עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yanir1,

יש לי כרטיס מסך geforce2 mx400 עשיתי לו אובר קלוק מ175 ל194 ורציתי לדעת אם זה טוב או שזה גבוה מדי. מה שמפחיד אותי שהוא ישרף אז אני צריך עצות לגבי הכרטיס להוריד תמהירות או שזה בסדר? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by uzana2004,

קראתי את המדריכים באתר אבל בביוס שלי יש הרבה יותר אפשרויות ואני לא כל כך מבין... אם יש פה מישהו עם לוח דומה או שמבין בלוח שלי אז אני אשמח לקבל את האיי סי קיו שלו\MSN כדי שיעזור לי בOC... תודה רבה!!!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 575 צפיות
  3. במקום לחשב את צורת הבלוקים וכאלה אולי עדיף לקחת בלוק קירור אוייר ושנות אותו כך שיתאים לקירור מים? אני חושב שזה יהיה יותר אפקטיבי... יש גם היטסינקים עם היטפיים זה יעזור גם להולכת החום במים... הנה סינק שנראה מתאים מאוד לבניה מסוג זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=7820 ככה גם חוסכים את כל הקטע של קניית בלוקי נחושת גדולים. אז כל מה שנשאר זה ליצור את המעטפת להיט סינקים ויש לכם בלוק קירור מים מעולה.

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by yanir1,

יש לי כרטיס מסך geforce2 mx400 עשיתי לו אובר קלוק מ175 ל194 ורציתי לדעת אם זה טוב או שזה גבוה מדי. מה שמפחיד אותי שהוא ישרף אז אני צריך עצות לגבי הכרטיס להוריד תמהירות או שזה בסדר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 389 צפיות
  5. Started by Xardas,

השאלה בכותרת.... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by borg,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ את Aerocool HB-101, וכמה הוא עולה?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by roc,

שלום,יש לי ספק של TT 400WATT שעלה לי בערך בסביבות ה240 שקל וכרטיס מסך LEADTEK 6600GT AGP,PENTIUM 4 3GHZ,1GB RAM ולוח אם של INTEL דגם D865GLC,הספק יחזיק OC לכרטיס מסך,OC בינוני עד 110 בליבה 200/300 בזכרונות איך שיצא אני לא כל כך יודע כמה אפשר לעשות ל6600GT,בכל מקרה,אפשר?

• 9 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by st0m,

הכרטיסמ סך שלי מאוד מתחמם אוני צריך את עזרתכם בקשר לקירור שלו ... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3552 1) כמה מעלות הגוף קירור הזה יוריד בערך מהכרטיס מסך ? 2) האם הוא מתאים לכרטיס מסך geforce 6600GT ? 3) איפה אני שם אותו ? מתחת לכרטיס או מעליו ? כלומר : http://img514.imageshack.us/img514/665/dscn08785gt.jpg 4) האם אני צריך להוריד את גופי הקירור שיש לכרטיס עכשיו ? 5) האם יהיה לי מקום לשים אותו בכלל ? 6) האם זה קשה להוציא את גוף הקירור שיש לכרטיס עכשיו ולהרכיב את הגוף החדש + כמה זמן כל הסיפור לוקח ? 7) האם אפשר להרכיב את הגוף קירור החדש על הגוף שקיים כבר ? 8) לאיזה חנות אפשר לקחת את הגוף קירור עם המחשב כדי שירכיבו לי כמו שצריך ושיהיה בזול ? http://img514.ima…

• 17 תגובות
    • 884 צפיות
  9. השאלה בכותרת. עוד קצת הסברים: אני מעוניין להשקיט את המחשב קצת כי אני על סף התפרצות עצבים מהטוווווווווו של המאווררים. איך אפשר לגרום להם לעבוד ב7V במקום ב12V? אני רוצה שקטטט

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by Nemesis,

טוב, הספקתי לקבל את ה GTO2, להתקין את ה Opteron 165 על הלוח ולדחוף הכל במארז הישן ולעדכן ביוס. רשימת ציוד: DFI Lanparty UT Ultra D Opteron 165 TT Big Typhoon Twinmos 512mb pc3200 aa4t bh5 utt x 2 Saphire GTO2 Thermaltake Purepower 460w לקח מספר 1: כשעושים Boot CD/Floppy על מנת לשדרג ביוס, מאוד לא מומלץ לבדוק אם הוא עובד על מחשב אחר. החלק שבו הוא אמור לוודא שהביוס מתאים ללוח? לא ממש עבד!!! עכשיו יש לי לוח ASUS A7N8X Deluxe עם ביוס של ה DFI. טוב, יותר מאוחר אני אקח את הצ'יפ מהאסוס, ואתקע אותו ב DFI ואעשה לו Hotflash. בכלאופן, הספקתי להמהיר אותו טיפה ל 2.75 ג'יגה. מעבר לזה לא יציב. אולי ספק, אולי מעבד. לא משנה. בערב אני אריץ בנצ'מרקים נוספים לטובת מי שביק…

• 45 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by selon10,

יש לי עכשיו בבית שתי כרטיסי מסך.... Gigabyte Geforce FX6600GT 128Mb 128Bit "GV-NX66T128D" SLI DDR III bulk Gigabyte Geforce "GV-NX66T128VP" FX6600GT 128Mb 128Bit VIVO DDRIII PCIE + SLI - Bulk השאלה שלי שלראשון יש מעברר והוא די רואש החום שלו מגיע ל35 ובעומס ל48 גג והשני הוא 45 שהמחשב סתם עובד בלי משחקים ובלי תוכנות גרפיות מה שווה לכחת מהם?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by a-gold,

רציתי לדעת כמה בערך חום של מעבד אמור להיות, חום של לוח, ואם יש עוד משהו ששחכתי אז אשמח לתשובה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  13. Started by selon10,

זה הלוח שלי MSI K8N Neo4 Platinum יש לי על הציפסט גוף קרור קטן מאוד עם מאוור הוא מאוד מרעיש הייתי רוצה לשאול איזה פתרורנות יש?

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  14. Started by ilaysk,

בניד פור ספיד מןסט ונטד הגיע ל 85!!! הקטע אן איוטים הכל בסדר ( ב EVEREST הכל 10 מעלות פחות ) אז אכשיו בלי לפרק דברים אך לקרר אותו? LOL

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Esparco,

הביוס שלי זה i845e עשיתי אובר קלוק ל 1.95 עובד טוב ויציב עכשיו אני רוצה לעלות יותר מזה והווינדוס נופל איך אני מעלה מתח בביוס הזה אין לי אפשרות כזאת שם

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  16. Started by swg,

שווה לעשות OC ל-GF 5200 128MB? זה יתרום לי משהו מסויים במשחקים(הלא כבדים) שאני משחק? אני באופן אישי לא מאמין שזה ישנה משהו, אבל אולי מישהו עשה ויכול לתת לי חוות דעת. תודה מראש. .swg

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  17. Started by kobibo,

הביטו במאמר הבא ( מופיע גם בדף הבית ) : http://www.ngohq.com/home.php?page=articles&go=page4&arc_id=57 לפי מה שאני רואה והשלכה לכרטיס שלי ( O.C ל XTPE ) שינוי הטמפ' לא משמעותי ביותר ...לפי דעתי. הכרטיס שלי במנוחה 39 מעלות עם הסיילנסר שלהם 36 מעלות. הכרטיס שלי במאמץ ( 100% מאוורר ) 61 מעלות שלהם עם הסיילנסר 54 מעלות. לא שאני מזלל חלילה ב 7 מעלות הפרש ,אבל הקירור לא תותחי כמו שציפיתי שהוא יהיה. חוץ משני מאווררים 120 כ"א במארז אין לי שום קירור אחר,זאת אומרת שבמידה ואני ישים עוד 120 מתחת לכרטיס אני חושב שאני ישיג תוצאות טובות יותר...לא?

• 11 תגובות
    • 803 צפיות
  18. ok שמתי לב שכמעט ולא מכירים את המעבדים האלו בארץ אז נא להכיר את המעבדים שיתנו לך הרבה ובמעט כסף יחסית. ריכזתי את כל המידע על האופרונים באשכול אחד שאמור לתת מענה כמעט על כל שאלה בעיניין. ככה זה התחיל : גירסאות האופטרונים נועדו לעבודה עם שרתים, הם היו קיימים בסוקט 940 עם תמיכה במספר מעבדים ובזיכרונת ECC כאמור לפלח שוק היוקרתי של השרתים. לפני כמה חודשים amd הקדימה את אינטל והוציאה אופטרונים כפולי ליבה - כאמור לשרתים, ומאוד מאוד רצתה להגדיל את נתח השוק שלה שעמד על פחות מ 10% הפיתרון היה מושלם, מעבדים בסוקט 939 שישרתו בעיקר משתמשים בחברות גדולות - או בקיצור תחנות עבודה - ובמחירים נמוכים. (אגב חודשיים אחריי זה נתח השוק של AMD בשרתים עבר ל 20%, האופטרונים כבשו את השוק המקצוע…

• 57 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by eyal107,

זקוק לעזרה מבעלי נסיון איזה קרור עדיף? המחיר זהה ואני לא יודע.בפנדה ממליצים על הזלמן ובנעה על הסיילנטר יש לי 6800GT ב-OC 440\1170 על 85 מעלות חייב עזרה נ.ב. יותר חשוב לי הקרור מכמות הרעש שהמאורר מפיק תודה תודה תודה

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by DJPOWER,

יש לי את הלוח הנ"ל + מעבד סלרון 2400 עשיתי אובר עד 2600 דרך התוכנה קלוק גאן... האם למישהו יש ביוס פתוח? או אולי תוכנה להעלת מתחים? אם היה אני מתחיל באובר רציני תודה יונתן

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  21. :s05: לאחרונה התחלתי להתעניין באובר קלוקינג, יצא לי לקרוא על הנושא לא מעט ופחות או יותר מובן לי על מה מדובר. דבר ראשון - הביוס שלי חסום לאובר קלוקינג והבנתי שיש תוכנות שעוקפות את החסימה! אז אם מישהו מעוניין לעזור - אני צריך המלצות/קישורים. דבר שני - מן הראוי לציין שאני לא מחפש להגזים עם הOC וכרגע גם לא מתכוון להוסיף עוד אמצעי קירור; טמפ' הCPU שלי עומדת בין 32-43 וכך גם לוח האם. בואו נגיד שאני אהיה מבסוט אם אני אגיע ל 3.0 GHZ ... [אם זה נחשב מתון...] אני מעוניין גם להמריץ את הכרטיס מסך ואת הזכרון אם אפשר גם כן! [ובלי קשר - אני עומד לרכוש זכרון PC3200 1GB בסטיק אחד מתישהו בחודשים הקרובים] דבר שלישי - מכיוון שאני חדש בתחום ואני לא רוצה להתעסק בזה לגמרי לבד , אשמח א…

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by iakovl,

זה מתחיל לשגע אותי חבר שלי ביקש למצוא לו קירור זול שיתאים לNocona אני לא כל כך מוצא עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  23. בהמשך לפרוייקט להשקיט את המחשב, החלטתי שהמאווררים הגנרים עושים הרבה יותר מדי רעש (עד עכשיו הרעש שלהם היה נבלע ברעש של קירור המעבד אבל לא עוד), ואני צריך את המלצתכם ל3 מאוררים שקטים ככל האפשר (בעקרון, מתוכנן ביי באס, אז קיט שכולל את זה יהיה עדיף) ורצוי גם במחיר שלא יקרע אותי לגמרי (אני אחרי קניה של הביג טייפון וזלמן לצ'יפסט וכנראה לפני קניה של סיינסר 1 לכרטיס מסך ובעתיד מתוכננת החלפה של הספק גם כן). כן: אני יודע שדשו בנושא עד מוות (ובאמת, אולי היה כדאי איזה סטיקי בנושא), אבל בנתיים המחשב עושה הרבה יותר מדי רעש כדי שאני אוכל לישון בשקט (תרתי משמע).

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by hell,

יש לי כרטיס של GIGABYTE ואני לא ממש רוצה לישרוף אותו אבל אני רוצה להריץ QUAKE4 חלק על אולטרה והוא דורש 500MHZ לזיכרון וכשאנ יעושה לו בכל זאת הוא מוציא אותי מהמישחק חרי כמה שניות וזה קרה כמה פעמים.... בבקשה תסבירו לי איך אנ יעושה OC בטוח יחסית שיביא תוצאות טובות ובצורה פשוטה

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by rafi-s-,

1 הקירור הזה מקרר גם את הזכרונות? 2 הוא מוציא את האוויר החם החוצה? תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים