אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, אני רוצה לשדרג את לוח האם והזכרונות שלי, במטרה לבצע OC. המטרה שלי היא להגיע עם ה-Q6600 שלי ל-3GHz, או אולי אפילו 3.2GHz. הקירור שלי: Big Typhoon 120 VX. האם הרכיבים הבאים יתאימו למטרה זו (+ יהיה מקום להתקין את ה-BigTyp): לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L http://www.skypc.co.il/pl_product~39470~10~0.htm זיכרון Mushkin XP DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 http://www.skypc.co.il/pl_product~996580~15~0.htm תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בשילוב עם הSF2? ואם יש גוף קיורור אחר שאתם ממליצים איפה אפשר לקנות?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה יש לי לוח A7N8X DELUXE של אסוס ויש חיישן (SENSOR 3) והוא מגיע ל127 מעלום צלסיוס בדוק!! בשני תוכנות האם זה טעות?? דרך אגב קראתי באינטרנט שעשו צילום טרמי ויש קצת בעיות של הפיזור החום אבל הגירסה עם הצילום הטרמי היא גירסה יותר ישנה של הלוח אם ודרך אגב בגירסה עם הצילום הטרמי יש היטסינק על הגשר הדרומי ולי אין אז אני עכשיו הוצאתי היט סינק מכרטיס גרפי ישן ואני אדביק את לגשר הדרומי אבל ביגלל שלא מצאתי משהו בגודל קטן מספיק אני חותך את זה עם מסור דק(דרך אגב אני גר באוסטרליה אז אי אפשר להמליץ לי על חנויות בישראל) אבל בכל מיקרה קניתי מישחה טרמית של COOLER MASTER אבל עכשיו גיליתי שאני צריך גם דבק טרמי ביגלל שלגשר הדרומי אין חריצים כאלה לכליפסים וצאיך לבדביק אז עוד שאלה…
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי המפרט שלי בצד.קירור מעבד קירור סטוק,כרטיס מסך חדש (נקנה לפני יומיים).האם מומלץ לי לעשות המהרה? בעיקרון אני לא אוהב סיכונים כל כך ,לא רוצה לדפוק שום רכיב במחשב (רק עוד זה חסר לי )אבל מת לנסות המהרה מה אתם ממליצים לי? אשמח גם להגדרות שאמורות לשמור על יציבות המערכת...
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 3GHZ כל פעם שאני מדליק את המחשב יש הודעה:"DEFAULT LOADED" וזה מאפס את כל מה שעשיתי בביוס... יש סיבה כלשהיא לכך? אני לא מצליח לעשות OC ככה
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Intel Pentium 4E, 2815 MHz ומעבד של gIgabyte GA-8I848P סתם רציתי לבדוק את הטמפטורה במחשב כי גיליתי שהמאוור של הספק הפסיק לעבוד והנה הטמפרטורה.. זה לפי התוכנה EVEREST רציתי לשואל אם הטמפ היא מה שבסוגריים?.. והאם הטמפרטורה הזאת נורמלית למרות שנראה לי ששל המעבד קצת גבוהה מדי.. (רשום בסטיקי 45 ...חח) ולמה יכול לגרום טמפרטורה גבוהה של מחשב? זה יכול לגרום לאיטיות של המחשב? בבקשה עזרו לי.. בתודה רבה מראש http://d7.yousendit.com/E/0ANXWD8GTH2Y72QDOX76RIM7LA/HOT.GIF
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אתמול ניקיתי את אחד הסינקים שלי בחומצה (אל תשאלו מה עבר עליו) ולא הצלחתי להוריד את הלכלוך עם שום דבר רגיל אז אמא שלי הביאה לי איזה סקוטש שנקרע בקלות והתחלתי לשייף את הלכלוך שהיה על בסיסו של הסינק. לתדהמתי, כשהוצאתי את הסינק מהמים וייבשתי אותו היה לו mirror finish! אז לקחתי עוד כמה סינקים ושייפתי אותם עם הסקוטש אחרי שהרטבתי אותו במים ועכשיו אני שמח! כל החדר מבריק! אני מקווה שזה לא ישן לכולם או משהו אבל whatever
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מאחר שהמאוורר בgeforce 6800nu משמיעה חריקות קשות וקולות משונים מזה ימים, החלטתי להרים את הכפפה ולפנק אותו בקירור חדש. הכרטיס לא נמצא באוברקלוק ולכן אני מחפש קירור פשוט אך איכותי ושקט. המליצו לי על הסילנסרים, מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
Hi How can an AGP slot\AGP speed\Video card effect the maximum stable FSB speed ? I heard that it does effect.. i dunno how. and why cant i left the text ?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
היה לי מחשב עם pentium 4 3.00GHZ שלו היה מחובר קירור סטוק של אינטל והוא עבד כ-3-4 שנים. כעת, לאחר שלוח-האם התקלקל, אני מתכוון לקנות רכיבי ליבה חדשים ולשדרג את המחשב. הכוונה היא לקניית מעבד בסגנון E5300 או E6300. אני תוהה האם ניתן יהיה לחבר את הקירור הנוכחי למעבד החדש שאני אקנה? האם זה ישנה משהו? האם הקירור שבא עם המעבדים החדשים האלו שונה מהקירור הנוכחי שיש לי? כי אני רוצה לחסוך כמה שיותר כסף ומעדיף לקנות מעבד Tray אם אפשר. הנה התמונה של הקירור: תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
Hey, I got the new CPU cooling working pretty well.. CPU idles @ 30c and now it's time to overclock.. I wanna reach 200bus and 11 multiplier.. basically, what i did was raise the values slowly... til i reached the desired numbers.. windows did load and the temperature didn't go over 35c but the system wa sunstable and the computer restarted itself a few times.. what can i do to fix that ? p.s. i did raise the CPU core voltage from 1.65 to 1.7 like people mentioned before.. but nothing changed..
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.0 של אינטל ליבה-Northwood לוח אם ECS P4VXAD זכרון 512DDR 256 333MHZ 256 400MHZ ואני רוצה להאיץ אותו ....הבעיה שאני לא מוצא איפה אני משנה את FSB בבאיוס. מצאתי את FSB הנוכחי שהוא 100*20 אבל אני לא יכול לשנות אותו . ובספרון של הלוח אם יש לי הסברים איך לשנות את הFSB אבל בבאיוס עצמו אין לי את האפשרות הזאת .... יכול להיות שיש אפשרות של באיוס מורחב או משהו כזה? או שאני צריך לעדכן אותו? ??? ??? :s05: תודה לעוזרים...
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד עם קירור טיוניק...שמתי זיכרונות על 1:1 והגעתי ל 3.2@4 אבל לאחר בדיקה בפריים95 המסך נכבה לאחר כמה דקות והמחשב לא מגיב....ב3.9 המסך לא נכבה.... להוסיף מתח? להוריד מכפלה? לעשות משהו??!?! חחחח תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לכם הכרטיס שלי הוא: leadtek 6800gs pci-e 256mb ורציתי לשאול מה הטמפרטורה הכי גבוהה שאפשר שתיהיה לו בעבודה רגילה(אינרנט ואיי סיי קיו על וויסטה) כי שהקירור שלו על 50% הוא מרעיש לי, ואני רוצה להוריד אותו ל25% ככה שיהיה שקט. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי את המאוורר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1406&products_id=17780 יש לו בקר שליטה משלו והוא היה שקט כשהוא על המינימום (800 RPM) אתמול קניתי עוד 2 מאווררים כאלה ואת הבקר שליטה הזה: http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=208 חיברתי את השלושתם לבקר ועכשיו כשהם על המינימום הם עובדים על בערך 1300 RPM וכששלושתם ביחד ככה הם ממש מרעישים. לבקר מחובר גם המאוורר של ה TUNIQ והוא עובד בסדר גמור, כמו שהוא עבד עם הבקר שבא איתו. יש משהו שאני יכול לעשות בשביל לגרום להם לעבוד באמת במינימום?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אני חדש! רציתי דעה אל האובר קלוקינג שעשיתי היה לי מעבד P4 1700 MHZ ועשיתי ל 2091 MHZ והעלתי את הFSB מ400 ל492 יש לי לוח אם של אסוס ועשיתי אובר קלוק דרך הביוס ודרך אגב עשיתי אובר קלוק לזכרונות מDDR333 לDDR 400
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, החלטתי להחליף את הקירור של המעבד בגלל שהרעש מפריע לי, אני מחפש מערכת הכי שקטה שאפשר במחיר ושתקרר כמו שצריך. אין לי בעיה להוסיף קצת למחיר... מפרט: כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX8800 GTS מעבד:intel core2 due e6600 לוח: GIGABYTE 965P-DS3 מארז: NZXT APOLLO
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב P3 600MHZ ולוח אם asus p3v4x בסנדרה(בMBM הוא לא רושם כלום) הוא רושם שהטמפרטורות הן 32 מעלות למעבד ו28 ללוח אם רציתי לדעת אם המעלות הן בסדר ועד איזה טמפרטורות אפשר להגיע בOC ואם בכלל כדאי לי לעשות OC נ.ב הכרטיס מסך הוא ati expert 200 32mb אבל אני אחליף אותו אם הgforce 2 400mx שלי. והזכרון הוא 128 sdram - אני אוסיף לו עוד מ128 מהמחשב הנוכחי שלי. לא קניתי את המחשב הזה חבר שלי הביא לי אותו הוא קנה מחשב חדש... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
רצוי שיהיה שקט מאוד אני צריך משהו שישב טוב על גוף הקרור thermalright hr - 03
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קירור מים עם מים מקוררים גורם להתעבות למה אין התעבות וקפיאה בקירור גז ? ואם כן למה בכלל מיצרים דבר כזה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
יש לי כבר עליו מאוורר של 80*70, וה VOLCANO הוא 80*80 הוא יתחבר לשם?
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
יש את הרשימה ומה זה כל דבר מהרשימה בצד ימין והאחרון הוא עם סימן של אש רציתי לדעת למה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
עבור אינטל, סוקט 775: http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=11&artpage=2191&articID=519 מסקנה מעניינת היא שלמרות שהנינגה הוא השקט ביותר, הקירור הטוב ביותר הוא של הזלמן 9700 והבדל הרעש ביניהם ב-LOW זניח לחלוטין. לעומת זאת, ב-HIGH הזלמן ממש רועש (62DBA זה מחריש אוזניים) אבל עדיין מקרר ב-5 מעלות טוב יותר מהנינג'ה ב-HIGH. עבור AMD: http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=2&artpage=2180&articID=519
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה לשבור את המכפלה של המעבד שלי. באיזה חומרים אני יכול להשתמש בשביל לסתום את ה"עמקים" ולקצר את ה L1?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-