בתוך המארז: http://www.coolitsystems.com/index.php?option=content&task=view&id=81 מארז עם הכנה למערכת קירור מים , מקום מיוחד להארד דיסק ראפטור X השקוף , עשוי אלומניום: http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/midtower/a…
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך אני יודע אם הלוח אם שלי תואם עם ה-Silent Tower או לא? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה... הורדתי את CPUZ אבל זה מראה לי כל הזמן מהירות משנה סביב ה1.2GHz.
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברוב הפעמים שיוצא לי לראות ביוטיוב review של מיני-מחשב אנדרואיד, רואים שם תוכנת System Information כלשהי, ובה, רואים בין השאר שהטמפ' של ה-SoC היא לרוב 60°c, וזה עוד בלי לעשות שום דבר.. רק מניווט בתריטים או מצב idle, הטמפ' היא 60°c.. אני מעוניין לקנות מיני-מחשב אנדרואיד, אבל קצת חושש מהטמפ' הזו. לא רק ש-60 מעלות נראים לי כיותר מידי, אלא גם כשהמכשיר יתאמץ קצת זה יעלה עוד. מה דעתכם? והאם מישהו מכיר מיני-מחשב אנדרואיד בו הקירור טוב יותר (למשל בגלל גוף קירור גדול) והטמפ' של ה-SoC נמוכה יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-