עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by elad76,

בנתיים אני עם קרור הסטוק ואני לא רוצה שתהיה בעיה עם חום במעבד.. ממה שאני מבין אין לי בעיה לעלות את FSB עד שהמתח יעצור אותי כי רק שאני מעלה תמתח עולה הטמפ' אומה?? OC ראשון שלי!! יש תוכנה שאני אוכל לנצל תמחשב שלי 100% ולבדוק טמפ'? מה הקטע של הלוח שלי??כדי להגיע ל400 אני צריך לשים תBIOS החדש?? תמונות:

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by Qtec,

תסתכלו בבקשה על המפרט שלי ותגידו לי מה אני יכול לשפר ואיך\באיזה צורה (וכמובן בלי לקנות חלקים חדשים כי את זה כל אחד יכול לעשות) *ודרך אגב הלוח אם הורס הכל (קניתי את המחשב לפני שנה וגם לא ידעתי כ"כ וגם לא היו הצ'יפסטים של היום) בבקשה תעזרו לי לשפר! Qtec

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  3. או שאני צריך לקנות משהו מקצועי? מטרה כמובן אוברקלוקינג... asus en6600gt pci ועוד שאלה התיזמנים של הזיכרונות של הכרטיס מסך מה יותר טוב 1.6ns או 2ns? אני יודע שבזיכרונות של המחשב כמה שהתיזמונים יותר נמוכים ככה זה יותר טוב השאלה אם זה ככה גם בכרטיס מסך? תדה רבה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by realmagic,

אהלן, אחרי שהלכתי והשקעתי וקניתי מחשב חדש (AMD XP2200 על ABIT NF7) בתוך מארז של Enermax - FS710, גיליתי שני דברים: הראשון הוא שטמפרטורת המעבד שלי ההיא 54 במנוחה ובלי OC והשני היא שבמארז שעולה 450 שקל בלי ספק אין אפילו מאורר אחד לרפואה. אז עכשיו לכמה שאלות: 1. על המעבד יש SK7 ו SF2 שעובד עם החיישן (מהירות משתנה). הטמפרטורה נראית לכם סבירה? 2. אין עדיין קירור במארז, אבל לפי ראייתי יש מקום לשלושה מאווררים של 80 מ"מ (או אולי ארבעה - אחד יושב מאחורי המדף של ההרדיסיקים). כדי ללכת ולהשקיע 200 שקל במאווררים לטובת העניין? אולי כבר עדיף לקנות מאווררים של 90 או 120? 3. אם כבר אני אלך ואשקיע, איך כדאי לשים את המאוררים? מכניס אוויר מקדימה (למטה) ומוציא אוויר משני החורים מאחורה (…

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by jeyjey,

אני מעוניין לקמבן לי איזה מערכת נחמדה... ובקשר למשאבה, אני קונה משאבה של אקווריום, זה טוב? וכמה ליטר היא צריכה להעביר בשעה?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  6. עד היום הטמפ' הייתה על ממוצע 32~ במנוחה ו50-45 מאמץ על תדר 3600MHZ בדקתי בשעה האחרונה טמפרטורה בREAL TEMP פתאום זה מראה 43c בIDLE מה הולך פה לא שיניתי הגדרות לא כלום ככה סתם קפץ 10 מעלות הסירקולציה במארז אצלי סטנדרטית עם אחד מקדימה מכניס אוויר ואחורי מוציא, וזה לא הכרטיס מסך כי הטמפ' הייתה טובה גם אחרי שהרכבתי אותו עצות? אני חושש להיכנס למשחק שהמעבד לא יהפוך לי לחביתה

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  7. ערב טוב... המחשב שלי, מבוסס סלרון 800 ומשמש בעיקר למולטימדיה (DVD ו MP3) וגלישה באינטרנט. הוא כל הזמן מרעיש בצורה שמאוד מפריע לשמוע מוזיקה בצורה נורמלית...ורק עכשיו שמתי לב שהרעש העקרי הוא לא מהספק אלא.....מהמאורר של המעבד (המאוור האורגינלי של אינטל) התקציב שלי הוא עד 150 ש"ח - ואני לא עושה שום אוברקלוקינג...איזה מאוורר שקט :saint: מומלץ ? Volcano 7 plus או SILENT VOLCANO 9 ? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by nimrodim,

חייבים לבדוק: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=42220&page=1&pp=25 17 - עמודי קריאה...לא ל 56K! פותר את בעיות הVTT בחלק מהלוחות. (סידרת IC7....) וללא בעיות עם ספקי כוח שונים בניגוד ל - DDR BOOSTER! max - 4.22 Volts קבלו אותו. DDR Maximizer

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by JaIgor,

שלום. המחשב שלי בקושי מחזיק בחום הזה,יש לי מעבד פנטיום 4 530 פרסקוט עכשיו הם די חמים לפני כמה ימים המאווורר התחיל לרעוש פפתחתי אותו ניקיתי מהאבק את כל המחשב וגם את הגוף קירור שמתי משחה חדשה שמנתי את המאווררר כמו שהייתי עושה תמיד והמעלות ירדו ממש בקצת עכשיו כבר הרבה זמן רציתי לנקות מאווורר למעבד אחר.יש לכם איזה הצעות התקציב הוא 100-150 חשבתי על זלמן,אבל יש את ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO יותר זו ל משל זלמן. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם מישהו מנסה או ניסה ויכול להגיב על העיניין כולל כל הפרוצדורה ובמה השתמש

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by 1_Nike_1,

לא ראיתי במידע עליו באתר החברה תשובה לשאלה, אז אני שואל פה. האם יש לו חיישן טמפרטורה. כי הבנתי שלא בכל כרטיס יש.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by tomer_et,

יש לי מחשב P4 2.4 ולוח ABIT IT7 עם 256 DDR - המחשב ללא OC טמפ' המחשב שלי במנוחה הם: CPU - 47 MOTHERBOARD - 42 קראתי בסטיקי שהטמפ' צריכות להיות בסביבות 40-45. האם הטמפ' האלו בסטיה סבירה - או שכדאי לעשות משהו בנדון. לפני יומיים ניקיתי את צלעות הקירור והמאוורר של המעבד - אבל זה לא שינה בהרבה. המאוורר של ה-CPU עובד בסביבות ה-3700 RPM - האם כדאי לנסות להגביר לו קצת את המהירות או שזה לא מומלץ? (ואם כן איך עושים את זה?). מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by KF,

שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB עכשיו בפעם הראשונה שמתי לב שהמאורר בכלל לא עובד... השאלה שלי היא למה ? ואיך מסדרים את הבעיה... תודה..

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  14. Started by Optimus_Prime99,

אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד שלי אך אין לי מושג איך עושים זאת ואם בכלל אני מסוגל לעשות זאת. אבקש ממכם אם אתם יכולים לתת לי את הפעולות הנדרשות ממני אחת אחת ואיך עושים באמת. המפרט שלי הוא כך - gigabyte d3L motherboard intel quad core q6600 + thermaltake v1 samsung 800mhz 2 gb ram leadtek px8800 gt 512 mb westren digital 320 gb sata 2 16 mb buffer אלה הטמפ' שלי בזמן מנוחה. - הFREQUENCY שלי תקין? זה לא אמור להיות על 2400MHZ? תודה לעוזרים ואשמח לקבל עצות האם כדאי לי בכלל להתעסק עם זה או לא.

15. Started by m.l,

יש לי ספק רגיל של פנטיום 4...הוא מכוון על 230V (אני לא יודע כמה וואט) השאלה שלי האם הוא יכול "לסחוב" 5 מאווררים רגילים של 80 מ"מ או שזה יהיה כבד עליו?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by Or ei,

אני מתכנן לצבוע עם חבר את המארז אני מתכנן לקחת שבלונה של U (הסמל שלUT) ופשוט לצבוע עם ספריי על הדלת וגם לקחת את כל הunreal tournement ולשים מתחת בקיצר כמו בתפריט הראשי של UT אני צריך שמישהו יכין לי את הU בצורה הכי יפה שאפשר ( ;D) ואם יש למישהו עוד הצעות מה אפשר לצבוע איפה לצבוע ואיך לצבוע אני אשמח

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי מארז של חברת TT VIKING שני המאווררים 12 ס"מ שלו ממש ממש רועשים ורציתי להביא מאוררים עם לד בצבע כחול ואיכותיים יותר כי קראתי בתגובות שמומלץ להחליף מאוררים.עכשיו על איזה מאוררים אתם ממליצים והוא מחובר לשני פוטנציומטרים בכניסת המארז שמאפשרים העלאה של מהירות המאוורר מ1000סלד עד ל2600 אם אני לא טועה..מה מומלץ וחנויות במרכז כמובן.תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

חשבתי אל SP97 אבל אז ראיתי ביקורת אליו ואין לי תלנוות אל הביצועים רק אל קושי ההתקנה של ההיטסינק :-\ אז חשבתי לחסוך ולקנות SLK900A מה אתם אומרים הוא שווה? הוא גם מתאים למאוררי 92מ"מ ואין לו את ההיטפייפס... וכמובן קל יותר להתקין אותו... SP97 עולה 288ש"ח SLK900A עולה 208ש"ח מה אתם אומרים אל ההיטסינק SLK900A ?? עד כמה הוא גרוע יותר? וכמה מעלות יהיה לי אם SMART FAN 1 שאני יקח מהוולקנו ???

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  19. שלום רב ברצוני לשאול כמה שאלות על דפי הפורום הזה . 1) מה אמורות להיות הטמפרטורות של מעבד E8400 עם קירור שמגיע ב BOX עם במעבד מאינטל (מקסימליות , עבודה רגילה ואגב מהו מצב IDLE ? מערכת הפעלה כשהכל סגור ?) ? 2) האם זה טבעי כי הטמפרטורה אצלי שונה מליבה לליבה כשלעתים ההפרש מגיע מעל 10 מעלות, האם זה מעיד כי המשחה מרוחה בצורה מרושלת ? 3) האם זה נורמאלי כשטמפרטורה בREAL TEMP מגיע במקסימום ל 58 ו 49 (הגבוה זה הליבה הראשונה כנראה) ומינימום 44 ו 32 בהתאמה. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  20. הייתי של טרמלטק ולא הבנתי מה זה ה-2 דגמים הללו.. הסבר בבקשה ומה יותר טוב? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0114-01/cl-p0114-01.asp ביג טייפון רגיל http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310-01/cl-p0310-01.asp ביג טייפון VX

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by PrefaceAlumni,

האם העלאה של הוולטים לזכרון ב0.1-0.2 תעלה את צריכת החשמל כמו העלאה ב0.2 למעבד? או שהעלאת וולטים לזכרונות לא תעמיס יותר מדי על הספק? כמו כן אשמח לשמוע האם הזכרונות שלי יכולים להגיע עקרונית ל900 (1:1.2 עם FSB 375 (סוג הזכרונות במפרט) תודה!

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by RETMIX,

.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  23. Started by Crash5,

הבנתי שיש קטודה רגילה וקטודה UV. האם רק קטודה בצבע סגול נחשבת UV? האם כבלים שמאירים ב UV יאירו רק בקטודה סגולה? נשמע לי קצת מוזר שכבלים כאלה יאירו רק בסוג אחד של קטודה. תודה לכל עוזר.

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by qwe,

1 ABIT IC7 Intel 875P 2 ABIT IT7 MAX2 Intel 845E 3 Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE 4 Asus P4PE Black Pearl Intel 845PE

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  25. Started by captaincaveman,

http://www.vr-zone.com/?i=131&s=1 שימו לב ל-PI

• 3 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים