אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני חדש פה, והתרשמתי שעדיף ללמוד כאן מאשר במככלה, אז...שנתחיל? יש לי כרטיס מסך voodoo 3 3000 AGP על מחשב Celleron 500 האם יש אפשרות לעשות לכרטיס הזה אוברקלוקינג? ואם כן, איזה נזקים יכולים להיגרם לו, אם בכלל? ואם כבר אני עושה, מה אני צריך לדעת? (סליחה על הבורות). אני עדיין לא יודע אם אני מקבל תגובה לאימייל או לכאן, אבל אני אשמח לקבל אותה ככה או ככה, איך שלא יהיה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, יש לי - מעבד : Q6600 stepping g0 קירור למעבד : V1 . כרטיס מסך : Geforce 8800GT . קירור לכרטיס מסך : S1+turbo module . (לוח אם : ga-p35c-ds3r.) (זכרונות : g.skill 4GB ddr2 800MHZ CL4 dual channel ) לאיזו מהירות אתם ממליצים להגיע בOC בכל אחד מהם? (המעבד והכרטיס מסך) ומהי הטמפ' המומלצת במנוחה ובמאמץ לכל אחד מהם? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הטמפרטורה שלי היא 36-38cpu idel 40-48 full load mb 28-31 האם אלה טמפ נורמליות אם קירור הבסיס? אם אני יעלה את הMULTIPLIER מ18 ל19 יהיה לי מעבד קצת יותר מ 2.5 האם הקירור יספיק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אם זה קשור ל "המהרה" של הכרטיס הגרפי אז אני יכול להשתמש בזה במקום למשל תוכנות כגון ATITOOL או RIVE TUNER ? מצורפת תמונה של הממשק [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הסתובבתי לי ב http://ksp.co.il חיפשתי קרור פתאום אני רואה את זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2596 עוד קישור: http://www.amazon.com/gp/product/B000BL6IUY/104-1898652-9578353?n=172282 אז אני שואל מזה? הגיוני במחיר הזה וגם אם כן מה מסוגלת המערכת? עוד משהו אשמח אם תציעו לי מערכת קרור בינונית עד מחיר 150 200 אמרתי בינונית כי במחיר הזה :-\ חשבתי על VENUS K8 Silent Boost של TT שעולה 110 מה אתם חושבים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב של אשתי (amd atlon xp 2200) היה עד לא מזמן מאוורר שהיה מוברג על דלת המארז בדיוק מעל המעבד וזרק אויר בכיוון המעבד. צורה זו היתה בעייתית מכיוון שהמאוורר מילא את המארז באבק, וכנראה גם את הגוף קירור של המעבד. הסרתי אותו ובמקומו שמתי מעין צינור רחב בקוטר 80 מ"מ בערך שמוברג מדלת המארז ויושב מעל המעבד וכך הוא גורם לזה שהמאוורר של המעבד ישאב אויר מבחוץ דרך הצינור. השאלה שלי היא איך הפתרון הזה? האם הוא טוב ומומלץ או שלהעיף את הצינור הזה ולהחזיר את המאוורר?
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי לראות אם הביצועים משתפרים במשחקים מסויימים,הורדתי את התוכנה NVTRAY,מומלץ ??? אשמח להמלצות.....תודה.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ערב טוב. יש ברשותי כרטיס מסך Gainward GTX 260 שבמקור מגיע עם 2 מאווררים שכנראה לא כ"כ מספיקים לו.. התקנתי אתמול GTA 4, הוא רץ על ההגדרות כמעט הכי גבוהות כרבע שעה חלק מאוד, לאחר מכן המשחק מתחיל להתקע, כמו שאני מבין החוליה החלשה במערכת היא הכרטיס מסך שמתחיל לרתוח. כשמפעילים את המחשב הכרטיס מסך מריץ כנראה בדיקה כלשהי ומפעיל את המאווררים לעוצמה מקסימלית לכמה שניות.. השאלה שלי האם אפשר איכשהו להפעיל אותם בזמן המשחק. משחקים אחרים עוד לא יצא לי לנסות כי רק אתמול הרכבתי את המחשב.. המאווררים במארז מכוונים על המקסימום והחוטים מסודרים טוב מאוד ככה שאין חוט שמפריע לאוויר לזרום כמו שAntec תכננו. איזה תוכנות קיימות שיכולות להראות לי את הטמפ' (של המעבד, כ.מסך וכו') האם OC (של ה…
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
למשל אני מגיע לתדר של 3.3 עם מכפלה 11 (באס 300) עם מתח מסויים למעבד אם אני מוריד את המכפלה ל 10 ומגיע לאותו תדר אבל עם באס של 330 אני אוכל להיות על מתח יותר נמוך למעבד?
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
נכנסתי לDatabase אשר מראה את תוצאות OC מוצלחות בTBred שפרסמתם באתר. שמתי לב שב6 מתוך 8 תוצאות סט הפקודות SSE מסומן כNot Supported, ועד כמה שידוע לי AthlonXP תומך בסט הפקודות SSE. זה רק אני שמריח פה רמעות?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם המאורר הקידמי שלי נדפק ( גם לאחר שימון עושה המון רעש ) והאחורי לא ממש דוחף אויר, אז אני רוצה לקנות 2 מאוררים חדשים. אני צריך 2 של 80 מ"מ וחייב שאחד מהם יהיה במידות של 80X80X25 ( בחלק הקידמי איפה ש-ה HD אין מקום ליותר מזה ). עדיף מ www.goldtop.co.il או www.pandas.co.il מחיר לשני מאוררים: עד 100 ש"ח ( אפשר קצת לחרוג במידה וזה שווה את החריגה ) ועוד שאלה ( לא יודע אם היא קשורה לכאן ) האם הכבל הבא: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11341&catid=201 יתאים לכונן ולצורב שלי? פשוט יש שם הרבה באלגן אם יש לכם עוד הצעות למשהו שיעשה במארז קצת סדר ( בעיקר בחוטים של הספק כוח ) , אתם מוזמנים להציע
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שאלה קצרה - מותקנים לי במארז שלושה מאווררים גנרים 80מ"מ. המחשב דולק 24 שעות ביממה, אין עליו OC מעבר להעלאת מהירות הFSB בכמה אחוזים והכיסויים שלו פתוחים תמיד (אני מכניס ומוציא הארדיסקים כל הזמן). יצא לי להציץ לתוך המארז לא מזמן ושמתי לב שהמדבקות על המאווררים נהיו קצת רפויות וגם שהמאווררים מכוסים לגמרי באבק שחלק ממנו כבר לא יורד, חוץ מזה אחד מהמאווררים, אחרי שהוצאתי אותו בשביל לנקות אותו התחיל להרעיש יוותר ממקודם (לא פגעתי בו בשום דבר, רק ניקיתי אותו חיצונית). בעיקרון, מה אורך החיים של מאווררים כאלה, וכל כמה זמן כדאי להחליף אותם כדי להמנע ממוות פתאומי של אחד מהם ? (קרה לי בקיץ, אחד המאווררים הפסיק לעבוד ולקח לי די הרבה זמן להבין למה לעזאזל המחשב שלי מתחמם כמו מטורף ומכבה את…
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור של מעבד לא בשימוש, אפשר כמה הצעות פשוטות לשימוש שיועיל? וכרגע במעבד שלי יש מישחה טרמית ישנה וגם איזה מדבקה על הגוף קירור שלא ניראה שעושה את העבודה, אם אני ינקה את כל העסק באציטון בלי לשים מישחה טרמית אחרי, זה יכול לעזור במשהו?
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לאחרונה ששאלתי פה בפורום מה עלי לעשות בכדי לראות ירידה בטמפ' הכללית של המחשב אמרתם לי דבר ראשון לטפל בחוטים שהם ידועים כחוסמי סירקולציה. וכך עשיתי רק שבאותה הזדמנות נאלצתי לחסום ישירות את נתיב האיוורור של המאוורר הנה לכם תמונה: כמו שרואים בתמונה סדר משמעותי לא ממש רואים אבל זה המקסימום שהתאפשר לי לעשות ע"י האזיקונים ושימו לב מאחורי המאוורר יש רצועת חוטים שחוסמים את האיוורור - מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני משדרג את הכ.מסך שלי ממש בקרוב ל INNOVISION 8800GT OC2 512MB + Accelero X1 שהולך לפלוט חום דיי רציני למארז שלי. את שאר המפרט ניתן לראות בצד ימין. בכל אופן אני בדקתי מאווררים, ולאור העובדה שאני את הכסף כנראה אסחט מההורים שלי, אני מעוניין במאווררים הכי טובים שאוכל למצוא. לכן אחרי מחקר קצר מצאתי את המכונה הזאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1177 עקרונית אני זקוק ל-2 מאווררי 120mm ולמאורר 92mm. אז את השניים הגדולים אני רוצה של SilenX, ואת הקטן לאחר מחקר קטן החלטתי ללכת על: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1699 החלטתי על המאווררים האלה דרך השוואה של 2 גורמים - ספיקת אוויר לעומת עוצמת רעש. בשני הגדלים אלה היו הכי מוצלחים שראיתי. עכשיו נותרה ל…
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9600 פרו של חברת קלאב 3D אפשר להפוך אותו לא 9600XT? או ל 9800 ?
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום למועצת החכמים, רכשתי לפני מספר ימים מחשב עם לוח אם Gigabyte P35-DS4 המגיע עם גוף קירור ללא מאווררSilent-Pipe - http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2531 בנוסף יש לי במארז מאוורר 12 ס"מ שחובר ללוח אם לכניסת מאוורר הנקראת NorthBridge Fan 1. עם הפתרון של Silent-Pipe וגוף קירור Thermaltake למעבד, האם אני בכלל צריך את המאוורר? (הוא לא שקט במיוחד) 2. ללוח אם יש כניסות מאווררים נוספת ובחוברת של הלוח אם מצויין שהכניסה NorthBridge Fan היא ללא חיישן לזיהוי מהירות הסיבוב. האם לפי המיקום של המאוורר (מצורפת תמונה, המאורר היחידי - מוציא אוויר מאחורי המחשב ליד הספק) זוהי הכניסה הנכונה שאני צריך לחבר אותו? יש עוד 2-3 כניסות של System Fan תמו…
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אוקיי... 1.איך הלוח הזה בOC... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_2044_2046&products_id=13049 2.המעבד המתוכנן זה SEMPRON 3000... עד כמה אני יגיעה איתו עם Arctic Cooling Freezer 64 PRO ולאן עם הBIG TYPHOON.... 3. מה עדיף? AC FREEZER + AC SILENCER (קירור מעבד + כרטיס מסך) או BIG TYPHOON... ולהשאר עם קרור סטוק (GAINWARD 6600) ולעשות לכרטיס OC קטן 4. איך המארז הזה? מקורר טוב? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4228 ואיך הספק שלו? 5. עם הלוח הזה... אני יוכל לעשות OC לזכרונות? אם כן אז שווה הצלעות קירור האלה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3558 6.אם יש הצעות כלשהן אז אני פתוח... ואם יש הצעה למארז אז שיהיה בו חלון ועד 500שח+ספ…
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן קופסא חיצונית לHDD שמתחברת בUSB למחשב, שמתי לב שהדבר הזה מתחמם בטירוף לאחר מספר דקות עבודה וחשבתי להוסיף מאוורר בנוסף לקיים (קטן כזה של 40מ"מ). קיצר מצאתי מאוורר של 60 מ"מ שיש לו פרופיל נמוך ככה שאפשר לדחוף אותו בלי בעיות רק צריך לחתוך קצת בחלק התחתון של הקופסא. השאלה שלי איך כדאי לחבר אותו שישאב אוויר פנימה או שיוציא אותו? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי כרגע קירור למעבד מעפן של קולר מאסטר והוא ממש רועש ... דבר שנורא מטריד ביחד לחדר שלי ולהיותו צמוד למיטה שלי.. אני מחפש מאוורר שיהיה שקט במיוחד במחיר באיזור ה 150 ש"ח ויותר בכיוון למטה.. הדבר היחיד שחשבתי עליו זה FREEZER 7 .. שעולה 120 . אפשר לקבל בבקשה הצעות? אני לא מתכוון לעשות OC או משהו אני פשוט מחפש אחר מאוורר שקט במיוחד במחיר נוח
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אומרים שהמאוורר ממש שקט אבל לי יש בעיה הוא תמיד עובד במקסימום הורדתי speedfan והאפשרות היחידה שיש לי לשלוט זה על AUX FAN יכול להיות שהמאוורר לא מחובר למקום הנכון? צירפתי תמונה ואם כן מה אני עושה כי בביוס אין לי אפשרות לעשות PWM יש לי ASUS P5K ואם אני לא מבטל את הפשרות של CPU FAN MONITOR אז הוא כותב לי שגיה כל פעם שאני מעלה את המחשב בקשר לCPU FAN [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעלות מעל 240 (אחרי שבדקתי שהכל יציב) לוח MSI NEO4 מעבד 3800X2 (כתוב גם בחתימה) זכרונות על 2.85V על 7-3-3-3 יחס 1:1 וכרגע ב250 באס עם מתח של 1.56 (למעבד כמובן) הSUPER PI נותן לי את ההודעה הבאה.... מה זה אומר ? תודה לעוזרים ---- גם על 8-4-4-3 הוא לא מוכן לחשב וגם הMEMTEST מראה לי שגיאה מה לעשות ? ---- רק כשהורדתי את הזיכרונות ל208 עם היחס הם הסכימו לעבוד יכול להיות שזה הגבול שלהם ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה נשמע כולם? אני גל מירושלייים.... :-[ אז מה קורה? אני מקווה שתוכלו לעזור לי... המחשב שלי עם ככה (10000000000000) בעיות!!! תודה וגם פורום נחמד :)
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מאוד מוזר מה שקורה לי פה הצלחתי להשיג בוט עם מתח של 1.35 אבל כבר כמה לילות רצוף שאני פותח את המחשב לאחר שהשארתי אותו בלילה עם PRIME95 ורואה שהוא הפעיל את עצמו מחדש.והגעתי כבר למתח של 1.475 הזיכרונות ביחס של 1:1 נתתי 0.1 לצ'ייפ ו 0.1 לFSB . PCIE על 100 . המעבד במאמץ מגיע ל 72 מעלות . יש רעיונות ? דרך אגב יכול להיות שהלוח נותן פחות מתח ממה שאני מגדיר לו? כי בCPU-Z זה תמיד נמוך יותר (גם במאמץ)
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-