עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם... יש לי את המפרט הבא: לוח אם - Epox 8k9a2+ מעבד - Amd xp1700+ שעובד ב- 0.13 מיקרון. זיכרון - Corsair cmx256 3200c2 כרטיס מסך - GeForce 4 mx 400 מערכת הפעלה - Windows xp pro ההמהרה שניסיתי לעשות לו היא ממהירות 133 ל-150 בהכפלה של 11 ושל 9.5 . המהרה שלפי אתרים מסוימים צריכה לעבוד ללא בעיות. התוצאות היו שהביוס זיהה בהמהרה מעבד Xp 2000+ אך מערכת ההפעלה לא הסכימה לעלות. במצב זה גם התקנה חדשה של מערכת הפעלה לא עברה. תמיד נתקע על מספר קבצים שלא היה ניתן להתקינם. מה יכול להיות צוואר הבקבוק כאן ... מה לא מאפשר את ההמהרה?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  2. כדי להמשיך את האוסי שהתחלתי למעבד אני חייב להביא קירור רציני יותר מהסטוק שהקירור יתאים לתושבת של Am2+ ,שיהיה איכותי מן הסתם ושיהיה כמה שיותר שקט! עוד דבר קטנטן...יש לי במארז 3 מאווררים 2 מכניסים ואחד שמוציא ואין לי הכנות מסויימות לעוד מאווררים ...יש אפשרות לעשות חורים במארז כדי להרכיב מאווררים(אני רוצה להוסיף עוד 2) או איזהשהוא פתרון אחר כדי לשמור על קירור המערכת עצמה ?

• 14 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by VIPERANAF,

שלום עשיתי אובר לכרטיס מ 625\2000 ל 700 2200 בהתחלה ניסיתי עם ATI TRAY וגם עם OVERDRIVE מה CCC בדקתי את הטמפ והם מוצינות - המאוורר אפילו לא צריך לעבוד מאה אחוז ואין ARTIFACTS הבעיה אבל שאחרי שאני משחק משחק אני או מקבל מסך שחור או מסך אפור עם קווים מאוזנים + הקול נתקע - מה שנראה כמו קריסה של הדרייבר של הכ.מ בנוסף ניסיתי מגוון של תדרים יותר נמוכים גרסת ה CATALYST שלי היא ה OPENGL 4.0 החדש ווינודס 7 32 ביט AMD X2 6400 DDR 2 4GB בבקשה אם למישהו יש רעיונות איך לגרום לזה לעבוד נ.ב - על תשלחו פוסטים מעצבנים על צווארי בקבוק

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  4. אהלן.. ברשותי מארז: Hec Compucase Ci-6a19 300W .. חשבתי להוסיף לו מאוורר קדמי לקראת הקיץ.. משהו עד 100 שקל... האם יש מצב לקנות מאוורר שקט ויעיל במחיר זול ? תודה !

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by KobiL,

שלום חבר'ה ! אני די חדש פה ויש לי כבר כמה שאלות.. אז נתחיל אני עומד לקנות מחשב מבוסס q6600 עם גוך קירור ultra 120 לוח ds3r האם אני יכול לקחת מאורר שישב על ultra 120 אם rpm1200 ובלוח האם להוריד אותו ל 900-1000 rpm כי חשוב לי השקט.. האם זה אפשרי כי יש כבל שמתחבר ללוח אם זה לשליטה אם אני לא טועה ... אייך עושים את זה או שעדיף לקחת כבר מאורר של 800rpm ? מישהו עבד עם s-flex E 1200RPM אייך הוא שקט ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by TPack,

שלום לכולם, בחודש הקרוב אני מתכוון לקנות מערכת חדשה כולל הכל למעט רכיבים שנקנו לאחרונה (למחשב הנוכחי): HD, זיכרון, ספק 450W וכ.מסך ובכך להוזיל את הקניה. כרטיס המסך הוא 8800GT Club3D ועליו אני מעוניין להוסיף גוף קירור בקניית המערכת החדשה. וההתלבטות היא בין Arctic-Cooling Accelero TWIN TURBO url]http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-TWINTURBO ל- Thermaltake DuOrb http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-CL-G0102[/url אשמח להמלצה ספציפית וחוות דעת לגבי השניים הנ"ל, מי מביניהם ייתן מקסימום ביצועים? בנוסף יש חשיבות גדולה לצד הויזואלי וכן להמלצות נוספות אם יש מתוך המבחר של SkyPC (טווח מחירים 100-180 ש"ח). כמה אמורה לעלות התקנה שכזו? מהו טווח הטמפ' האידיאלי של כרטיס המסך בש…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  7. אני רוצה לחבר מאווררים לבקר-מאווררים, אבל עדיין לראות את ה RPM שלהם בתוכנות כמו SPEEDFAN אז צריך כבל שהמתח ילך לבקר (עדיין עם מחבר של 3 פין) והכבל של הRPM ילך ללוח אם (עם כבל של 3 או 4 פין) יש כבלים מוכנים כאילו לקנייה? איפה קונים? או, אם צריך להכין לבד, איפה קונים את רכיבים שצריך? תודה

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  8. אז ככה : המחשב שלי מסוג פנטיום D עם לוח אם של אינטל וקרור סטוק. לאחרונה התקנתי כרטיס מסך מסוג 7600GT של EVGA מאז ההתקנה הטמפ' של המעבד עלתה מסביבות ה 48-52 (כשאני משתמש באופיס אינטרנט וכד') לטמפ' של 55-60 עבור פעילות דומה ואני אפילו לא מדבר על מאמץ מיוחד. הטמפ' של הכרטיס עצמו היא בסביבות 48-49 מעלות (שוב, לא בדקתי בזמן משחק) אז ככה, המאוור של המעבד מסתובב במהירות של 1100 RPM איך אני יכול לגרום למאורר להתסובב טיפה יותר מהר ? (איזה תוכנה טובה יש לעשות את זה דרך ה ווינדוס ולא דרך הביוס? ) מה הטמפ' שבהן כרטיס המסך שלי אמור לעבוד? והאם יש עוד דרך להוריד את הטמפ' של המעבד מבלי לפרק ולהתקין את המאורר או להחליף אותו? תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 418 צפיות
  9. בידיוק רכשתי מחשב חדש עוד לא התיחלתי להיתנסות ב OC אבל זה מעניין אותי.... בציוד שיש לי >>> לאיזה תדר אוכל להגיע עם המאוורר האורגינאלי של AMD ? חוץ מיזה אסוס נותנים TOOLS / כלי תוכנה נוחים לביצוע OC >>> האם כדי להישתמש בהם? תודה מראש לכל מי שעוזר![tt][/tt]

• 16 תגובות
    • 946 צפיות
  10. Started by felixil,

היי אבקש את עזרתכם בנושא מערכת קירור נוזלית . מה עדיף? מערכת קירור נוזלי לCPU מונדור או מערכת קירור נוזלית KIT (סוקט, משאיבה, מיכל מים, רדיטור, צינורות ומחברים). א.) ביצועים. ב.) איכות. ג.) מחיר. ד.) אפשרות הרחבה עתידית. (לקירור כרטיסי מסך מרובים) ואם אשפר המלצות לKIT או לונדורים השמח. תודה והמשך יום נעים.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by rino,

??? היכן ניתן לרכוש בלוק לקירור מים איכותי בארץ? ואם לא בארץ אז בארה"ב?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by kyyle,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ---->http://www.pchardware.co.il/docs/pi1439370655.htm כי אני רואה את זה בגלריה של המודינג כל הזמן. האמת היא שגם אני רוצה לעשות משהו דומה אז אם אפשר לקבל הסבר קצר אני אשמח.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by moshe55501,

האם הקירור big water 745 יעבוד עם ספק גנרי

14. Started by DJ-NitzXp,

איך אני עושה OC ללוח אם של ABIT-NF7 עם מעבד AMD ATLON XP 2100 זיכרון קצת חלש אבל GEIL 256 400 COLING ALOMINUM אז איך אני עושה OC לא גבוע אבל בסדר ?????? ישמח מאוד אם תעזרו לי

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. חג שמח חברים! לאחר זמן של חקירה החלטתי שאני הולך על המערכת הזאתי [table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪912 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-Z68P-DS3[/td][td] 1 [/td][td] ₪489 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪115 [/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך[/td][td]Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪1361 [/td][/tr][/table] עכשיו השאלה שלי היא האם כדי להכניס מערכת קירור של מים או רגילה? לדוגמא קראתי הרבה דברים טובים על Antec Kuhler H20 920 http://www.ivory.co.il/catalog…

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by taavor,

שלום לכולם לפני כמה ימים רכשתי לי GTS250 1G של ג'יגהבייט אחלה דבר עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מתחמם או לא,אבל מה שאני יודע הוא שהמארז שלי לא מספיק מקרר בשביל זה [ג'נרי של ZIP] רציתי לשאול את דעתכם איזה קירור יהיה טוב בשביל הכרטיס הזה כמובן לא בתקציב אסטרונומי. ועל הדרך רציתי לקנות קירור למעבד E7500 אני רוצה להביא אותו לפחות ל3.5 הFREEZER 7 יספיק? ועוד שאלה אני צריך קירור לזכרונות כדי להעלות מתחים? הם של TRANSCEND 2 GB 800Mhz שאלה אחרונה ודי ספק ג'נרי יחזיק לי את כל המערכת נכון? 500 ואט

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  17. Started by nadavP3,

אני מחפס משאבה שעושה 2000 h\l שיש לה קותר של 8\3 במחיר סביר *לא בתוח שזה קשור לפו עם לא אז תזיזו על תינעלו (ל מנהלים)

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by 2ten,

שלום חברים!!! יש לי שאלה בקשר לגוף קרור איזה גוף קרור טוב לכרטיס מסך RADEON X550 256MB http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image1.jpg http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image2.jpg ושיהיה שקט וטוב תודה חברים

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  19. יש לי Sapphire Radeon 8500LE 128MB DDR 128BIT אני מרגיש כאילו הוא כבר לא "סוחב" במשחקים חדשים.... עכשיו השאלה היא אם כדאי לעשות אוברקלוק כי אוברקלוק משפר רק את מהירות הכרטיס ולא את היכולות הגרפיות שלו... בכל מקרה... אתם יכולים להמליץ לי על חומרים לאוברקלוק וכמה לדעתכם אני יכול להגיע (במהירות) ? תודה ! ! !

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  20. Started by eglon1,

בוקר טוב לכולם ויום טוב. המטרה שלי באובר קלוק היא להגיע לאוברקלוק 3 GHZ יציב ! פרטים ענייניים : מעבד : Amd Athlon 3800 + X2 64 BIT במקור עובד על 2000 MHZ אשר נמצא כרגע ב- OC על 289 ( FSB ) זתומרת 2889 MHZ . ( יציב ) לוח אם Abit KN9S אני אבדוק עכשיו מה קורה ב- 2900 ( 290 FSB ) אך זכור לי שלא הצלחתי לייצב . - 4.75 V זיכרונות על 2.10\2.5 V ועובדים על 5-5-4-15 להלן מספר שאלות [ואשמח לעצות בלי קשר לשאלות ] : ה- HyperTransfomer ( משו כזה ) הבנתי זה הגשר הצפונ, האם להעלות לו מתח ? הצלחתי להגיע לOC של 295 FSB ( משמע 2950 ) אך ללא ספר לא ראיתי יציבות באופר ולכן התחלתי "מהאזור הבטוח" - אובר ל- 2889 . מה אוכל לעשות כדי ליעל את האובר קלוק ?? ניסיתי כמה ניסויים בביוס על …

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  21. הרכבתי היום מחשב חדש הכל היה ניראה טוב ויפה עד שגיליתי שיש תקלה מטרידה. קניתי ב IVORY מעבד Q8200 התקנתי אותו והמחשב מצפצף לי בהתחלה ורושם שהטמפרטורה של המעבד גבוהה! ניכנסתי ל BIOS וראיתי שהיא 68-56 שזה מטורף!! אין לי מושג מה לעשות ולמה זה קורה... הורדתי את התוכנה Speed fan כדי לראות טמפרטורות והיא מראה לפעמים מינוס 1לפעמים 58 ושיא של 113 מעלות! שאין לי מושג איך זה הגיוני!. המאוור של INTEL משמיע רעשים נוראיים וניראה כאילו הוא עובד, אבל כל 5 שניות מפסיק ותוך שניה ממשיך לפעול. האם קרה למישהו בעבר? או שהוא יודע איך לפתור את זה? אין לי מושג בכלל אם יש לי אחריות על ה CPU שקניתי היום. תודה רבה לעוזרים! :-[

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by liorgadidi,

מאיפה אני משיג אותה?

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  23. Started by PCguy,

אני מאוד רוצה להתחיל עם אוברקלוקינג למעבד 3000 64ביט שלי {AMD} יש למישהו לינק לקובץ הדרכה טוב? או סתם אולי משהו רוצה להדריך אותי? חח טוב יאללה אני ימתין לכם לתשובה ביי

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  24. Started by DrStyle,

קניתי אתמול מחשב עם HD4870 1GB TOXIC + OVERCLOCK ויש לי מעלות גבוהות.. נראה לי מה עושים? *עריכה: היה לי כבר "BLUE SCREEN OF DEATH".. המאוורר ב80% לא מקרר בכלל .. כשאני מדליק את המחשב זה בערך על 47 מעלות ואז זה עולה באיזה 5 דקות ל62-3~ אני לא יודע מה לעשות איך לפתור את זה..

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by ZaKeN17,

שבת שלום לכולם, ברשותי מעבד מסוג Intel דגם E8400 (דואל קור) לאחרונה המעבד שלי עובד על טמפ' גבוהה (עפ"י התוכנה RealTemp ) המחשב הגיע למקסימום 62 מעלות והמינימום מעלות - 40. פתחתי את המחשב והחלפתי משחה טרמית, שמתי לך שישנם חריצים בפלטה התחתונה של גוף הקירור (זו שמונחת על המעבד) ולשם המישחה בורחת. המשחה אינה מכסה את רוב שטח המעבד. אציין שעקב החום פתחתי את דלת המארז והשארתי אותה פתוחה על מנת להקל על המעבד, אך עדיין המחשב מגיע ל 60 מעלות ואפילו מעט יותר בזמן מאמץ. גוף הקירור בו אני משתמש - CoolerMaster Hyper TX3 והוא הומלץ לי ע"י איש מכירות של Skypc. האם הטמפ' נורמלית? האם יכול להיות גורם אחר לחום הגבוהה או שגוף הקירור דפוק? אשמח אם תוכלו להדריך אותי מה לעשות. תודה, מאור

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.