עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מה אתם אומרים על סט המאווררים האלה למארז שיש בזיגזג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2269 מרעישים ? עושים תעבודה טוב? ועוד שאלה יש לי אני מתלבט בין 2 ספקים: 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=1566 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276 אני אישית מעדיף את ה2 כי הוא נראה הרבה יותר טוב והוא מגיע מוסלב אבל לראשון יש ActivePFC ולשני יש PassivePFC יש הבדל גדול? כי הם אותו מחיר...

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  2. שלום, אני צריך יעוץ דחוף של מאורר חזק שאמור לשבת על Socket478 על מעבד Intel P-4 2600MHz Hyper-Threading Northwood. היכן ברמת-גן ישנן חנויות טובות שמוכרות כאלו מאוררים - עד 100 שקל, לא רועש! תודה ענקית לעונים!!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by yotam.m,

יש לי שאלה קטנה בקשר למעבדים בסוקט A האם הם חמים יותר מהATHLON XP או ה ATHLON 64 או שקיימת בעיה? לפני החלפת הצלע קירור+המאוורר הטמפ' עמדה על 75 מעלות אחרי ההחלפה הטמפ' עומדת על 58. משהו כאן לא תקין או שהמעבדים האלו חמים כטבעם למרות שלא נראה לי סביר שמעבד כזה אמור לעבוד בטמפ' כזאת? מישהו יודע או נתקל בבעיה? מה הטמפ' הסבירה למעבד מהסוג הזה? נ.ב הדגם המדובר הוא Sempron 2400

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by roeiw,

יושב לי על 5.48 כש 5.50 זה כבר קריטי (לפי Winbond H.D.)

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by InFecT[0]r,

שלום.. מה הקירור אוויר הכי טוב שיש מה שזכור לי זה הביג טייפון (הרבה זמן לא הייתי פה) האם שווה להתעסק עם קירור מים? זה שקט? ומה לגבי קירור גז? כמה זה עולה ?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  6. אז ככה,מצאתי בלוח שלי את הג'אמפר CLRTCI,זה הג'אמפר שאיתו מנקים ביוס? ועוד דבר,אם זהו הג'אמפר הנכון,זה נראה ככה III (אלה שיש מתחתם קו זה מה שיש עכשיו)אני צריך להזיז את הג'אמפר לצד ימין?ואם כן לכמה זמן?והאם צריך להגדיר משהו בביוס? תודה רבה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by sahargt,

אני מזמין השבוע מחול לופ נוסף לקירור מים שיש לי אני חשבתי ללכת על הבלוק הזה בגלל שיש לי סרט שמראה אייך להתקין את הבלוק http://www.frozencpu.com/products/8564/ex-blc-580/Koolance_VID-NX295_GeForce_295_GTX_Full_Card_Liquid_Cooling_Block.html?tl=g30c311s860&id=3hA5g3w8&mv_pc=6751 השאלה שלי האם בכול הבלוקים משתמשים בפד טרמי? אני מזמין משתי אתרים את הציוד אז איזה בלוק כדי לקחת http://www.frozencpu.com/ http://www.sidewindercomputers.com/

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  8. איך הם בהשווה לאחרים כגון tuniQ tower וbt? תודה.

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by fat.S,

רציתי לדעת איך יעבוד פה OC בסיסי ז"א . הקפצה של 30% למעבד בלבד! הינה המחשב NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler Gigabyte GA-P55A-UD3R Intel P55 LGA1156 Samsung SATA2 1TB 32MB 7200RPM SAPPHIRE RADEON HD5870 1GB GDDR5 Dual DVI\HDMI\DP PCIE HEC WIN+ 700 700W LANCOOL K58B NPS SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22X DUAL LAYER SATA G.SKILL Ripjaws 4GB 1333MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL7 F3-10666CL7D-4GBRH Intel Core i5 750 2.66GHZ LGA1156 8MB BOX

10. Started by zohar678,

פרקתי את המאווררים שבמחשב שלי בכדי לנקותם. כשבאתי להבריגם למקומם שכחתי באיזה צורה אני צריך להחזיר אותם. האם המדבקה שעל המאוורר זאת שכתוב עליה אותיות ומספרים צריכה להיות כלפי פנים או כלפי חוץ? וכיצד עלי למרוח נכון גריז טרמי על המעבד?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  11. אני רוצה לעשות חלון במארז ואני צאיך כלי כלשהו כדי לעשות את החלון יש לי מספרי פח וזה יצא מגעיל על מארז אחר. אם למשהו יש והוא יכול לעשות לי חלון (תמורת תשלום אם יש צורך). או אם מישהו מוכן להשכיר לי או להלוות לי לשימוש חד פעמי (עדיף מאזור ראשל"צ. בתודה ~~~~~~SNAKE~~~~~~~

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by UV1,

שלום לכולם, דרושה לי המלצה לקרור כאומר לעיל אין OC אבל יש רצון למשהו שקט הציעו לי MUGEN2 ואז אמרו לי במקום אחר שזה מוגזם מה כדאי ?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by bad-sector,

אז ככה, יש לאחי ולאחותי פנטיום 4, פשוט לא שומעים את המאוורים שלהם!!!! אני עם Thermaltake VOLCANO 11 + - Xaser Edition Highest Performance וגם על הכי נמוך הוא פשוט קודח!!! אני רוצה להחליף אותו למאוורר שלא יוריד מהביצועים אבל יהיה שקט... ממש שקט! (חשוב שיהיה טוב כי אני מתכנן OC קליל...) על איזה סינק אתם ממליצים? שיהיה קר וטוב ושקט ביותר?...

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by vic07,

המפרט: Q6600 Abit E35-E 8800GT Gskill 2G 800 mhz corsair 450w antec 900 קירור: Thermalright 120 extreme עם מאוורר Scythe על 1600RPM. עד לאן בערך אפשר להעלות את המעבד בלי לצלות אותו? ומה עם המתח שלו ושל הזכרונות?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני לא יודע מה לקנות... חשבתי על VF900.... מה עם הפתרונות של AC?... איך הVF700 ביחס אליו?? יש חברה בשם PRIME COOLER שמייצרת קירורים כמו של זלמן בדיוק....מה אתם אומרים...(יש להם VF700 AL....) קיצור מה הכי טוב והכי שקט...

• 10 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by Shlomi123,

אהלן... לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש, אז יש לי כמה שאלות כלליות לגבי הטמפרטורה של המעבד. [המפרט בצד ימין] 1. מדדתי את הטמפרטורה דרך RealTemp וזה נע בין 33-45 שאני גולש ודברים רגילים... עכשיו מאמץ אין פה יותר מדי כי זה לא מיועד למשחקים ותוכנות כבדות.... אינטרנט ואופיס ומשחקים ממש קלים (רשת וכל האלה)... (לפעמים זה יכול אפילו לצנוח ל-26-30). זה בסדר הטמפרטורות? 2. עם השנים המעבד מתחתם יותר ויותר? 3. מהי הטמפרטורה המקסימלית שיכול המעבד להגיע וזה כבר יהיה לא טוב ומראה שמשהו לא בסדר? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by OR007,

הזכרונות זה SDRAM 133 . בביוס הם מוגדרים לי כ- SDRAM 10NS לפי דעתכם כדאי לי להוריד את זה ? ואם כן לכמה ? 8NS ? MEDIUM ? TURBO ? וכו' וכו'... אל תגידו רק אם לשנות או לא לשנות תסבירו לי בבקשה מה יכולות ליהות ההשלכות של השינויים וכו'... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by gorfff,

טוב ביגלל שאני לא מצליח להכנס עם החשבון שלי לדיונים של האוברקלוק אני כותב פה. אז אם אתה רואה מנהל תעביר תדיון הזה לשמה יש לי amd 2200+ and defult fan 512 mb ddr singel chan ויש לי את הלוח אם הכי לא מותאם לאובר קלוק טוב ככה באפשרויות ביוס שלי אני לא מצליח לשנות את ה multipleir וכאלה. רק את ה fsb אני יכול איכשהו. אז סבבה אני לא הצלחתי לשנות ל 166 fsb ששינית המחשב פשוט לא עלה עד שהיתי מאתחל את הביוס. אז שיניתי דרף מוד pro(עלק אני מומחה)ל 144 fsb והמעלות עמדו על 45-46 ללא מאמץ. במאמץ אני לא יודע למה כי sisoft sandra לא מראה לי. והדבר הזה הראה לי warnning לא שאכפת לי שיגיד לי כמה שהוא רוצה תוכנה מפגרת בריטית מטומטמת. קיצר אני העלת את המהירות של ghz ל 1950 במקום 1800 אני …

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  19. האם יש צורך להשתמש ב - Fan Mate שמגיע איתו ויכול לווסת מהירות סיבוב או אפשר פשוט לחבר את הגוף + מאוורר לשקע בלוח האם והלוח לבד יווסת את המהירות? מה יותר כדאי? יש לי לוח אם MSI NEO 2 PLATINUM SOCKET 939 תודה

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by danieln9,

שלום יש לי בעיה יש לי לוח A7N8X DELUXE של אסוס ויש חיישן (SENSOR 3) והוא מגיע ל127 מעלום צלסיוס בדוק!! בשני תוכנות האם זה טעות?? דרך אגב קראתי באינטרנט שעשו צילום טרמי ויש קצת בעיות של הפיזור החום אבל הגירסה עם הצילום הטרמי היא גירסה יותר ישנה של הלוח אם ודרך אגב בגירסה עם הצילום הטרמי יש היטסינק על הגשר הדרומי ולי אין אז אני עכשיו הוצאתי היט סינק מכרטיס גרפי ישן ואני אדביק את לגשר הדרומי אבל ביגלל שלא מצאתי משהו בגודל קטן מספיק אני חותך את זה עם מסור דק(דרך אגב אני גר באוסטרליה אז אי אפשר להמליץ לי על חנויות בישראל) אבל בכל מיקרה קניתי מישחה טרמית של COOLER MASTER אבל עכשיו גיליתי שאני צריך גם דבק טרמי ביגלל שלגשר הדרומי אין חריצים כאלה לכליפסים וצאיך לבדביק אז עוד שאלה…

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by alonkl,

המעבד שלי AMD Athlon 64 X2 4800 גוף קירור Arctic Cooling pro 64 for amd אני אל רואה מהירות מאוור.. וזה עובד על 4 מעלות או 5. בינתיים נאי מחזיק אותו על מאמץ מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  22. שלום, יש לי מערכת הכוללת: מעבד E4400 קירור למעבד מסוג Tuniq Tower לוח GA-965P-DS3P כרטיס מסך 8600GT של גיגבייט עם קירור פאסיבי. זיכרונות G.Skill 2GBHK Dual Channel (יגיעו בשבוע הבא) מארז קומפיוקייס + ספק HEC 400ART יש לי כרגע מאוורר אחד של 120MM שהגיע עם המארז והוא מחובר בחלק האחורי של המארז מוציא אוויר, נראה לי שאני צריך עוד מאוורר אחד שיכניס אוויר למעכת (בחלק הקדמי של המארז) ואולי אפילו עוד מאוורר, יש לכם הצעה טובה שתתאים לאוברקלוק ובמקביל לא תיהיה יותר מידי רועשת ? שאלה נוספת, הטוניק טאואר הגיע עם בורר עוצמת מאוורר, אני מבין שזה נועד לאפשר לי יותר שליטה על הסיבוב במצבי עבודה שונים (משחקים כבדים, אינטרנט קל, עבודה וכ"ו...), האמת שאני לא בקטע של לשנות את המהירות במצבים ש…

• 11 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by Haflo,

יש ברשותי מעבד AMD Athlon XP2100 על לוח Gigabyte GA-7VAXP עם זיכרון 2xSamsung 256MB DDR PC2100 וכרטיס מסך MSI GeForce 3 Ti200 128MB DDR....ברור שישנם עוד הרבה חלקים אבל הם לא נראים לי רלוונטים כרגע.... מבחינת מארז, הכל נמצא במארז Full Tower של SPL שמקורר עם מאווררים דיי חזקים ורצינים. (על המעבד עצמו יש מאוורר דיי פשוט יחסית Volcano 6+ של ThermalTake) מאיפה מתחילים (בהתחשב בקונפיגורציה הנוכחית)?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  24. מדובר בזכרונות RDRAM של Samsung במהירות 400 MHz כ"א (יחד 800 MHz. כמובן) עקב העלאת FSB ל-120 מהירות הזכרונות עלתה ל-480 (4*120) מכיון שאין חיישני טמפרטורה לזכרונות, אינני יודע מה קורה שם. המחשב בינתיים עובד יציב לגמרי. מה אתם אומרים? יש צורך לשים לב לפרט כלשהו?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  25. Started by almor12,

אני מחפש שני מאווררים של 120MM שיתאימו לH100I, כרגע יש לי את המאווררים של קורסייר הבעיה שהם עושים רעש מוזר (מן זמזום של חריקה) בזמן שהם עובדים. כרגע אני נמצא במערך של PULL ואני רוצה להוסיף עוד שני מאווררים למערך PUSH/PULL. לפי מדידה של המארז שלי אני יכול ארבעה מאווררים בגודל מלא בלי שיפגע בזכרונות שלי. המארז שלי הוא FRACTEL DESIGN ARC MIDI. אשמח לעזרה,

• 3 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים