עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. זאת השאלה ..... ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הרגע חזרתי עם הרכיבים הבאים מהחנות : twinmos 512 pc3200 - PCLOGIC sempron 2600+ 64 bit - PCLOGIC asrock k8nf4g sata II and shit... - KSP IS THE ONLY ONE ! Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W - PCLOGIC hitachi 80gb sata II .... - KSP BAHHHH !!! הרגע קניתי אותו ... פשוט מהמם ... לעלות איתו ב OC בלי בעיה ... אפילו הזכרונות לא הגבילו בכלל... הביוס חרא אבל בשביל OC בסיסי זה מצוין לדעתי .... בלי שום בעיה עולה ל 250 עשיתי לו סופר פאי ... איזה כמה דקות בלי בעיות עד עכשיו ... לפי דעתי אפשר לעלות עוד אגב הזכרונות של twinmos פשוט מעולים לקחתי את ה 512 במחיר של 290 שקלים ... פשוט אין מה להתבאס... הגיעו עד ל 500mhz נראה לי בינתיים בלי בעיות הרצתי memtest86…

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  3. Started by SD Project,

מה אתם אומרים על המערכת קירור מים "ביג ווטר" http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005-01BigWaterSE/cl-w0005-01.htm עם ההיט אקסנג'ר "וולקנו 4005" http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0037Volcano4005/cl-w0037.htm נראה קטלני נכון ?! כאילו זה גם קירור מים, גם פאסיבי וגם אקטיבי !!! יוצא בסביבות ה900 שקל... מיש'ו ניסה ?! יש למיש'ו ביקורות על זה ?! תודה רבה

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by big foot,

בירצוני לרכוש קירור למחשב יש לי מעבד AMD 3000 בתושבת 939 ואני חושב על הקירור הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=3418 רציתי לשמוע תגובות על הקירור האים הוא טוב ושווה להשקיעה נ.ב כיום המחשב שלי מגיע ל39 מעלות בשעת מאמץ האים כדאי ביכלל ליקנות קירור חדש? תודה מראש ???

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by SD Project,

חיפשתי, וחיפשתי וחיפשתי עד שמצאתי את הדבר האידאלי ה"פלטת קירור"... להסביר איך היא עובדת אני לא יכול כי זה מסובך, אבל הבנתי מתמונות וממאמרים שזה יוצר שכבת קרח עליו תוך מספר שניות בעת הפעלתו... הבנתי שהם עובדים לפי הספק (וואטים) ומצאתי אחד גבוה יחסית במחיר נמוך יחסית, דרך אגב הפלטות לא יקרות בכלל !!! צירפתי קישור של מכירה של המוצר הזה... *מיש'ו יכול לתת לי חוות דעת על המוצר הנ"ל ?! *שווה את המחיר ?! *יש לי ספק חיצוני להפעיל אותו !! http://cgi.ebay.com/Gigantic-62mm-350-Watt-Thermoelectric-Peltier-Cooler_W0QQitemZ7565475199QQcategoryZ4660QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by tulicooli,

אני רוצה לבנות מערכת קירור מים.. אני רוצה לשים קירור על המעבד ועל הכרטיס מסך איפה עוד אתם מציעים לי לשים עוד? איזה גודל בלוק אני צריך לכ.מסך\מעבד? איזה משאבה עדיפה הבנתי יש כמה משאבות.. כמה מאווררים לשים על הרדיאטור? האם בנייית קירור מים יהיה אפקטיבי לירידת הטמפרטורות? כת המשאבה אני מחבר ישירות לחשמל או למולקס? איזה עובי צנרת לשים? וכמה עולים החיבורים של הצינורות? אם זה יהיה מפלסטיק זה יהיה בסדר? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 627 צפיות
  7. שלום... ניסיתי לפי ההיגיון שלי, ניסיתי לפי חוברת ההוראות הגרועה שנכתבה ע''י בבונים, ניסיתי הרבה דרכים - אבל איכשהו תמיד הניסיונות מסתיימים בטמפ' של 90c ובקריסות. אשמח למדריך, אשמח עוד יותר לתמונות. תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  8. Started by kobibo,

מעונין במאוורר 120 שיקרר בצורה מעולה ויהיה דיי שקט אם אפשר ( עד 100 ש"ח ).

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by Rinkadink,

לפני אחרי

10. Started by rafi-s-,

הרכבתי את הביג טייפון אתמול והמחשב רועד יכול להיות שלא הרכבתי טוב או שזה ככה צריך להיות???

• 6 תגובות
    • 500 צפיות
  11. אני מנסה להעלות את הOC שלי ונראה לי שהזכרונות הקקה שלי מגבילים אותי... לא מצאתי בביוס איפה אני מוריד מ-200 ל-166 וכן לחצתי CTRL F1 דה... ועוד משהו למה זה מופיע ואיך אני מסיר את זה? תמונה: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  12. Started by DJPOWER,

הגיוני? בטוח שהוא לא הכי טוב אבל הוא עושה תעבודה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3686

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by nirh216,

אם אני קונה מערכת קירור מים של תרמלטייק, היא מגיעה רק עם WaterBlock ל- CPU....אני יכול להוסיף WaterBlock להארדיסק ול- כרטיס מסך? תודה רבה לכל מי שעוזר! פורום תותח!!!

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  14. קודם כל הפורום הזה משהו בסט!! אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב כי הוא ישן ובקושי זז כמעט... ואני צריך כמה המלצות שלכם + תוכנות ביצוע... הכוונה בתוכנות היא תוכנה שמודדת את החום במארז, פרטים על מאווררים מחוברים וכאלה... צירפתי תמונות מהתוכנה CPU-Z לגבי מפרט המחשב שלי... תודה רבה לכל מי שעוזר! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  15. Started by Esparco,

יש לי intel pemtium 4 1.7ghz I845E socket 478 אין לי שום אופציה בביוס לשנות מתח והוא עומד לי על 1.5 מישהו יכול לומר איך אפשר בכל זאת לשנות את המתח?

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by dandin,

ריציתי לשאול בקשר לגופי קירור ומארז אני רוצה לקנות מחשב אם הליבה הזו Athlon 64 X2 3800 Dual Core BOX GA-K8N-SLI Geil DDR 1024Mb 400MHz CL2.5 x2 680 GIGABYTE 6600GT 256MB PCI-E בשביל גופי קירור חשבתי לשים את BIG TYPHOON אבל אולי צריך במערכת קירור כולשהי אם עובדים בתלת מימד בעיקר בזמני רינדור המחשב שלי כרגע מתחמם בטירוף ואני משאיר אותו פתוח עם מאוורר ענק עליו אז בכול מקרה במה כדאי לארוז ואיך לקרר תודה

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  17. סוף סוף שמתי את ה-BT.. שמח וטוב לב הלכתי לביוס לבדוק מה השתפר בטמפרטורה.. ובכן ירידה של כמעט 10 מעלות מהמאוורר הקודם.. אך משום מה המהירות RPM שרשומה שם ב- Cpu fan מתחילה מ-1000 ומשהו ויורדת לאט לאט עד שהיא מגיעה ל-0 RPM... אך המאוורר עצמו עדיין מסתובב!!... אז הלכתי לאוורסט ולהפתעתי גיליתי שהמאוורר של ה-BT אכן מסתובב לו ב-534 RPM.. איך הביוס התחיל לזייף לי? נ.ב. ראיתי באתר של MSI על איזה עדכון ביוס לצ'יפ של החיישן Winbond.. לא יודע אם זה יפתור את הבעיה כי לא רשום שם מה בדיוק הם עדכנו..

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by Quickly,

לא מזמן רכשתי מחשב חדש ב 6000 ש"ח עם המחשב קניתי אתה הכרטיס asus eaX800XL pci expres 256mb רציתי לדעת האם זה מומלץ לעשות אוברקלוק לכרטיס בכמה אחוז אני צפוי לשפר אותו ואיזה קירור אני צריך (נכון לעכשיו הוא עומד על 51 מעלות במנוחה) וכמה זה צריך לעלות עוד על המחשב זכרונות PQI 512x2 dual AMD64 3000+ venice (@2ghz) MSI neoforce 4 HEC400 קירור דיי רגיל ופשוט מארז קומפיוקייז

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  19. Started by rafi-s-,

קיבלתי היום את הקירור big typhoon ואני לא מצליח לעבור את ה2600 וגם אם אני שם מתח על 1.55 שזה הכי גבוה עם הלוח שלי יש הצעות תודה

