אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בימים הקרובים. המפרט הוא: AMD Athlon64 3200+ (Venice core) - 840 AMD K8 64 Bit / Opteron DEEPCOOL Jagon AMD - 46 DFI NF4 ULTRA INFINITY - 735 Memory ? (מחיר עד 700 ש"ח לשני סטיקים של 512 MB) RADEON X800GTO - 1280 MAXTOR 200GB 7200 8M - 530 CASE - 197 Channel well (350W) - 100 LG DVD RW GSA-4163B 16x16 Double Layer Super Multi+Software - 270 BENQ FP71G+ - 1462 המחשב מיועד למשחקים וOC. 1. איך הספק כוח? חברה איכותית? 2. איזה זיכרון יביא לי את תוצאות הOC הטובות ביותר ביחס למחיר? (350 ש"ח לכל סטיק של 512MB). 3. מה דעתכם על המפרט בכללי, האם יש הצעות להחלפה, הוספה של חלק/ים במפרט הזה לשם OC מוצלח יותר? חשוב שלא יעבור את ה-6250 ש"ח. תודה…
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש אפשרות לשנות אותו ל5500 כי ראיתי שמישהו אמר את זה פה.. מישהו??? יודע??
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני די חדש בעניניי ה OC אז הייתי רוצה אם מישהו יכול להדריך אותי כאן בקשר לתוכנות וצעדים ראשונים תודה
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
-
ממצב אנשים זו פעם ראשונה שאני עושה OC אבל על תבינו אותי לא נכון - אני לא חדש בנושא. ראיתי אנשים עושים את זה אני יודע את הבסיס. עכשיו שידרגתי גם את הקירור סטוק של הכרטיס שאיתו אגב הוא הגיעה ל 81 מעלות עכשיו הוא גג 60 במאמץ. לצערי בגלל שהכרטיס שלי הוא בחיבור AGP לאלו מכם שיודעים על מה אני מדבר יש לו בעיה בעיצוב והזיכרונות קרובים מידי לליבה מה שאומר שאולי יש לי קירור עצבני לליבה - אין לי קירור כלל לזיכרונות כי פשוט אין מקום אז כמה שאלות ברשותכם: 1. איך אני מוריד את ההגבלה ש RIVA TUNER מציבה לי 2. האם אני יכול לעשות OC לליבה בלבד ולוותר על הזיכרונות? (זה יתן שיפור בכלל?) 3. האם לכרטיס המסויים הזה שלי יש (של חברת XFX בחיבור AGP) יש יכולות OC? 4. האם יש אפשרות לעצור …
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שיניתי את המהירות של המעבד בביוס מX200 לX214 המקסימום שאני יכול למהירות 400MHZ ולא נגעתי בתדירויות זיכרון הAGP/PCI וכו והמעבד עלה ל2.99GH הבעיה היא שכשאני נכנס לWINDOWS מתחילות לי הבעיות: א.אני לא יכול להכנס לאינטרנט אקספלורר כי מופיעות לי שגיאות וERROR REPORTS ולאחר מכן המחשב קורס ומופיעה לי הודעת שגיאה במסך כחול והמחשב יוצא מWINDOWS וזה קורה גם שאני מכבה את המחשב ואז אני צריך ללחוץ על RESET. למישהו יש מושג איך אני יכול לעשות O.C בטוח מבלי שהמחשב שלי יקרוס ויהיו לי השגיאות הללו לאחר שכבר ניקיתי את הקירור והמאוורר ושמתי משחת ARCTIC SILVER והחלפתי ספק כוח מחברה ג'נרית לחברת HEC425W 2 FANS. אודה לתגובות ומענות למי שמבין בנושא
-
- 12 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום אני עומד לעשות אוברקלוק למעבד שלי (AMD 3500 VENICE CORE?) רציתי לדעת אילו תוכנות אני צריך ועל איזה הגדרות לשים אותו זה מחשב חדש לכן אני לא מתכנן OC קטלני משהו עד 2500 MHZ לא יותר תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
-
טוב אז בנתיים זה מה שהשגתי... core 545 MHz memory 1.279 יציב. טמפרטורות:מעבד 1 - 51 מעבד 2 - 49 תוצאות: 3DMARK 05 - 6947 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1510476 יש בדיקות נוספות שצריך לעשות לפני שאני ממשיך? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ביום שישי אני מזמין פלטייה 80W אני רוצה מדנגאר דאן אבל אני לא רואה אפשרות לשלוח לישראל יש שם רק ארהב וקנדה איך אפשר? ומה צריך עוד ? דיאלקטריק גריז ו..?? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום רב. אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 MX 100/200 64MB עכשיו לא מצאתי תוכנה שתעשה לי OC לכרטיס מסך עצמו מישהו יכול לתת לי לינק לתוכנה ? +קצת הסבר אולי ישנה דרך לעשות דרך הביוס אף על פי כן שלא מצאתי שם..
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לסחוט מהמערכת קצת יותר, הורדתי מכפלת מעבד ל9 ותדר ל236 מה שנותן 236X9=3.000MHz והמחשב עלה יפה. אבל עם מכפלת מעבד ב8 ותדר של 300MHz הוא סירב לעלות... רציתי לשאול אם זה הלוח שלא יכול לעמוד בתדרים הגבוהים או שזה משהו אחר ? הזיכרונות על 177MHz ככה שהם לא המגבילים. תודה
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כמו שרשמתי.. אני מעלה ממש בקצת את מהירות השעון והזכרון למרות שב-TEST הוא עובר בסדר.. מיד לאחר הפעלת 3DMARK 05 אני רואה את ה-FPS על 25 וישר אני יוצא מהתוכנה כי ברור שהציון יפול לפחות בחצי.. איך זה יכול להיות? לפי ההגיון שלי נראה כי לאחר שינוי במהירות הזכרון והשעון הוא מבטל את ה-SLI, יכול להיות? והכי מעצבן שאני צריך לעשות רסט בשביל להחזיר את הכל לקדמותו, זאת אומרת לא מספיק שאני מחזיר הכל ל-DEFAULT (ככה כותבים?) עוד דבר... כשאני מנסה לעשות עדכון ביוס לכרטיס הוא מצליח לקרוא את הקובץ ולפתוח אותו (דרך פלופי) הכל הורשם שהוא מצליח ובסוף הוא רושם נכשל! אז ניסיתי דרך התוכנה בווינדוס לעשות עדכון און ליין ואז הוא רושם לי שאין ביוס חדש יותר.. אבל העדכון שהורדתי לפלופי כן חדש יותר ו…
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
או שיש עוד דברים... לדוגמא...אם אני שם מערכת קירור מים... ואני עושה OC למעבד למהירות הכי גבוהה שיש לי... הוא עלול להישרף?! ומה הסכנה הכי גדולה בOC? משהו עלול להישרף לי? כמו מעבד? לוח-אם? זיכרון?.. תודה רבה... כן, תזכרו שגם אתם פעם הייתם, מודרים מתחילים...
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מישהו יכול להציע על קירור להארדדיסק הוא עומד לי על 37 מעלות גבוהה לא??
-
- 14 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד הישן טיכוו שלי, עד שאני ישבר ויקנה חדש חחח.. קיצור, אני לא מבין בזה כל כך! למישהו יש מדריך או משהו? תתודה! הנה המפרט של המחשב (כמובן שמופיע שם המעבד גם ) תודה.
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד פנטיום 4 3.2GHZ עם גוף קירור רגיל של אינטל שעושה רעש של טרקטור רציתי לדעת מה יותר כדאי לי לקנות: זלמן FATALITY או זלמן 9500... אם למישהו יש המלצה למשהו אחר יותר טוב אני אשמח לשמוע אני מחפש גוף קירור שיהיה שקט מאוד אבל שיתן תוצאות טובות שאני אוכל לעשות OC נחמד... והתקציב שלי הוא 400 ש"ח מקסימום תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
טוב אז ככה 1) מה הם "הצינורות" בכרטיס המסך 2) מה הם אפשרויות הOC ל GeForce 5200 fx
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
אני משנה את המחלק מאיפה שה400???? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלוםםםםםםםםםםם אני צריך עזרה לגבי הקירור הזה: http://www.asetek.com/default.asp?showPage=startside.asp&contentSection=2 ה WATERBLOCK שלו תומך במעבדים הבאים: SUPPORTS INTEL S478, (S462), AMD ATHLON FX (S939/S940) & AMD ATHLON64 (S754). יש לי AMD ATHLON 64 3200 939 האם זה תומך?! אני פשוט רוצה להיות בטוח
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שמעו חבריםאני רוצה לעשות ולנסות אוברקלוק פעם ראשונה רק לניסיון אני לא ישאיר את זה זמן רב המפרט שלי הוא כך intel p 2.0 ghz Geforce fx 5200 512 mb ddr octck motherboard 533 mhz wd 120 gb IDE אני רוצה לעשות לניסיון לכרטיס ולמעבד אם תוכלו אחים שלי להביא לי גם קישורים לתוכנות עם איזה מדריךך יהיה טוב
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ישן, אני רוצה לבדוק כמה מעלות הוא אבל באוורסט לא מופיע עליו כלום. יכול להיות שאין עליו חיישן. יש אולי דרך למדוד את הטמפרטורה?
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן הגעתי למסקנה שחם מידי במארז שלי וצריך לעשות קצת רוח אני שוקל לקנות את הדברים הבאים : 2 מאווררי 80 מ"מ חזקים, עוד 120 טוב, וקירור חדש למעבד AMD 64 שלי. הגעתי לדברים הבאים (שמתי דגש על ה CFM של כל אחד ואחד.. זה מה שצריך לעשות נכון ? CFM גבוה = יותר אוויר קר?) בכל מקרה אם יש איזה משהו להמליץ לפני שאני קונה אנא הגידו כעת 1 Thermaltake Smart Case Fan II 120mm A2029 16.5% 89 ש"ח 2 Vantec Tornado 80MM Case Fan 16.5% 178 ש"ח 1 Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 16.5% 243 ש"ח סה"כ ללא מע"מ 438 ש"ח מע"מ: 72 ש"ח שירות UPS אקספרס עם שליח עד הבית כולל ביטוח : 47 ש"ח סה"כ: 558 ש"ח זה מ PANDAS. לא ממש משנה לי …
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
המארז עצמו: http://www.driverheaven.net/reviews/DragonCase%20Review/conclusion.htm כל המאווררים הם 80 מ"מ. יש שני מאווררים שמגיעים איתו, אחד מקדימה: http://www.overclockersonline.com/images/articles/mge/dragon/large/interior-13.jpg שני מאחורה: http://www.overclockersonline.com/images/articles/mge/dragon/large/interior-18.jpg ויש מקום לעוד 3 מאווררים, שניים כנראה בדלת הצדדית: http://www.overclockersonline.com/images/articles/mge/dragon/large/exterior-11.jpg מאוורר שלישי: לא מצאתי מקום בתמונות לדבר כזה.. גם בחלק העליון אין מקום. יכול להיות שמתחת למאוורר עם התעלה שבדלת יש מקום לשני מאווררים מתחתיו צמודים אחד ליד השני? אני מתכוון להכניס לו גם את הזלמן 9500 על המעבד. 1. …
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
חבר'ה בתוכנה EVERST------>SENSOR רשום לי ככה...: CPU: 50. AUX:24 (יש תמונה של מסך ואז זה רשום!!) יש לי לוח MSI Neo3 865PE... עכשיו מה זה אומר??? ה-AUX הזה ?.......טמפרטורה של מה זה !!! כרטיס מסך? יש לי Palit Ge-Force FX5700VE 256MB... (יכול להיות שלא כתבתי בפורום הנכון.....מקסימום תעבירו לאן שמתאים...) תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-