אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
כן, שוב הנושא, אבל הפעם קצת שונה הפעם, זה עדיין מאוורר למעבד, אבל לא רק מה שבארץ מכיוון שאבא שלי בחול והוא שולח לי עוד מעט חבילה רציתי שיוסיף לי מספר פריטים, בניהם מאוורר למעבד אבל איזה? הרי בחול יש בטח מאווררים בהרבה יותר טובים ושקטים מאשר מה שנמצא בארץ 8)
-
- 42 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אפשר לדעת מה זה בדיק:http://www.thermaltake.com/products/subzero/subzero4g.htm יש מגש כזה,מה זה?
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
לאחרונה ניקיתי ושימנתי את המאוורר למעבד אבל לצערי זה לא עזר והמאוורר עדיין מרעיש. ברצוני לקנות מאוורר חדש ללא צלעות הקירור. אילו פרמטרים צריך לדעת לפני קניית מאוורר על מנת שיתאים לצלעות הקירור הקיימות? (מרחק בין הברגים, אורך להבים, סוג הצלעות קירור וכו') איזה מאוורר מומלץ? אין לי צורך במאוורר חזק, אבל שיהיה שקט וכמה שיותר זול, עד 100 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה מאוורר למעבד לקחת בתקציב של 200-300 ש"ח. אני צריך שהוא יהיה שקט אבל בעיקר שיקרר את המעבד... בינתיים אני מצאתי שני דגמים שאני לא יודע באיזה לבחור... תמליצו לי בבקשה באיזה מהם לבחור ועם יש משהו יותר רציני אז תגידו לי... GIGABYTE G-POWER PRO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3872 THERMALTAKE BIGTYPHOON http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3070 תודה לכל מי שיעזור...
-
- 9 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אהלן! פעם אחת ולתמיד... תמליצו לי בבקשה על מאוורר + היטסינק... חשוב: שקט - יחסית, וחזק (ספיקת אוויר טובה) הכל חוץ מוולקנו 12.... תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מאוורר למעבד, סוקט 478, 3.0 Ghz. על איזה מאוורר אתם ממליצים? ואני צריך שיפזר אוויר גם לצדדים ולא רק ישר.. המליצו לי על מאוורר של Gigabyte.. יש לכם המלצות אחרות? אני אגיד לכם מה ראיתי של Gigabyte ותגידו לי איך זה.. Gigabyte 3D Cooler Pro GH-PCU21-VG Fan Speed - 2000 ~ 4000 rpm Noise - 19.2 ~ 37.2 dBA Application - Intel Pentium 4 478 up to 3.4GHz and higher; AMD Athlon XP up to 3200+ and higher; AMD Athlon 64 up to 3400+ and higher אגב, אני קונה X800 GTO ואני צריך אותו לשנה-שנתיים מקס'.. כדאי לי לעשות לו Overclocking? אם כן, כמה? אני רוצה ברמה שלא תהיה מסוכנת.. רק תתן תמריץ לכרטיס אבל לא משהו מסוכן... אם אני עושה על Optimal Frequencies זה לא מסוכן? או לעשות Optim…
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
סוף סוך החלטתי שאני חייב לרכוש מאוורר למעבד הכסף שאני מוכן להשקיע גבוה (עד 400 שקלים ככה ) ואני רוצה לקבל ביצועים מעולים מבחינת הטמפרטורה. ועוד שאלה, מהי התוכנה המומלצת ביותר לצפייה בטמפרטורה של המעבד וגם שינוי מהירות המאווררים? המפרט שלי: 3.2C 1024 twinmos asus p4c800 e delux R9600 pro thermaltake xacer תודה, דור.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאוורר למעבד סלרון 2.8 סוקט 775 שיקרר טוב ושיהיה שקט תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום ברשותי מעבד AMD 1.33 ולוח אם של ASUS A7V. טמפרטורת המעבד נעה סביב 60-65 מעלות באופן קבוע,לעומת טמפרטורת הלוח שלא עוברת את ה 35 מעלות. כרגע ברשותי מאוורר של spire אשר קיבלתי עם המעבד. מספר שאלות: 1.האם הטמפרטורה נורמלית? (המחשב עובד 24 שעות ביממה). 2.איזה מאוורר מומלץ למעבד הנ"ל והיכן ניתן לרכוש אותו? 3.בתוכנת העזר אשר קיבלתי עם הלוח ומראה את הנתונים על המעבד והלוח כתוב : CPU Fan below threshold יש למישהו מושג על מה מדובר?? בתודה מראש סער.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה מאוורר כד י לי לקנו תלמעבד amd 2500 עד 200 שקל ועוד שאלה קטנה כדי שאני לא יפתח עוד דיון זכרונות במהירות 400 מה עדיף A-DATA OR GEIL?
-
- 6 תגובות
- 529 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי בחזרה את המחשב הישן שלי, לאחר שאח שלי השתמש בו בשנה האחרונה. כשקיבלתי אותו, ניסיתי להפעיל אותו, ומאחר שה-Windows לא עלה, נכנסתי לביוס והופתעתי לגלות כי המעבד עובד בחום של 91 מעלות. כשפתחתי את המחשב הופתעתי עוד יותר לגלות כי אין מאוורר למעבד. לכן, יש לי כמה שאלות: 1. האם המעבד נפגע מהעבודה בחום גבוה כל כך? 2. איזה מאוורר כדאי לי לקנות למעבד AMD Athlon 1333Mhz Socket A (יצא קצת לפני שהתחילו עם ה- Athlon XP)? (אין צורך במאוורר יקר, שכן המחשב מוסב לשימוש משרדי, שלא יאמץ את המעבד). 3. אודה לכם אם מישהו יוכל להדריך אותי או להפנות אותי למקום שידריך אותי כיצד להרכיב מאוורר למעבד.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי, יש לי מעבד amd phenom ii x4 955 שיושב על לוח אם gigabyte ga 880gm ud2h. מכיוון והמאוורר הנוכחי מתחיל לקרוס (אשכרה צריך לתת לו פוש ידנית כשמדליקים את המחשב, ואין בו טיפת אבק) אני זקוק למאוורר חלופי בדחיפות. אשמח לעזרה במציאת מאוורר חלופי. הדרישות: - שקט. אני ישן לרוב עם המחשב דולק ממש ליד המיטה. - חזק. אין צורך אמיתי ב-OC אבל מעדיף שתהיה אפשרות. - מחיר בין 100-200 ש"ח - כמובן שלא יהיה גנרי. מאמין שמחיר כזה יכול לספק איכות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
NEON 8 COOLER או שאני אקנה ממישו פה ביד שניה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוצה לקנות מאוורר ל P3 העתיק שלי (הישן מאוד מרעיש) איזה סוקט זה בדיוק?
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ראיתי באתרים השונים כל מיני מאווררי מעבדים שונים אבל אני לא יודע על איזה ללכת כדי להגיע למעלות נמוכות יותר יש לי לוח אינטל 865 מעבד פרסקוט 3.0 אני מחפש משהוא חזק תקציב בסביבות 250 ש'ח ומשהוא משולב גוף קירור + מאוורר ראיתי של טרמלטייק וולקנו עם הלהבים האדומים מה אתם אומרים על זה ?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה כי זה לא המהרה, המחשב לא עובד בצורה המיטבית במהירות שיצא מהמפעל.. אני מניח שידועה לכם הבעיה עם הפנטיומים לפני ה DUAL CORE - 3 גיגה הרץ בליבה אחת, מאוד חם, וכתוצאה מכך המאוורר שעליו צריך להסתובב מאוד מהר - מה שבמערכת שלי בוודאות גורם לרעש כמו של הליקופטר בזמן המראה/נחיתה. (רק שזה תמידי ולא רק בהדלקת המחשב..)\ אז אמנם הוא עובד בסדר (אני חושב - זה לא BENCH או משהו כזה - אבל זה מספיק לדעתי) ואפילו יותר טוב מבסדר בחורף, אני רוצה שהוא יעבוד יותר טוב גם בקיץ - ושלא ירעיש כמו שהוא מרעיש בקיץ.. אתם כמובן רוצים נתונים נוספים כמו טמפרטורות וכו', עכשיו לא קיץ אז אני לא יכול לספק... אני רק זוכר שכשהמאוורר עלה מעל 3000 RPM בערך הוא היה ממש …
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המאוורר שבכותרת והוא בא עם פוטנציומטר, אני לא רוצה להשתמש בפוטנציומטר עקב בעיות של נוחות וילד קטן שיכול לשחק עם זה, האם ניתן להפעילו ללא הפוטנציומטר ולתת ללוח האם לשלוט על הסל"ד שלו - יש לי אופציה בלוח האם לשלוט על המהירויות של המאוורר ע"פ קביעת טווחי מתחים בהתאם לטמפרטורות.
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב הזה: Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K Box GIGABYTE GA-8IK1100 - 875P Mushkin 256MB PC3200 Blue CL2 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Gigabyte Radeon 9200 128MB אני צריך להוסיף קירור נוסף למעבד? אם כן, איזה יעשה את העבודה ולא יקר? דרך אגב, האם המארז COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK מספיק טוב ויספיק לי?
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
קניתי מאוור למעבד Antec a30. באריזה שלו נכתב שהוא מתאים לסוקט am3. כשפתחתי את המאוורר התושבת מרובעת ובלוח אם היא מלבנית. האם אין דרך לחבר את זה? אם לא, למה כתוב שהוא מתאים לam3?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי קירור למעבד (Scythe Mugen 2), שקניתי לפני כמה שנים, והמאוורר שלו הפסיק לעבוד. אני מעוניין להשאר עם הגוף ולהחליף רק את המאוורר (120MM) - האם יש אפשרות כזאת? או שאני אאלץ לקנות גם גוף קירור? ממה שראיתי הקירורים למעבד שנמכרים היום באים כסט עם גוף קירור ומאוורר, והמאווררים למארז הם עם חיבור שונה.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי XP-120 עם מאוורר 12CM של TT והשאלה היא איך הוא אמור לתת ביצועים טובים יותר כשהוא מכניס אוויר לסינק או מוציא אותו ממנו??
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
המחשב של אח שלי P 2.8 512 6600GT עם מארז וספק ג'נארי נוטה להתחמם בכל חלקיו לאחר עבודה מרובה. הGT של gigabyte מגיע במאמץ פשוט יחסית לטמפ' של 70+ , המעבד עובר את ה42, ולמרות שזה לא סוף העולם המאוורר שלו קופץ ל 5.2 סל"ד והמחשב כמעט ממריא. שימנתי וניקיתי את המעבד, אמנם לא הוצאתי אותו לגמרי מהמארז ולא החלפתי משחה תרמית כי אני לאף פעם לא התעסקתי עם הליבות וכאלה, שימנתי את הציר כשהמאוורר עדין מורכב, אך למרות זאת ישנו מצב שבו הרעש הוא פשוט בלתי נסבל. השאלה שלי היא: המארז ג'נרי, יש לו מאוורר אחד פשוט מקדימה שאליו אי אפשר להגיע כי הברגים שלו מוברגים כלפי פנימה לאזור הפאנל של המחשב כשהפאנל עצמו מחובר עם ברגים בכיוון הנגדי - - אין לי שמץ איך להוציא אותו ולנקות אותו. אני רוצה להוסי…
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ערב טוב... המחשב שלי, מבוסס סלרון 800 ומשמש בעיקר למולטימדיה (DVD ו MP3) וגלישה באינטרנט. הוא כל הזמן מרעיש בצורה שמאוד מפריע לשמוע מוזיקה בצורה נורמלית...ורק עכשיו שמתי לב שהרעש העקרי הוא לא מהספק אלא.....מהמאורר של המעבד (המאוור האורגינלי של אינטל) התקציב שלי הוא עד 150 ש"ח - ואני לא עושה שום אוברקלוקינג...איזה מאוורר שקט :saint: מומלץ ? Volcano 7 plus או SILENT VOLCANO 9 ? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Phenom 2 x4 955 שעובד בטמפרטורה קבועה (כלומר כשהמעבד ב- 10%) של 45 מעלות. הקירור של המעבד הוא הקירור שבא איתו ומרחתי משחה טרמית עליו. כשאני משחק משחקים הטמפרטורה מגיעה ל- 57 ולפעמים גם ל-59. באתר של AMD כתוב שהטמפרטורה המקסימלית היא 62 מה שאומר שאני צריך לשדרג את הקירור. כרגע יש לי ארבעה מאווררים במארז; אחד על הכרטיס מסך, אחד על המעבד ושניים על המארז. אני חושב שכדאי להחליף את המאוורר שהגיע עם המארז (הוא מוציא אויר ונמצא ליד המעבד). הצעות יתקבלו בברכה עריכה: שמתי לב שיש לי עוד חיבור למאוורר על הלוח אם (4 פינים). הבעייה היא שאין לי איפה לתקוע אותו (אין עוד תושבות).
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-