עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לאחר מחשב קצרה מה אני יכול לעשות כי משעמם לי החלטתי לפרק את הקרור של הכרטיס שלי ולשים משחה טרמית של AS5 ניקיתי את המשחקה הקודמת שהייתה ובהיתלהבות שמתי על כל ליבה טיפונת של AS5 וסגרתי הכל הדלקתי את המחשב ו....... יופי גאון של אמא עכשיו במקום 50 מעלות ממוצע יש לי 62 מעלות ממוצע!!! עכשיו רק נשאר לחשוב באיזה דרך להתאבד! מה גרם לטמפרטורות לעלות? אולי יותר מידי משחה ובודדתי יותר מידי? אולי המשחה המקורית טובה יותר? אולי המשחה הזו בכלל לא מתאימה לכרטיס מסך או לסוג הזה ספציפי? אז מה בעצם רציתי להגיד......................... אה כן............... הצילו!!!!! אגב... בגלל הטמפרטורות הציון אומנם לא השתנה אבל ברור עכשיו שאני חזרתי לסטוק ואין מצב ל-OC...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום ... אני רוצה לקנות את המוצר הבא : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2853 הבנתי כבר איך מחברים את הפאנל ואיך מחברים את המאוררים אבל יש לי שאלה: אם אני ישים מאורר בצד האחורי של המארז אז הכבל שלו יגיע לפאנל שליטה הזה ? הרי הפאנל נמצא בקדמת המארז... אז האם הכבל יגיע אליו ???

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by MegA^Mf,

כאמור אני עם לוח אם - ASUS P4s533-MX כאשר הלוח לא תומך ב VMOD לא תומך בנעילת AGP\PCI ויש מצב שלא תומך בהעלאת מתחים... בזה אני לא ממש בטוח אז הדרך היחידה שבאמת איתה אני יכול לעלות היא דרך הבאסים...אני על הבאס הזה 141/35 במכפלה של 20... כמו שציינתי הPCI שלי עבר ת33...למרות שאין לי כלום בסלוטים שלו אבל אני יותר דואג לAGP שלי ... כי משום מה אני לא רואה בביוס משהו שקשור השאלה שלי היא בעצם עד כמה אני יכול להמשיך איתו...? מבלי לנעול כלום.. ואיך אני בכל זאת יכול לפקח על ה AGP שלי המעבד והמחשב הוא מושלם ל OC..מה שבכל זאת לוחץ עלי זה הציפסט הזכרונות גינרים כאלה 333 מגה הרץ קירור, ST של TT... לא עבר לי בחיים ת36 בריצה של PRIME במשך כמה שעות וגם אחרי האובר הקטן שביצעתי לא הרגשת…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by ragee,

אהלן יש לי 6600GT PCI-E של MSI עכשיו לפני איזה חודשיים שלוש הוצאתי את ה heatsink ניקיתי אותה ואת המאוורר מאבק, וגם באותו זמן קניתי AS5 אז אמרתי נשים גם אותה על הליבה מתחתי גם קצת את הקפיצים שמחזיקים את ה heatsink כדי שיהיה טיפה יותר לחץ על הליבה והזיכרונות (שמתי גם משחה על הזכרונות) עשיתי אוברקלוק ל 550\1200 וזה עבד דווקא די טוב לאיזה חודש, עד שראיתי שהכל מתמלא אבק שוב אז הוצאתי ניקיתי ושמתי משחה חדשה שוב. מאז הכרטיס לא עובד טוב עם האוברקלוק אז הורדתי אותו אבל מעצבן אותי התקיעות הקטנות במשחקים שונים כגון NFSMW שאני שם רזולוציה של 1024 עם כל הפילטרים מופעלים (מהמשחק, מהדרייבר זה apps control) וגם בquake4 אותה רזולוציה בלי פילטרים... השאלה שלי האם זה בריא לליבה המ…

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  5. טוב ברשותי כרטיס מסוג msi gf 4 ti 4200 128 ddr 4X agp אחרי oc גדול הגעתי ל330\600 ( לפני זה היה 200\400) ורק המתח עצר אותי כי כרטיסי ה 4200 מסתפקים בקצת מתח. בכל מקרה רציתי לדעת מה המהירות של 4600 כי חיפשתי קצת ברשת ולא הצלחתי למצוא את המהירות של הזיכרון, מצאתי רק של הליבה ( 300). אם הזיכרון הוא בסביבות ה 600 האם כדאי לי לצרוב את הביוס של ה4600? אם כן יהיה נחמד לקבל לינק אליו.

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  6. Started by rafi-s-,

השאלה בכותרת תודה

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. האם OC לכרטיס מסך מעלה את כמות החום שהוא פולט?? בלי העלאת מתח. ובאיזה תוכנה אתם ממליצים לי להשתמש בשביל לעשות OC ל fx5200 מסורס מבחינת ביצועים? Graphics Processor Properties Video Adapter Asus V9520 Magic/128 GPU Code Name NV34 PCI Device 10DE / 0322 Transistors 47 million Process Technology 0.15u Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 128 MB GPU Clock 250 MHz RAMDAC Clock 350 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 2 (v2.0) Pixel Shaders 1 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 1000 MPixel/s Texel Fillrate 1000 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 165 MHz (DDR) Effective Clock 331 MHz Bandwidth 2648 MB…

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by AnoxiA,

קודם כל אני ממש ממש חדש בנושא, ודבר שני תודה ל GigaBot על כל העזרה והתמיכה! אוקי אז הנה הכרטיס שלי: LeadTek Geforce 6600 PCIE 128MB והנה הנתוני סטוק שלו: Temp IDE: 24 Temp After 3DMark : 26 3DMark 2005Pro Score: 1401 Graphic Clock : 301MHZ Memory Clock: 501MHZ עכשיו..עשיתי אובר קלוק ל: Graphic Clock : 399MHZ Memory Clock: 560MHZ והנה התוצאה: 3DMark 2005 Pro Score: 1667 זה רק העלה לי ב200 נקודות?! :-[ למה? אתם יכולים אולי לעזור לי להמשיך מפה את האוברקלוק? אני רוצה להגיע לנתונים של 6600GT תודה רבה לכם..

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. טוב שמעו אנשים המצב שלי די קשה, הזמנתי מאורר מנועה מחשבים מהסוג הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1728 יש לי כרטיס מסך מסוג Leadtak GF6600TD 256MB, לא GT! ומהדגם של AGP. עכשיו שמתי לב רק עכשיו באתר שלהם שזה מתאים לכרטיסים מסוג PCIe...השאלה שלי אם זה עדיין יתאים או שצריך להחליף? המשלוח שלי עדיין בדואר לא הלכתי להביא אותו. אם הוא לא מתאים, מישהו יכול להגיד לי איזה קירור מתאים לכרטיס שלי?! בדקתי את כל הקירורים אף אחד לא מתאים לשלי! עזרה בבקשה..

• 9 תגובות
    • 503 צפיות
  10. שלום אני רוצה לשפר את הכרטיס הקיים שלי בכמה שאפשר ולא משנה לי עם זה הוספת מתח או אוברקלוק מכל סוג הכרטיס הקיים:gigabyte 6600gt vivo+zalman vf-700-cu טמ"פ:במאמץ 60 במנוחה 48 טמ"פ לאחר אובר נחמד(594/1265):מאמץ 64 מנוחה 48 אני מקבל ב- 3dmark 05 4190 ואני לא מרוצה מהתוצאה הזאת....(אל תגידו לי לתת עוד מגה הרץ כי אז מתחילים העיותים..) אז השאלה שלי היא כזאת: 1)האם הוספת מתח תגרום לעיותים לרדת כשאני משתמ בקלוקים יותר גבוהים??? 2)האם אני אוכל לשפר תוצאה בזכות הוספת מתח?? 3)האם הטמ"פ שלי טובה?? 4)תנו הצעות משלכם לשיפור ביצועי הכרטיס בתודה רבה שגיא

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by ryan_b,

אני מחפש משחה תרמית טובה. זאת לא מערכת לאוברקלוק (מחשב פנטיום שלוש אחד ואחד 1700 ), ולא מערכת שמתחממת יותר מדי, לכן כל חיסכון במחיר יהיה טוב. לפי סקירה שראיתי באתר יש משחות שלא מובססות כסף ואם הביצועים טובים אני אעדיף כזאת. נ.ב. אני עובר ליד KSP מה אתם אומרים על זה: http://ksp.co.il/hmain.php

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  12. והתשובה היא לא! חחח עד כמה שאני ניסיתי כמובן. טוב, אז בואו נתחיל בכך שאתם לא צריכים לומר לי שהזכרונות האלה מעפנים וזה פשוט ביזבוז של המחשב שלי :-[, אבל אין מה לעשות, וברגע שאני אחסוך מספיק אני אקנה לעצמי זוג TwinMos SP 433 BH5. ולענייננו. אז יש לי את הזכרונות המצ'וקמקים האלה, שרצים בתזמונים של 3-3-3-8 ובמתח יצרן מומלץ של 2.6V. כשקיבלתי את המחשב, כל הזמן היו מסכים כחולים, ופשוט לא הבנתי למה! עבר חודש עד שהבנתי שזה הקטע של ה CPC. מאז אני מנסה לגרום לזכרונות האלה לעבוד ב 1T, ואני פשוט - לא מצליח. בעבודה ב SINGLE CHANNEL הם עובדים ב 1T בלי בעיה ותיזמונים של 2.5-3-3-6. כשמנסים לעבור ל 1T ב DC, מסך WELCOME של ה WIN הוא הדבר היחיד שאני מספיק לראות לפני הכיתובים הלבנים על גב…

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by K0sTa,

אוקיי קניתי ת'מאווררים האלו: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2516 וגם את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3897 עכשיו הראשונים עושים המון המון רוח ועם זה בא גם הרעש ולמרות שיש להם נגד משתנה, או איך שלא קוראים לזה פינציומטר משו...עדיין אי אפשר להפיק מהם את המירב ללא רעש ברמה מטורפת... עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר איכשהוא להשתיק את הרמה של הרעש? והאם לעשות חור מלא של 120 מ"מ ולא הרבה חורים יעזור להפחית את כמות הרעש.. תודה

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by stingeR-,

ביוס חדש ותוצאה חדשה תוצאות לפניכם(חייב לשים אותו על גז!!!!!!!) הולך להישבר השבוע כי הייתי רק על 2310MHZ... ORB : http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1556348 [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by B@LENO,

שלום לכולם לא מזמן קניתי כרטיס מסך מיד שניה ATI 9500 PRO ורציתי לדעת יש על הכרטיס מאורר והכרטיס לפי מה שהבנתי היה בשימוש בערך שנה וחצי ורציתי לדעת אם הכרטיס יכול להחזיק בלי מאורר? אני לא מתכוון לעושת אוברקלוק הביצועים שלו מספקים אותי השאלה אם הכרטיס יכול לעבוד בלי מאוורר ומבלי שיגרם לו נזק ואם במקרה נהרס המאוורר איפה אפשר לקנות מאוורר חליפי? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  16. Started by yehob,

יש דרך לפתוח את המכפלה במעבדי pentium4?? אם כן איך??

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  17. שלום הצלחתי לעלות את הזיכרון שברשותי ל235MHz, השאלה שלי היא האם הוא יכול להשאר ככה תמיד ללא כל חשש של נזק ? בקיצור האם הוא רגיש יותר לOC ממעבד ? ועוד משהו ... האם הורדת מחלק זיכרון/מעבד מוריד ביצועים ? תודה

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by kobibo,

טוב כיום עם הכרטיס מומהר ל XTPE, הכרטיס במנוחה 36-37 במאמץ 49-50 . כמה הסיילנסר ישפר ? אודה גם לתשובות מכאלו בעלי שני הרכיבים האלו.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  19. ה-Backplate של המעבד על הלוח שלי הוא מתוצרת לוטס (Lotes) ואני מחפש קירור עבורו. אפשר, כמובן, לפרק את הבקפלייט הזה ולהתקין אחד סטנדרטי במקומו, אבל אם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת גופי קירור למעבדי AMD בסוקט 939 מתוצרת לוטס אשמח אם ימליץ לי.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  20. אני מתכוון להפציץ בשאלות ולשפוך המון אינפורמציה בפעם אחת, סלחו לי, אז ככה: 1:התקנתי 2 מאווררים 80מ"מ בנוסף לאחד שהוציא אוויר במארז, כעת אחד מכניס, אחד מוציא , ואחד פשוט הנחתי על הכרטיס מסך(תודה למי שהקים את הת'ארד לגבי התקנת מאוורר לכיוון הכרטיס מסך, קירור פסיבי BLOWS ) תוצאות: 1: מעבד: מטמפרטורה של 32 עד 40(מנוחה ומאמץ בהתאמה) הגעתי ל-29 עד 37. 2: כ.מסך- ממנוחה של 65 עד ל 100(פעם אחת!) בדר"כ בסביבות 85-90. 52 במנוחה ועד 65 במאמץ!!!!!! אני ממש גאה בעצמי (בניגוד לגאה נקודה (לא שיש בזה משהו רע...) ) בכל מקרה אני מאוד מרוצה אבל עדיין יש מקום לשיפור: 1:איך אני מרים את הכ.מסך עוד יותר גבוה? הצלחתי רק להעלות עוד יותר ל 540 על 1110 שיפור של 20 MHZ לליבה ו 40 לזכרונות מ…

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  21. הזמנתי קירור ZALMAN VF700 AlCu VGA COOLER מהאתר www.,יש לי כמה שאלות 1.מורידים את המשחה הטרמית עם כמה אחוז אלכוהול ועם צמר גפן? (כמה האחוז אלכוהול צריך?) 2.זה לא מסוכן ככה להשתמש באלכוהול על הליבה? זה לא מוליץ חשמל יגרום לכרטיס להשרף? 3.איפה שמים את האלכוהול קודם? על הצמר גפן ואז מנקים? או על הליבה טיפה ומנקים? 4.כמה אלכוהול צריך? הרבה או טיפה? 5.המשחה הטרמית שבאה עם הקירור לבין משחה טרמית כמו MX1 יהיה הבדל משמעותי? כי אין לי עוד כסף גם למשחה חדשה. 6.ששמים את המשחה הטרמית שמים במרכז הליבה ועם מה אני מנגב את זה על כל הליבה וגם כמה משחה צריך?,אם לא שמתי טוב את המשחה אני צריך לנקות ולשים שוב?

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  22. אנשים יש לי כרטיס מסך של גיפורס 6600GT עם גוף קרור רגיל בלי מאוור מה אפשר לעשות? שווה להחליף? ועם כן? זה הכרטיס המסך GV-NX66T128VP FX6600GT 128mb VIVO DDRIII PCIE+SLI Bulk

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by lm,

אני יודע שאתם לא יכולים לגלות את העתיד אבל חשבתי שאולי כן חחח סתם חשבתי אולי תוכלו לנחש בערך, זה המקרה: היום ישבתי איזה שעתיים לחתוך צלעות לזכרונות של הכרטיס מסך מאלומיניום שהיו לי מאיזה מחשב ישן ושמתי עליהם 2 מאווררים קטנים שתופסים בדיוק את כל הגודל של הצלעות ושמתי עוד מאוורר 80 מכוון עליו ועוד אחד קטן גם על הכרטיס מסך ועכשיו יש לי כאלה דברים שחורים במשחקים (ניראה לי שקוראים לזה ארטיפקטים) והגעתי לאותה תוצאה באוברקלוק לפני ששמתי את כל הקירור הזה זה הגיוני???? ד"א יש לי כרטיס FX 5200 והמהירות זיכרון עכשיו עומדת על 393 והמהירות מעבד על 320 אבל שאני מעלה את הזיכרון והמעבד(של הכרטיס מסך כמובן) אז רק הזיכרון עושה בעיות ארטיפקטים המעבד לא עושה אבל אני פוחד שאני יגזים באוברקלוק…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by PsyMor,

חברים החלטתי לבנות לעצמי מערכת קירור מים כבר לפני כמה חודשים היו קצת קשיים למצוא חלקים אבל הצלחתי למצוא דברים אז הינה כמה תמונות... מצטער על האיכות,עדכונים בהמשך.....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by fox116,

אני רוצה להפוך אותו ל 5500 יש לי עליו קירור טוב הוספתי לו מאורר גדול וחזק.... אני יודע שהוא מעפן אז אל תתחילו להתלהב עלי חחחח ואם אפשר הסבר קצת איך אני מריץ תפקודות של הביוס [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים