אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
סאפ רציתי לדעת איך אפשר להמהיר את הכרטיס NVIDIA שלי, ואם כן עד כמה :ם בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי חברה מה קורה? חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי ועכשיו מצאתי. http://www.asetek.com/default.asp?showPage=startside.asp&contentSection=2 (03-L-1249 03-L-1250 03-L-1251 03-L-1252 XTREME KITS [Xtreme DUAL Radiator] CPU/VGA/ Chipset Power kit KT12A-12VX ) הבעיה עכשיו היא האם זה תומך במה שיש לי אז במעבד זה תומך. סבבה. אבל האם זה תומך בNvidia Nforce4? או ב Sapphire X800GTO2 PCI-e? האם מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אודה לרעיונות כיצד למקמו טוב ללא תזוזות באמצע הסוניק ?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מדהים http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1507822
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו חשב על זה ? http://www.virtual-hideout.net/cgi-bin/newspro/viewnews.cgi?newsall
-
- 9 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני לא יכול לעבור את ה 2400MHZ כל פיפס למעלה כבר לא יציב .....הכל קורס בתוכנות הניטור (מעבד 3200) כרגע זה על HT X 4 X10 166 (מהירות זכרונות..לא מחזיק לי על 200 כפול 10 אז נאלצתי להוריד ל 166) 240 זכרונות : 7-3-3-3 כל זה רק נותן לי את ה 2400 עכשיו הבנתי שבשביל להמשיך הלאה אני חייב להוריד את הזכרונות כבר מ166 ל 133 !! שזה אומר בעצם במילים אחרות לרדת לזכרון מאוד איטי DDR 2100 מזה אומר לי בעצם ? אני מאפשר את המשך התהליך של האובר אבל פוגע מאוד במהירות הזכרון לא? בתור גיימר זה דיי חשוב לי שהזכרון יהיה גם מהיר בקיצור ולעניין יש טעם להוריד ל 133 ולהמשיך הלאה ? תהיה פגיעה במהירות הזכרונות ? (נשאיר כרגע את מהירות המעבד בצד) ... ? ??? :
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש. המיפרט מבוסס על : http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=3 אני לא מתכוון לעשות OC (לא מבין בזה) האם בנוסף לתצורה הסטנדרטית צריך להוסיף מאוורר? אם כן מה זה נותן ? אם לא אוסיף מה יקרה?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך קצת עזרה... יש לי מארז tsunami של TT עם שני מאווררים 120 ומאוורר 80, השאלה הראשונה היא אם מישהו יודע איך לפרק את הפילטר שיש למאוורר מקדימה? ולגבי ספק שקט, יש לי עכשיו את TWV500W של TT והוא מרעיש בצורה נוראית. מה אפשר לעשות לגביו? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לנקות אותו? להעיף אותו? הרעש הוא כמו זמזום אבל עם רעש בלתי נסבל, אני פוחד להוציא אותו כדי לא לגרום לאקסטרא חימום של המארז.
-
- 9 תגובות
- 546 צפיות
-
-
עשיתי עכשיו OC קטן למעבד 3@3.5 ונתקלתי בביוס במשהו שנראה יעיל רשום שם לבחור סוג זכרון ויש כמה סוגים : AUTO DDR2-533 DDR2-600 DDR2-667 DDR2-800 השאלה היא אם אני יכוון את ההמהירות ליותר גבוהה האם הוא ימהיר את הזכרון ? האם זה יגרום נזק ? יש לי 533 אני רוצה 667 או משהו כזה ... ובכלל אם משהו יכול להמליץ לי על כמה אני יכול לעבוד עם המעבד הזה בלי לגרום לו לבעיות (אין לי כסף לקנות עוד אחד) ... מה המתח האופטימלי למעבד ? כי רשום על הקופסה שלו 1.400 ושמתי ככה וזה מראה לי את המתח באדום בביוס כאילו זה שגיאה אז הורדתי קצת והעלתי קצת וזה עדיין אדום אז החזרתי לאוטו' ...
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב עם המעבד הזה הוא עם לוח של ABIT K8N ULTRA עם גרסת ביוס אחרונה עכשיו בטמפ של המעבד במנוחה היא בין 20-22 עם קירור סטוק ולי יש מחשב עם 3500+ WIN והוא במנוחה על 43 בערך עם קירור סטוק עכשיו השאלה עם שווה לי להחליף איתו כי אני מתכוון לעשות אובר תודה
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מישו יודע אולי איזה מהירויות שעון וזיכרון לגיפורסים השונים מ5200 עד 5900 אולטרה???
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אז ככה, זה המעבד שיש לי... אני מתכוון לשדרג זיכרון: ורציתי גם לעשות למעב דOC - נגיד עד ה2000... אני צריך בשביל זה לקנות קירור או שיספיק מה שיש לי? ובביוס לא ראיתי אפשרות לעשות OC - מה עושים? יש מצב שמהעבד "ישחק" לי בגלל זה? ואז אני אוכל את הלב ואצטרך לקנות חדש? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 999 צפיות
-
-
רציתי לנקות את המעבד ולשים משחת arctic silver מחדש אך היה מאוד קשה להוציא את הקירור[גריל] מהמעבד והוא התקשה ונדבק כל כך חזק מהמשחה הקודמת ששמתי לפני כ 3-4 חודשים עד כדי כך שהוא יצא לי יחד עם הקירור מבלי לפרק את הקליפס של המעבד .אחרי זה ראיתי שאחד השיניים של המעבד התעקם ויישרתי אותו והחזרתי והוא עבד. השאלה שלי עם המשחה הזאת לא מקולקלת ולכן היא התקשתה עד כדי כך או שהיא אמורה להתקשות ככה? כי שמתי משחה מאותו מזרק.
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום פורום אני חדש בפורום אבל במודינג אני ישן כמו AMD 1800 [glow=red,2,300]יש לי מארז סוס חבל על הזמן [/glow] [move]ANTEC ANTEC ANTEC[/move] זה המארז שלי http://img527.imageshack.us/img527/8384/22813uu.jpg השאלה שלי היה עם אני מקבן את כול 5 המאווררים שלי אחוזה ולא לביפנים מה היה על המשחב שלי ? אתם חייבים לנסות את הדבר הזה http://hwzone.co.il/guides.php?file=round זה פשות יוצא חבל על הזמן !!! (עם שרבולים) האאא נ.ב 30 זה טמפ' טובה בשביל AMD 3000 אמוס ?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
Intel i845e GA-8IE או EliteGoup P4VXASD2 מה יותר טוב ל OC זה או זה???? כי בזה של אינטל אין חיישנים של טמפרטורה ואי אפשר לעלות מתח בביוס רציתי לדעת אם בשני יש את האופציות האלו מישהו מכיר?!?!
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
אני מצרף תמונה של כל החיישנים ואתם יכולים לראות את המפרט שלי מימין ואת ה OC שאני נמצא בו כרגע. הטמפרטורות בסדר? הן גיעות לפחות ב2 מעלות ב IDLE לחלוטין. ומה זה החיישן PWMIC? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חבר'ה הרצתי ת'תוכנה לבדיקת ארטיפקטים והשעון שלמעלה לא זהה לשעון שלמטה... הרצתי למשך 47 דקות (זה מה שכתוב בשעון שלמטה), ובשעון שלמעלה הוא מראה לי 56 דקות.. ואני לא רואה שום ארטיקפטים (ריבועים קטנים צהובים) על המסך !!!! מה קרה כאן בעצם ?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי חברים, לאחר זמן המתנה לא קטן לכל מיני חלקים מסויימים שהייתי צריך לקבל, המערכת החדשה שלי סוף סוף מורכבת מפרט: AMD 64 3000+ winni s.939 cooled by TR xp-90+sf2 90mm DFI lanparty ut nf4 ultra-d G.SKILL 512*2 pc4400 550mhz LE EVGA geforce 7800gt copper heatsink כמה מילים לפני התמונות..... מעבד מצויין בעל יכולות oc גבוהות מאוד תחת מתחים מינימאליים, עושה 2610mhz על מתח 1.39 יציב לחלוטין, חיסרון יחיד הוא המכפלה (9) שמעט מעצבנת למרות שלא הייתי צריך הפעם להשתמש ביחסים משונים לזיכרון ;D זיכרון גם כן מצויין, עושה 290 2.5/3/3 על מתח 2.7 יציב לחלוטין..... כרטיס מסך שלפי מה שראיתי לא נמכר בארץ, הבאתי אותו מחו"ל, זו היא הגרסה החזקה של evga ל7800gt והיא מגיעה עם קירור מנחושת…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הרכבתי בעצמי בפעם הראשונה מחשב מ0 המבוסס על הלוח הזה ומעבד אטלון 64 3500 . אני יודע שהמעבד מעולה לאוברקלוקינג. הוא בקושי מתחמם והמטח נמוך אבל הלוח... הוא לא כל כך טוב, נכון? אני מצליח למתוח את הFSB לבערך 211 לפני שהכול הופך להיות לא יציב. אני יודע שזה לא הזכרון מכיוון שזה זכרון corsair איכותי והמחשב לא עובר את שלב הביוס. אבל שום דבר החל מלהוריד את הHTT דרך משחקים עם התזמונים ושינוי מתחים לא עוזר. עצות?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
עכשיו שמעתי שזה יכול לשפר את הביצועים של המחשב... זה ההגדרות הרגילות שקיבלתי איתו: איך ההגדרות האלה? הן בסדר או שכדאי לשנות משהו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אנשים מה עדיף יש לי intel pentium 4 1700 עכשיו אני יכול לעשות OC ל 1900 עם memory bus 298 mhz או לעות OC ל 1950 וmemory bus 230 mhz מה עדיף הראשון או השני מישהו יודע? כאילו אם אני מוריד את הזיכרונות הוא מושך יותר
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
ישנה תוכנה שנותנת לי את השליטה על המאורר? בקול ביטס יש אפשרות דומה אבל זה לא 100 אחוז פעילות כל הזמן... המאורר פועל על מדיום... אני זוכר ש riva tuner ישנה אופציה דומה? יש המצלצות? עריכה: אוקיי הדרתי פרופיל חדש למאוורר בריוה ואכן אני חושב שזה עוזר... שמתי 100 אחוז ב פעילויות 3D וב 2D לא שיניתי אולי טיפה... הרצתי פיר איזה 6 דקות ויצאתי המעלות על 55... אתמול ששיחקתי שחבר שלי היה אצלי יצאנו והיה איזה 60, אני לא יודע אם זה בגלל שעכשיו הדלקתי את המחשב ועדיין הכל לא הספיק להתחמם אבל ניראה...
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-