עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tk_mc,

מה זה אוברקלוקינג?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  2. Started by www.gameboard.co.il,

שלום , אני מחפש מקרר סתאם אני מחפש קירור בשביל I7 משהוא טוב מאוד אבל וכמה עולה קירור מים 800 שקל ?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by פיני גרשון,

יש לי I7 860, חודש שלם אני מחפש קירור מים לסטוק הזה ועדיין לא מוצא. מישו מכיר קירור מים לסטוק 1156?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by tom123,

אקיצר.. קניתי אותו והטמפ' של המחשב שלי ממש גבוהות עכשיו שאני שם את היד לייד המאווררים זה בקושי מוציא אוויר!! מה זה בדיחה??? אם אני יחליף אותם ב- SF2 יהיה הבדל משמעותי הוא מוציא הרבה יותר אויר? אקיצר מארז ממש לא מומלץ למרות שהוא יפה

• 10 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by asafgolan,

שמתי לב שכאשר המארז שלי סגור, המאוורר העליון נחסם יחד איתו. יכול להיות שזה צריך להיות ככה? כדאי להשאיר את החלק העליון של המארז פתוח?

• 11 תגובות
    • 697 צפיות
  6. המפרט הבעייתי(של אימא שלי): מעבד: AMD AXP2400+ T-BRED B קירור: VANTEC AeroFlow VA4-C7040 לוח אם: Gigabyte GA-7VM400M-RZ זיכרון 512MB DDR 333MHz(של KINGSTON) והמארז המיקרו Compucase V30BL הבעיה היא שהטמפ' בימים חמים מגיעות ל63+ מעלות דבר שגורם לריסט לאחר מאמץ כלשהו במחשב(סריקת וירוסים, בנצ'מארק ועוד...) לדעתי זה הגוף קירור כיוון שבמחשב אחר(של אבא שלי) יש מחשב דומה: לוח ECS 7VMM3200PRO AXP2200 קירור: סטוק של ECS ומאוורר SMART FAN של Tt ששומר אותו 55 גג במאמץ!(המחשב עובד כבר חודש 7/24 ואין ריסטים בגלל חום) מארז: אותו V30 של COMPUCASE תמליצו לי בבקשה על גוף קירור שיקרר יותר טוב מהוונטאק המעפן תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  7. תמונה שווה אלף מילים http://www.mashie.org/casemods/y2k05.html התמונה נמצאת בסוף העמוד http://www.mashie.org/casemods/y2k13.html http://www.mashie.org/casemods/y2k16.html נראה אתכם מודרים חביבים מוצאים כזה דבר מי שמוצא עליו הברכה - רק לא לשכוח לשתף את כולנו כאן

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by FireStar,

בשעה טובה קניתי היום שני "חיות" כאלה בשביל להוסיף קירור למארז. חיברתי אותם ועם הווסת כיוונתי לעוצמה הכי נמוכה שע"פ האריזה אמורה להיות 1300 סל"ד, אך משום מה הרעש עדיין בלתי נסבל. אפילו כאשר אני מפעיל את הוולקנו 7+ שלי בעוצמה הכי גבוהה שלו אני בקושי שומע אותו לעומת ה...וזה וולקנו! זה נורמלי או שזה רק אצלי ???

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  9. אני מנסה לעשות OC אבל אם אני מעלה את הבאס ליותר מ 110 המחשב לא עולה ואני מקבל הודעת שגיאה כשאני מדליק את המחשב שאומרת: Bois checksum error P4 1.5 GHz 512 MB 133 MHz SDR PC CHIPS 400 m921 - VIA 845 PRO GF 4 mx 440 הטמפ' של המעבד לא עלתה מעל 37 מעלות אף פעם...

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by RETMIX,

אני מתלבט איזה קירור לשים על המעבד E8400 את ה-ZALMAN CNPS9500- או AC-FREEZER-7-PRO חשוב לי שיהיה מאוד מאוד שקט ושיקרר טוב את המעבד ב OC בעתיד או שיש מערכת קירור דומות טובות יותר

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by LiNKiN,

שלום יש לי P4 1.6 A עם ערכת שבבים של אינטל 850 ולוח אם של אינטל מרבייל או משהו כזה... אני רוצה לעשות לו OC אבל הבעיה היא כמו בכל הלוחות של אינטל שהם לא מאפשרים זאת. פניתי לעזרה בפורום רוטר שם מורידין אמר שהוא שמע על תוכנה כלשהי לפני בערך חודשיים ומאז אני במסע חיפושים מטורף אחרי התוכנה הזאת. אני מיואש לגמרי והפורום הזה הוא תקוותי האחרונה... אז בבקשה ממכם לכל מי שיש רעיון או מידע בקשר למצב הזה שיגיב אני יודה לו מאוד. אולי זה יותר מידי אבל אני ישמח אם תפנו אלי לאי סי קיו מ'ס: 102891990 או שתשאירו פה את המספר שלכם ואני יצור איתכם קשר. תודה רבה ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  12. יש לו כבר מקום לשים עליו עוד מאוורר נכון?.

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by oron_s,

ראיתי את : *Scythe "KAMA-METER" Multi Functional Controller *SUNBEAM Chromatic windmill למישהו יש נסיון/המצלות איתם?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  14. אהלן חברה אשמח להמלצה לקירור שקט אך יעיל ל E5200 המארז הוא FRONTIER OPERA אשמח להמלצות ומה אתם חושבים על AC 7 / 64 LOW PROFILE יתאים? לא מתכנן OC. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by tomer_et,

יש לי מחשב P4 2.4 ולוח ABIT IT7 עם 256 DDR - המחשב ללא OC טמפ' המחשב שלי במנוחה הם: CPU - 47 MOTHERBOARD - 42 קראתי בסטיקי שהטמפ' צריכות להיות בסביבות 40-45. האם הטמפ' האלו בסטיה סבירה - או שכדאי לעשות משהו בנדון. לפני יומיים ניקיתי את צלעות הקירור והמאוורר של המעבד - אבל זה לא שינה בהרבה. המאוורר של ה-CPU עובד בסביבות ה-3700 RPM - האם כדאי לנסות להגביר לו קצת את המהירות או שזה לא מומלץ? (ואם כן איך עושים את זה?). מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  16. אוקיי, הגעתי ליעד השמרני של האוברקלוק שלי. מעבד 2.8, זכרונות 800 4-4-4-12. הכל עובד פיקס ושורד כל בדיקת מאמץ. מצורפים נתונים על המערכת בזמן מנוחה, לקוחים מהתוכנה אוורסט. שני דברים מדאיגים אותי קצת: טמפרטורת לוח אם וטמפרטורת דיסק קשיח. לגבי לוח אם - החלפתי לא מזמן לוח אם מASUS P5K SE ל-GIGABYTE DS3L. האסוס נתן לי טמפרטורות קרירות למדי, הג'יגהבייט, מאז שהגיע, עובד על טמפרטורות גבוהות יותר. הוא גם נוטה להתחמם בעוד האסוס שמר על יציבות מבחינת חום. מבחינת ביצועים הג'יגהבייט עובד מושלם וחלק. לגבי הדיסק הקשיח - מוזר מאוד, במארז ג'נרי הוא היה קריר יותר בעשר מעלות בממוצע. במארז הנוכחי, שמתוכנן להכיל כמות גבוהה של דיסקים קשיחים ולצנן אותם היטב, הוא מגיע לטמפרטורות הגבוהות הנוכחיות. …

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by trojan11,

אני חדש פה ו גם לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש מפרט: Q6600 G0 קירור על המעבד Thermalright Ultima 90I + SilenX Ixtrema Pro 120mm x 25mm 14dBA Fan לוח: GA-P35-DS3 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit BFG GTS 512 OC ספק: PCP&COOLING Silencer 470W ועכשיו לעניין שאני פותח את ה CPU-Z זה מראה core speed 2133MHz 266x8 ובידיוק שניה אחרי זה יורד ל 1600MHz 266x6 ה Core Voltage קופץ 1.168 1.152 1.136 בביוס בסיסטם אינפו רושם 2.13Mhz לא נגעתי בכלום בביוס מישהו יכול להסביר זה אמור להיות ככה או מה ?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by avivi85,

יש לי Q9300 ששמתי לו BIGTYP 120VX..עכשיו..כמה מעלות אמורות להיות בערך לכל ליבה במנוחה במאמץ ואחרי מאמץ? ו..שמתי לב שבתוכנה RealTemp2.5 כתוב למעלה : distance to TJ max.. מזה? תודה לעוזרים

19. Started by yoav9,

אני מתכנן משהו נחמד לפאנל מקדימה של האמרז שלי, יש לי כ3 מאווררי 40 מ"מ, עכשיו אני ממש רוצה לחבר אותם מקדימה (זה יוצא ממש ממש יפה!) אבל כמה שאלות מה הדרך המומלצת לחתוך כזה פאנל מפלסטיק בדיוק (גם למאווררים וגם לברגים), חשבתי על מלכם... (מלחם?) ודבר שני, יהיה ממש מגעיל לחבר את שלושת המאווררים בשלושה חיבורים נפרדים, וממש ממש לא נוח, עכשיו היות והם ממש גרועים (40 מ"מ) ואין לי ממש כוונה להשתמש בהם אני רק רוצה שהם יעבדו, לא יעבדו טוב, לכן, יש דרך בא אני יכול לגרום להם לעבוד על חיבור אחד?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  20. זה המרפט של המחשב: פנטיום D930 זכרון 4 גיגה של OCZ מהירות 667 DDR2 לוח MSI 975X מאוורר למעבד - ביג טייפון מאיץ גרפי X1800GTO כולל מאוורר ארקטיק קולינג אקסלרו מארז צ'ונמי של טרמל-טק ספק כוח ENERMAX LIBERTY 500 מסך LG 19 2MS העליתי את ה FSB ל 228 מקסימום עם תזמון של 4.4.4.15 את המתח של הזכרונות אני לא מצליח לעלות יותר מ 1.95V (לא עובר POST) את המהירות של הזכרונות הורדתי ליחס 1.1 - מהירות 400MHZ לפני שבוע היו לי זכרונות 533 של CEON וכרטיס גרפי X300 ישן וספק כוח 430 וואט פשוט אבל הצלחתי לעלות מתח לזכרונות והצלחתי להגיע למהירות FSB 245 שנתן מהירות מעבד 3700+- מה עושים?! ניסיתי את כל האפשרויות בבקשה אל תפנו אותי לכל מיני לינקים , כי זה לא עוזר אני צריך עזרה ממישהו שמכיר את ה…

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by lompy,

בעקבות הOC שלי המעבד הגיע לטמפרטורות לא סימפטיות במיוחד 50-55 מעלות המנוחה הקירור כרגע הוא קירור סטוק. אני מחפש קירור חזק שיוריד את הטמפרטורות ב10 מעלות לפחות אבל שלא ירעיש כרגע המחשב שלי ממש שקט לא שומעים ממנו ציוץ ואני רוצה שזה ישאר ככה התקציב בה נגיד 150 ש"ח ומטה לא בא לי להוציא על זה יותר מידי

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by leon02,

I think that because my CPU hits 60 degrees, it slows down Leon says: I've heared it does Leon says: and that's why I get FPS drops Leon says: like... major Leon says: with 1024ddram 3.0ghz and 5900ultra 256mb I get drops to 60 at CS 1.6

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  23. שכן שלי אומר שהוא צרב ביוס של 9800P ל9500P.. ונכון! יש לו 9800P,המחשב אומר שיש לו. אחרי שיחה די משפילה בEXTREMEOVERCLOCKING שהתעקשתי שזה אפשרי.. הם די גרמו לי להאמין שזה לא, אני רוצה לדעת אם זה אפשרי או שיצאתי טמבל וזה בלתי אפשרי לצרוב ביוס, בכל מקרה אני סומך על החבר שלי ואין לו שום אינטרס לשקר לי. תאירו את עיניי חבר'ה! :

• 13 תגובות
    • 697 צפיות
  24. כי הרעש הורג אותי קשה לעבוד לי המחשב ואני חושב שהדלתא מרעישה יותר

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by Proteous,

• 6 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים