עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by b127,

לא מצליח להבין איך להפעיל את זה? כל האופציות אפורות.. צריך ליצור חשבון משתמש או משהו?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by WarMachine,

ברצוני לבצע אוברקלוקינג במעבד פנטיום 3 866 שברשותי. ברשותי גם לוח אם של אסוס מסוג CUV4X. שמעתי מאנשים שאני לא יכול לבצע אוברקלוקינג בפנטיום3 משום שיש איזו נעילה על מולטיפלייר(משהו כזה). מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by XGALX,

קרור למעבד עד 250 עדיף פחות חשוב שיהיה מאוד שקט מעבד: pentium[r] 4 3.00 ghz לוח אם :Gigabyte GA-8I915P Duo v2 בהתחלה חשבתי על הביג טייפון אבל ניראה לי שאפשר להסתפק בפחות עם תוצאות דומות בביצועים וברעש.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by com,

אני עובד על TBERD 1700 באוברקלוק ל2250 מגהרץ. עם SLK800 ומאורר גנרי אני על 39 מעלות, זמני, המוארר על המעבד יוחלף וגם יוספו מאוררים במארז (כרגע אין כלל) שמעתי על תופעה של מוות של TBERDים באוברקלוק במתח גבוה, ואני לא רוצה להרוג את שלי. כרגע אני על מתח 2.0 מקסימלי בלוח שלי. הטמפ היא לא ממש בעיה, ככה שמחום הוא לא ישרף. (והיא תרד ל30 בערך, כבר הורדתי אותה עם אמצעי קירור זמנים) האם יש סיכוי שהמעבד ימות אחרי כמה חודשים מהמתח אחרי כמה חודשים ? לא אכפת לי לקצת חיים של מעבד בשנה מתוך ה12 שנים הממוצעות שלו.. תודה.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  5. טוב בגלל שכל כך התבאסתי מאיך שהדמו של ספלינטר קו ל עובד על הכרטיס מסך שלי החלטתי למתוח אותו כמה שצריך למעל משחק חלק מה שיש לנו זה כרטיס מסך עם ציפ של GF2 של איזה חברת סינית נקראת GAFORCE 200MMX בלי קירור מיוחד מה שכן הנחתי מעליו מאורר של ספק כוח מה שבאמת מקפיא אותו תגידו אתם עם איזה תוכנה להשתמש ובכמה להעלות את המהירות של הליבה והזיכרון כרגע זה על ליבה על 175 וזיכרון על 143 כרגע בספלינטר קול אני מקבל בין 10-15 FPS 25 ואני ינשק לכם את הרגלים

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  6. יש לי לוח אם EPOX MF4 J3 וזכרונות OCZ 800Mz 2G GOLDEDITION לוח אם כתוב שהוא לא תומך יותר מ 800Mhz בזיכרונות אם עשיתי לזכרונות OC ל 1043 אז זה באמת יעבוד על כזה מהירות?

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by gilia,

לא מבינה כלום במחשבים, צריכה עזרה...יש לי מחשב חדש פנטיום 4 מהירות 3 ג'יגה ומערכת הפעלה xp - זה כל מה שאני יודעת עליו...הטכנאי שהרכיב את המארז עשה עבודה גרועה מאוד ומתחמק כבר חודש מלטפל בבעיה... או המאוורר או ספק הכח או שניהם רועשים ברמות שמורטות לי את העצבים כל פעם שאני ליד המחשב. מה עושים??? ובאיזה עלויות מדובר?? אני צריכה שקט!

• 11 תגובות
    • 659 צפיות
  8. עבור אינטל, סוקט 775: http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=11&artpage=2191&articID=519 מסקנה מעניינת היא שלמרות שהנינגה הוא השקט ביותר, הקירור הטוב ביותר הוא של הזלמן 9700 והבדל הרעש ביניהם ב-LOW זניח לחלוטין. לעומת זאת, ב-HIGH הזלמן ממש רועש (62DBA זה מחריש אוזניים) אבל עדיין מקרר ב-5 מעלות טוב יותר מהנינג'ה ב-HIGH. עבור AMD: http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=2&artpage=2180&articID=519

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by urielka,

יש לי בעיה לעבור עםהלוח הצפצפי הזה את ה 150 mhz בoc רציתי לדעת למה זה קורה אני חושב על שלוש סיבות 1.לוח מעפן לoc (אני יודע בבירור) 2.זיכרונות תומכים 266mhz אולי בגלל זה הם לא רוצים לקבל יותר מידי 150*2 = 300 3.העובדה שאני לא יכול לנעול את הpci/agp ואולי בגלל זה הכרטיס מסך נתקע ואיתו המחשב כי אז ה pci ב37 והagp ב74 במקום(66:33) בקשר לסיבה מס 3 יש למישהו רעיון איך אני יכול לנעול את הpci/agp בלוח כאשר אני עושה אובר על ידי תוכנה (רק CPUCOOL עובד כי ה clockgen של הוא ics-950901 והוא לא ממש מפורסם) ו שאני עובר את ה 150 אז הוא פשוט מוציא עלי מסך כחול אבל ב 200 הוא פשוט נתקע(ב200 אז בpci/agp מתאפסים לנורמל 33\66 ) לכן נדמה לי שזה בגלל סיבה 3 מישהו יכול לעזור לי להתגבר על הב…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by segev22,

ככה אני מנסה להגיע כמה שיותר רחוק ואני די באמצע ורציתי לשתף אותכם בתופעה שנתקלתי בה בתדר 3.4 ג'יגה. ככה בהתחלה הייתי על 1.525v עם מכפלה 9 FSB378. מתח הגשר הצפוני (NB) היה על 1.45v. מתח הגשר הדרומי היה על 1.3 בערך. זכרונות היו על 2.2v. המערכת לא קרסה...אבל גם לא הייתה יציבה כלומר לא הצלחיה להריץ את האפליקציות השונות באופן סדיר למשל super_pi פשוט היה נתקע ולא מגיב. ובprime95 כל פעם ליבה אחרת הייתה נכשלת אבל המערכת לא קרסה. אחרי שניסיתי לעלות מתחים מספר פעמים ולייצב את המערכת כל הניסיונות כשלו. לבסוף מצאתי את הפתרון הורדתי את מתח המעבד ל1.5v את מתח הגשר הצפוני העברתי למצב auto גם את מתח הגשר הדרומי העברתי למצב auto והורדתי את המכפלה של המעבד מ9 ל-8. קיבלתי מערכת יציבה לחלוט…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  11. Started by asafsee,

הי חבר'ה.. אז ככה לעניין יש לי מעבד 2.8 שיושב על לוח אם ASUS עם קירור אינטל מקורי. קיבלתי את המחשב לאחרונה ממישהו שלא עבד איתו הרבה...כלומר המחשב יחסית חדש הבעיה שלי היא כזאת ניקיתי הכל מרחתי יפה סיליקון בין הHEATASINK למעבד ובפעולת מעבד 0!! הטמפ היא בערך 37-38!! זה יחסית הרבה למה שאני מכיר יש לי בנוסף מחשב 2.4 על לוח אינטל עם קירור ZALMAN 9000A , המאורר עובד בסלד יחסית נמוך 2600 והטמפ נשמרת שם על 31 תכלס הטמפי של 47 לא כזאת מטורפת אבל בכל זה....זה מתחיל להיות גבוה מדי.. הגוף קירור המקורי של אינטל למחשב 2.8 רובו כסף ויש לו ליבת נחושת באמצע...ככה שגם השטח מגע עם המעבד הוא משהו כמו 60 אחוז!!! לעומת רוב ה HEATSINKים שבדרך כלל מגיעים עם ריבוע למטה לשטח מגע אז מה אומרים??? תוד…

• 11 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by MDK,

בדקתי בaida 32 והיה רשום כך: מעבד 58C לוח 40C aux 80C וזה במנוחה כששום דבר ברקע האם זה חם לדעתכם? עריכה: כתוב ש sensor access הוא: ISA 290h והtype : ITE IT8705F

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  13. הנושא הוא אוברקלוק אני עשתי אוברקלוק על המעבד שלי מ 2.66GHZ ל2.9GHZ למעב P4 הטמפ' היו מאוזנות, לא עשיתי עוד בדיקות חוץ מהטמפ' במאמץ ובמנוחה(אני כבר לא זוכר את הטמפ וזה לא כל כך משנה עכשיו) בן דוד שלי שעבד בIBM אמר לי שאוברקלוק במעבדה מותר לעשות רק למשך של שעה במקסימום. עכשיו הוא גם אמר לי שאם עושים OC ויש פיתאום קפיצות במתח/חשמל אז זה גומר את המעבד והזכרונות. הוא אמר לי שלא משנה איזה קירור יש לך זה עדין יגמור את המעבד.(או משהו כזה) והשאלות שלי הן: האם זה נכון? האם יש תוכנות לבדיקת יציבות של המערכת ולא של הטמפ'? והאם אני צריך אל ספק שהוא מיצב מתח וגם נותן לי זמן השאיה? והאם אפשר בביוס לעלות רק את התדר של המעבד מבלי שהזכרונות יעלות? ותודה ענקית לעוזרים!! ולמי שסקרן איזה מח…

• 14 תגובות
    • 659 צפיות
  14. למפרט הבא: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX giga spectek 667 *2 GIGABYTE GA-945P-S3 ספק ג'נרי 600W אני מעוניין לעשות OC קטן בלי ששום דבר ישרף לי... הטמפ' של המעבד במנוחה:24 מעלות. האם זה אפשרי??

• 10 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by Mighty,

שלום אנשים אני בתהליכים לעשות מערכת קירור מים ואני צריך שמחה טרמית לפני שאני נמנתק את ההיצינג הקיים אני מעונין לקנות Nanotherm BLUE II מ-זיג-זאג 2000 ואני צריך לדעת אם זאת משחה טובה או לא? וכמה גרם היא מכילה? Pentium 3- 500 MHZ

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  16. היי אנשים! יש לי את הקירור CNP 9500. הבעיה שאין לי את הקליפס לתושבת AM2. :'( אני מדבר על זה: אולי יש מישהו מאיזור הקריות שמשתמש בקירור זה למעבד INTEL ולא צריך את הקליפס הזה, אני יהיה ממש ממש שמח! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  17. אז ככה עשיתי OC למעבד שלי מ 2.2 ל 3.0 ולזכרונות מ 667 ל 726 הזכרונות הם kingston 1gbx2 667mhz cl5 הטמפ במנוחה 22-24 במאמץ מלא 56-56 ביצעתי בדיקה ב S&M מלאה וב OCCT שתי בדיקות STABLE מתח מעבד 1.38750 זכרונות 1.92 והוספתי 0.1 ל FSB OVERVOLTAGE הלוח אם הוא GA-945GCMX-S2 Rev 6.6 Bios F6H השאלה שלי עכשיו האם המחשב אוכל הרבה יותר חשמל אחרי הOC או שזה מיזערי ספק 500W שתי מסילות של 12V כל אחת מפיקה 16A !

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by aerosmith,

שלום לכולם... קודם כל יש לי שאלה... בערך כל חודשיים אני צריך לפתוח את המחשב מחדש כדי לנקות את האבק בפנים... האם זה נורמלי? כי במחשב הישן שלי שהוא משהו לפני 5 שנים קקנוי אני פעם אחת אפילו לא ניקיתי אותו... אני מנקה את המחשב ה"חדש" (קניתי לפני איזה שנה וחצי...) אני מנקה אותו כי הוא מפעיל את עצמו מחדש במשחקים או לפעמים סתם ככה. ואחרי שאני מנקה אותו הוא פועל סבבה. עכשיו זה קרה לי שוב לפני איזה 3-4 שבועות וכשפתחתי גיליתי שאחד המאווררים שיש לי במחשב שבור זאת אומרת יש את החלקיםק של המאוורר שמביאים את הרוח בערך 8 או 6 חלקים כאלה שזזים ועושים את הרוח... אז אחד מהם נשבר.. זה של המאוורר שמולבש על המארז בצד. מה אני צריך לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by galigola,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה בדיוק OC? אבל הסבר מעבר לזה שזה "המהרה בעיברית",איך בדיוק זה מתאפשר? איזה רכיבים מומלצים\חובה לOC?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by yuval_e,

שלום לכולם, מה טווח הטמפרטורה המומלץ למעבד סלרון 2.4? תודה יובל.

21. שלום לכולם ולילה טוב יש לי כרטיס מסך 4870 עם קירור של twin turbo אבל הבעיה היא שאין לי שליטה עליו דרך הדרייבר של ati רק דרך riva-tuner... יש משהו שאפשר לעשות בנוגע לזה....? ועוד משהו ב riva-tuner המאוורר על אוטמטי אבל הוא עובד ללא מאמץ על 85 אחוז למה והכרטיס לא חם שהוא על 80 אחוז הטמפ היא 52..... למה הוא לא מוריד קצת מהירות...?ככה זה אצל כולם?כי הכרטיס יחסית רועש ואני לא רוצה להוריד מהירות ואז לשכוח להעלות כשאני משחק... תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  22. אני יודע ששניהם הם אותו דבר כמעט אבל בכל זאת האם יש העדפה לאחד מהם ? המעבד המיועד הוא 2500 מובייל ל 3 ב 1 יש תמיכה ביותר מעבדים והוא גם בא עם גריל בניגוד לשני כך שהוא גם פחות מסוכן... ויצא כבר להרגיש מזה ביס מהג'נרי שלי עכשיו ... לא נעים (למרות שאני בעיקרון דואג יותר לילדים קטנים שמסתובבים בבית שלי בדרך כלל ...שכנים בני דודים - שכונהההההההה )

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by eegg,

מה יותר טוב קירור זיכרון שנלבש על כל הזיכרון או קירור שמדביקים היטסינקים קטנים על כל ציק. שני הקירורים באותו מחיר כ 50 שח

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  24. האם המאוורר של ליברטי 400 מרעיש או שהוא דיי שקט??

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by leyaniv,

עשיתי ל E6600 שלי המהרה (סימלית) ל 3ghz כלומר 333fsb שמתי לב שהלוח העלה את המתח של המעבד אוטומטית מ 1.2V לכמעט 1.4V האם יש צורך בכל כך הרבה מתח? האם כדאי להוריד ידנית? הטמפרטורות שמוצגות בצילומים הן במנוחה. תודה! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.