עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by zobi12,

שלום לכולם . רציתי לשאול אם כדי לי לעשות Oc לradeon 9600 xt שלי. שאר המפרט שלי הוא: פנטיום 4 1.8@2.4 512 ddr333 asusp4-533-e הסיבה שאני רוצה לעשות היא שיש משחקים שהמחשב לא הכי סוחב אותם לדוגמא סאן אנדראס אני משחק עם פילטרים שמוגדים על 4 aa ו8af . אם איזה תוכנה עושים oc? ,ובקשה אחרונה שלי היא קישור לתוכנה fps . תודה ענקים לעוזרים

• 14 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by ras81,

שלום אני יודע שזה לא בדיוק הפורום אבל יש פה הרבה אנשים בעלי ידע בנושא מכירות וכו' ולכן אשמח אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות חיישן טמפ' (עדיף של TT) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  3. אני לא קונה עכשיו רק מתעניין ולכן אני לא נותן תקציב תנו מערכות קירור בכל מיני מחירים אבל משהו טוב!!! לא קירור מים, TOO EXPENSSIVE!!

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  4. יש לי פנטיום 4 3 גיגה הרץ פרסקוט עם המאוורר המקורי . כמובן כשהמאוורר עובד במהירות מקסימלית הוא רועש מאוד , האם מישהו יודע מהי עוצמת הרעש ב - Dba של המאוורר כאשר הוא עובד במהירות מקסימלית שזה בסביבות 4500 סל"ד ?

5. Started by InFecT[0]r,

שלום.. מה הקירור אוויר הכי טוב שיש מה שזכור לי זה הביג טייפון (הרבה זמן לא הייתי פה) האם שווה להתעסק עם קירור מים? זה שקט? ומה לגבי קירור גז? כמה זה עולה ?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by sahargt,

אני מזמין השבוע מחול לופ נוסף לקירור מים שיש לי אני חשבתי ללכת על הבלוק הזה בגלל שיש לי סרט שמראה אייך להתקין את הבלוק http://www.frozencpu.com/products/8564/ex-blc-580/Koolance_VID-NX295_GeForce_295_GTX_Full_Card_Liquid_Cooling_Block.html?tl=g30c311s860&id=3hA5g3w8&mv_pc=6751 השאלה שלי האם בכול הבלוקים משתמשים בפד טרמי? אני מזמין משתי אתרים את הציוד אז איזה בלוק כדי לקחת http://www.frozencpu.com/ http://www.sidewindercomputers.com/

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by TiGeR|_FaCe,

שלום. אני חדש פה. יש לי מחשב מעאפן ואני רוצה לעשות לו OC! עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם המפרט שלי בכלל מתאים לOC? 2. התקציב שלי הוא 500 ש"ח מה הקירור הכי טוב שאני יכול לקנות אם אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך לזכרונות ולמעבד? 3. האם אני ירגיש בOC? האם הוא ישפר את הביצועים של המחשב בצורה ניכרת? המפרט שלי: Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name CROW2004 User Name Administrator Motherboard CPU Type Intel Celeron, 2400 MHz (24 x 100) Motherboard Name Asus P4VP-MX (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset VIA VT8751A Apollo P4…

• 13 תגובות
    • 680 צפיות
  8. שלום לכולם ולילה טוב יש לי כרטיס מסך 4870 עם קירור של twin turbo אבל הבעיה היא שאין לי שליטה עליו דרך הדרייבר של ati רק דרך riva-tuner... יש משהו שאפשר לעשות בנוגע לזה....? ועוד משהו ב riva-tuner המאוורר על אוטמטי אבל הוא עובד ללא מאמץ על 85 אחוז למה והכרטיס לא חם שהוא על 80 אחוז הטמפ היא 52..... למה הוא לא מוריד קצת מהירות...?ככה זה אצל כולם?כי הכרטיס יחסית רועש ואני לא רוצה להוריד מהירות ואז לשכוח להעלות כשאני משחק... תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by Sickp,

כפי איך שנראה למשתמשים בכרטיס שהטמפרטורה גבוהה מידי, אבל זה לא נכון ATI הם לא מפגרים הם לא היו יוצרים כרטיס עם קירור מפגר תשימו לב שכשאתם מתחילים לשחק המאורר מתחזק והוא מקרר את הכרטיס ל80 מעלות קבוע! את זה אני אישית בדקתי עם אחת התוכנות מהאתר (להעמיס על הכרטיס) וגם במשחקים כמו COD4 , GRID , TEST DRIVER ובכולם הכרטיס תמיד 80-85 מעלות אין לכם מה לדאוג, הכרטיס מחזיק גם 140 מעלות ו80 מעלות לא פוגע בו בכלל נ"ב התייעצתי עם הטכנאי שלי

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by Jabradb1,

שלום אנשים, אני צריך את עזרתכם. איך אני עושה אוברקלוק? זה אפשרי?? מעבד P3 533B FSB: 133 מכפלה: 4 לוח אם INTEL VC820 זכרון: 2X 128MB RDRAM 350MHz אני יודע שזה מחשב חלש אבל בכל זאת... תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  11. יש לי כרגע Mushkin 256MB DDR PC3000 366Mhz x2. חשבתי למכור אותם איפשהו ולקנות במקומם את הזכרון הזה. האם כדאי (כי אחרי הכל יש לי אחריות לכל החיים) ? כמה שווים הזכרונות שלי ? תודה

• 11 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by BENNY66,

מאיפה אפשר לקנות את הבקר מאווררים הזה באיזור המרכז או שמישהו מכיר משהו בסגנון תודה מראש

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  13. על המעבד רשום AQXDA 0316MPMW מישהו יודע לזהות לאיזה סטפינג זה שייך ואיך האיכות של הסטפינג? בנוסף, קניתי מאוורר 120 מ"מ למארז ובנוסף לחיבור החשמל יש כבל שבקצהו יש מין עיגול ירוק שכזה, למה הוא מיועד? תודה

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים רציתי לשאול עד כמה יעיל ה המערכת הזו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1315&products_id=17359&PHPSESSID=8cba388dd9d2ffe189c0c40f48619b12 והאם היא תתמודד עם 4870 ותפחית מהרעש?[br]פורסם בתאריך: 18.07.2008 בשעה 02:16:54 בסקירה הזו:http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Tt_Tidewater_Dual/pg2.html מראים שהוא יכול להתמודד עם 2 כרטיסי מסך עם פליטת חום של 120 וואט כ"א... אז אולי בעצם אפשר לחבר לו 4870 ואת הבלוק השני להחליף לבלוק מעבד ולקבל בעצם מרעכת קירור מים מוכלת בתוך המארז בלי יותר מדי התעסקות?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by lioryb,

קניתי מעבד חדש (Q9550) וקירור AC FREEZER 7 PRO. האם זה נכון שאין צורך במשחה טרמית? אלא אפשר להסתפק בהדבקה שיש על ה-FREEZER ?

16. Started by nanus,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן בבית של amd athlon xp 2100+ Socket A עכשיו יש לו את הוולקנו 7+ הישן והמרעיש הבעיה שהוא עובד כבר 4 שנים רצוף וכנראה בקרוב הוא הולך להחזיר את נשמתו ולכן אני מעונין לדעת האם יש היום בשוק פתרון שקט ויעיל לקרור על מעבד כמו שלי או שכבר לא מייצרים קירור לדברים כאלה ? ואם כן אז אני רוצה המלצות המחיר עד 200 שקל בערך

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by nimrodim,

חייבים לבדוק: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=42220&page=1&pp=25 17 - עמודי קריאה...לא ל 56K! פותר את בעיות הVTT בחלק מהלוחות. (סידרת IC7....) וללא בעיות עם ספקי כוח שונים בניגוד ל - DDR BOOSTER! max - 4.22 Volts קבלו אותו. DDR Maximizer

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by Shlomi123,

אהלן... לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש, אז יש לי כמה שאלות כלליות לגבי הטמפרטורה של המעבד. [המפרט בצד ימין] 1. מדדתי את הטמפרטורה דרך RealTemp וזה נע בין 33-45 שאני גולש ודברים רגילים... עכשיו מאמץ אין פה יותר מדי כי זה לא מיועד למשחקים ותוכנות כבדות.... אינטרנט ואופיס ומשחקים ממש קלים (רשת וכל האלה)... (לפעמים זה יכול אפילו לצנוח ל-26-30). זה בסדר הטמפרטורות? 2. עם השנים המעבד מתחתם יותר ויותר? 3. מהי הטמפרטורה המקסימלית שיכול המעבד להגיע וזה כבר יהיה לא טוב ומראה שמשהו לא בסדר? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  19. אני צריך לדעת אם המארז הזה טוב לקירור. הוא נראה רחב ויש לו מאוורר 120 מ"מ או שזה ס"מ? בכל מקרה תנו דעה בבקשה כי בחיפוש לא מצאתי תשובה לזה.

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  20. יש לי משחה (לא יודע אם זו נקראת משחה טרמית) שבה עם ה ARCTIC COOLING שקניתי ל R9800PRO שלי. רשום עליה: arctic cooling silicon paste 50% silicon 20% carbon 30% metal oxide included השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש בה למעבד שלי כמו כל משחה טרמית? ואם לא, אז על איזה משחה אתם הכי ממליצים? וגם איפה אני מוצא מדריך שיעזור לי בזה כי אף פעם לא ניסיתי למרוח משחה טרמית על המעבד. תודה!

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by PROSK8,

יש לי 630 מעבד ולוח של גיגהבייט 875 נראה לי או משהו בקיצר הגעתי ל3933 מגה הרץ ובקירור האמיתי של המעבד ואחרי זה הWIN עולה קצת ומתחיל מהתחלה מה אפשר לעשות כדאי לשבור את ה4000 ושיעבוד הWIN? ותוכנות כמו CPUZ לא עובדות לי אבל בהתחלה זה מראה 3933 וגם בADIA והטמפ' 50 אם טובות בשביל המעבד

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  22. קוניפיגרציות: מעבדי E6600 SL9S8 L632A קירור Glacialtech 5700MC - עברו Lapping קליל משחה Arctic Cooling MX-1 החלפת גופי קירור ללוחות אם: Noctua NC-U6 ו-Thermaltake Extreme Spirit II מארז Chieftech, מאוורר 120 מ"מ אחורי מוציא Arctic Cooling 1500RPM 53CFM, שני מאווררי צד Glacialtech 80mm 1700RPM 25CFM מכניסים. ספקי HEC 475 זיכרון ג'נרי 667 מ"ה. פרטים לשינוי בביוס: FSB ל-334 מ"ה. מתח מעבד ל-1.45v PCIE ל-100 מ"ה +0.1 לצ'יפסט הייתי מנסה להגיע ל-3.5Ghz, אבל לחבר'ה האלה יש 8GB של הזיכרון המחורבן הזה.. יש עוד משהו? צריך לשנות גם VID? עם איזה תוכנות לבדוק טמפ' ויציבות? בזמנו הייתי נותן הרצה עם s&m אבל אני זוכר שהיא בעייתית עם C2D, ראיתי שמזכירים את השם TAT מדי פעם, זה התחליף? O…

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  23. אוקיי- אז המפרט שלי רשום בחתימה. אני מעוניין לעשות OC -בתור התחלה אני רוצה להגיע לרמה שהזכרונות שלי יעבדו בתזמון המקורי שלהם ולא ב400 MHZ, על פי חישוב קליל חישבתי וזה אומר שאני צריך להמהיר את הFSB ל250. אז השאלה שלי היא כללית ולא רק עד 250. מה הסדר פעולות הנכון בביוס? (האפשרויות הקיימות אצלי בביוס- להעלות מתח למעבד/לוח אם/זכרונות,להעלות FSB,לשנות תזמונים לזכרונות,לשנות מכפלה למעבד(כלפי מעלה או מטה),לשנות מתחים/תדרים באפיק PCI/AGP (כרגע אני נועל את זה על 66,לא רוצה כרגע להמהיר גם את הAGP)-אגב מה שמוזר לי הוא שלא ראיתי לשנות יחס זכרון/מעבד בביוס-זה הגיוני? (במיוחד בלוח כזה שנחשב לאשף באפשרויות OC) הבאס שלי כרגע עובד על 201MHZ, המכפלה X10,המתחים: vcore:1.5v vagp:1.4v chipset…

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by deelad,

שלום יש לי מעבד OPTERON 170 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק ל 2500, מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך אני עושה את זה בביוס. יש לי לוח אם DFI L P UD. תודה.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  25. היי אני מחפש את גוף הקירור למעבד 939 השקט והפשוט ביותר שיש מבחינת התקנה ושימוש - שלא יהיה ענק ומסורבל, שלא ידרוש חיבורים מהצד השני של לוח האם, וכו'. ראיתי בסטיקי את ה-Zalman CNPS9500, אך משום מה הוא מופיע ברשימה פעמיים, פעם בציון 9.85 ופעם בציון 9.6.. אני מניח שבגופי הקירור של Thermaltake עם אותם מאווררי 120 מ"מ שמצויינים שם הכוונה היא לקניה בנפרד של גוף הקירור והמאוורר, והחלפה של מאוורר הסטוק בחדש ? האם יש גופי קירור חדשים יותר, שלא מופיעים שם, ומציגים עוצמת רעש (כלומר, שקט) משופרת, ללא פגיעה בפשטות ההתקנה ? השימוש הוא כמובן במחשב ללא אוברקלוק, בסביבה מאווררת יחסית (כלומר, לא איוורור מטורף, אבל גם לא מארז חנוק). המטרה הראשית היא כמה שיותר שקט. תודה

דיונים חדשים בפורומים