עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by idani1983,

מה געתכם על המאורר הבא? מבחינת ביצועים וכמובן שקט !!!! http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=925072&sku=T925-2009 תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Esparco,

אנשים אני צריך עזרה, עשיתי OC ל INTEL 1.7 ל 1.9 פשוט העלתי את ה FSB ו 112 עכשיו איך אני נועל את ה PCI\AGP כמו שאנשים אמרו פה ואיך אני משנה מתח אין לי מושג.. ואיך אני משיג קירור טוב.. כי אין לי חיישנים על המעבד תעזרו בבקשה.. לא רוצה לשרוף תמחשב חח

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  3. שלום אני משדרג מחשב שיש לנו בבית ואני רוצה אם כבר לעשות אובר קטן למעבד.. המעבד עצמו הוא: intel northwood 2.4ghtz socket 478 האם אני אוכל לעשות אובר של 10-15%??? בתודה שגיא. נ.ב הדגם של הלוח הוא:ecs p4s5mg

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Danny_Malis,

אני מחפש קומבינה להדביק היטסינק לזכרון או להיטסינק אחר יש משהו כזה שזה גם דבק וגם משחה טרמית ?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  5. Started by rafi-s-,

תראו בתמונה מה שמסומן בכחול זה התוצאה של המכפלה נכון? אם כן אז המכפלה שלי 3X אם אני מעלה את המכפלה ל 4X זה יהפוך 1112 ובטטוק אמור להיות 1000 ? זאת אומרת שאני לא יכול לעלות את זה ל 4X?????? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 439 צפיות
  6. Started by Esparco,

אני משתמש ב EVERST ורשום לי השם של החיישן זה MAXTOR 6Y060L0 עכשיו אני בטוח שזה החיישן של הארדיסק.. מישהו אם זה החיישן של המעבד או שיש אחד אחר וצריך תוכנה אחרת.. יש לי Intel Pentium 4 1.7Ghz i845e עשיתי אובר קלוק ל 1.9Ghz

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by kobibo,

מה ההגדרות הכי מומלצות ? אני נתתי למאוורר לעבוד במהירות 100% מעל טמפ' של 55 מעלות . האם כתוצאה מכך הבלאי שלו יהיה יותר מהיר ? פשוט לא בא לי כלכך מהר לשרוף את הליבה של ה GTO2 שלי. ( דיי מהר הוא מגיע ל 60 מעלות ).

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by Monstalicious,

אז ככה הגעתי עם ה Newcastle 754 שלי מ 2000 ל 2370. אבל יותר מזה המחשב פשוט לא מעוהל ווינדוס. המתח הוא 1.72-1.75- בביוס הוא על 1.7 אז בטח החיישן טיפה מזייף והזכרונות ללא אוברקלוק, הם אפילו בדואנקלוק קל, 192mhz בגלל שהלוח שלי לא מאפשר לעשות שלא יהיה אוברקלוק לזכרונות אז אני חייב להוריד אותם ל 166, ואז להתחיל תאוברקלוק(הזכרונות שלי גרועים לאוברקלוק). הורדתי את המכפלה ל X3 HTT ועדכנתי ביוס, אבל עדיין לא מצליח לעבור את המהירות הזאת. טמפרטורה בסטוק, 33 מעלות, במאמץ מקסימלי- 42. אז איך אני יכול להגיע יותר רחוק? :\ תודה אגב הלוח זה epox 8kda3j

9. Started by rafi-s-,

מחפש קירור מים יותר טוב מהקירור אוויר של Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 וה Thermalright VGA Cooler V1 עד 1000 ש"ח

• 10 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by Guarding angel,

ערב טוב לכולם אני רוצה לעשות C@ למעבד שלי ואנני יודע איך לבצע אותו... אנני מתכוון להוסיף חלקים כולשיהם לקירור... בתודה מראש G.A.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by Esparco,

עשיתי OC ל 1.7GHZ INTEL ל 1.9 12% אובר קלוק לפי EVEREST והטמפרטורה לא השתנתה היא עומדת על בין 35 ל 37 איך אני בודק את המעבד במאמץ .. הפעלתי את פיפא זה מספיק?!?! חח מישהו יכול להגיד לי אם הטמפרטורות האלה בסדר.. ואם אני יכול למשוך עוד OC תודה!!

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  12. Started by sharon321,

אני לא מצליח להעלות את המעבד מעל 2100mhz שאני מנסה הוא נתקע ולא עולה עשיתי oc למערכת העלתי את המהירות מ-166 ל- 200mhz במכפלה של 10.5 ואין לי בעיות חום זה מה שקיבלתי-http://s57.yousendit.com/d.aspx?id=1Z4U6KM7YI2S33THKF2AT43VIL שאני מנסה לעלות את המכפלה המחשב נתקע המעבד הוא- Athlon XP 2500 amd ולח האם הוא 8rda3i של-epox זה הלוח http://www.epox.nl/products/view.php?product_id=412 באחד הנסיום באתר ראיתי שזה אפשרי http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=424 [1] מה אני צריך לעשות כדי להגיע לנתונים כאלה? [2] למה אני לא מצליח להעלות את המהירות מעל 200mhz ? אני חדש בזה אז הסברים יעזרו ותודה לכולם

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by matteo,

מה אתם אומרים על התוצאה שלי מפרט intel p4 3.0ghz socket 478 200 fsb זיכרון 2x256 hyunday pc3200 כרטיס מסך 6600 gt agp 128 התוצאה http://img316.imageshack.us/img316/156/3dmark9jx.jpg

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לאחרונה עשיתי O.C למעבד שלי מ1.6GHZ עד ל 1.9GHZ אעשיתי כבר O.C יותר גדול אבל לא על קירור אוויר.. מישהו יכול לתת לי חוות דעת הטמפרטורה היא בסביבות ה +60 מעלות ורציתי לדעת אם יש עוד משהו שאני צריך לדעת ? אגב אני בודק את הטמפרטורה דרך הEVERSENT והOC דרך הביוס(לא העלתי מתחים.. מאמץ ע"י סופר פאי.. למי יש המלצות לתוכנה שגם תראה את הOC שעשיתי למשל שתירשום 20% כמו ב OVERCLOKING בEVERSENT וגם תראה טמפרטורה בעמוד אחד כי כך אני צריך להעתיק 2 עמודים שונים..

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  15. Started by -UltraV-,

שלום יש לי לוח של ASUS הנה תמונה מCPU-Z עכשיו.. אני רוצה לדעת איך לנעול את הAGP והPCI בלוח... תודה לעוזרים..

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by kobibo,

יש לי את ה EVEREST ולפי מה שאני רואה פה בפורום היא לא הכי אמינה . יש תוכנה יותר אמינה ממנה שניתן בעזרתה לנטר טמפ' של רכיבים שונים במחשב ( מעבד,לוח,כרטיס מסך וכו' ).

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך מובנה של SIS דגם 741 Video Adapter SiS 330 Mirage Integrated גם המעבד מובנה גם כרטיס קול, גם כרטיס רשת חח הכל מובנה וזה לוח אם של PCChips M863G עכשיו רציתי לשאול אם אני יכול לעשות אוברקלקינג לכרטיס מסך ומעבד אולי? לא מצאתי באתר איך עושים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  18. אחרי ההתקנה ולפני שסגרתי את המחשב, שמתי לב שכשהטמפרטורה של המעבד ירדה מתחת לאיזשהו סף (אולי 28, אולי קצת יותר) המאורר של הBT הפסיק לעבוד. בדיוק התחלתי בדיקת מאמץ עם Prime95 אז נתתי לו להתחמם (מתוך מחשבה לכבות אותו אם הוא יעבור את ה50) אבל כשהטמפרטורה עלתה מעל ל-41 מעלות הוא נדלק בחזרה והוריד את הטמפרטורה לסביבות ה40 (במאמץ). בנתיים השארתי את הHardware doctor דלוק כדי לוודא טמפרטורה ושהמאורר לא מפסיק שוב והטמפרטורה עכשיו (במנוחה) היא 30 מעלות. זה נשמע למישהו הגיוני? אני לא שמעתי שהHSF הזה אמור לעשות את הקונץ הזה (למרות שאם זה פיטצ'ר, אז אני מאוד מרוצה ממנו...)

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by st0m,

שלום ... אני רוצה להוסיף מאורר שיכניס אוויר למארז אבל שפתחתי את המחשב, הסתכלתי איזה חיבור יש למאורר של המעבד ולמאורר האחורי שלי במחשב ויש להם אותו חיבור ... אז הבעיה שלי היא שאני לא מוצא עוד חיבור שבו אני יכול לחבר עוד מאורר אז מה אני צריך לעשות ? הלוח אם שלי הוא : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1878 תעזרו לי בבקשה זה מאוד מאוד חשוב, אני פשוט חייב אבל מאוד חייב להוסיף מאורר שיכניס אוויר למארז !! תודההההההה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by ns,

יש לי Amd 3000barton ואני צריך שתציעו לי איזה היטסינק ומאוורר לקנות לו עד 200 שח. תודה

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך 7800GTX של לידטק אני מחפש לו עמרכת קירור נוזלית מכיוון שברגעש אני משחק תוך 20 דקות הוא מתחמם מגיע ל70 ויוצא לי מהמשחק וכשקניתי את המחשב הוא היה עוש הלי מסכים כחולים והיה מגיע ל80 היום יש לי 5 מאווררים על המארז וגם זה לא עוזר

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  22. Started by sgsg,

חיברתי לוח חדש למחשב ישן (GA-7n400S-L) והתקנתי עליו מעבד ( ATHLON XP 2400) הקירור (VOLCANO 9) עם MX1. עד עכשיו מהירות המאוורר הייתה נקבעת ידנית - ככה שרוב הזמן הוא היה מהיר ורועש כדי לא לקחת סיכון. היום כשחיברתי, החלטתי לנסות לחבר את החיישן שמגיע עם הערכה של הוולקנו כדי שמהירות המאוורר תיקבע אוטומטית. בדקתי ב SPEED FAN והטמפ' שזה מראה לי די גבוהה (תמונה), והמאוורר מסתובב לו בכיף על מהירות בינונית וגם הרוח שהוא זורק היא קרירה (מדידה עם היד). החיישן שהתקנתי דבוק לחלק התחתון של המעבד, כך שהוא אמור לתת את הדיוק הכי טוב. אני יודע שבלוחות של ג'יגה בייט יש קטע עם החיישנים, אבל הטמפ' מופיעה לי בכל תוכנת מדידה (AIDA, EVERST, SANDRA, SPEED FAN). זו הבעיה המוכרת של ג'יגה בייט או שאנ…

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by Monstalicious,

כרגע קיבלתי והתקנתי את הטייפון הגדול שלי שמתי ARCTIC silver 5 =] טמפרטורה IDle: 27C Load: 35C אני מנסה להלעות את המהירויות אבל המחשב נתקע. בדרך כלל לא מעלה תווינדוס במקרה הטוב מגיע לווינדוס ונתקע, אפילו ב 2200Mhz המעבד שלי A64bit 3000 newcastle 754 לוח epox 8kda3j זכרונות של סמסונג מעפנים :> ניסיתי לשים את הזכרונות שיפעלו עם חוצץ נקרא לזה ככה, ועדיין למרות שהזכרונות היו בסה"כ ב206 עדיין המחשב נתקע, אז זה כנראה לא בעייה בזכרונות :\ אין לי שמץ מה לעשות, העלתי מתחים אבל לא יודע אם מספיק 1.5@1.6 בקיצור, עזרה דחוף אני חייב להרים את החיה הזאת

24. האם כדאי לי לקנות את הבאנדל הזה של המאווררים + פאנל שליטה ? איך המאווררים האלה ? (80מ"מ) .. לפי האתר של תרמלטייק הם לא מרעישים כל כך ויש להם ביצוע יחסית טוב .. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=2269

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by rafi-s-,

איזה קירור הכי מומלץ ונותן ביצועים הכי טובים לכרטיס מסך ? יש לי תתקציב של 500 ש"ח ואני רוצה לקנות גם את ה BigTyphoon ככה שזה עולה 243שח אז נשאר לי 257שח בשביל הכרטיס מסך תודה

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים