עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DOR_2911,

קניתי לפני כמה חודשים את הקירור הזה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-UNH-P0U1&other_title=+RR-UNH-P0U1+Hyper%206%2B וכתוב פה שהמאוורר שלו יכול להגיע ל 3000 RPM אבל אצלי הוא מגיע במקסימום ל 1800RPM למה זה?? יכול ליהיות שזה בגלל שבחיבור שלו יש 4 חורים אבל בלוח אם שלי יש רק 3 פינים( אז זה לא מחובר בהכל) ואני מצטט: You could also connect the PWM 4-pin connector to the general 3-pin mainboard. If your mainboard supports PWM 4-pin connector, Hyper 6+ will control the fan speed through PWM function of the mainboard; if your mainboard supports general 3-pin connector, the Hyper 6+ will run the lowest fan…

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  2. Started by DOR_2911,

קניתי לפני כמה חודשים את הקירור הזה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-UNH-P0U1&other_title=+RR-UNH-P0U1+Hyper%206%2B וכתוב פה שהמאוורר שלו יכול להגיע ל 3000 RPM אבל אצלי הוא מגיע במקסימום ל 1800RPM למה זה?? יכול ליהיות שזה בגלל שבחיבור שלו יש 4 חורים אבל בלוח אם שלי יש רק 3 פינים( אז זה לא מחובר בהכל) ואני מצטט: You could also connect the PWM 4-pin connector to the general 3-pin mainboard. If your mainboard supports PWM 4-pin connector, Hyper 6+ will control the fan speed through PWM function of the mainboard; if your mainboard supports general 3-pin connector, the Hyper 6+ will run the lowest fa…

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by adizarko,

ככה אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי על מנתלהגיע פחות או יותר לרמה של 850XTPE. אני קצת חדש בעניין אז הייתי רוצה כמה הסברים - אני בעיקרון משתמש בתוכנת ה ATI TOOL עכשיו שאני עושה את הOC איך אני שומר על ההגדרות שישארו כהגדרות DEFAULT? בנוסף קיבלתי עם הכרטיס תוכנת OC בשם TRIXX- כדאי להשתמש בה? תודה לכולם

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by uzana2004,

אני מריץ את התוכנה S&m ואני מקבל ישר שגיאה בבדיקה של הזכרון(system memory failed)... גם בSUPER PI לא הייתי יציב.... התזמונים שלי:2.5\3\3\6 המכפלה על 9 (3)HTT:260 האם יש לי אפשרות לשנות את מהירות הבאס שלי לא על ידי הHTT? בCPUZ הbus speed לא מופיע(ז"א הוא מופיע אבל כאילו אין את האפשרות הזו)... איך אני יכול לייצב את הOC? האם בכלל אפשר להעלות באס לבד עם המעבד שלי?אם כן איפה ולכמה?

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  5. טוב לאחר יום משעמם נוסף החלטתי לקחת את ה-OC שלי צעד אחד קדימה. אז נכנסתי למאמרים ולכל מיני אתרים שמדברים על OC לכרטיס שלי ובכלל... הורדתי תוכנות וקדימה לעבודה. ואז הבנתי בעצם שכמה שאתה לומד יותר יש לך יותר שאלות ולפעמים מזל של מתחילים מביא תוצאות שמקצוענים חולמים. טוב בלבלתי לכם את השכל יותר מידי. רק לפני השאלות אני צריך לציין מה עשיתי עד עכשיו בכדי שתבינו. **חשוב אני בסופו של דבר מוריד את ה-OC, הכל למטרת לימוד בלבד. אז OC לכרטיס מסך הכי טוב שהגעתי זה 500@1120 ----> 546@1272 שזה נתן לי תוצאה של 6947 3DMARK 2005 לינק:http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1510476 ו-OC למחשב מ- 200MHz ל-240MHz כאשר ב- 238 כבר לא עלה לי ווינדוס אז הורדתי זכרונות ל-166 שאלות:…

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  6. בבקרוב אני מקבל מחשב חדש: AMD Athlon 64 3500+ @ Thermaltake Bigtyphoon Gigabyte K8N Pro SLI @ CORSAIR 512MB Value CS2.5 X2 eVGA Geforce 6800 GS 256MB 256BIT @ WD 250GB SATA2 Thermaltake SHARK VA7000 BLACK @ HEC 480V ACE אוקי ורציתי לדעת עם המאווררים שמגיעים עם המארז מספיקים ? איך הגוף קירור של המעבד? והאם הקירור מספיק בשביל לקרר את החלקים אחרי OC ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  7. Started by Folklore,

ב 1500 שקל? AGP ו- PCI -E

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  8. אני פשוט רואה הרבה אנשים שחושבים לקנות קירור TEC בהספק נמוך ולשים אותו עם קירור אוויר, הנה כאן יש הדגמה למה לא כדאי: http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1895934,00.asp

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. האברסט מראה לי 49 מעלות (לא במאמץ) שאני עושה ריסטארט הביוס מראה 33 אבל 4 תוכנות שונות בתוך הווינדוס מראות לי 49 אז או שזה צודק או שזה צודק לא יודע בכל אופן עכשיו זה 49 מעלות !! עם קירור של IGLOO 7200 LIGHT לא במאמץ !!! לגשת חזרה לחנות שיבדקו את העניין ? אולי שמו קצת מדיי משחה טרמית ? ...לא יודע מה בינתיים שמתי ישירות על המחשב מאוורר שולחן שמוריד לו את המעלות ב 15 ......

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  10. Started by Esparco,

מישהו יודע איך לשנות מתח CPU VOLTAGE בעזרת ג'מפרים על הלוח אם.. כי אין אופציה כזאת בביוס?!? בבקשה תעזרו כי ניסיתי הכל עידכנתי ביוס.. לחצתי CTRL F1 הורדתי מליון תוכנות כלום לא עוזר

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  11. משאבת הHYDOR L35 ששירתה אותי לא בנאמנה במשך כ4 חודשים, החזירה נשמתה לבורא כעת אני מחפש משאבה חדשה דרישה עיקרית: שקט!(הHYDOR, גם כשהיא עובדת "כמו שצריך" היא לא משאבה שקטנה במיוחד, ואני קניתי מערכת קירור מים ולא אקווריום)

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  12. Started by taimor,

שלום, יש לי AMD 3500+ ולוח ga k8n ultra-9 עכשיו אחרי התלבטיות רבות עשיתי OC עלתי כולה ב10 מ 200 ל 210 ועכשיו שמרתי את הגדרות ואז הביוס עשה ריסט ומאז יש לי מסך שחור =\ אין תגובה כעיקרון אין לי ממש מושג מה הבעיה =\ אם מישהו שמע על בעיה כזאת או דומה? ואם מישהו יודע את הפיתרון??

• 5 תגובות
    • 481 צפיות
  13. Started by gnk,

שלום, כרגע לא מתכנן לעשות OC מעוניין בקירור שקט עד 250 ש"ח... מה כדאי ? תודה,

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  14. לחיבור 3 פינים תודה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by realmagic,

מישהו מכיר את המאוורר הזה? מישהו משתמש בו? מישהו שמע עליו אי פעם? מישהו יודע איך הוא מבחינת רעש ודחיפת אוויר? הוא עולה 30 שקל בלוג'יק. שווה את המחיר (כרגע אני עם גנריים - זה נראה גנרי גם כן)? אם אני קונה, אז אני קונה שלושה - להחליף מאוררים גנריים שעושים יותר מדי רעש - אז אלמנט הרעש מאוד חשוב פה.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by סולל הדרך,

אומנם הOC שלי לא רציני אבל אני משתמש בבקר של TERMALTAKE HARDCANO 13 עיקר הרעש מגיע מהמאוורר של הNB המאוורר עובד על 5000 RPM וזאת בניגוד לשאר המאווררים שנשלטים ע"י הבקר ועובדים במהירויות נמוכות 1300-2500 RPM בהתאם לנדרש למשהו יש רעיון למאוורר שקט לNB (אבל יעיל!) תודה אבי

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by Folklore,

שבת שלום לכולם אני די חדש פה בפורום (רשמתי מזמן אבל לא נכנסתי הרבה אז אני נחשב לחדש) ואני רוצה לעשות OC ל R9600PRO 128MB שלי רציתי לדעת לאן אפשר להגיע איתו ואיזה סוג קרור כדאי לי לקנות זה שאר המפרט שלי AMD 64 3000 Gigabyte GA-K8NS-939 512MB DDR400 (ממש בקרוב קונה עוד אחד) וזהו אני כרגע מקבל עם הכרטיס שלי 1766 ב 3DMARK05 ואני רוצה לקבל לפחות 2500-3000 האם זה אפשרי?

• 13 תגובות
    • 738 צפיות
  18. שלום לכם. נרשמתי רק אתמול ורשמתי בפורום מודינג ועיצוב-והופתעתי לגלות את ידע המדהים של המשתמשים כאן. אז שאלה פרמטיבית לי אליכם האם רצוי לעשות אורבקלוק למעבד פנטיום 4 3.0? יש ברשותי קירור ביגטייפון והמעבד במנוחה כ35 מעלות ובעבודה ובחום הזהה לטמפ החדר היא כ41-42 גג. אם המאוורר האחורי על מהירות מירבית-בעבודה הוא על 34 מעלות!!! כן כן אתם רואים נכון. במידה ואחליף את מאוורר הביגטייפון שלי ל120 מ"מ של טרמלטייק סמארטפן-ואקרר אותו כמו שצריך לחצי מיום מלבד הלילה שאני ישן ולא ירעיש בחדר-הוא יתחמם מאוד? עלול להישרף? איפה צריך להתחיל ואיפה צריך להפסיק? עם איזו תוכנה עושים את כל זה? מה צריך לדעת קודם בשביל זה בכדי לא להרוס את המעבד או כל רכיב שרוצים לשפרו? תודה רבה מראש .

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  19. היי אודה לכם מאוד אם תוכלו להפנות אותי למדריכים (עדיפות לוידאו) להתקנת מעבד AMD מסדרת 64 (מה שאני מתקין זה 3200+) על לוח אם ואם אפשר גם שיטות ושיטות למריחת משחה טרמית בוידאו. כמו כן אשמח מאוד לשמוע הצעות לקרור אחר במקום הסטוק - שלא יהיה בעל משקל רב ומסורבל מדיי, שלא ירעיש מדיי ושיוריד משמעותית טמפרטורה. תודה רבה לכל מי שיעזר לי.

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  20. איך אני יודע ?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by -Blaze-,

אני עושה עכשיו שדרוג מאסיבי למחשב, ורציתי לדעת את הBT ייכנס למארז... יש לי בערך 15 סנטימטר גובה בים המעבד לדלת של המארז, ואני לא יכול להגיד מה קורה בצדדים כי אני מחליף לוח אם וספק. מה הגודל שלו? זאת אמורה להיות בעיה?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  22. Started by erez_levy,

שלום לכולם, כמה שאלות. 1) עד כמה מסובך לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך 6800GS ואני מתכוון לאחד שלא עשה אוברקלוק בחיים שלו, ובקושי מבין במחשבים. 2) האם כדי לעשות לו אוברקלוק צריך קירור מיוחד או משהו? 3) עד כמה זה באמת משפר את הביצועים של הכרטיס מסך? 4) במידה והרסתי את הכרטיס מסך לגמריי, האחריות שיש לי על הכרטיס מסך תקפה בכל מקרה? או שבגלל שיראו שניסיתי לעשות אוברקלוק לא יתנו לי אחד אחר, מעוניין לשמוע קצת תגובות מאנשים שזה קרה להם. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  23. שלום לכם, ברשותי מעבד אתלון 64 3000, ואני כרגע באוברקלוק של 240 בבאס = 2160 למעבד. הזכרונות שברשותי פשוטים יחסית ומגבילים אותי מאוד, הם לא עולים מעל 240 באס, וזה בתזמונים הכי משוחררים. החלטתי שאני רוצה להשתמש במחלק ל-166. הצלחתי להעלות את המעבד עד ל-2550 יציב לגמרי, כשהבאס עם המחלק הינו 231. המחשב מתפקד היטב במהירות הזאת, אך המעבד מגיע לטמפ' של 50 מעלות, שזה פחות או יותר הגבול המומלץ לווניס. כמה שאלות: - האם, במקרה שלי, עדיף להשתמש במחלק ולהגיע לתדר מעבד גבוה, על פני 1:1 עם הזכרונות ותדר מעבד נמוך יותר? - הקירור סטוק של AMD מיצה את עצמו מבחינת האוברקלוק, ואני מעונין להחליפו באחד שמספק קירור טוב יותר. חשבתי על הפריזר פרו החדש, אבל הבעיה היא שהלוח שלי לא מאפשר הרכב…

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by Satlan,

הבנתי שה-OC הזה אפשרי בלי הרבה בעיות, אם כן, איזה קירור יהיה מתאים ובאיזו שיטה לעשות את ה-OC בתודה מראש לעוזרים 8D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by parker8,

השאלה בכותרת.... זה משתלם? זאת אומרת שאם זה משמעותי ומורגש-נגיד להפוך מ-X700 ל-X800 למשל.... הכרטיס הוא של חברת SAPHIERE אם זה משנה... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.