עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. עשיתי oc קטן :: 2375@2200 250x9.5 עכשיו עשיתי oc גם לזכרון :: pc3200 8,4,4,3 2.8v t2@pc4000 5,3,3,2.5 2.8v t1 עכשיו כשאני מריץ את memtest על מכפלה 9.5 של המעבד אין לי שום בעיות ומתי שאני רוצה להוריד את המכפלה ל-9 (2250) התוכנה מוצאת לי מלא בעיות למה זה קורה ? תודה רבה אני חושב שסבכתי אותכם קצת

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  2. -------------------------------------------------------------------------------- שלום רציתי לדעת אם ספארק 7 טוב לקירור המעבד ואם הוא טוב OC אם הספארק 7 לא טוב על מה אתם ממליצים OC בנוני עד גבוה מחכה לתשובות ותודה סהר

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  3. Started by eladrevach,

המעבד שלי i5-750 באוברקלוק של 3.6 במנוחה הוא על 37 מעלות במאמץ של שעה occt הוא מגיע ל65 הטמפרטורות סבירות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by boom!,

לאיזה מהירויות אני אוכל אוכל להגיע עם קירור סטוק ל6800GT?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by rafi-s-,

מישהו בבקשה יכול לעזור לי כאן אני רוצה לעשות oc לזכרון ואני לא מצליח אני לא מבין בהגדרות של הביוס מה כל דבר עושה אז אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה אני מאד יודה לו [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by gilad121,

בתוכנה easytune5 רשום לי system 50 cpu 28 הראשון זה טמפ הלוח אם והשני של המעבד ? כי בcoretemp זה מראה לי שהטמפ של ארבעת המעבדים 40 בערך.אז מה זה הcpu ? שאומרים שטמפ המעבד לא תעבור את ה 80 מעלות, הכוונה למעלות שרשום בcoretemp או למעלות שרשום ב easytune cpu ?שזה גם מה שרשום בביוס . המעבד הוא Q6600 .

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by strifer,

שלום , כנראה שהקירור של הכרטיס מסך שלי הלך לעולמו. המליצו לי על ACCELERATOR XTREME אבל הבנתי שהורידו אותו מהמדפים. יש קירור אחר יעיל שאתם מכירים לכרטיס מסך הזה?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  8. חברים אני צריך עזרה ממכם קניתי לפני 5 חודשים מחשב חדש AMD 1700 XP+ עד היום לא היית לי שום בעיה עד שהתחלתי לקבל מסכים כחולים באקס פיי בסוף מה שגרם לזה...טמפ' המעבד....שלי מגיע ל 58 59 ול 60 מעלות הרבה אומרים שזה נורמלי לדעתי ה גבוהה מידי הבעיה שלי בזרימת אויר המארז כי שנאי פותח את המארז הטמפ' צונחת ל 46 מעלות רציתי לשאול אתכם מה אני אמור לעשות...לקנות מאוור?? לקנות מזגן? בבבקשה תעז רו לי :-X

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  9. המחשב מיועד ל-HTPC והמאוורר מרעיש מאוד. האם אפשר לקנות רק את המאוורר או שצריך גוף קירור חדש?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by djloliori,

שקניתי את הכרטיס.....מזמן.......לפניי חודש ואז חבר שלי בא אליי ועשה לי את הOC פתח צינורות וזה.....ועשה אותו X850XTPE עכשיו פירמטתי אז הצינורות עדין 16 הוא אמר לי אבל הוא לא יכול לבוא לפה אז מה אני עושה עכשיו כדי לעשות את זה שוב X850XTPE מוריד ATO TOOL ואז מה אני עושה שם?

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  11. Started by Farmalot,

אהלן או במילים אחרות: אני מעלה את ה FSB, איתו עולה ה CPU, והזכרונות. מה הHT עושה? (אצלי זה נקרא LDT Ferq). תודה.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by shimon956,

שלום לכולם החלפתי לוח אם ל-ga 7n400-L1 מי לוח של asusa7v266e ושם המעלות היו 63 מעלות אם מארז סגור ובלוח החדש זה על 37 אם מארז סגור יש לי amd 1800 ומאורר של Tt ולקנו 11+ הנה תמונה קטנה גדולה

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by Nitro,

השאלה בכותרת. תודה רבה. נדב.

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  14. אז בעקבות החום העז בימים האחרונים ראיתי שהמעבד שלי (AXP 2500) הגיע כבר ל60 מעלות וראיתי שהמאורר כבר צולע והגוף מטונף לגמרי. אז אחרי כמעט 4 שנים, אני אפנק קצת את המעבד שלי (בתקווה שלא מאוחר מידי). ההתלבטות שלי היא בין שני אלה: (לוח האם הוא Asus A7N8X אם זה משנה) ARCTIC COOLING Copper Silent 2 TC http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3076 ARCTIC COOLING Copper LITE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4408 שניהם אותו מחיר, כך שאין חשיבות למחיר, מה שכן חשוב לי שיהיה שקט מפני שהמחשב דלוק 24\7 ואני ישן איתו בחדר. וכמובן שאצטרך לקנות גם משחה טרמית. (אני לא מתכוון לעשות OC) גם כאן יש לי התלבטות בין 2: ARCTIC COOLING MX-1 Thermal Compound http://www…

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  15. Started by eli_t,

היי, יש לי הרגשה שהטמפ' של הרכיבים במחשב שלי גבוהות מידי, צירפתי פרינט סקרין של EVEREST, תגידו לי מה דעתכם... עוד שאלה, הטמפ' של הכרטיס מסך זה ה Aux ? אם לא אז איך אני מגיע לטמפ' שלו... :s05: מה אתם אומרים אנשים ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  16. Started by fit3,

שלום אנשים הזמנתי את המאוורים של ארטיק 8025 וקראתי באתר שלהם שהם באים עם 3 פינים האם יש לי כבר חיבור במחשב שיתאים לזה??? או שאני חייב לקנות מתאם?? בתודה אמיר

• 4 תגובות
    • 459 צפיות
  17. Started by PeaS,

איך? כרגע הטמפרטורה שלו (עם הHSF שקיבלתי עם המחשב שקנו לי בניורון לא מעט זמן...) לא עוברת את ה300 C. מספיק טוב? בימים קרים זה גם מגיע ל20 מעלות בערך. עכשיו, איך אני מאברקלק אותו? גם פה צריך לפתוח\לנעול את הגשרים של הL1 או מה שזה לא יהיה או שאפשר פשוט לשנות את הFSB\MULTIPLIER בביוס? ואם צריך את אחד מהם, איזה מומלץ? הבנתי שכשמשנים את הFSB זה משנה את המהירות של כל הלוח, זה יכול לפגוע או להזיק למשהו? אם יש לכם עוד משהו שיכול לעניין אותי, לכו על זה ;D

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  18. Started by YAHOOGEEK,

קודם כל, במידה ואני לא עושה שום OC, האם המאורר שמגיע עם המעבד מספיק? או שעדיף להתקין קירור נוסף? מדובר על E6600 שהולך לשמש למשחקים כבדים ולעבוד שעות רצופות... כמו כן, נגיד ואני קונה קירור למעבד לדוגמא ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU אז זה מחליף את הקירור שמגיע עם המעבד או שזה מותקן בנוסף? תשובות מאנשים שיודעים ב100% את התשובות! תודה

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  19. Started by FatherBoard,

יש לי מחשב עם 3 מאווררים, והם עושים רעש כמו מזגן+מקרר בערך. השאלה היא, איך אני משקיט את פעולתם? האם אני צריך להוריד את מהירותם? ואם כן, אז איך עושים זאת? ואם אני ארצה מתישהו לעשות את הפעולה ההפוכה ולהמהיר את פעולתם, איך עושים זאת?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by A.Z.P,

היי, צריך היום לאסוף את לוח האם והמעבד (12400F) ולא חשבתי על עניין הקירור לפני כן. לא הצלחתי למצוא מידע באתר של היצרן לגבי רכישת מתאמים וגם לא בגוגל ספציפית לגבי הקירור הנ"ל. האם ערכה של חברה אחרת (ראיתי שיש של ARCTIC למשל בKSP) יתאים גם לקירור הזה? אם לא, איזה מתאמים כן יש לרכישה שתתאים (אין לי בעיה להזמין מחו"ל)? תודה רבה.

21. Started by Fridge,

שלום היתי רוצה לדעת האם המחשב שלי יעמוד ב O\C אם קירור מתאים אם כן היתי רוצה לדעת על איזה חלקים לשים את הקירור. תיסתקלו במפרט לפרטים. תודה מראש

22. Started by zex,

שלום לכולם ! יש לי מעבד P4 1700 עשיתי אובר קלוק ל 2091 והיום העלתי את האובר קלוק ל 2400 וזה על 30 מעלות במצב מנוחה זה מצוין רק שיש לי קירור טוב אבל הוא מרעיש מוות (מאורר דלתא) אני חייב שתמצאו לי מאורר מצוין בערך 5600 RPM מצאתי כזה אבל הוא לAMD ויש לי INTEL אני חייב שתימצאו לי כזה לאינטל

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by yoav1000,

יש לי מעבד פרסקוט 2.8 עם מאוורר מקורי של אינטל ושתי מאווררים 80 מ"מ במארז והמעבד שלי מגיע ליותר מ70 מעלות בעומס ובנוסף המחשב שלי קורס (מסך כחול) כל 30 דקות. איך לפתור את הבעיות?

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  24. שלום, כפי שאפשר לראות במפרט (למטה) הלוח אם הוא מדגם : Gigabyte GA-7Npro2 rev2.0 עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למצוא קירור יותר טוב מזה שיש לי כרגע : Cooler Master Jet הבעיה היא שכמעט כל קירור טוב שאני מוצא כגון הזלמן או ההיטסינקים השונים שיש היום בשוק לא מתאימים ללוח וכנראה שבגלל שאין לו חורים בתושבת אנא חברים עזרו לי למצוא קירור אוויר טוב שאוכל לעשות אובר סביר כרגע הטמפ' שלי ללא מאמץ עומד על 54 מעלות כך שהרצון שלי הוא להגיע ל40 מעלות או מתחת תודה מראש ניר

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  25. מצאתי את החלקים האלו במחסן והשאלה היא האם אפשר לשמש אותם לטובת קירור של חלקים במחשב?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.