עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Quickly,

שלום. אני דיי חדש פה ולא מזמן קניתי מחשב ב 6אלף (מחשב לגיימרים אפשר להגיד) הטמפרטורה של המחשב גבוהה יחסית (קירור סטוק) ורציתי לדעת איזה קירור הכי כדיי לי לקנות אני מתלבט בין ה Tt BigTyphoon או Tt BigWater שזה קירור מים עלוב יחסית אמרו לי שהביגטייפון הוא שקט וגם מגיע לביצועים יותר טובים מהביג ווטר למרות שהוא קירור מים אני מחפש קירור שישפר לי את הטמפ' במעבד וגם בכרטיס מסך נכון לעכשיו שאני באוברקלוק קטן של 200mb המעבד על 37 לוח אם 38 והכרטיס מסך על 52 שזה בעיקר מה שמטריד אותי כי הוא לא יורד מ51 וזאת הסיבה העיקרית שאני רוצה לקנות קירור . התקציב שלי נע בין 250-500 אבל תמליצו לי על הכי משתלם + יש לי לד על הכרטיס מסך יכול ליהיות שזה משפיע על הטמפ'? עוד על המחשב: a…

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  2. מחפש מדריך להרכבת חיישן טמפרטורה על כרטיס מסך MSI 6600GT

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by sroolik,

יש לי AMD Athlon 64 3000 veniece s939 הגעתי איתו לתוצאה הזו : מה המתח שלא רצוי לעבור איתו ? עכשיו זה על 1.51, למרות שהתוכנה מראה יותר אני מחר מקבל ספק טוב ואני לא רוצה לשרוף את המעבד מעודף מתח

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ido-nava,

אוקי אני הצלחתי להגיע ל 3000 MHZ ע"י שימוש בתוכנה שבביוס של ASUS (P4P800) סימנתי לעשות OC של 20%. עכשיו אני רוצה להגיע ל 3200 .. אז אני צריך לפתוח מכפלה של 230 X 14 אבל כמה VOLT לסמן למעבד ??? תודה

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by K0sTa,

טוב אז ככה כמעט כל הסנסורים שלי במחשב שאמורים להראות את המעלות דפוקים, הכרטיס מסך לא זז מ-25 כשאני בטוח שהוא 40-45 לפחות. המעבד זה בכלל מראה שהוא על 6-5 מעלות כשהוא בעצם על בין 30 ל-37 (זה מראה את זה בביוס נכון..) הדבר היחיד שהוא מראה נכון זה הלוח אם (שעומד על כ31 מעלות) ואת אחד מההראדיסקים שלי (30-35).. עכשיו אם אני רוצה לעשות אוברקלאוק לכרטיס מסך זה בלתי אפשר בלי שאני אדע את הטמפ' המדוייקת שלו ואני מפחד לשרוף אותו... אז ח'ברה תרימו הצעות למה עושים בנדון, איך אני יכול לתקן את הסנסור של הכרטיס מסך או להחליף אותו או לעשות עם זה משו כי אני חייב לדעת ת'טמפ' שלו בשביל ההמהרה.. ד"א השתמשי בהמון תוכנות כדי לגלות טמפ' וכולן עד האחרונה מניבות תוצאות זהות.. תודה רבה לעוזר…

• 15 תגובות
    • 989 צפיות
  6. Started by erlich9,

יש לי 6800gs איך אני עושה אובר קלוקינג...??? אין לי מושג איך עושים את זה והאם כדאי לי. נ.ב הקירור שלי הוא מקורי של הכרטיס במאפיינים של הכרטיס שאני בודק דרך המחשב רשום לי core clock 2d clock 425 (mhZ 3d clock 425 (mhZ memory clock 1000 מה לעזאזל זה אומר...???!!!! עזרו לי בבקשה אני חדש בתחום ואין לי מושג

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  7. אם זה חשוב לכם אז זה במארז מקדימה.

• 4 תגובות
    • 477 צפיות
  8. Started by sapinir,

שלום רב, יש ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON 9500 PRO . לאחרונה החלפתי לו את המאוורר המקורי ב- Arctic-Cooling ATI Silencer 2 REV2. ברצוני כעת לדעת מה הטמפ' של הכרטיס, ומה אמורה להיות הטמפ'. איך אני עושה את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  9. Started by erap129,

אני עומד להחליף לכרטיס מסך 6600GT מ5200FX ולהוסיף עוד זיכרון ויש לי רק מאורר אחד 80 מ"מ ג'נרי במארז. המחשב פועל בינתיים על טמפרטורה בסדר (37 מעלות במנוחה) ואני פוחד שהכרטיס מסך והזכרונות הנוספים יחממו את המחשב. אז על איזה מאורר מארז אתם ממליצים לי? יותר חשוב לי היכולת שלו להוציא אוויר מאשר הרעש אז קחו את זה בבקשה בחשבון למרות שאם הוא יהיה קצת שקט יהיה נחמד

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by adizarko,

אוקיי יש לי את ה- GTO2 ועשיתי לו OC קטן - מהסטוק שהוא 400/490 ל - 540/580. עכשיו השאלה שלי היא האם ה OC הזה יגרום לקיצור חייו של הכרטיס ואם כן על איזה תקופה מדובר פחות או יותר.... בנוסף אם זה באמת מקצר, האם עדיף להשאר בסטוק בד"כ, ובמשחקים להעלות לפרופיל ה OC? תודה על התשובות.

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  11. שלום רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב ניתקע אחרי כמה דקות בPRIME95... נתונים: מעבד 1.5V 240 באס HTT X3 מכפלת מעבד X10 זיכרונות על 200 MHz תיזמונים 6-3-3-2.5 מתח 2.85V קירור סטוק, 2 מאווררים במארז אחורי/קידמי. עוד על הרכיבים - בחתימה. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by shtrodel,

כמו שהכותרת אומרת מחפש קרור לכרטיס לא מעניין אותי רועש לא רועש רוצה הורדת טמפרטורה. תקציב : אין... SHOOT!

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by kobibo,

אני מדבר בכלליות ובפרט על 120 מ"מ איזה "טכנולוגיה" עדיפה במאווררים ? לפי מה שבדקתי כאן הדעות דיי חלוקות. יש כאלו שטוענים שה 2BALL עדיפים הגלל הקירור הטוב שלהם במהירויות גבוהות וישנם שטוענים שה Sleeve יותר שקטים...אז מה לגבי ה Thunderblade ? גם מקרר מעולה וגם מפיק רעש לא מבוטל והוא בטכנולוגיית ה Sleeve ( רק דוגמא ) אז מה יותר מומלץ ? ואיזה דגם ? אני אחלפתי את ה thunderblade שלי שהיה רועש בצורה בלתי רגילה וגם מקרר מעולה ב 120 ULTRA UV שאומנם קצת פחות מקרר אבל שקט מאוד ( Sleeve ).

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  14. Started by K0sTa,

שלום יש לי היטסינק יותר שאני לא צריך, אני לא משתמש בו והוא סתם שוכב בפינה...הטמפ' במחשב שלי לא גבוהות ואני לא מריץ שום אוברקלוק כרגע.. מה אני יכול לעשות עם הסינק הזה ואיפה לתקוע כדי שבכל זאת יתרום בצורה כל שהיא לקירור המחשב? מפרט המחשב: AMD 3200+ R9800PRO 128 512X2 DDR 400MHZ NFORCE 3

• 13 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by a-gold,

כשאני מחבר מאוורר צריך להגדיר אותו בביוס או שפשוט מחברים וזהו ???

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  16. 1) יש אפשרות להגביר את קצב מאוורר ה CPU בעוד יותר ? כרגע הוא על 100 אחוז בביוס אבל רק 2100 RPM ! ואני חושב שבגלל זה,שהCPU שלי תמיד על 45-52 ( AMD 3200 VENICE) קירור IGLOO 7200 2)ניסיתי בביוס לשנות למתוח יותר את האובר קלוק סתם לראות לכמה אני אגיע כרגע אני כבר כמה זמן ב 2400 יציב . ניסיתי למתוח עוד קצת אז העלתי מ מתח 1.425...ל 1.450 למעבד זכרונות לא נגעתי וגם צ'יפ שיניתי מ 166 ל 150 (זכרונות) השארתי X 10 מכפלה כמו שהיה תמיד ושיניתי מ HTT X 4 ל X 3... כי גם ב X4 לא עזר ..... זכרונות 3-3-3-7 מה עוד אני יכול לעשות ? כבר הורדתי את הזכרון מ 200 ! ה DEFAULT ל 150 בשביל להמשיך הלאה ... זה הגבול שלי אז ? כי הוא לא יציב ב 2500 או שהוא דופק מסך כחול אחרי 5 דקות או ש 3DMARK קורס…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  17. שאלה בכותרת בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by erlich9,

איך אני עושה oc ל 6800 gs קניתי עכשיו חדש חדש ואין לי מושג איך עושים oc, בבקשה האם יש תוצאות , מה ההבדל (לפני ואחרי), איך עושים וכו... נ.ב יש לי את הקירור המקורי שלו ויש לי מעבד intel 3000x2

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  19. אני כבר חודשים נאבק עם המאוורר צ'יפסט של הלוח אם שלי, גורם לרעש מחריד. האמת שזה לא פעם ראשונה שאני נתקל במאוורר צ'פיסט קטן שעושה רעש אדיר. ניקיתי אותו עם ספריי לחץ אויר וגם שימנתי עם ספריי אחר וכך הצלחתי לפתור את הבעיה ליומיים בלבד והוא שוב פעם מרעיש. שאלתי היא מה אתם אומרים על מוצר הקירור של THERMALTAKE שבו יש שני רכיבי קירור אחד לצ'יפסט הצפוני והשני לצ'פיסט הדרומי + פנל לצד האחורי של המארז עם מתג לכיוונון מהירות המאווררים של 3 רמות. יש להזכיר שאני רוכש מארז עם סירקולציה לא טובה במיוחד וגם מתעסק עם אוברקלוק Thermaltake Extreme Spirit North & South - עולה 85 ש"ח קישור: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1899.htm אני מתלבט בין זה לבין מוצר אחר שזה מאוורר עם לד…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Satlan,

השאלה בכותרת ! בתודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by EliranB,

יש לי מעבד Pentium D 830 עשיתי לו אוברקלוק ל3.5Ghz והטמפ' עכשיו היא 42 (2 הליבות פועלות על 30% בממוצע) והמתח 1.36v האם האוברקלוק בסדר ? (אני עם BigTyphoon ומשחה טרמית של ArcticSilver MX-1) עד כמה אני יכול למתוח אותו בלי לגרום לו נזק ? אני לא רוצה להסתכן עם העלאת מתח ....

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by Meidan2005,

שלום לחברי הפורום המעבד שלי [מצויין בחתימה] ממש חם 53-54-55 מעלות במנוחה ולפעמים במאמץ הוא קורס לא עשיתי אוברקלוק ואני בודק לעיתים קרובות את הטמ'פ חשבתי לקנות קירור שיתאים ואני אשמח לקבל לינקים לקירור מתאים שיעשה עבודה יותר טובה מהקירור הנוכחי [סטוק] בבקשה רק מפנדס ולא יותר מ 160 שח תודה .

• 7 תגובות
    • 505 צפיות
  23. Started by Nemesis,

היי, אני מעוניין לקנות איזה 2 סטיקים של ג'יגה זכרון כל אחד, ומעדיף שיהיו גם אוברקלוקרים לא רעים. למרבה הצער, רוב הסטיקים הטובים עולים גם הרבה כסף. האם המקלות שנמכרים תחת המותג של סמסונג עצמם שווים משהו? או שכולם מגיעים עם שבבים זוועתיים? האם יש איזה סוג של זכרונות סמסונג בנפח 1 ג'יגה שאפשר לבקש על מנת שיגיעו עם צ'יפים של TCCD/TCCC או מה שלא יהיה שיתן תוצאות טובות? תודה.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  24. בקיצור בקרוב אני משדרג כרטיס מסך ואני גם רוצה להוסיף שני מאווררים למארז ומאוורר חדש למעבד.... אז ככה: הטמפ' של המעבד שלי הם ככה (וכן אלו הן הטמפ' אז בלי שאלות כגון: אתה בטוח שאלו הטמ....?? וכדומה) : ביום 25-28 במנוחה ו29-33 במאמץ. בלילה 22-25 במנוחה ובקשר למאמץ לא בדקתי אבל אני משער כ27-29. המעבד שלי הוא AMD ATHLON 64 3000+ VENICE S939 עם מאוורר סטוק. אני רוצה לקנות למעבד את ה BIG TYPHOON הידוע. השאלה שלי היא: בכמה אתם חושבים שה BIG TYPHOON יוריד לי בטמפ' לדעתכם?? בתודה מראש קובי שחר :xyxthumbs

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  25. Started by kobibo,

קניתי את ה TT Thunderblade כידי לשפר את הקירור במארז ( מאוורר קידמי ) נראה לי שהוא מקרר טוב יותר מה GlacialTech שלי...לא משנה רק תעזרו לי להשתיק את הטרקטור הזה. לפי מה שהבנתי פה בפורום המליצו עליו בחום וטענו שכמעט ולא שומעים אותו...איפה !? מרעיש יותר מהמקרר שלי .חיברתי אותו ישירות לספק נראה לכם שאם אחבר אותו ללוח הרעש יפחת ? אנא עזרתכם אני עוד רוצה לישון קצת היום

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים