אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון אל תצחקו על המחשב שלי אני יודע שהוא חלש בצורה מדהימה לכן אני רוצה לעשות אוברקלוק מפרט: Pentium® CPU 1400MHz של אינטל כמובן RAM 256 1.40GHz geforce 2 (אל תצחקו) לוח אם של אינטל D850GB חלש ביותר עכשיו השאלה שלי היא בעצם אם בכלל כדי לי לקנות מערכת קירור כדי לעשות אוברקלוק או שבכלל עדיף שאני אקנה מעבד חדש ולוח אם? כרטיס מסך לא ממש איכפת לי כי אני גם ככה לא משחק במשחקים שייעזרו למשחק במראה
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יכול לשפר את ה gforce nx 6200 td128 128 mb ddr שלי לכרטיס מסך יותר טוב תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני באמצע הOC (תוצאות בניים בחתימה ;D) אני רוצה להריץ MEMTEST לבדוק את הזכרונות ומושם מה אני לא מצליח אני מכניס דיסקט מריץ את התוכנה הזאת עושה ריסט עושה BOOT דרך הדיסקט הוא מראה לי את המסך הכחול הזה לחצי שניה ועושה ריסט ישר!! למה זה קורה?? ניסיתי עם 2 דיסקטים שונים פעמיים!! ממה זה נובע? זה אומר שהזכרונות כבר נהרסו? :-\ תודה על העזרה טל
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם! פעמים רבות שמעתי באתר על אוברקלוק של 9800PRO ל9800 XT תלוי משהו בדגם של המאיץ! אז קיבלתי 9800פרו חדש והחלטתי לשים לו משחה טרמית של ארקטיק סילבר 5 וזה עובד מצויין על הדרך צילמתי לכם את סוג המאיץ! מה המלצותכם? [attachment deleted by admin]
-
מישהו יכול להסביר לי איך אפשר להשתמש במדי מעלות של הלוח-אם עם תוכנה שתוכל להציג את המעלות (צלזיוס) של כל רכיב (מעבד...). אני כל פעם רואה שאנשים כותבים שהם בדקו את הטמפ' במעבד לפני ואחרי שהוסיפו מאוורר חדש ואין לי מושג עם איזו תוכנה/קוד ביוס או משהו דומה, אתם יודעים מהם הטמפ' במארז...
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי את האופציה הזאת בביוס תחת קטגורית PC HEALTH חיברתי ג'מפר על הלוח שיפעיל את האופציה הזאת מה זה עושה מישהו יודע?!? Reset case open status on next boot מה זה אומר??
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי שני מאווררים של 60 בקדימה של המארז למטה . רציתי לדעת אם זה מיותר ? האם זה ישפיע על ההתחממות של המחשב אם אני יוציא אותם ?
-
- 1 תגובה
- 388 צפיות
-
-
מארז פתוח: 28 מעלות מנוחה, 33 מאמץ. מארז סגור: 33 מעלות במנוחה, 37 במאמץ. יש הבדל של 5 מעלות בין מאמץ למנוחה בשני המקרים. יש הבדל של 5 מעלות בין מארז סגור לפתוח, יש לי עוד 3 מקומות בדלת של המארז שאני יכול להוסיף להם מאווררים אחד בידיוק מעל הביג טייפון אני מקווה שזה יעזור. השאלה שלי בקשר למדידה של החום עצמו ברצוני לדעת אם אני מבצע את המדידה כראוי. המארז הגיע עם חוט שהוא מדחום כזה הדבקתי אותו עם מדבקה על הברזל שנמצא שיושב על גוף הקירור שהכי קרוב למעבד. ככה זה בסדר או שיש אפשרות לשים את המדחום במקום אחר יותר קרוב למעבד? אולי צריך לשים אותו איכשהו על הסינק של הגוף קירור ולא על הברזל שמעליו? המעלות שהוא מראה לי הם מעלות חיצוניות, זאת אומרת שהמעלות האמיתיות של המעבד הם פ…
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מה זה אומר תזמונים של זכרון, האם אצלי זה בסדר? והאם אובר קלוק למעבד אוטומטית עושה אוברקלוק לזכרונות ? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אז ככה...הלך לו הקרור של המחשב שלו(למעבד)והוא צריך קרור חדש+היטסינק... המעבד שלו הוא Socket 478 וסוג הלוח אם זה:MSI P4MAM-V MS-6787 v2.0 תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 790 צפיות
-
-
סמתי לב שהמהירות של המאורר של הכרטיס מסך פועל בתאום עם הטמפרטורות (דוגמא: מנוחה-2400 RPM מאמץ 3000+ RPM ) רציתי לדעת אך ליגרום למאורר ליפעול כל הזמן במקסימום תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב אז ישבתי וחשבתי וחשבתי וחשבתי... (וזה ממש לא אני... מה לי ולחשוב? ;D) ואז החלטתי עכשיו אני שובר את מחסום 7K של הכרטיס שלי ולא מעניין אותי מה יהיה... לא ציפיתי שילך לי כל כך טוב... אני חושב שהכי טוב להראות בשלבים בדיוק כמו שעשיתי אז הנה ההתחלה.. מקווה שתהנו. ומאוד מקווה שיהיו הערות והארות! קרור: אין לי כרגע אפשרות לקנות קרור כל שהוא שלא נדבר על קרור מים ובטוח שלא גז.. מה עושים?? מסתכלים שמאלה וימינה ושוב שמא.... רגע! מה יש בצד ימין? מזגן!!! איזה יופי!!! תמונות! ** הדלת של המארז הייתה מלמטה בכדי לחסום אויר קר לצאת ולהשאר במארז השארתי פתח בדיוק כגודל הפתח של המזגן. *** יופי עד לכאן נראה טוב?!?! לא?! ;D השאלה הנשאלת כאן האם זה השפיע על הטמפרטורות? …
-
- 55 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי ספק 350W עכשיו רציתי לדעת כמה מאווררים אני יכול להוסיף בלי שיהיו לי בעיות מתח אחרי OC יש לי HD אחד ו CDRW אחד מחוברים היו לי 4 מאווררים ואחרי OC ל 1900 מ 1700 הוא היה יציב אבל לפעמים נופל או שלא עובד אחרי ריסט מבעיות שנראה לי נבעו בגלל ספק חלש
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את התיזמונים של הזגרונות עם הביוס של הלוח אם הזה ? חוץ מזה למה אין לי הרבה אפשרויות בביוס של הלוח הזה ? כמו כן הסתכלתי באתר של אינטל לגבי עידגונים ללוח אם הזה וראיתי שם שיש כמה עידכונים האם אני צריך להתקין את כולם או רק את האחרון ביותר ת כמו כן כמה זה מסוגן לעשות FLASH לביוס? תודה רבה!!!!!!!11
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
אוקי אז דבר ראשון תודה רבה למי שעזר לי והביא לידיעתי שהכרטיס שלי הוא 64BIT ולא 128BIT כמו שצריך להיות..הלכתי לחנות והם החליפו לי ל LeadTek PX6600 256MB ואני מאוד מרוצה ממנו..אז תודה רבה רבה לכם אתם הבסט! דבר שני יש לי שאלה קטנטנה אבל קודם הפרטים: GPU Clock 301 MHz Memory Clock 501 MHz 3DMark05Pro Score: 2020 OverClock Step #1: GPU Clock 405 MHz Memory Clock 551 MHz 3DMark05Pro Score: 2637 כשאני מנסה לעלות את הזיכרון ל 580 הכל בסדר אבל אז כשאני מפעיל את 3DM אני מתחיל לראות ורוד וקווים שחורים כאלה..וכל מיני דבריפ מוזרים כאלה.. מזה אומר?למה זה?מישהו מוכן להסביר לי למה זה ואיך אני פותר את זה?
-
- 8 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה עדיף (מבחינת מעלות וביצועים, לא מבחינת מחיר!): BIG TYPHHON http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm או Sonic Tower + Silent Wheel 13mm http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0071SonicTower/cl-p0071.htm + http://www.thermaltake.com/dcfans/ComboCool/a2330/a2330.htm ???
-
- 45 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הדגם הספציפי של הלוח נמצא החתימה עכשיו יש איזה אפשרות שקובעת את התדר של הזכרון על מספר מסוים ולא מרשה לו לעבור אותו (כל אלה עם לוח של GUGABYTE יבינו על מה אני מדבר לא יודע אם הסברתי טוב) אז שמתי את זה על 200 ושאני מעלה את התדר של הבאס בביוס הוא מראה לי שהתדר של הזכרונות נשאר על 200 אבל בווינדוס בתוכנות CPU-Z וב NVIDIAmonitor הוא מראה לי שהתדר של הזכרונות עלה (תלוי כמה אני מעלה אותו כמובן) למה זה קורה מה אני מפספס פה? תודה על העזרה טל
-
- 8 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אז ככה...מעולם לא עשיתי אוברקלוקינג במחשב הישן שלי... לא ידעתי את הסיכונים וכו'...אבל עכשיו לאחר קנייה של מחשב חדש אני מת לנסות לקרוע אותו במיוחד שיש לי אחריות!!! אז ככה...אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך...ואם אפשר לעוד משהו אז רק תאמרו... המפרט הוא ככה: מעבד: Amd64 3700+ Sandiego לוח אם: Gigabyte k8 triton Ultra9 כרטיס מסך: Leadtek Winfast PX7800 GT TDH זיכרון: 1GB*2 units of Supertalent יש לי ספק חזק של enermax 420W ול שאר הדברים....אמרו לי שאפשר להגיע בקלות ממעבד של 4000 לעוצמה של FX57 אז אולי אני יצליח להגיע ל FX53 אז לכל המעוניינים לעור אני ישמח לשמוע הצעות ולהסביר בבקשה בפירוט כי אין לי מושג באוברקלוקינג.. תודה רבותיי!
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
Thermaltake Liquid Cooling System Rocket Fanless 850ש"ח איך הוא בתור קירור מים...? הוא טוב...? (אמרו לי שהוא לא שווה את המחיר והוא סתם חרא) נכון? למי שלא מבין על מה אני מדבר אז.... http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0011rocket/cl-w0011.htm
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כבר הרבה זמן מתעניין באובר לכרטיס מסך...אני עובד על אובר עם הכרטיס שלי (ג'יפורס 4 אמ איקס 440) אבל הקטע שיש לי כמה שאלות: 1. האם לכל חברה של כרטיסי מסך יש מהיריות שעון שונות (ליבה + זכרונות) ? או שזה זהה נגיד הרטיס שלי בסטוק 400\270 אז זה הרמה הכללית של ג'יפורס 4? או שזה מסתנה מחברה לחברה? 2. האם ברגע שאני עולה מעל מהירויות שעון (ליבה + זכרונות) של כרטיסים חזקים משלי נגיד אף איקס 5200 זה אומר שהכרטיס שלי נחשב עכשיו אף איקס 5200 או למה שהגעתי אליו ברמה של מהיריות השעון או שיש לסדר עוד דברים כדי להגיד שיש לי כרטיס אחר? 3. איפה אני יכול לברר לגבי וולט מוד לכרטיס מסך שלי? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי...אגב אני אשמע לעצות לשיפור האוברקלוק שלי ( 335 לליבה ו475 לזכרונו…
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי סדרת CBBHD עם ליבת Winchester היא טובה מאוד לOC גם ב וולטים נמוכים. יש לי אופציה להשיג מעבד שכזה. האם כדאי לקחת כזה או שעדיף פשוט לקחת את אחד מהוניסים? המטרה כמובן להגיע הכי רחוק שאפשר בסופו של דבר.
-
- 14 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
OMG ! קניתי את ה ARTIC MX1 ....מרחתי עכשיו במקום 49 מעלות במנוחה זה מראה לי 62 !!! במנוחה ועוד חורף !! מה אני עושה !?? זה VENICE AMD ! הוא לא אמור להגיע בכלל ל 50 במנוחה ! גם האברסט.....גם התוכנה שבאה עם הלוח שתיהן מראות 62 עכשיו ! ורק הדלקתי אותו ! קירור IGLOO 7200 LIGHT
-
- 35 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
איך הוא בOC? וראיתי באתר שלTT שהוא שוקל משהוא כמו 800 גרם!! זה לא נראה לי הגיוני מעבד northwood בסוקט 478 הbigtyphoon מתאים לו?
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי, אחרי המון קריאה בכל האתר החלטתי לעשות מוד למחשב שלי. אני רוצה (להתחיל עם) לעשות: *חלון במארז, שבו יהיה מאוורר (אולי מואר), שיכניס אוויר על הBridge *להוסיף מאוורר בחלק העליון של המארז, להוצאת אוויר חם *להוסיף מאוורר בחלק האחורי של המארז, להוצאת אוויר *לחתוך את החלק הקדמי של המארז, כי יש שם מאוורר כרגע, שבקושי יכול להכניס אוויר בגלל העיצוב המטומטם של המארז *אולי להוסיף עוד מאוורר מקדימה, לצורך הסימטריות *כמובן לעגל כבלי IDE ולהוסיף לדים צבעוניים בתוך המארז אני מחפש המלצות למאווררים טובים (אולי עם אפשרות לשליטה על מהירות הסיבוב, או לפחות מד), ובכלל על המוד בכללי. עוד משהו, התוכנות Everest וSpeedFan מראות שני דברים שונים בנוגע לטמפרטורות, כאילו כל אחת מייחסת מד אחר למעבד…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-