אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף? לקנות קירור מים ב 500 + או להשעיק בקירור אוויר ? ממה אני אקבל את התוצאה הטובה ביותר? (מה אתם אומרים על ה BIG WATER של TT ?)
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל + מעבד סלרון 2400 עשיתי אובר עד 2600 דרך התוכנה קלוק גאן עד שהמסך קפא.. האם למישהו יש ביוס פתוח? או אולי תוכנה להעלת מתחים? חיפשתי בכל הפורומים שיש בחול ולא מצאתי תודה יונתן
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ... יש לי הכרטיס geforce 6600GT .... אז מה זה הליבה שלו ?!?!?!? איך היא נראית ?!!?!?!? איפה היא נמצאת ?!?!?! אפשר אולי תמונות ... תודהה
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני עומד להחליף את המעבד הנוכחי בדותן, והבנתי שקירור כבד מדי - כמו הביג טייפון שיש לי עכשיו - עלול לרסק את הליבה, מכיוון שמעבדים ניידים לא מיוצרים עם מעטפת הגנה (IHS). השאלה שלי - האם קיימת דרך להתגבר על השבירות של הדותן מבלי להתפשר על קירור חלש?
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני חדש פה בפורום והגעתי די במקרה בגלל בעיה שהציקה לי של רעש מהמאורר של הNB בלוח של MSI מסוג K8N NEO 4 PLAT קיבלתי כאן המלצה להחליף את המאוורר בגוף קרור של זלמן מדגם NB47J באתר היצרן אין התייחסות ספציפית לסוג הלוח ולכן קיבלתי את המלצתכם. קניתי לי את גוף הקרור והתקנתי אותו. להפתעתי מד הטמפרטורה שהצמדתי לגוף הקרור (לאחר שפורק מגוף המאורר) הציג על בקר הטמפרטורה שלי 52 מעלות לאחר מספר דקות של עבודה ובמגמת טיפוס... בדר"כ עם מאוורר הטמפרטורה היא 43 מעלות. אם לא הייתי שם לב הייתי שורף את הNB ואת הלוח. לכן להבא שאתם נותנים עצות אנא תנו אותם מנסיונכם ולא תאוריות שאתם מפתחים עצות גרועות יכולות לגרום לנזק של מאות שקלים שלא לדבר על הטירחה והכסף שעולה לישם את עצתכם אנא קחו זאת כביקורת…
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם זה באמת אמור להיות ככה מ-30 מעלות ל-53 בגלל 38MHZ. והאם אני מוסיף מתח למעבד אז החום ירד? וכמה מתח אני צריך להוסיף? אגב אני עדיין על 200 בזכרונות תזמונים 3 3 3 8
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
:] השאלה היא, האם סוניק עם מאוורר אחד, לוקח את הביג טייפון אם אתם יכולים להראות לי בנצ'מארקים אשמח בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב יש לי מחשב של אינטל ובדקתי טמפ' וזה היה במעבד 50 מעלות וכפי שאני יודע זה לא טוב אז הוספתי עוד מאוורר וזה לא עוזר!! יש לי מאווררר ליד איפה שפותחים את המחשב מאווררר שעל המעבד ועוד אחד ליד החיבורים וגם יש לי בספק והטמ' גבוהה מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עד מנת להמשיך ולעלות בOC החלטתי לקרר את הזיכרונות, אני מתכנן לחתוך חורים בקירור הקיים ולהשים סינקים על הזיכרונות התכנון המקורי הוא ככה: כמו שאמרתי דעות תגובות הצעות ... תודה ;D [attachment deleted by admin]
-
- 45 תגובות
- 4k צפיות
-
-
טוב לאחר יום משעמם נוסף החלטתי לקחת את ה-OC שלי צעד אחד קדימה. אז נכנסתי למאמרים ולכל מיני אתרים שמדברים על OC לכרטיס שלי ובכלל... הורדתי תוכנות וקדימה לעבודה. ואז הבנתי בעצם שכמה שאתה לומד יותר יש לך יותר שאלות ולפעמים מזל של מתחילים מביא תוצאות שמקצוענים חולמים. טוב בלבלתי לכם את השכל יותר מידי. רק לפני השאלות אני צריך לציין מה עשיתי עד עכשיו בכדי שתבינו. **חשוב אני בסופו של דבר מוריד את ה-OC, הכל למטרת לימוד בלבד. אז OC לכרטיס מסך הכי טוב שהגעתי זה 500@1120 ----> 546@1272 שזה נתן לי תוצאה של 6947 3DMARK 2005 לינק:http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1510476 ו-OC למחשב מ- 200MHz ל-240MHz כאשר ב- 238 כבר לא עלה לי ווינדוס אז הורדתי זכרונות ל-166 שאלות:…
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי מעבד Pentium D 830 עשיתי לו אוברקלוק ל3.5Ghz והטמפ' עכשיו היא 42 (2 הליבות פועלות על 30% בממוצע) והמתח 1.36v האם האוברקלוק בסדר ? (אני עם BigTyphoon ומשחה טרמית של ArcticSilver MX-1) עד כמה אני יכול למתוח אותו בלי לגרום לו נזק ? אני לא רוצה להסתכן עם העלאת מתח ....
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים את הקירור הזה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-UNH-P0U1&other_title=+RR-UNH-P0U1+Hyper%206%2B וכתוב פה שהמאוורר שלו יכול להגיע ל 3000 RPM אבל אצלי הוא מגיע במקסימום ל 1800RPM למה זה?? יכול ליהיות שזה בגלל שבחיבור שלו יש 4 חורים אבל בלוח אם שלי יש רק 3 פינים( אז זה לא מחובר בהכל) ואני מצטט: You could also connect the PWM 4-pin connector to the general 3-pin mainboard. If your mainboard supports PWM 4-pin connector, Hyper 6+ will control the fan speed through PWM function of the mainboard; if your mainboard supports general 3-pin connector, the Hyper 6+ will run the lowest fan…
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
בבקרוב אני מקבל מחשב חדש: AMD Athlon 64 3500+ @ Thermaltake Bigtyphoon Gigabyte K8N Pro SLI @ CORSAIR 512MB Value CS2.5 X2 eVGA Geforce 6800 GS 256MB 256BIT @ WD 250GB SATA2 Thermaltake SHARK VA7000 BLACK @ HEC 480V ACE אוקי ורציתי לדעת עם המאווררים שמגיעים עם המארז מספיקים ? איך הגוף קירור של המעבד? והאם הקירור מספיק בשביל לקרר את החלקים אחרי OC ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי מעבד A64 3000+ 754 המתח הסטוק שלו היא 1.5V העלתי אותו ל 1.6 על מנת לבצע OC גבוהה יותר ביינתים הגעתי ל 2500MHZ (יציב) האם העלת המתח תקצר את החיים של המעבד שלי? :-\
-
- 13 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שפותחים את התוכנה אז בשביל לעשות oc צריך ללחוץ על ה target adapter או על ה driver settings כי לשניהם יש אותם אפשרויות ואפשר בשניהם להעלות את הליבה ואת הזכרונות מה ההבדל?? 2) שאני מעלה ב תוכנה אז יש כזה קו שמעבר אליו אם מעלים יש סימן קריאה מה זה אומר?
