אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום למועצת החכמים, רכשתי לפני מספר ימים מחשב עם לוח אם Gigabyte P35-DS4 המגיע עם גוף קירור ללא מאווררSilent-Pipe - http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2531 בנוסף יש לי במארז מאוורר 12 ס"מ שחובר ללוח אם לכניסת מאוורר הנקראת NorthBridge Fan 1. עם הפתרון של Silent-Pipe וגוף קירור Thermaltake למעבד, האם אני בכלל צריך את המאוורר? (הוא לא שקט במיוחד) 2. ללוח אם יש כניסות מאווררים נוספת ובחוברת של הלוח אם מצויין שהכניסה NorthBridge Fan היא ללא חיישן לזיהוי מהירות הסיבוב. האם לפי המיקום של המאוורר (מצורפת תמונה, המאורר היחידי - מוציא אוויר מאחורי המחשב ליד הספק) זוהי הכניסה הנכונה שאני צריך לחבר אותו? יש עוד 2-3 כניסות של System Fan תמו…
-
- 10 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ערב טוב.. התקנתי את התוכנה.. עכשיו זה לא נראה מסובך מדי, אבל עדיין אני פוחד להרים את זה יותר מדי.. מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות בדיוק? בפונצקיה של הadvance.. לא ה-easy מישהו שעשה את זה כבר פעם ללוח גיגהבייט.. תודה .. זה המפרט של המחשב: intel Q9300 2.50mhz P35-DS3L GYGABITE קירור מעבד פריזר 7 פרו ועוד 3 מאוררים 120ממ חוץ מזה.. אם זה קשור אז זיכרון 2X2048 תודה רבה למתייחסים
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה רואים שם? את המעלות במחשב? או שזה כמו אלסידי? והאם אפשר לשלוט משם על המאווררים במחשב? ושאלה אחרונה בכמה מאוררים אפשר לשלוט משם? נה הבקר http://www.pch.co.il/docs/pd-291033436.htm
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
או שהאוברקלוקינג לכרטיס מסך תלוי רק במערכת האיוורור של הכרטיס עצמו?
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
איזה קירור ממומלץ ב 100 שקל לP4? אני חושב על OC. ThermalTake Volcano 10 טוב?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
אני יודע שזה יתן לי עוד קצת oc כי אני לא מוגבל בגלל הטמפ זה מגיע עד 59 מעלות אם oc + unlocking אני יכול לעשות oc עד כ340 יציב ואני רוצה עוד אבל צריך לעלות את הvolt של הליבה מ1.1 v ל1.2 אז עכשיו בכלל אין לי מושג אין עושים את זה, מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
איזה קירור אתם מציאים לי לקנות למעבד a64 3000 בתקציב של 200 בערך שיהיה חזק ולא איכפת לי שקט או לא תודה.
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רציתי לשאול על בעיה קיימת ויש לי פיתרון בשבילה אבל אני רוצה לשאול, אולי יהיה פיתרון אחר. יש לי מחשב ובו המפרט הבא: מעבד: Intel E8400 לוח אם: Asus P5Q זיכרון: OCZ REAPER 4GB 1066MHZ דיסק קשיח: WD 500GB כרטיס מסך: Nvidia Geforce 8800GTS 640 מארז: Cooler Master RC690 בתוספת שני מאוררים שאני הוספתי. ספק כוח: Enermax Liberty 500W המחשב ללא OC ורציתי לשאול מדוע יש לי טמפרטורות גבוהות בלוח אם. הלוח אם עצמו לפי החברה של ASUS מיועד לעבודה של טמפרטורה עד 45 מעלות והוא עולה לי ל50 במאמץ. כמו כן גם ההארד דיסק מגיע לי לטמפרטורה של כ46 מעלות בזמן עבודה. יש איזשהו פיתרון לבעיה? לפי דעתי הפיתרון לבעיה היא בקניית מאווררים חזקים במיוחד(אני יודע איפה לקנות אבל אנ…
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אז ככה חבר'ה כבר כמה חודשים שאני מנסה לעלות על הבעיה למה הOC לא הולך לי. עליתי על הבעיה אחריי שקניתי קרור חדש זכרונות חדשים, ספק חדש ועוד כמה דברים עליתי על הבעיה הזאת שזה כנראה הHard Disk שלי, וזה דיי חדש לי. כי בכל פעם שאני מעלה את המחשב בOC גבוה, הוא לא מוצא את הHardDisk שלי, הוא אומר לי שאין לו Boot Device והוא בכלל לא מוצא אותו, ומה שהכי מצחיק זה שהשתמשתי בHard Disk ישן יותר (שהוא ביכלל לא חיבור Sata) הוא עלה יפה עם הOC והכל, יש למישהו רעיון אולי שאני יכול לסדר את זה לפניי שאני יקנה גם Hard Disk חדש?, כבר לא נשאר לי כסף.
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 667@750... אין לי תקציב גבוה אבל תנו לי מה שיש...משהו שיקרר טוב אבל לא צריך משהו כמו הוולקנו 7+ יש לי היטסינק+מאוורר שבאו איתו הבעיה שהטמפ' מאוד גבוהות...
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
מאוד מוזר מה שקורה לי פה הצלחתי להשיג בוט עם מתח של 1.35 אבל כבר כמה לילות רצוף שאני פותח את המחשב לאחר שהשארתי אותו בלילה עם PRIME95 ורואה שהוא הפעיל את עצמו מחדש.והגעתי כבר למתח של 1.475 הזיכרונות ביחס של 1:1 נתתי 0.1 לצ'ייפ ו 0.1 לFSB . PCIE על 100 . המעבד במאמץ מגיע ל 72 מעלות . יש רעיונות ? דרך אגב יכול להיות שהלוח נותן פחות מתח ממה שאני מגדיר לו? כי בCPU-Z זה תמיד נמוך יותר (גם במאמץ)
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני קורא הרבה הודעות פה ו"מפרטי מחשב" ו"מעבדים" ואני פשוט לא מבין.. אנשים רושמים לאנשים לקנות נגיד מעבד קונרו E6300 ועם OC אפשר להגיע ל-E6600 ? סליחה שוב על הבורות ותודה על התשובות
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מערכת מחשב פנטיום 4 3.0GHZ, עם מאוורר מעבד אחד ומאוורר מארז אחד פשוט (דופן). לפני כמה ימים הוספתי 512MB זכרון RAM ומאז אני מקבל באופן קבוע, אחרי פרק זמן מסוים, או במהלך משחקים "כבדים" בגרפיקה את מסך המוות הכחול שמודיע על IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. בשיחה עם חבר שמבין קצת בהודעות הוא הסביר שרוב הסיכויים שמדובר בבעיות חומרה. כשבדקתי סטטוס הטמפ' והאוורור אצלי בעזרת אוורסט ו-Speedfan התברר שמאוורר המעבד שלי עובד במהירות של בערך 2500 RPM, כשאני מבין שהוא צריך לעבוד על לפחות 4000 RPM. מה הפתרון? האם להחליף מאוורר מעבד? להוסיף מאוורר מארז? פתרון אחר? אשמח לכל עזרה
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
יש לי פנטיום 4 3 גיגה הרץ פרסקוט עם המאוורר המקורי . כמובן כשהמאוורר עובד במהירות מקסימלית הוא רועש מאוד , האם מישהו יודע מהי עוצמת הרעש ב - Dba של המאוורר כאשר הוא עובד במהירות מקסימלית שזה בסביבות 4500 סל"ד ?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
איך התזמונים שעשיתי ???? אפשר להרים עוד את המגהרץ לפי דעתכם ?? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני עובד עם AMD 1200 ואני חושב שה Heatsink/fan למעבד שלי עושה את העבודה לא כמו שצריך (הוא ב 72 מעלות!!) אם זה לא היה משפיע אז לא היה ממש אכפת לי.. אבל בגלל החום הרבה הbios גורם למחשב שלי להתקע כדי להגן על המעבד שלא יגרם לו נזק לכן ברצוני לשאול מה הקירור הכי טוב שניתן להשיג קיום במחיר של עד 400-300 שקל (אם אתה מצליחים בפחות אז גם תוסיפו קירור לזכרונות) תודה רבה מראש על העזרה.
-
טוב אני מתעניין בקניית הקירור הזה לכרטיס מסך שלי6600GT עכשיו יש לי כמה שאלות : זה מקרר גם את הזיכרונות? יש חנות באזור חיפה שמוכרת את זה בפחות מ160? (NV SILENCER 6) הקירור יעבוד טוב גם אם הליבה של הכרטיס פונה למטה הכוונה שהכרטיס הפוך המאורר שלו כלפי תחתית המארז(הכרטיס הפוך בתוך המארז ככה שמסתכלים עליו מלמעלה לא רואים את המאורר הזיכרונות וכל זה אלא רק את הלוח) מה רמת הרעש שלו?( בדציבלים) אם לא יודעים דציבלים אז הוא מרעיש או שהוא שקט?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
הבולק קירור הזה שווה קניה? אני מתכוון לבנות מערכת קירור מים ורק הבלוק זאת ההתלבטות שלי..מה אתם אומרים? יש אותו כאן במחירת חיסול בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5368 199 nis
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות את הבקר מאווררים הזה באיזור המרכז או שמישהו מכיר משהו בסגנון תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
איך הקירור הבא Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro ? והאם הקירור הזה Thermaltake Jungle513plus יותר טוב ? האים ההבדל במחיר של מאה שקל מהדגמים הקודמים שווה כדי לקנות Thermaltake Big Typhoon ? ??? ??? ??? (זה מיועד בשביל אוברקלוק סולידי למעבד E6600)
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
או שאני צריך לקנות משהו מקצועי? מטרה כמובן אוברקלוקינג... asus en6600gt pci ועוד שאלה התיזמנים של הזיכרונות של הכרטיס מסך מה יותר טוב 1.6ns או 2ns? אני יודע שבזיכרונות של המחשב כמה שהתיזמונים יותר נמוכים ככה זה יותר טוב השאלה אם זה ככה גם בכרטיס מסך? תדה רבה לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
[move] סוף סוף צבעתי את המארז[/move] התלבטתי בין לצבוע לבין לקנות את המזוודה הזאת הכסופה אז הלכתי גם לאייס וגם להום סנטר ולא היה להם את המזוודה, אז יצאתי משם עם 3 פחיות של ספריי שחור וצבעתי את כל המארז אני חייב להגיד שיצה הרבה יותר יפה ממה שחשבתי שיהיה. עכשיו זה נראה מארז שחור עם הפס הכסוף מקדימה, אהבתי... לצערי הרב שכחתי לקנות צינור בשביל להכין את הכבלים העגולים (שראיתי במדריך איך להכין כבל עגול בזול). אני אולי יקנה מחר ויתחיל לעבוד. דרך אגב מישהו יודע איפה אני קונה את החלון למארז (פרספקס או משהו) וכמה הוא עולה? אני רוצה לבנות חלון, ואם כבר אז רציתי לדעת אם אפשר לקנות רק דלת למארז (במקרה שמשהו יידפק בניסור). תודה.
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קניתי את המפסקים האלה: http://uploaded.fresh.co.il/3eaaacbb69e6e0ae.jp-g http://uploaded.fresh.co.il/3eaaacda6a2b5df1.jp-g (להוריד את ה "-") רציתי לדעת אם הם טובים? ומה עלי לעשות עכשיו, ואיך לחבר אותם, תודה
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-