עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. בבקשה תעזרו לי זה דחוף לארטיק סילבר 2 יש כבר 3? איפה ניתן לקנות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. המטרה לראות בצורה מהירה תוך כדי המשחק (במקום לכבות את המשחק ולהכנס מחדש) אם וכמה יש שינוי על ה FPS כתוצאה משינוי OC השאלה כמו בכתורת ובהרחבה האם אפשרי לשנות פרופילים שמורים של OC שהגדרתי דרך MSI Afterburner תוך כדי שהמשחק דולק/עובד ?

3. יש לי ברטון 2500 עם מכפלה שעולה עד 12.5. מה הכי כדאי לעשות מבחינת אוברקלוק ? (עם מכפלה 12.5 הגעתי לתדר 185 בלי להרים מתח לציפסט ולמעבד).

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  4. המעבד הזה עם קירור סטוק אורגינלי , המארז חצי פתוח, קיים אוורור פנימי יחיד ולא כ"כ גדול במנוחה כ 55 מעלות ובמאמץ כ 65 מעלות בממוצע. המאוורר ממש ממש לא שקט ונמאס לי כבר כיצד לטפל בבעיה האם יש איזשהו מאוורר מעולה שיתן לי לישון בלילה בשקט ? מה המלצתכם?

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  5. Started by saarhadad,

הכרטיס הוא geforce 9500 והמעלות שלו במנוחה 60 זה נורמלי לכרטיס הזה הקירור שיש עליו הוא פסיבי האם שייך לעשות oc לכרטיס הזה

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  6. הרכבתי עכשיו את הכרטיס של INNO3D והורדתי את הדרייבר העדכני מהאתר של NVIDIA ואני לא רואה אופציה לצפיה בטמפ' ב NVIDIA CONTROL PANEL תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  7. אני רוצה לקנות מאוורר טוב שיקרר את המעבד שלי עבור אוברקלוק. חשבתי על הזלמן הזה: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=148&code=005009 בעיקרון הוא אמור להיות לסוקט 478 אבל הבנתי שיש מתאם שעולה בערך 40 ש"ח ואז המאוורר יתאים לסוקט 775... מישהו יודע אם הקירור הזה טוב? אפשר להשיג משהו יותר טוב באיזור ה 250 ש"ח? *לא לזרוק סתם תשובות בבקשה.... : תודה לכל מי שעוזר!!!

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  8. Started by OmerS,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס על המעבד של AMD דגם ATHLON XP 2600 ואני מתלבט אם להישאר עם הקירור שמגיע ב- BOX או להחליף את זה ב- Vantec AeroFlow. אני לא אחד שמשחק הרבה אבל מדי פעם כן יוצא לי להעמיס קצת על המחשב.. אני לא מתכנן שום אוברקלוק או דברים כאלה.. מה אתם חושבים?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by lipa,

שהמעבד היה ב-OC של 3.7GHZ הציון ב-3D MARK 05 היה 11175 נקודות המעבד ב-OC של 3.6GHZ הציון 11750 נקודות http://service.futuremark.com/compare?3dm05=2277754 זה הגיוני ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  10. אני צריך דחוף תוכנה לבדיקת טמפרטורה של כרטיס מסך דרך הווינדוס עם בכלל קיים דבר כזה ושהתוכנה עם אפשר גם תבדוק טמפרטורת מעבד תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by or_cool,

שלום לכולום יש לי כרטיס מסך עתיק RIVA TNT 2 והמאוורר שלו לא עובד וכתוצאה מכך אני רואה פסים אפורים על המסך והמסך מאוד בהיר רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות אחד חדש מחנות באינרטנט תודה מראש

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by maayan,

עשיתי אוברקלוק לP3 500MHZ הBIOS מאפשר לי להעלות את הFSB ל 100 103 112 133 הצלחתי להעלות אותו ל112 אבל ב133 המחשב לא נדלק למה ומה אפשר לעשות בנידון

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  13. יש לי מעבד AXP1700 ולוח דיי פשוט מבוסס KT333 בלי אופציה לאוברקלוק...אני צריך המלצה ללוח טוב ולא יקר לאוברקלוק איכותי וקירור אני חושב SLK800 עם מאוורר טורנאדו 80 מ"מ אבל עם יש משהו יותר איכותי או מאוור יותר גדול שאני יכול לשים עם דחיפת אוויר גדולה אז גם זה טוב ובנוגע לזיכרון אני לא רוצה לעשות יש לי 512 DDR PC2100 מסדר איתם טוב...אז מה בנוגע ללוח אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  14. Started by alergic,

יש לי Geforce 6600Gt עם קירור פסיבי והא עובד על 65-75 מעלות. איך אפשר לקרר אותו? האם כדאי לקנות קירור או שאפשר לעשות משהו ביתי?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by Nir47,

שלום, בקרוב מתכוון להחליף את השילוש העתיק שלי בן ה9(במפרט) לשילוש לבא. I5 -4690K Asrock z87 extreme4 8gb g.skill ripjawsx ddr3 ובנוסף כונן SSD 256 כרגע לא מתכנן OC ואם כן זה יהי מינורי (מקסימום 10 אחוז). השימוש יהיה בעיקר שימוש סטנדרטי וגיימינג. (פה ושם המרות קבצי מדיה וWINRAR ממש בקטנה) בנוסף יש ברשותי מערכת נוספת חדישה יותר עם I5 2500K, Asrock p67 extrem4 עם קרור סטוק שביצעתי לה OC יציב (בדיקת OCCT של שעה מספר פעמים) ל4 GHZ. מנסיון שלי, אם מקפידים לנקות בתדירות אבק,דואגים לאיורור מארז טוב כולל פילטרים בכניסה שגם אותם מנקים כמובן והחדר ממוזג בקיץ, לא "חובה" קירור אפטר מרקט לגיימינג ובטח לא לשימוש סטנדרטי (אימיילים גלישה באינטרנט סירטונים אופיס). אם לא מקפידים על ניקיון …

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by moshe55501,

האם מישהו יכול להביא לי לינק של מדריך לאוברקלוק עדכני לגבי המעבד שלמעלה והמפרט של המעבד רשום במפרט מחשב

• 4 תגובות
    • 411 צפיות
  17. Started by Big_Guy7,

עשיתי OC לכרטיס מסך שלי עם ATI-Tool. אני לא בטוח שעשיתי הכל טוב...אז בגלל זה אני רוצה שתעזרו לי קצת, זו פעם ראשונה שאני עושה OC הכרטיס מסך שלי הוא Radeon Sapphire 9600SE לפני ה OC הוא עבד ב 324MHZ, ותדר בזיכרון היה 195.75 לחצתי על Find Max Core ואחרי כמה דקות על Find Max Mem, ועכשיו אני על 418.50MHZ, ותדר זיכרון 207 מה אתם אומרים? אולי עשיתי משהו לא בסדר בדרך? כדאי להעלות/להוריד תדרים? תודה על העזרה עריכה: המחשב נתקע והמסך נהיה שחור, אחרי ריסטסט שיניתי את התדרים ל 410MHZ ו 201.54, מקווה שזה יחזיק[br]פורסם בתאריך: 29.05.2007 בשעה 16:03:18 אף אחד לא יודע לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  18. המאוורר של המעבד שלי תמיד על 3300 RPM. המחשב נקי מאבק, בלי OC עם 2 מאווררים של 120 מ"מ. אחד "חכם" בגג שמוציא אוויר ואחד לא חכם אבל חזק מ-א-ו-ד בדלת המארז שעושה רוח על המעבד. יש גם 2 של 80 מ"מ מקדימה ומאחורה. מקדימה מכניס, מאחורה מוציא. משחה טרמית מרחתי ואין הבדל. בקיצור אני נואש. תעזרו לי בבקשה.

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  19. זוכרים שהבטחתי תמונות של המארז שלי אז הינה בקשה http://img74.imageshack.us/my.php?image=mini1ns6.jpg this is the fan which i got for free he is very powerful http://img81.imageshack.us/my.php?image=mini2jb1.jpg check it out the fan dont touch the case xtreme http://img81.imageshack.us/my.php?image=mini3vk7.jpg my isolation befor that i was getting a litel shocks cuz one of the wire thouch the case http://img88.imageshack.us/my.php?image=mini4ft1.jpg i put the tape to getting more quiet i get wit that wit no oc to my 3200venice 39C in stress and wit oc to 2/6 i get 48C in sterss מצתער על זה שזה באנגלית פשוט לא היה לי כוח לתרגם

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  20. לאחרונה, פיתחתי מודעות בנושא קירור המחשב ולאחר הבדיקה של אמצעי הקירור שברשותי הבנתי שהם אינם מספיקים, ובראשי עלו מספר שאלות בסיסיות בנוגע למארז שלי: כבר זמן מה המאוורר שבקצה הימני התחתי של המארז אינו מתפקד, כיצד אפשר להחזיר אותו לפעילות ולבדוק את תקינותו ? ייתכן ששאלה זו איננה קשורה להודעה לפורום אך אשאל בכל זאת מכיוון שכבר צירפתי את התמונות של המארז שלי, אין לי מושג מהם לעזעזל הכבלים הקטנים שמחוברים למאוורר הנ"ל איך כדאי לשפר את זרימת האוויר במארז ואילו כבלים כדי לכבול באזיקונים ? הערה: מתנצל מראש על איכות התמונות הירודה, אני לא יודע ממש לצלם ללא רעידות תודה רבה לכם על העזרה

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by סער_שי,

הצ'יפסט חם. חם אש. המעבד קר. קצת יותר מטמפ' החדר. הוא כנראה מסוגל לרוץ קדימה הרבה יותר אבל הלוח מעכב אותו. הבעיה: לא רוצה לפרק את הלוח מהמארז כדי להתקין, וכל הקירורים לצ'יפסט דורשים זאת. הצעה: להרכיב על ההיטסינק הקיים מאוורר 40מ"מ. הבעיה: אין שום מקום להבריג אותו. פתח לתקווה: הוא מחובר בברגי פלסטיק מאוד בולטים שעליהם אפשר אולי ללפף איזה כבל אלומיניום או משהו בסגנון כדי לקשור את המאוורר. מעשי? בכמה מעלות (פלוס מינוס, מניסיון) יכול מאוורר כזה להוריד? הצעות אחרות? תודה!

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  22. Started by amitai124,

כמה עולה הרכבת קירור למעבד אמרו לי בין 70 ל200 שקל זה הגיוני ?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by yuri1987,

שלום לכולם, אחרי שחיפשתי וחיפשתי קירור למעבד שלי שיכנס לצ'אקרה מצאתי את מבוקשתי TR Ultima 90 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=222 כעת הדילמה היא איזה מאורר לקנות, אפשר להלביש עליו 120 או 92 MM חוץ מה scythe sflex יש עוד מאוררים בארץ עם CFM גבוה שיתנו ביצועים טובים מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  24. לא זוכר איפה אבל ראיתי את זה פה איפשהוא ובאמת שחיפשתי בחיפוש ופשוט לא מצאתי!!! לא היה שום תוצאה רלוונטית.. מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור לתוסף הזה???? בתודה ענקית אלעד עריכה: בטעות כתבתי את זה כאן, נראה לי שעדיף להעביר את זה לתצוגה וגרפיקה.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by NeTBaLL,

מה עדיף 7300GT או8400GS לOC?

• 4 תגובות
    • 451 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.