אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
העליתי את ה GTO2 שלי בזיכרונות ל 620 ( ליבה 540 ) וקבלתי 6400 ב 3DMark05 . בעת משחקים הייתי מקבל לאחר זמן מה מאין עיוותים בתמונה וזאת למרות שהטמפ' הייתה בסביבות 54 מעלות. מכיוון שאני עדיין לא מעוניין להרוס כבר עכשיו את הכרטיס החלטתי לייצב את הכרטיס ולהוריד את הזיכרונות ל 600 ועכשיו השגתי 5600 נק' ( הפרש דיי משמעותי הייתי אומר ). יחס שנראה לי דיי לא סביר....לא? אציין שבמשחק עכשיו הכל יציב,הטמפ' גם כן ירדה ב 2-3 מעלות ולא יודע אני לא רואה איזה שיפור לרעה .
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ולהדריך אותי איך לעלות מתח כרטיס מסך שלי FX 5200 .....כרגע ה OC שלו על 300 (לפני 250) ליבה ו 432 (לפני 300) זיכרון..... לא מצליח לעבור את זה יותר
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
איזה צ'יפ לזיכרון טוב יותר לOC?? bh-5 או tccd או אם יש משהו אחר יותר טוב לOC אז תכתבו. אל תתייחסו למתח ולחום. עריכה: מדובר על סוקט 939 אתלון ולוח אם dfi
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P4V800X עכשיו הביוס שלו בגרסה הראשונית הורדתי מהאתר את הגירסה האחרונה ואני מנסה לעדכן אותו דרך כל מקום אפשרי הוא לא מאפשר הוא נותן הודעת שגיאה שהקובץ של ביוס שאני מנסה לצרוב הוא יותר גדול מהביוס עצמו! והקובץ כולה 500 ק"ב הביוס לא אמור להיות איזה 2 מגה ושאני מנסה להוריד לקובץ את הביוס הנוכחי הוא אומר לי שאין מספיק זיכרון! כל זה עם התוכנה AFUDOS.EXE של אסוס מי שמכיר את הבעיה אני ישמח לשמוע תודה!!!!
-
- 8 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אנ שוקל לשים במע' קירור מים שלי - שמן האם זה כדאי? (מבחינת ביצועים), והאם זה מתאים לרכיבים? (לדוג'- האם המשאבה "תצליח" להזרים את הנוזל) ועוד יתרון - הוא לא מוליך..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ... שי לי את הכרטיס מסך gigabayte 6600GT ויש לו קירור פאסיבי ... עכשיו הקירור לא יושב כמו שצריך לדעתי .... במקום שיהיה ככה http://myhard.yesky.com/imagesnew/hardware/0405/video/GV-NX66T128VP/4.jpg בתוך המסילה הירוקה הזאת ... הוא יושב לי מחוצה לה ... זה משנה משהו ? להשאיר את זה ככה ? איך אפשר להזיז את הקירור כך שיהיה בתוך המסילה הירוקה הזאת ?
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אז ככה המאוורר של המעבד שלי מחובר 3 פינים ללוח אם וב SPEEDFAN הוא לא מראה שהוא מזהה אותו בכלל מישהו יודע למה?? ועוד משהו אין לי חיישני טמפרטורה על הלוח אם... כייייייי זה לוח של ג'יגהבייט מעפאן GA-8IE
-
- 8 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי intel pentium 4 1.7ghz willamate לוח של ASUS P4V800-X עכשיו בלי OC הטמפרטורות הם מנוחה: 23-27 במאמץ : 36 והטמפרטורה של הלוח אם עומדת על 23 האם זה טוב.. וכמה הכי גובה שאני יכול להגיע בלי לסכן את המעבד?!?!
-
- 2 תגובות
- 419 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה אפשר לנסות לעשות כדי לשפר אפילו קצת את הביצועים של הכרטיס.. למרות שאני די מרוצה ממנו.. אבל אני מקבל FPS נורא נמוכים ב3DMARK.. יש עליו רק את הקירור סטוק כרגע שזה אומר צלעות קטנות כאלה אנאערף בלי מאוורר... מצורף מידע מאוורסט: בבקשה בלי תגובות של חרא כרטיס ותחליף אותו.. זה מה שנשאר לי בתקציב וזה מה שקניתי... אז אפשר לעשות משהו עם זה? ואיך אפשר לדעת מה הטמפ' אם אני עושה OC?
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יכול להיות שאין אפשרות להוריד תזמון ל T1 בלוח GA-K8NS Pro-939 ?
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
http://img351.imageshack.us/my.php?image=wtf9ky.jpg EVEREST מזייף או שזה באמת 44 :s05: בביוס כתוב CPU 32 SYSTEM INSIDE : 30 SYSTEM OUTSIDE : 45 [אותה טמפרטורה כתובה בEVEREST, CPU ] והאים שאר הטמפרטורות טובות,כי רציתי לנסות לעשות OC למעבד ואני פוחד שהטמפרטורה של המעבד גבוהה מידי? מפרט : dfi infinity amd 64 3200+ venice with igloo 7200light evga 7800 GTX twinmoss 512*2 samsung 160 sata 2 enermax 420W sunbeam transformer תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אם המכפלה אצלי נעולה (לא בטוח אני אבדוק) אז הדרך היחידה לפתוח אותה היא בצורה פיזית? כלומר להוציא את המעבד ולעשות את כל שאר הדברים או שאני יכול להגדיר משו בביוס?
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי מאוורר מקורי של אינטל כמו בתמונה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1116581&CatId=493 וכשאני מסתכל באוורסט זה רושם לי שהוא מסתובב במהירות של 1075 RPM זה איטי מדי לא ?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
עשיתי OC ל2.6 עם 10 כפול 260 ומתח 1.5 .. עכשיו הרצתי PRIME95 והמחשב פשוט קופא כזה .. נתקע בקיצור מה עשיתי לא טוב ?
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב לBIOS של כרטיס המשך שלי את התדרים החדשים אך אני עושה את זה? עם זה דרך RIVA TUNER אז אפשר בבקשה SCREENSHOTS תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבועיים ואני נבהל כל פעם מחדש מהטמפ' היום הגעתי ב COD2 לטמפ של 73 C לכרטיס מסך ולטמפ' של 68 C ל CPU (המחשב היה בהגדרות הכי גבוהות כולל כל הפילטרים) כאשר בד"כ הוא עומד על 50-52 C והטמפ' של הלוח אם היא על 27-29 C הקרור שלי כרגע מאורר 120 מ"מ שמכניס אוויר לתוך תעלה ירוקה שמקררת את ההיטסינק של המעבד ומשם לשאר המארז . מאורר 80 מ"מ שמוציא אויר מאוור סטוק של הכרטיס מסך . המחשב שלי: לוח אם intel D945GCZ מעבד D820 זכרונות 2X512 DUAL 7800GT של PNY כל המאוררים הם סטוק והמחשב לא עבר OC אני מעוניין בקרור חדש לCPU קרור חדש לכרטיס מסך מאורר חדש של 120 מ"מ שיכניס אוויר כאשר התקציב הוא 100-120 דולר אם אפשר מהאתר www.newegg.com או מכל אתר אחר שעושה משלוחים בארה"ב…
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בקשה איך פותחים לו צינורות עם התוכנה כי מצאתי לו מדריך והוא באנגלית כזה לא מובןן אז עם אתם יכולים סבבה....
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם אתם ממליצים על OC קטן למחשב כזה יש לי לוח ג'יגהבייט 945P-G + זכרון 1GB DDR2 קינגסטון הקירור של המעבד הינו המקורי שמגיע ב RETAIL BOX ובמצב מנוחה המעבד על 55 מעלות ובמאמץ כ 65 אני לא יודע איך ניתן להגביר את מהירות המאוורר למעבד זה נראה לי אוטו' ( יש לי גם מאוורר קטן לקירור המארז). בקיצור, האם הטמפ' האלו נורמליות ? אני מפחד שב OC המעבד יתחממם עוד יותר
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם אני מעלה את המתח של המעבד מה זה יתן לי מבחינת OC ???
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת יותר על ה-OC ואיך עושים אותו...
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
דבר ראשון אני לא מצליח למדוד את הvgpu כמו שמוסבר במדריך פה http://www.vr-zone.com.sg/index.php?i=1636&s=3 ואני גם לא מצליח למדוד את ההתנגדות בנגד שאחראי על המתח.. מישהו יכל לעזור לי בבקשה?אולי להפנות אותי למדריך אחר? אני עושה הכל בדיוק כמו שמוסבר...
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
על איזה תוכנה מומלץ לעשות OC לGTO2? שמעתי שATITOOL יגביל אותי זה נכון? אולי עדיף לעשות עם RIVA TUNER?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי בעיה! אז ככה ב BIOS הטמפרטורה של המעהד 47 מעלות וב EVEREST וב SPEED FUN זה סביבות ה30 למה להאמין?! והאם יש עוד תוכנות לאמת את הטמפרטורה? בתמונות ניתן לראות את הלוח אם שלי. תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי OC רציתי לדעת אם למישהוא יש חומרה כמו שלי ועשה אובר, או אם מישהוא מכיר את החומרה שלי ויכול להדריך אותי לאובר יותר חזק לתת עצות עד כמה אני יכול להגיע. תודה חומרה זכרון - kingston 2X 512 cl3 מעבד venice AMD 3000 לוח gigabyte K8 nsc אני עכשיו ב-OC של mhz2300 מעבד זיכרון - 209mhz מחלקים -166mhz 3.3.3.6 3X-HTT
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
לפני... אחרי.. וכל זה בעזרת שימון מאוורר שחזר לחיים בקידמת המארז והוספת מאוורר ששומן לסוף המארז מתחת לספק ;D ;D
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-