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים את הקירור הזה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-UNH-P0U1&other_title=+RR-UNH-P0U1+Hyper%206%2B וכתוב פה שהמאוורר שלו יכול להגיע ל 3000 RPM אבל אצלי הוא מגיע במקסימום ל 1800RPM למה זה?? יכול ליהיות שזה בגלל שבחיבור שלו יש 4 חורים אבל בלוח אם שלי יש רק 3 פינים( אז זה לא מחובר בהכל) ואני מצטט: You could also connect the PWM 4-pin connector to the general 3-pin mainboard. If your mainboard supports PWM 4-pin connector, Hyper 6+ will control the fan speed through PWM function of the mainboard; if your mainboard supports general 3-pin connector, the Hyper 6+ will run the lowest fa…
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מישהו יודע איך לשנות מתח CPU VOLTAGE בעזרת ג'מפרים על הלוח אם.. כי אין אופציה כזאת בביוס?!? בבקשה תעזרו כי ניסיתי הכל עידכנתי ביוס.. לחצתי CTRL F1 הורדתי מליון תוכנות כלום לא עוזר
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה עם מעבד 3500+ winchester קירור BT עכשיו אני לא מצליח לעלות מעל 2600 לא חשוב איזה מתח אני נותן למעבד הורדתי את המחלק ל266 הורדתי את ה HT ל3X נעלתי clock synchronization mode על 33.33 ונעלתי גם את express clock על 100 מישהו יודע אולי מה עוצר אותי ד.א יש לי אפשרות להחליף את המעבד עם 3200+ venice שהוא 21 מעלות במנוחה (דרך הביוס בדקתי) הוא על לוח של abit k8n ultra ביוס מעודכן והמעבד שלי 43 מעלות במנוחה (גם דרך הביוס) שהוא היה על קירור סטוק תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
משאבת הHYDOR L35 ששירתה אותי לא בנאמנה במשך כ4 חודשים, החזירה נשמתה לבורא כעת אני מחפש משאבה חדשה דרישה עיקרית: שקט!(הHYDOR, גם כשהיא עובדת "כמו שצריך" היא לא משאבה שקטנה במיוחד, ואני קניתי מערכת קירור מים ולא אקווריום)
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אז ככה... קודם כל אני צריך עזרה בצריבת ביוס...אני רוצה להעלות מתחים ובלוח שלי הכללללל נעול חח יש לי Gigabyte Ga-7vkml אני רוצה פשוט להעלות מתחים קצת למעבד וקצת לכרטיס מסך...פשוט שניהם קרירים מאוד ואני רוצה למשוך אותם לקצה.. אני רוצה לשאול מה מאפס לי הצריבת ביוס? זה מוחק לי משהו מהמחשב? ואם אני יצטרך להסתבך עם כל מיני דרייברים והאם יש מצב שזה לא יצליח ואני רק יצטער שרציתי לעשות את זה?? האם אני בטוח יוכל להעולת מתחים? ואם אפשר בקווים כללים איך לאחר פתיחת הביוס וכו' אני מעלה בזהירות תמתח...אני רוצה לדעת לעשות זאת בצורה בטוחה ויציבה! תודה לעוזרים! יום טוב!
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, יש לי AMD 3500+ ולוח ga k8n ultra-9 עכשיו אחרי התלבטיות רבות עשיתי OC עלתי כולה ב10 מ 200 ל 210 ועכשיו שמרתי את הגדרות ואז הביוס עשה ריסט ומאז יש לי מסך שחור =\ אין תגובה כעיקרון אין לי ממש מושג מה הבעיה =\ אם מישהו שמע על בעיה כזאת או דומה? ואם מישהו יודע את הפיתרון??
-
- 5 תגובות
- 484 צפיות
-
-
סאפ אני קונה בקרוב קירור למעבד, עכשיו זה די ברור שאקנה את הסוניק TOWER לפי מה שהבנתי עם מאוורר ... עכשיו ההתלבטות היא אם שמים 2 מאוררים עליו (אין בעיית מקום) זה יהיה עדיף מאחד, והאם בכלל, ה-SONIC TOWER עם מאוורר יהיה יותר טוב ב-OC מאשר ה-BT בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני פשוט רואה הרבה אנשים שחושבים לקנות קירור TEC בהספק נמוך ולשים אותו עם קירור אוויר, הנה כאן יש הדגמה למה לא כדאי: http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1895934,00.asp
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-