עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by skp333,

מה אתם אומרים על האובר הזה עם הלוח שהרוב מהללים לרעה gigabyte-nsc אם היה לי זכרונות יותר טובים אני מאמין שההיתי מגיע ליותר אם למישהו יש הצעות לשיפור האובר אשמח מאד [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by yakir8,

שלום תשמעו אחרי שאני עושה OC למעבד הוא לפעמים נתקעה לי במסך הזה שצריך ללחוץ DELETE כדי להיכנס לBIOS הוא רושם לי שאני בקולק של 225 וזהו ושהמעבד עבר OC(משהו כזה) זה אומר שהOC לא יצליח? אם לא אך אני פותר את זה כי לפני זה שעיתי בדיקה עם S&M והיא יצא תקינה!

• 10 תגובות
    • 634 צפיות
  3. יש לי מערכת טובה ,לא היה לי ממש זמן להתעסק עם OC עד היום והגיע הזמן ככה המפרט שלי DFI SLI-DR AMD 3700 SD PDP PATRIOT TCCD 2-2-2-5 זכרונות דיי ג'יפה:\ אבל עדיין TCCD קירור למעבד XP 90 +מאורר 90 המעבד במנוחה נמצא על 31 מעלות . אשמח לתת לו קצת OC ,אשמח אם תדריכו אותי מה לעשות וכו' תודה מראש

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by pazer005,

אף פעם לא התעסקתי עם זה אז סליחה על הנוביות כשאני שם קירור במים , איך זה עובד ולאיזה חלקים זה מתלבש

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by UNDERDOG,

http://www.xsreviews.co.uk/reviews/cpu-coolers/thermaltake-max-orb גוף קירור מצוין למחשבי HTPC

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  6. קודם כל אני רוצה שזה יהיה גם יפה. 1 מה ההבדלים בין השניים האלו ומה הם בדיוק עושים ז"א אם אני קוה את אחד מהם מה אני עוד צריך למערכת קירור מים : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3310 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3301 2 מה זה הדבר הזה ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=3662 האם זו מערכת מורכבת ? ושוב אם לא מה אני עוד צריך ?

7. חשבתי על דרך להוריד קצת את הרעש. במקום לחבר בברגים למארז, מה שגורם לרעידות, לחבר עם נייר דבק דו צדדי. הוא יחסית עבה (מילימטר בערך) ועם ספוג. כלומר הרבה פחות רעידות אם בכלל. 4 חתיחות בכל פינה של הברגים אמורות להדביק את זה מספ]יק חזק. החיסרון היחיד שאני רואה זה שאחר כל יש סימנים אם מורידים, אבל גם ככה כבר יש חור במארז...

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by singera,

ברצוני לעשות מוד לדלת של המארז שלי לשים לדים UB מאחורי הדלת והם יאירו דרך פסי האיוורור כנל לגבי למטה (איפה שה HDD והמאוורר התחתון) ולשים לד מאחורי המדבקה וכאשר אני יפתח את הדלת האור יכבה (שלא יסנוורו אותי הלדים) איפה לדעתכם אני צריך למקם את המיקרו סויץ' ?? יש לי ציפטק מידי דגם DX

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

כמה וולט מוציא הלוח ללד הפעילות של הכונן קשיח ( HDD LED ) והאם ייתכן שהפיירוייר מוציא 12V ?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

יש לי AXP 1800+, אני רוצה לפתוח את המכפלה. יש לי ג'אמפרים על הלוח שאפשר לסדר איתם את המכפלה, אבל NICE-1 אמר לי שאני צריך לפתוח אותה קודם פיזית. איך פותחים בדיוק?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by Demon-Hunter,

טוב אני רוצה לעשות מודינג למחשב שלי והחלטתי לחורר את צד המארז לשים נורה כחולה ולסגור עם נייר צלופן שקוף מאוור אני לוקח מהמחשב הקודם שלי ואני אראה כבר איפה לשים אותו והדבר שאני צריך בו טיפים זה לצבוע את המארז מה בדיוק השלבים בצביעת מארז ואיפה אני יכול למצוא דוגמאות לסמלים שאפשר לעשות על מארז...

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by immortal,

דבר ראשון איפה בצפון (עזור נצרת עלית) אפשר לקנות צג כזה? דבר שני איזה צג בידיוק אני צריך לקנות ומה אני אומר למוכר הרי אני לא יכול להגיד לו "צג למחשב" :-\

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by urielka,

האם אפשר לחבר מסך של גים בוי,גים גיר,מסך של טלוויזה ניידת וכו` נקח לדוגמא גים גיר שיש לו שישים ואחד פינים האם אפשר לחברו בחיבור TTL,LVDS vga וכדומה אם מישהו יודע שישלח את ההסבר או לינק או דיכתוב מדריך או משהו

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by drevil,

אני צריך פה קצת עזרה..יש לי כמו שאמרתי GeForce 4 mx440 של ASUS דגם 7180 אם אתם ממש רוצים לדעת.. אז עם הכרטיס מגיעה תוכנת tweak utility שבוודאי חלקכם מכירים שמאפשרת להאיץ את מהירות הזיכרון מ270 ל 280 ומהירות המעבד מ400 ל420..ועכשיו לשאלה: כדאי?? ??? אם כן, כדאי להחליף מאוורר? ובכלל, האם אפשר לעשות יותר אוברקלוקינג ממה שמאפשרים לי פה? **לכל מי שיעזור אני אפרסם פה תמונות אם אני אצליח (ואם לא אז תראו כרטיס מסך שרוף) וגם את התוצאות שלי** ;D ;D

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by schmitt_trigger,

שלום, קניתי מחשב עם לוח אם ASUS P5K וזיכרון DDR2-800 של OCZ עם CL=4 קראתי במפרט של הלוח אם וכתוב שם: "Due to chipset limitation, DDR2-800 with CL=4 will be downgraded to run at DDR2-667 by default settings. If you want to operate with lower latency, adjust the memory timing manually" לא כל כך הבנתי מה זה אומר... איך אתם מציעים להגדיר את הזיכרון ב BIOS? אפשר לשנות את ה CL מ 4 ל 5 ב BIOS ואז להישאר עם DDR2-800 ? מחכה לתשובתכם ! תודה מראש

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by TM101,

אפשר לעשות אוברקלוק לכרטיס זיכרון (ראם)? ואם כן איך?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  17. החלפתי היום מארז חדש.AMMO 533 מאוד מבסוט ממנו,ההרכבה עברה ממש יפה יחסית לראשונה. הטמפ' השתנו לטובה. במנוחה: מעבד-36-40 הארדיסק- 32-35 כרטיס מסך-49-53 הבעיה היא שהמאוורר שהרכבתי מאחורה של TT 120MM קצת מרעיש לי ואני רוצה לדעת שני דברים: 1.איך אני מחליש לו את המהירות? ניסיתי דרך תוכנת SPEEDFA אבל אני רואה שם נתונים מוזרים (תמונה) דרך הביוס אולי? ואם כן לאיזו מהירות להוריד. 1.א. מה זה ה-20 מעלות שמופיע בתוכנה? 2.האם יש מאוורר 120MM צבעוני שקט יותר במחיר נורמלי? המאוורר שמגיע עם המארז ממש חרישי (COOLERMASTER) איפה אני משיג עוד מאוורר כזה? המידע היחיד מהאתר לגבי המאוורר הינו-One 120x120x25mm front fan 1200rpm, 22dBA תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by eitanob,

לפי התחזיות, אנו עומדים לקבל מעבדים חדשים של INTEL במהירות שעון של 1333MHZ. כיצד ניתן להמהיר אותם אם לוחות האם הנוכחיים לא תומכים בבאס גבוה יותר? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by lmok,

התחלתי לעשות OC למעבד AMD athlon 64 X2 4400+ והגעתי ל-2660. ב-idle הטמפ' של הליבות על 24\30~, ב-full load הוא מגיע ל- 44\52~ מקסימום. המתח של המעבד על 1.375. הבדיקות של prime95 יציבות בנתיים (בלילה אני אעשה בדיקה ארוכה יותר) ואין בעיות. רציתי לדעת אם הטמפ' בסדר עד כה, ואם בכלל כדאי לי לנסות להמשיך? ולמישהו יש מושג למה אני לא מצליח לשנות את המכפלה של המעבד? (זה לא זז מ-X11.5) מידע נוסף: לוח אם: m2a-vm זיכרונות: Corsair Value Select DDR2 - 2GB 667Mhz CL5 +תמונות. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  20. תשימו לב טוב למהירות הזכרונות בכרטיס מסך .... התוכנה אומרת שמהירות מקורית 275MHZ והמהירות העדכנית היא כרגע 199MHZ לא מבין בדיוק איך זה קרה... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  21. הנושא הוא אוברקלוק אני עשתי אוברקלוק על המעבד שלי מ 2.66GHZ ל2.9GHZ למעב P4 הטמפ' היו מאוזנות, לא עשיתי עוד בדיקות חוץ מהטמפ' במאמץ ובמנוחה(אני כבר לא זוכר את הטמפ וזה לא כל כך משנה עכשיו) בן דוד שלי שעבד בIBM אמר לי שאוברקלוק במעבדה מותר לעשות רק למשך של שעה במקסימום. עכשיו הוא גם אמר לי שאם עושים OC ויש פיתאום קפיצות במתח/חשמל אז זה גומר את המעבד והזכרונות. הוא אמר לי שלא משנה איזה קירור יש לך זה עדין יגמור את המעבד.(או משהו כזה) והשאלות שלי הן: האם זה נכון? האם יש תוכנות לבדיקת יציבות של המערכת ולא של הטמפ'? והאם אני צריך אל ספק שהוא מיצב מתח וגם נותן לי זמן השאיה? והאם אפשר בביוס לעלות רק את התדר של המעבד מבלי שהזכרונות יעלות? ותודה ענקית לעוזרים!! ולמי שסקרן איזה מח…

• 14 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by EviLeader,

שלום לכולם, אחרי המלצות כבדות מכאן ומפורומים מתחרים על הScythe: http://tms.co.il/product/4311 בחרתי בו כמאוורר למארז שלי -Gigabyte Aurora 570 (במארז יש 3 מאווררים עם LED כחול. המאווררים לא מספקים מספיק אוויר והם גם טיפה רועשים). בשל הכתוב בסוגריים, החלטתי לקנות 3 כאלו.. 2 שיוציאו אוויר ואחד שיכניס. לאחר התייעצות בנוגע למפרט, FOXPC המליצו לי להחליף את המאווררים הנ"ל למאווררים הבאים של Silenx: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1051 - SilenX Ixtrema Pro 120mm x 25mm 14dBA Fan (כמובן שאני ייקח את הגירסה עם הLED הכחול.. אם כבר). כעיקרון, המאפיינים של המאוורר טובים יותר מהSCYTHE...: SCYTHE: מהירות הסיבובים: 1600RPM סיפוק האוויר: 63.6CFM רעש: 27.0dBA אי לכך, הSILEN…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  23. Started by Dimazaur,

מישהו יודע עד איזה מהירות זה בטוח להאיץ כרטיס geforce px8600 gt 512mb של leadtek ?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by shuki_b,

שלום, קניתי מאווורר כמו שרשום למעלה ולפי מה שהבנתי הוא לא מתאים לסוקט של Q6600. זה נכון או שאני טועה? (עדיין לא קיבלתי את המחשב) ובכלל, האם זהו מאוורר טוב ואיכותי?, כי המחיר אמור להצדיק את זה (250 ש"ח) אני מקווה שלא אכלתי אותה ???

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  25. קוניפיגרציות: מעבדי E6600 SL9S8 L632A קירור Glacialtech 5700MC - עברו Lapping קליל משחה Arctic Cooling MX-1 החלפת גופי קירור ללוחות אם: Noctua NC-U6 ו-Thermaltake Extreme Spirit II מארז Chieftech, מאוורר 120 מ"מ אחורי מוציא Arctic Cooling 1500RPM 53CFM, שני מאווררי צד Glacialtech 80mm 1700RPM 25CFM מכניסים. ספקי HEC 475 זיכרון ג'נרי 667 מ"ה. פרטים לשינוי בביוס: FSB ל-334 מ"ה. מתח מעבד ל-1.45v PCIE ל-100 מ"ה +0.1 לצ'יפסט הייתי מנסה להגיע ל-3.5Ghz, אבל לחבר'ה האלה יש 8GB של הזיכרון המחורבן הזה.. יש עוד משהו? צריך לשנות גם VID? עם איזה תוכנות לבדוק טמפ' ויציבות? בזמנו הייתי נותן הרצה עם s&m אבל אני זוכר שהיא בעייתית עם C2D, ראיתי שמזכירים את השם TAT מדי פעם, זה התחליף? O…

• 5 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.