עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by jeyjey,

אני מעוניין לקמבן לי איזה מערכת נחמדה... ובקשר למשאבה, אני קונה משאבה של אקווריום, זה טוב? וכמה ליטר היא צריכה להעביר בשעה?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  2. הכרטיס הוא 6600GT התוצאה ב-3D MARK 2005 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  3. הכותרת אומרת רבות, ובאיזה קירור?

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by roma,

שלום רב! בזמן האחרון הטמפרטורה הממוצעת של המערכת שלי עלתה(היא באובר קלוק) ואני לא כל כך אוהב את זה שהמעבד שלי חוצה את ה40 מעלות, אז חשבתי אולי להחליף את המאוורר שמכניס אוויר(120MM ג'נרי) למשהו יותר איכותי עם פאנל שליטה או משהו כזה שיתן לי לקרר את המחשב ביתר יעילות. מה אתם מציעים? ראיתי את זה: http://www.pchardware.co.il/docs/pd1698336322.htm איך הוא? הוא עם פאנל לשליטה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by hell,

אני מגיע לביצועים ממש מדהימים יחסית לסטוק שהוא 250/446 לאחר OC אני מגיע ל 305/605 יציב לאומת 330/650 אבל לא יציב ביכלל חסרות טקסטורות ויש המון נקודות לבנות בקיצור לא שווה . יש לי מערכת די חלשה ואין לי גרוש P-800 256 SDR CUV4X G4 4200... רציתי לדעת אם יש טעם להוסיף קרור או שמחשב לא ינצל את הכרטיס בכללי? ואיזה קרור אני ביכלל יכול לשים?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  6. Arctic-Cooling VGA Silencer Rev.3 - קרור לזיכרונות לא תודה 116.22 ש"ח 1 .Thermaltake - Purepower 420W - Active PFC - ATX PSU 348.66 ש"ח 1 VANTEC (VA4-C7040) 5600RPM AeroFlow TMD FAN - AMD 169.86 ש"ח 1 ZigZag 80mm Grill 13.41 ש"ח 1 ZigZag 120mm Grill 13.41 ש"ח 1 Thermaltake RAM Heatsink - Copper 49.17 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 689.41 ש"ח זה המפרט שלי: amd 2600 barton abit an7 twinmos 512 mb ddr 2 sapphire radeon 9800 pro 256 mb ddr 2 אני מליף את הספק לTT כי יש לי ספק של חברת GYRO{ג'נרי} 500 WATT אני מתלבט בין הוולקנו 12 לבי הונטק נראה לי שאני יקח את הוונטק כי הוא שקט ועושהב עבודה טובה לעומת הוולקנו שבמצב של אוברקלוק הוא עושה יותר מדי רעש. כדי לקחת ביחד עם…

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי מאוררר גאנרי 120 ממ" 12v 0.58A אז איזה יותר טוב לי מכול הבוררי סיבוב שקימים הנה דוגמה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=174_158&newitem=true

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by omerha,

אני עושה OVERCLOCK לכרטיס של של GAINWORD שהוא עם 128 MB . העלתי לבנתתים את הליבה ל 220 ואת הזכרונות ל 480 . השאלה שלי האם צריך להיות יחס מסויים בינהם או שזה לא משנה ואם יש למישהוא כרטיס כזה אז מה הגבול שלו ?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  9. ממ אז ככה יש לי אינטל סלרון 1.7 עכשיו אני מפעיל תוכנות כמו AIDA32 , SPEED FAN ותוכנות דומות והטמפרטורה של המעבד כל שניה משתנה באופן קיצוני... כלומר פעם 9 פעם 24 פעם 45 פעם 68 - דברים כאלו.... נראה לי הוא התחרפן או משהו בקיצור יש לי גוף קירור שבא עם המחשב ואני יכול לעשות בו חור והלכניס לתוכו חיישן וככה זה ימדוד עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לקנות חיישן ככה לבד? אם כן כמה זה עולה? או שאפשר אפילו לבנות את זה? נ.ב אני לא רוצה שתמליצו על צג + חיישנים אני לא אוהב קנוי אני אוהב לבנות חוץ מזה כבר הזמנתי צג LCD (אני בונה לבד את כל המעגל והכל) אז ככה שצג עם חיישנים לא בא בחשבון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  10. אני רוצה לקנות השבוע כמה מוצרים למודינג מזיגזג, ובנוסף אני החלטתי לקנות גוף קירור למעבד שלי כך שאני אוכל סוף סוף לעשות OC ל-3200. עכשיו, אני מתלבט בין שני הגופים האלה: VOLCANO 12 ALX-800+SF2 80MM איזה גוף קירור כדאי לי לקחת? מי מהם יותר שקט? ה-VOLCANO 12 זול יותר מה-ALX 800+SF2 ב-30 ש"ח. זה אולי נשמע לכם מגוחך, אבל ה-30 ש"ח האלה יכולים לעזור לי כך שאני הולך יותר לכיוון הוולקנו 12. מה אתם אומרים? ד"א: אם זה עוזר אז המארז שלי מקורר די טוב: TT 120MM מקדימה מכניס TT 120MM מאחורה מוציא ג'נרי 120MM על הגג מוציא ג'נרי 120MM על הדלת מול המעבד מכניס טמפ' מעבד/לוח אם: 25/39 ; 33/50 במאמץ. (טמפ' כאלה דפוקות בגלל גוף הקירור הנוכחי שיש לי: המקורי של AMD+הפד הטרמי שלו).

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by kobi_af,

לפני 9 וחצי חודשים קניתי תכרטיס 9600xt מ ksp לפני יומיים אני מדליק תמחשב משחק קצת ב pes 4 פתאום באה לי הודעה של הדריבר שיש מעל 90 מעלות בכרטיס מסך ..... טוב אני יוצא מהמשחק(אחרי כל מיני תצוגות מוזרות שם) בודק תמעלות ב everst ובדרייבר עצמו ואני רואה 85-89 מעלות... אני פתחתי תמחשב כשהוא דלוק ואני רואה המאורר של הכרטיס מסך לא זז.... ניסיתי שוב לחבר מחדש לחזק דברים לא הולך....אז שמתי תכרטיס הישן שלי גיפה 4 ואני רואה שמהמאורר פועל .... ניסיתי הכל אני מיואש .. יש לי שאלה אחריות על כרטיסי מסך זה שנה(לא רשום במפורש בקבלה..אך עדיין אם זה שנה נשאר לי עוד חודשיים לערך) רציתי לדעת אם עדיף ללכת אליהם ויביאו לי חדש כמובן או להוסיף 80 שקל ולקנות ת 6600 agp של pine ?(הם בכלל יסכימו ל…

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by mor1989,

הטמפ' של המחשב שלי כרגע אינה ידועה בשל זיוף בתוכנה + ביוס לכן אני לא רוצה לקחת סיכון אלה לקנות מאורר שיחזיק את המערכת שלי . התקציב שלי הוא נע בן 150-300 מומלץ שיהיה שקט ואיכותי ויספק אותי המערכת שברשותי : ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? ASUS A8N-E Nf4 ?512Mb 400MHz Kingston CL3?x2 GIGABYTE ?6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? Western Digital ?160GB SATA II 7200RPM 8MB? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ועוד בקשה: אם תוכלו אני ישמח מאוד ורוצה לדעת אם הוא יכנס במארז שלי ואם כן איפה אני ממקם אותו ואיך. ובסביבות כמה המאורר הזה מוריד מהטמפרטורה , ז"א נגיד והטמפרטורה שלי היא 39 לכמה הוא יוריד אותה בערך? תודה רבה חברה יום נעים =) תודה מראש..

• 12 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by lm,

מישו יכול לעזור לי אני חדש במתח ואני לא מבין כלום מזה אומר? ככמה צריך להיות? ועוד קצת להרחיב את הידע שלי במתח

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  14. Started by dolby71,

מספר שאלות... 1. יש לי בארטון 2500+, עם OC ל-3200+ שזה משהו כמו 2150Mhz. מכפלה 11 ו-FSB 200. מדוע כאשר אני מנסה להגיע למשל לFSB 210 הוא עושה לי restart כל פעם שהוא מתחיל להעלות את ווינדוס? (יש לי וולקנו 12, מארז antec amg1080 עם 5 מאווררים) 2. איך אני בודק מה ה-stepping של המעבד שלי? 3. האם יש מצב שאני מגיע מעל 400Mhz עם לוח NF7, זכרון סמסונג 3200 עם heat spreaders וAMD 2500+ עם volcano 12?

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  15. שלום יש לי כרגע מעבד amd 1800 xp ועליו יש את ZALMAN CNPS6000-CU http://pch.co.il/docs/pd1964125499.htm] כרגע יושב לי בלי מאמץ על 50 האם כדיי להחליף לוולקנו 12 אם ביכלל אני יראה שיפור?? כי אני רוצה לעשות אוברקלוק 1 - יש מישחה 2 - הוא מורכב טוב 3 - המארז פתוח

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  16. אוקיי.. אז ברשותי המערכת שבחתימה. עכשיו סתם בתור התחלה החלטתי להעלות את מהירויות השעון של כרטיס המסך קצת ולראות איך זה משפיע. העלתי קצת ואפילו ב ati overdrive. עכשיו משהו מוזר.. מצד אחד רואים שהעלתי ע"י התוכנה gpu-z. מצד שני כמסתכלים על החיישנים רואים שהקלוקים נמוכים ממה ששמתי, ופירוט תוכלו לראות בתמונות הבאות. כמו שאתם רואים בדקתי גם על מאמץ ואותו דבר, כמו כן אחרי בדיקת המאמץ איכשהו שיצאתי מgpu-z וניסיתי להכנס שוב הוא נתן לי שגיאה משהו על דרייברים שמיועדיםל מחיקה לא זוכר בדיוק, אז הורדתי מחדש וזה עבד. האם מישהו יודע למה הדברים האלה קורים? ועוד דבר קטן, אם מתאמצים, אפשר לראות בתמונה עם furmark בפעולה, שמסביב לטבעת, את הרקע לא רואים חלק. זאת אומרת כאילו פסים כאלה לכל האורך…

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  17. היי, יש לי לוח של ג'יגהבייט דגם Gigabyte GA-945GCM-S2L ואני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך דגם Club3D HD4830 ולמעבד דגם E7400 של אינטל. הספק שלי הוא מדגם Tomahawk 450W של Enermax. האם יהיו לי בעיות כלשהן בגלל הלוח? אם לא, כמה % OC, לדעתכם, אני אצליח לבצע למעבד ולכרטיס מסך? תודה מראש. ;D נ.ב. אם האשכול לא קשור לפה, בבקשה תעבירו. אני חדש פה ולא כל כך בטוח לאן לשייך כל דבר...

• 10 תגובות
    • 634 צפיות
  18. עד היום הטמפ' הייתה על ממוצע 32~ במנוחה ו50-45 מאמץ על תדר 3600MHZ בדקתי בשעה האחרונה טמפרטורה בREAL TEMP פתאום זה מראה 43c בIDLE מה הולך פה לא שיניתי הגדרות לא כלום ככה סתם קפץ 10 מעלות הסירקולציה במארז אצלי סטנדרטית עם אחד מקדימה מכניס אוויר ואחורי מוציא, וזה לא הכרטיס מסך כי הטמפ' הייתה טובה גם אחרי שהרכבתי אותו עצות? אני חושש להיכנס למשחק שהמעבד לא יהפוך לי לחביתה

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  19. היה לי מחשב עם pentium 4 3.00GHZ שלו היה מחובר קירור סטוק של אינטל והוא עבד כ-3-4 שנים. כעת, לאחר שלוח-האם התקלקל, אני מתכוון לקנות רכיבי ליבה חדשים ולשדרג את המחשב. הכוונה היא לקניית מעבד בסגנון E5300 או E6300. אני תוהה האם ניתן יהיה לחבר את הקירור הנוכחי למעבד החדש שאני אקנה? האם זה ישנה משהו? האם הקירור שבא עם המעבדים החדשים האלו שונה מהקירור הנוכחי שיש לי? כי אני רוצה לחסוך כמה שיותר כסף ומעדיף לקנות מעבד Tray אם אפשר. הנה התמונה של הקירור: תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  20. היי קניתי מחשב מסקאי פי סי והם עשו לי אוברקלוקינג . היום נכנסתי ושיניתי הגדרה בביוס ונכבה המחשב הדלקתי אותו מחדש ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא קופא לאחר כמה זמן. שאני נכנס לווינדוס זה נחשב למפרט מוכר מקווה יש לכם הגדרות מוכנות כבר לזה, מקווה שתוכלו לעזור בפיתרון הבעיה ...... מה ששיניתי בביוס היה תחת ה- power managment setup ACPI Suspend Type - S3(STR) ל- S1(STR) שיניתי את זה חזרה אבל זה לא עבד זה המפרט שלי Intel core 2 duo e8400 box מעבד Gigabyte ga-ep43-ds3l לוח אם Mushkin ddr2 4gb ( 2gb x 2 ) 800 MHz cl4-4-4-12 xp 580 זיכרון Club3D ATI Readon HD4870 512 mb pcie כרטיס הגרפי Coolermaster 690 מארז Cooler master extreme power 500w ספק כוח Thermalright ultra -120 ex…

21. Started by Jabradb1,

שלום אנשים, אני צריך את עזרתכם. איך אני עושה אוברקלוק? זה אפשרי?? מעבד P3 533B FSB: 133 מכפלה: 4 לוח אם INTEL VC820 זכרון: 2X 128MB RDRAM 350MHz אני יודע שזה מחשב חלש אבל בכל זאת... תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  22. שלום, ברשותי גוף קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 מותקן על מעבד עם socket 775 של אינטל. הייתי רוצה להעביר אותו למחשב אחר בו מותקן מעבד AMD עם socket AM3. באתר של arctic cooling רשום שזה גוף קירור למעבדי אינטל בלבד (775) אבל מצד שני ראיתי כמה אתרים בחו"ל שמוכרים אותו כתואם גם לתושבת AM3. השאלה שלי היא האם דבר כזה יהיה אפשרי ואיך? תודה, סטאס.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  23. אשמח לקבל דעתכם כיוון שחבר אמר לי שהטמפרטורות גבוהות למדי, להלן מצורפות התמונות מאברסט. תודה מראש חברים, [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by Normal,

שלום קניתי מחשב חדש לפני חודש! ויש לי 1GB זיכרון 667 - מעבד E6300 וכרטיס מסך Point of view 7600gs 256mb יש לי 2 שאלות בבקשה עזרה! 1) הטמפרטורה שמראה לי הדריבר של NVIDIA אתם יודעים הצהוב הזה אז הטמפרטורה שהוא מראה היא 78 מבנוחה שלא הפעלתי משחק איזה 4-5 שעות. זאת הטמפרטורה הנכונה או שמה לעזאזל קורה פה תציעו לי משהו תודה. נב: הדריבר הכי חדש והדירטקס הכי חדש. 2) הסיבה שבכלל בדקתי את הטמפרטורה בכלל היא שבNEED FOR SPEED MOST WANTED על רזלוציה של 1024X768 ועל האיכות הכי גבוהה כולל פילטרים - מי שמכיר את המשחק. הוא יעני בסיבובים קופא לרגע ממש ממש בקושי שמים לב אבל זה מפריעה. אולי זה אמור להיות ככה תודה בכל מהקרה ובבקשה עזרה - נב: אצל חבר שלי זה לא קופא ככה כאילו חסר איזה פראים או …

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by compman112,

שלום! החלטתי לפתוח לו את הצנורות ולנצל אותו. כמה דברים לפני. 1. אין לי שום נסיון בזה. 2. אני מאוד מאוד מפחד שזה ישרף לי ואכלתי אותה. 3. אין עליו שום קרור אם אני לא טועה. 4.מה יתן לי כאשר אני אפתח אותו, אתם הרגשתם שינויים? 5. כמה זמן הוא יחזיק לי אחרי שהמהרתי אותו? 6.לפני הכל מה אני צריך לבדוק? טמפ'? משהו? 7. כל הסברים מדריכים הכי טובים והכי פשוטים למתחילן כמוני, לפה! תודה

• 4 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.