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  20. למעבד (מן הסתם): Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=165&code=005009 373 שח (אתם יודעים על מקום שמוכר בפחות? לכרטיס מסך: Zalman FATAL1TY Vga Cooler FS-V7 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=173&code=013 (אתם יודעים אם הוא שקט? ואיך הוא בכלליות? כי אין עליו הרבה מידע אבל הוא עושה רושם טוב... חוץ מזה זאלמן לא אכזבו בנתיים) או Arctic Cooling ATI Silencer 5 Rev.2 http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=61 תודה רבה חברה

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by dark_b0y,

שלום אני דיי חדש בקטע של הOC ואני צריך את העזרה שלכם .. יש לי AMD X2 3800 על לוח DFI NF4 ULTRA LP העלתי את הFSB מ200 ל220 כדי ששני המעבדים יעבדו על 2.2GHZ העלתי את הVCORE מ1.3 ל1.375 משהו מוזר קורה לי .. ב3DMARK05 אני מקבל תוצאה נמוכה ממה שאני מקבל בSTOCK בAQUAMARK3 , SISOFT SANDRA 2005, EVEREST לעומת זאת אני רואה שיפור חיובי וטוב. האם יש פה בעיה ? האם אני עושה פה משהו לא נכון ? בנוסף לכך יש לי 2 סטיקים של KINGSTON שרצים בCAS3 האם ניתן לעשות להם גם OC יעיל ?

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  22. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מערכת קירור מים של gb הקטע בקניה הזאת היא לשם יופי וביצועים יותר נוטה ליופי מערכת אז ככה במערכת הקירור של גיגה בייט המשאבה טובה יותר מזו של tt והרדיאטור בסדר כך שאין צורך להחליף הבעיה שלי היא עם הקירור שיושב על ה cpu שהוא מכוער לטעמי ובא עם אור כחול חזק שאני לא מעוניין בו בכל אופן חשבתי להחליף את הקירור שיושב על ה cpu למשהו אחר לא יקר ,שיהיה יפה ..:] אני גם רוצה להוסיף למערכת את ה- Thermaltake 207 Water Level Indicator ואת - Thermaltake Flow Indicator for liquid cooler system השאלה אם אני יכול לחבר להם את הצנרת הזאת שהבנתי שהיא יותר עבה.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  23. יש אפשרות לפרק את המאוורר על הכרטיס מסך ולמרוח אותה? זה יתרום להורדה במעלות? אותו דבר מתחת למאוורר של הצ'יפסט? ואפשר להשקיט אותו איכשהו? כי קראתי שאם מנתקים אז זה לא טוב.. ואני לא יכול להחליפו בקירור פאסיבי (צלעות קירור) כי הקצה של הכרטיס מסך "יושב" לי מעל המאוורר של הצ'יפסט.. (MSI והתכנון שלהם...)

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  24. צריך תוכנה לבדיקת טמפרטורות של כרטיס מסך FX 5200

25. Started by ryan_a,

לאחרונה האצבע שלי נתקעה במאוורר של המעבד (בקושי כאב), אחת הכנפיים נשברה, אך גרוע מכך, המאוורר לא מפסיק להרעיד את כל המחשב ולהרעיש כמו חמור סובל. יש לי מחשב ישן אינטל 1700 מגה הרץ, 256 זיכרון SDRAM , GEFORCE 4200 TI , בקיצור לא מחשב שמתחמם ולא מחשב ששווה להשקיע בו כסף. הלוח אם של אינטל, ויש לי חיבור למאוורר פנוי בשבילו (חיבור ללוח אם בלבד). כשאני אקנה מחשב חדש (לא ממש בעתיד הקרוב), אני אשים את המחשב הזה בתוך קופסה של מגבר ואשים אותו בסלון, משמע אני צריך אותו שקט. אלו הדרישות: זול (מקסימום 30 - 40 שקלים, ורצוי כמה שיותר זול) שקט (בסביבות ה30 דציבלים במאמץ סביר, לרוב לא יהיה צורך בשיא כוחו של המאוורר) חזק (שידחוף מספיק אוויר כדי לקרר פנטיום 4 1700 , המאוורר שקיבלתי עם המחשב …

• 6 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים