עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yz101,

ניסיתי את הגרסא האחרונה, אבל היא נתקעת ברגע שמנסים להפעיל אותה. מדובר בVISTA PREMIUM ובכרטיס 2600PRO.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  2. שלום כולם, אני רוצה לשדרג את לוח האם והזכרונות שלי, במטרה לבצע OC. המטרה שלי היא להגיע עם ה-Q6600 שלי ל-3GHz, או אולי אפילו 3.2GHz. הקירור שלי: Big Typhoon 120 VX. האם הרכיבים הבאים יתאימו למטרה זו (+ יהיה מקום להתקין את ה-BigTyp): לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L http://www.skypc.co.il/pl_product~39470~10~0.htm זיכרון Mushkin XP DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 http://www.skypc.co.il/pl_product~996580~15~0.htm תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  3. בשילוב עם הSF2? ואם יש גוף קיורור אחר שאתם ממליצים איפה אפשר לקנות?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by Ran.Mash,

היי לכולם... הייתי בSkypc אתמול והמוכר המליץ לי על Thermalright SI-128 SE http://www.skypc.co.il/pl_product~SI128SE~18~0.htm האם הקרור הנ"ל יותר טוב מ: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לא כל כך חשוב לי השקט... ואני לא מתכננן OC בעתיד הקרוב. המחשב יהיה בחדר ללא מזגן או מאוורר ולכן חשוב לי שהקרור יהיה טוב מאוד. ה - Thermalright עולה 196 לעומת Arctic Cooling שעולה 105. האם זה שווה את התוספת של ה90 שקל האלה? האם זה קרור מספיק טוב?(זה ללא מאוורר) או לקחת את ה Arctic Cooling ? או בכלל לקחת משהו יותר רציני? ד.א המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ דיסק קשיח: Western…

5. אחרי שראיתי רעיון מעניין של אחד מחברי הפורום בSilentPCReview התחלתי להרהר בעיצוב שאני מתכנן לMK1 שלי (לכל מי שלא מכיר, תבקרו בפרויקטים) הנה המצב הקיים: הנה הרעיונות, על מה מהם ללכת? תנו את הבחירה שלכם (עדיף מנומקת) + הצעות לשיפור עריכה אני מבקש מהמנהלים למחוק כל SPAM שמפורסם פה

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by natan805,

שמעתי שאחד עשה בכרטי מסך אוברקלוק שזה מאיץ השאלה היא איך עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by Niseg,

לא מזמן יצאתי להרפתקאה של התקנת bigwater עם VGA heatsink (על xfx 6800 NU AGP) אחרי תלאות רבות הצלחתי סוף סוף להרכיב את הכל. בהתחלה לא התקנתי את ה VGA HS כמו שצריך והוא התחמם נורא ואז פירקתי אותו והרכבתי אותו מחדש והכל נראה כאילו בסדר הטמפרטורה לא עולה הרבה אבל אני עדיין מקבל כמויות מסחריות של artifacts ו המחשב מתרסט מדי פעם. אולי עוד פעם לא התקנתי את הדבר הזה כמו שצריך אולי אני צריך להרכיב את המאורר המקורי (שיהיה קצת קשה לעשות למרות שיש לי הרבה אזיקונים ). אולי עכשיו יהיה לי תירוץ לבזבז איזה 10000+ שקל על מחשב חדש אבל לא נראה לי שהבעיה כלכך קשה כי הוא עובד לכמה זמן הוא עדיין מתחמם אבל נותן טמפרטורה שגויה. יש למישהו ניסיון עם הדברים האילו ? הנה כמה דברים שאני חושב …

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by Fir3^StorM,

שלום, אני רוצה לקנות קירור ואני צריך בשבילו מאוורר. המעבד שלי באוברקלוק 2.4 @ 3.1 ועד עכשיו החלפתי רק את המאוורר של הקירור סטוק למאורר 5000RPM. אי אפשר לישון עם המחשב ותמיד שאני לידו אני עם אוזניות.. ומיותר לציין שהקירור עדיין לא טוב. אז חיפשתי השוואות וכו' ומצאתי את הקירור Scythe Ninja שהוא בין ההכי טובים אם לא הכי טוב בקירור אוויר לפי כל המבחנים שראיתי והוא עוקף את ה XP120 בכ-8 מעלות. [בLOAD עם OC והעלת מתחים]. עכשיו, הקירור לא בא עם מאוורר ואני מחפש מאוורר 120 מ"מ שקט שיש לו יחס dB / CFM הכי טוב שיש, ושלא יהיה יותר מדיי יקר.. אבל חשוב שהוא יהיה שקט ושלא יעבור ת' 25DB משהו כזה. אבל גם שיהיה לו CFM גדול. העדפה למאווררים עם לדים <יש לי חלון במארז>.

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by captaincaveman,

http://www.vr-zone.com/?i=131&s=1 שימו לב ל-PI

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by Damage,

שלום. יש לי מעבד: p4 2.8 asus ולוח אם asus-->p4s800 deluxe 512m 80g R9600xt וכו.. בדקתי את הטמפרטורה דרך הביוס בקטגוריה של cpu. המפרטורה ברגע זה נעה בין 50-55 מעלות האם זה בסדר ?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by Holography,

מאחר שהמאוורר בgeforce 6800nu משמיעה חריקות קשות וקולות משונים מזה ימים, החלטתי להרים את הכפפה ולפנק אותו בקירור חדש. הכרטיס לא נמצא באוברקלוק ולכן אני מחפש קירור פשוט אך איכותי ושקט. המליצו לי על הסילנסרים, מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by big foot,

בירצוני לרכוש קירור למחשב יש לי מעבד AMD 3000 בתושבת 939 ואני חושב על הקירור הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=3418 רציתי לשמוע תגובות על הקירור האים הוא טוב ושווה להשקיעה נ.ב כיום המחשב שלי מגיע ל39 מעלות בשעת מאמץ האים כדאי ביכלל ליקנות קירור חדש? תודה מראש ???

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי שלושה חיישנים על לוח האם לפי MB5, אחד מראה 53C שזה המעבד, השני 31C שהוא system temp, מה זה בכלל sys temp? טמפרטורה של הצ'יפסט? והשלישי מראה 21C אין לי מושג מה זה בכלל....

14. Started by le011,

היי גיליתי תופעה מענינת-אחרי שעשיתי DOWNCLOKING למעבד לבאס 150 והורדת מתח ל1.5 הכל עבד מצויין. לאחר מכן החזרתי לבאס המקורי(166) ושחכתי להחזיר את המתח למקורי.והפלא ופלא המחשב עבד מצויין גם במתח הזה כולל בדיקות מאמץ ומשחקים. מעניין מאד..... ;D

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by xtx,

גוף קרור טוב? ל e6600 יכול להיות שאני יעשה אוברקלוק בעתיד

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  16. יש לי מעבד 2.0 של אינטל ליבה-Northwood לוח אם ECS P4VXAD זכרון 512DDR 256 333MHZ 256 400MHZ ואני רוצה להאיץ אותו ....הבעיה שאני לא מוצא איפה אני משנה את FSB בבאיוס. מצאתי את FSB הנוכחי שהוא 100*20 אבל אני לא יכול לשנות אותו . ובספרון של הלוח אם יש לי הסברים איך לשנות את הFSB אבל בבאיוס עצמו אין לי את האפשרות הזאת .... יכול להיות שיש אפשרות של באיוס מורחב או משהו כזה? או שאני צריך לעדכן אותו? ??? ??? :s05: תודה לעוזרים...

• 10 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by Harbi,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה לקירור טוב למעבד(חשוב מאוד שיהיה שקט ולא רועש מדיי!!), במחיר של 150 שקל(אפשר לסטות קצת אם יש משהו איכותי ממש, חשבתי על AC EXTREME). כרגע לא מתוכנן OC מסויים(לא ממש מבין בזה). מפרט: מעבד - q9450 לוח אם - GB DS4 מארז - CM 690 כ.מסך - Powercolor 4850

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by Proteous,

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  19. יש לי בלוח אם רק חיבור 3 פינים אחד למאוורר (חוץ מהמאוורר של המעבד). האם יש מפצלים שדרכם אפשר לחבר מס' מאווררים, או מתאמים שמאפשרים חיבור של המאוורר לספק? חיפשתי במספר חנויות ולא מצאתי.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  20. שלום אז ככה יש לי תכרטיס ואת כל המפרט פה בצד כשאני עושה את ה OVERDRIVE דרך ה CCC זה מעלה לי את ה GPU ל 820 +- ואת הזיכרון ל1100 +- עכשיו יש לי בעיות אם זה ... לדוגמא שאני נכנס למשחק GTA ומשחק ברזולוציות הכי גבוהות ( 1920X1200 ) על איכות HIGH יש שלב שהכרטיס פתאום מפעיל את המאוורר ל 100 אחוז וחוזר ואז קופצת לי תהודעה VPU RECOVER ... לפעמים המחשב גם עושה לי ריסטרט מעצמו אני לא מאמין שיש בעיה בספק כי הוא מספיק לי והחיבורים מחוברים היטב ואין בעיה של התחממות ... יש לכם רעיונות איך לעזור לי בלפתור את התקלה ? לא עשיתי בדיקת מאמץ אחרי ה OC ...

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  21. יש למישהו איזה רעיון לחוט נחושת HOMEMADE? למי יש כוח לצאת ולקנות? ;D

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  22. Started by ariebel,

שתי סטיקים של CORSAIR עם CAS2 עם LL במהירות של PC2700 333MHZ או שתי סטיקים של CORSAIR עם CAS2 במהירות של PC3200 ?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  23. בתוכנה : ASUS Probe 2 שקיבלתי עם הלוח אם שלי אני רואה שהטמפרטורה של המעבד שלי היא 36 מעלות, וזה משתנה דיי מהר, פתאום יורד לי ל33 ופתאום ל35 ובלה בלה. עכשיו בתוכנה EVEREST על הטמפרטורה של המעבד שלי רשום בכלל: 23 במנוחה, וכ25 ~ 28 במאמץ. ובתוכנה של SISoftware Sandra בחישן של הלוח אם הטמפרטורה היא 26. אני משתמש בקירור סטוק שקיבלתי עם המעבד, המחשב מאוד שמור מבפנים, כבלים מסודרים, מאוורים בצורה כזאתי שאחד מאחורה מוציא אויר, ומקדימה מולו יש אחד שמוציא אויר אליו, בנוסף עוד מאוור של 120מ"מ בתחתית המארז שמעלה אויר קר למעלה. יש איזו תוכנה שיכולה להגיד לי בדיוק מירבי את הטמפרטורה של המעבד שלי? למה זה דיי מציק שאני לא יודע לאיזו מהם להאמין, ואני צריך תוכנה שמאמצת את המעבד ואז אני יכ…

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  24. יש לי קירור למעבד Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan האם זה יתאים למעבד כפול ליבה?( 3800AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor ) ואם לא ..אז איזה צריך ליקנות...תודה! ואיזה לוח אם כדי לקחת?

25. Started by AtomiX,

יש איזה תוכנה כלשהי שיכולה למדוד את כל הטמפ' של כל החלקים במחשב כולל כרטיס מסך? ובנוסף גם לשמור את הנתונים ככה שיהיה אפשר לעקוב אחרי זה?

• 10 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים