אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי, רציתי לשאול מה יותר כדי לעשות,שהמאוורר בספק יכניס אוויר או יוציא? (יש מאוורר אחד בלבד)
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
המארז שלי מצריך שימוש במאוורר (קדמי) בעובי 1.5 ס"מ (מאוורר של 8X8). מאיפה אפשר להשיג מאוורר כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי בכמה מקומות שממליצים להכניס אוויר מהחלק הזה, ובחלק מקומות שכדאי להוציא אוויר מהצד הזה... מה דעתכם בנושא ?
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 120MM שיהיה כמה שיותר דק? יש מאווררים מיוחדים כאלו? ( פחות מה 25MM הסטנדרטי) תודה.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ממש חסר ערך, שווה להחליף? מישהו ניסה על בשרו? תודה.
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים המאוורר הנמצא על גוף הקירור Spark 7 של חברת Thermaltake חדל לעבוד לפתע. כמה דקות לפני שהמאוורר הפסיק לעבוד, עצרתי אותו ע"י הצמדת האצבע במרכזו וזאת על מנת לוודא האם הרעש במארז המחשב נובע מן המאוורר הנ"ל. כאשר שיחררתי את האצבע מהמאוורר הוא המשיך לעבוד כרגיל, עד אשר אחרי כמה דקות גיליתי כי הוא חדל לעבוד. האם אתם רואים קשר בין עצירת המאוורר שלי לבין קילקול המאוורר? בכל מקרה, המצב כרגע הוא שאין לי כרגע מאוורר לגוף קירור ואני מחפש פתרון קירור חדש. המאוורר הנ"ל הוא בגודל של 70 מ"מ, מה שמקשה על מציאת מאוורר תחליפי וחדש. האם יש חיה כזאת בכלל? האם יש צורך להחליף את כל גוף הקירור? (מה שמצריך הוצאה לא קטנה ומאמץ אפילו גדול יותר בהרכבה) מה עלי לעשות במצב הזה?…
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
יש לי NINJA PLUS ורציתי לדעת האם יציאת האוויר במאוורר שנמצא בצד צלעות הקירור אמור להוציא אוויר החוצה או לנשוף אוויר אל תוך הצלעות קירור? ושאלה נוספת, האם אפשר לחבר מאוורר נוסף בצד אחר של צלעות הקירור בנינג'ה או שזה לא יתן שום אפקט?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לא מזמן הגיע הגיע אליי המארז והמאורר שלו 120 מ"מ מאחורה למרות גודלו הוא חלש מאוד אז נכון שהוא שקט אבל הוא בקושי זז! ומוציא אוויר, האם אפשר להגביר את המהירות שלו לא מצאתי אם יש לו ווסת ? ועוד דבר מה זה הכבל שיוצא ממנו (לבן שחור כזה עם ראש פלסטיק ירוק)?
-
- 13 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי מאוורר 92 mm של vantec - tornado היה כתוב במפורש Air Flow : 119 cfm ( זה מעולה אני חושב ) Rated Voltage: 12 v Rated Power : 12.5 W Noise : 56.4 db(a) Fan Speed : 4800 RPM ! הוא חופר בשכל אין ספק, לא אכפת לי איכשהוא אם יש לכם הצעות להנמיך לו את ה- 12 v ולגרום לו לעבוד על 2000 RPM מקסימום אם זה מה שיוכל להוריד טיפה את הרעש, במידה ואין אפשרות דיברתי עם בעל החנות יש לי אפשרות להחזיר אותו ולקבל זיכוי עליו ( 50 אחוז ), ואז אני לוקח מאוורר שקט בהמלצה שלכם. הערה : הוא יושב על גוף קירור xp - 90 למעבד.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מאוורר להוצאת אוויר שיהיה עים מהירות גבוהה שקט ועים והוצאת אוויר יעילה בגודל 140 רצוי שיהיה מחברה מוכרת ומהסדרה הכי חדשה של אותו חברה .תודה.......
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
אני יודע שיש את הF-3 ויש לי כבר אחד כזה ואני מרוצה. אני רוצה עוד אחד אבל משהו זול, יש חיה כזאת? ב 1800RPM?
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לא מזמן פתחתי דיון על המאוורר 80 שלי שלא פועל טוב...בכל מקרה הוא ג'נרי והוא לא מתפקד הכי הכי...הגיע הזמן להחליף באחד חדש מקדימה יש לי את ה-80 הג'נרי(שיש שם מקום לברגים גם ל-90 ול-120 ממ) ומאחורה יש לי 120 גם ג'נרי אבל הוא לא רע...בינתיים אותו אני משאיר ההתלבטות היא אם לקחת את ה-SF2 80mm או מאוורר אחר 120 מ"מ בעל יותר CFM...?(ה-120 פתוח להצעות שלכם כמובן- אם יש כזה בתקציב) הרעש למען האמת לא ממש מעניין אותי..העיקר שיהיה עם הרבה CFM.. עקב התקציב הנמוך יחסית(אחרי שנכנסתי לפה וראיתי את המאווררים המטורפים שעולים 100+ שקל ) אני דיי בטוח שה-SF2 הכי טוב בשבילי אבל לפני הקנייה רק רציתי להיות בטוח תודה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי גוף קירור SP94 ואני צריך מאוורר לנ"ל הכי חשוב שיהיה שקט ביותר! 80,92,120 לא משנה הגודל (כמו שאומרת הפילגש שלי) חיפשתי בפורומים ולא מצאתי תשובה מה לרכוש? (שוב פעם - הרעש קובע ולא עוצמת הקירור - הכי שקט)
-
- 13 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי את המארז של GIGABYTE והוא שקט תענוג לעבוד איתו אך יש לו מאוורר אחד שעושה רעש חרישי מעצבן הלכתי לחנות וביקשתי שיחליפו אך הם טוענים שהם לא שומעים אותו ולכן לא יכולים להחליף הם הציעו לי במקום מאורר של זלמן ZALMAN F3 120mm האם שווה להסכים ?
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
יש לי את המאוורר הזה על המעבד הוא מקורי של אינטל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1073&products_id=5962 מישהו יודע איך לפתוח אותו כדי לנקות כי קצת הסתבכתי להוציא אותו? ויש ביקורות עליו בסדר יעיל רועש וכו?
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
כפי שאתם רואים במפרט, יש לי מעבד ייחוד.. ;D ה-1.4 הישן (והגרוע) Socket 324?.... ??? ??? במארז יש מאוורר מקדימה, אחד מאחור, ע"ג הכ.מסך, מעבד ובספק כמובן. ע"י עצירה למספר שניות ביררתי אחת ולתמיד מי המאוורר שממרמר את חיי בשנתיים האחרונות. המאוורר על גבי המעבד ! מקורי של Intel, גם לאחר ניקוי קל הוא עדיין דוחף אוויר כמו סוס (4500RPM לפי Inter Active Monitor), אך הוא רועש כמו מטוס סילון (אותו רעש). יש מה לעשות? או שעליי לחיות עם זה עד למחשב הבא (לא נראה לי, מפני שאני לא ממש צריך...) :-\
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
סתם לידע כללי. כי אני לא ממש מרוצה מהמאוורר שנמצא עכשיו על המעבד שלי (שהוא 0.18 שמאופיין בספימפטום ההתחממות). באותה הזדמנות אני אשחיל עוד שאלה: האם שווה לי להשקיע עוד 55 ש"ח כדי לקבל את המעבדים החדשים של AMD עם מאוורר והיטסינק ש"מומלץ" על ידם? או שכל מאוורר והיטסינק סביר יעשו את העבודה באופן סביר (בהנחה שOC לא יבוצע).
-
- 11 תגובות
- 748 צפיות
-
-
פעם ראיתי בגלריית המודינג שלכם משהו הניראה כמו מאוורר למעבד שעומד על הצד אתם יכולים לבדוק?להסביר לי מה זה?
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום שוב, יש לי שני מחשבים ניידים, המחשב הראשון compaq presario CQ62 הרעיש מאוד. אתמול ריססתי אוויר דחוס לפתחים (גם הצדדי וגם התחתי), ומאז, כניראה המאווררים הפסיקו לעבוד. כבר שאני מנסה להעלות אותו הביוס ממליץ שלא ומראה בעיה במאווררים, וגם אם אני מעלה את הווינדוס, הוא נכבה אחרי כמה דקות. עשיתי משהו דומה עם המחשב השני dell vostero 3550 וגם הוא נהיה מאוד שקט ואחרי זמן מה שהמחשב עובד הוא מראה את הטמפ בתמונה [ATTACH=CONFIG]6305[/ATTACH] גם במחשב הראשון, המצב נראה אותו דבר, אבל לא נתתי לי זמן להתחמם אני לא יודע אם בדל המאווררים הפסיקו לעבוד, אם כי הוא ממש שקט איך אפשר לטפל בזה? בנוסף, לגיטימי לעבוד על הדל כשהוא בטמפ הזו? עצתכם? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המאוור העליון שלי הפסיק לפעול נסיתי לחבר אותו ליציאה אחרת וזה לא עזר מישהוא יכול לעזור לי ?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
נועד ל-AMD XP 2500 מה היתרון של: Original THERMALTAKE Volcano 11+ for AMD CPUs שעולה כ-140 ש"ח על מאוורר Original THERMALTAKE Volcano 8 SLIM SE for AMD CPUs רגיל שעולה 60 ש"ח ? איזה מהם יותר שקט? ומה יהיו בערך (~) הפרשי הטמפ' ביניהם (ללא OC)?
-
- 8 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קניתי היום את הזלמן cnps9700 led הרכבתי אותו והדבר היחיד שהוא עושה זה עושה אור.... למה הוא לא מסתובב אגב הוא גם העלה ב5 מעלות את חום המעבד שלי...
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד שלי יש לי INTEL PENTIUM D 925 איזה יש אחד זול שמתאים בול
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי הלוח שלי הוא GA-7VM400M-RZ GIGABYE , והמאוור של המעבד הפסיק לעבוד. אני מחפש המלצה למאוור קטן וזול, כיוון שלוח האם הזה הוא קטן ולכן רק מאווררים קטנים יכולים להכנס בין הקבלים שלו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
או שזה רק אני ? Coolink SWiF2-1201 Fan 1200RPM 18.2dBA 94.2CFM Hydro-Dynamic Bearing (120x120x25mm) http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=26151
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-