עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by איתי הגיתי,

שלום רב יש לי שני קנדידטים סופיים למארז htpc, לאחד יש מאחור שני מאווררים 60 מ"מ, ולשני שני מאווררי 80 מ"מ. באתר החברה מצוין שה 60 נוסעים ב 3600rpm ויוצרים 25dBA. ה 80 מצוטטים על 2050rpm, ורעש של 21dba. השאלה: ההבדלים האלה משמעותיים? המארז שמכיל את ה 60ים מועדף עלי. אפשר לחבר את המאווררים האלה לגלגל מהירות חיצוני ולהחליש את המהירות במקרה הגרוע? (בלי לפגוע בקרור), כמו שיש לי במחשב אחר (zalman cpu fan). הציאו לי בפורום אחר www.hometheater.co.il לקדוח במארז של ה 60 חורים יותר גדולים ולהתקין בו מאווררי 80. כדאי? יש לציין שהשקט חשוב לי מאד. תודה! 60מ"מ: http://silverstonetek.com/products-lc03.htm 80מ"מ: http://silverstonetek.com/products-lc17.htm מפרט המחש…

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  2. אני מחפש שני מאוררים 80 מ"מ ו 120מ"מ עם חיבור כמתואר בלינק של 4 פינים ולא של מולקוס http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-012074.htm בבקשה תעזרו לי למצוא מאורר שמתאים עם חיבור כזה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 439 צפיות
  3. אין הרבה מה להוסיף,הכל רשום בכותרת,כמו כן יש ברשותי כרטיס של Albatron מסוג 6800GT 256MB הקלוקים המקוריים שלו הם 350/500 והמהרתי אותו ל 400/550 (המהירות המוצהרת של ה 6800U) אני עם קירור סטוק יש לציין. יש סכנה בזה? כדאי להוסיף קירור? (אני לא מתכוון להמהיר אותו מעבר לכך) תודה רבה לעוזרים. נ.ב הטמפרטורה שלו עכשיו היא 48 במנוחה ו 65+ במאמץ אבל יש לציין שזהו יום קר מאוד.

• 5 תגובות
    • 474 צפיות
  4. Started by yotam.m,

רציתי לדעת איך אפשר להדביק צלע קירור על כרטיס מסך לדוגמא יש לי fx 5200 הצלע שלו קטנה מידי ואני רוצה להדביק לו צלע הרבה יותר גדולה עכשיו יש מן חיבורים כאלו הכוונה לחורים על הכרטיס שהצלע נכנסת בהם רק שבצלע הגדולה החיבורים הם לא אותם חיבורים כמובן השאלה היא האם יש דרך לשים את זה? שימוש בדבק יכול להיות טוב? או רק יהרוס?

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  5. Started by [NOS],

• 11 תגובות
    • 770 צפיות
  6. שלום לכולם היום בצהרים הגיע לי המחשב החדש שמורכב מ: dfi lanparty ultra-d samsung pqi tccd 512X2 (ראה קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=158316.0 ) amd 3200+ venice e6 ,steping: ADA3200DAA4BW LBBWE 0531EPAW and last ,giga-byte 7800gt stock zalman cooling אז ככה המחשב הקודם שלי היה מורכב עם לוח של אסוס שלא הכי הסתבכתי איתו בהגדרות של הביוס אני חייב לציין שאני עובד במחשבים הרבה שנים וביוס מפוצץ כמו של ה dfi עוד לא ראיתי(מפחיד) בכל אופן רציתי לשאול איך אני מתחיל אוברקלוקינג למעבד? מתחילים קודם עם המעבד או עם הזיכרון (אגב) ? עוד משהו קטן שנוגע לכרטיס מסך..הרצתי 3dmark שכל המחשב בסטוק וקיבלתי: אגב עוד כמה דברים קטנים שיש לציין מבחינת קירור הזמנת…

• 46 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by H3zi,

מה אתם אומרים? http://service.futuremark.com/compare?2k3=4499731 אגב קרור סטוק... ולמה הוא כותב לי שאני משתמש בדרייברים מורשים? הורדתי את הגרסא האחרונה

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by Dimer,

יש לי A64 3200 VENICE E3 LBBLE 0519CPDW עד לאן הגיעו איתו במתח רגיל ועם קירור אויר? איפה יש בכלל בסיס נתונים לתוצאות OC חוץ מ- HWZONE?

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by silky,

שלום רב היום קפצתי לדואר ולקחתי חבילה ענקית ובתוכה היה את ה BIG TYPHOON. ואז באתי וחשבתי לי ??? , נכון שקצת מאוחר אבל עדיף מאשר אך פעם . האם יש מצב שהוא בכלל לא תואם ? השאלה היא האם הוא תומך גם בלוח GA-K8NF-9 וגם במעבד AMD X2 4200 ? כי באתר לא מצוין X2 אלא רק ATHLON 64 ו ATHLON FX. אשמח לתשובות לפני שאני מתחיל בתהליך הארוך והמסובך הזה שנקרא התקנה.......

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  10. או קי יש לי לוח asus-p4sgx-mx וביוס asus-p4sgx-mx acpi vios reveision 1005 עכשיו יש לי שאלה... יש שם נעילה ל agp ו pci? ויש שם מקום לשנות יחס מעבד זכרונות? חיפשתי לא מצאתי....

• 2 תגובות
    • 426 צפיות
  11. Started by Garbil,

שלום, אני עושה OC ובביוס המצב של ה מתח הוא ב AUTO(הנורמל הוא 1.500) בכל מקרה, 1.500 הוא שהמעבד בסטוק, 2000. עכשיו המעבד ב 2500 והמתח על 1.600, רציתי לדעת אם זה הרבה ומה הMAX שניתן לתת לו בלי לדפוק אותו.(מעבד בחתימה). תודה.

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  12. Started by y10,

תראו יש לי אינטל ולוח אם של DFI עכשיו אני לא יודע איך לעשות OC כיאלו אני נכנס לBIOS ואז יש לי שם באחד האפשריות clock& ועוד משהו עכשיו אני נכנס לcpu ואז שם רשום לי לבחור ככה רשום 100GHz/100GHz/33GHz(או שזה היה MHz אני לא זוכר..) וככה עולה יותר הברירת מחדל זה על רגיל עכשיו אני לא יודע מה לעשות והאם הגעתי למקום הנכון בבקשה עזרה!

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  13. Started by ביז'ו המוס,

הגיע החורף ואיתו הגיע המזג אוויר הנהדר שלו, כמו כל שנה נפתחת בראש לא רשמית תחרות הOC של הזון, נא לפרסם פה את תוצאת האוברקלוק שלכם למעבד וכמובן תוצאת סופר פאי. אני מבקש מכל מי שמפרסם פה תוצאת סופר פאי שישתמש בסופר פאי 1.4MOD בלבד! את המוד אפשר להשיג מפה: http://www.xtremesystems.com/pi/ בבקשה להביא סקרין שוט של האוברקלוק שפרסמתם.. תוצאה בלי סקרין לא תתקבל. INTEL מקום ראשון: Overdoze מקום שני: holy J מקום שלישי: Shanti16 AMD מקום ראשון: FIRE15 מקום שני: RAZIELL מקום שלישי: itzikcolt תזכורת קטנה.. כל מי שנכנס לאחד המקומות הראשונים שישלח לי הודעה פרטית ואני יוסיף את השם שלו

• 119 תגובות
    • 9.9k צפיות
  14. Started by Satlan,

חברים, קיים דבר כזה? אם כן במה הוא משפיע ? איך הוא עוזר ? מה הוא משפר ? בתודה מראש חברים

• 5 תגובות
    • 492 צפיות
  15. כמו שהכותרת מצביעה אני מתנצל על בורותי ומקדים ואומר שלא בוצע שום ניסיון מצידי לבצע OC. הכל ברירת מחדל שם. התחלתי להוודע לבעיה כאשר הדלקתי את המחשב ושמעתי רעשים מוזרים ביותר מהמארז - זה נשמע לי כמו מאוורר אז התקנתי את Speedfan. לא ברור לי התוצאות - אנא עיזרו לי להבין מה הבעיה וכיצד אני מטפל . http://www40.brinkster.com/oronm/images/fire.gif הלוג : Win9x:NO 64Bit:NO GiveIO:YES SpeedFan:YES I/O properly initialized Linked ISA BUS at $0290 Linked nVidia nForce4 SMBUS at $1C00 Linked nVidia nForce4 SMBUS at $1C40 Found nVidia GeForce 6600GT Linked nVidiaI2C0 SMBUS at $3D403E3F Linked nVidiaI2C1 SMBUS at $3D403637 Linked nVidiaI2C2 SMBUS at $3D405051 Scanning ISA BUS at $0…

• 12 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by ashkenazone,

עם הכרטיס Asus Extreme N6200GE/TD AGP 128Mb http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=10671 + Zalman FATAL1TY Vga Cooler FS-V7 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=11206 לאן נראה לכם אני יכול להגיע? לאיזה תוצאות? דומה לאיזה כרטיס?

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by dr computer,

S&M ו-MEMTEST זה אותה תוכנה???

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  18. Started by idani1983,

שלום, אני הולך להזמין משהו מNEWEGG אז חשבתי למה לא להזמין כבר מאורר נוסף , הבעיה היא שאני לא יודע מה - אני מחפםש כאמור מאורר 12 ס"מ עם חיבור של 4 חוטים כדי שאני יכול לחבר ללוח אם שיהיה שקט ( אולי אפילו מאורר כזה שאני יכול לשלוט על המהירות שלו ) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  19. והאם מאורר 120 יש דרישות מיוחדות?

• 5 תגובות
    • 431 צפיות
  20. אני מחפש גוף קירור (+מאורר אם צריך) למעבד mobile XP בלי ממש מגבלה במחיר אבל מומלץ משהו שנותן את היחס עלות\תועלת ... (קירור אויר) ולכמה אתם חושבים אפשר להגיע איתו ? הבנתי שהמכפלה פתוחה וזה מאוד עוזר לעניינים ...

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  21. חברים, מי עושה את האובר הכי גבוהה? מי משחרר את התוצאה הכי גבוהה ב-3DMARK ? בואו הראו לנו למה אתם מסוגלים ! עד לאן אתם מושכים את האובר של הכרטיס שלכם שיהיה יציב ותקבלו תוצאה מדהימה ב-3DMARK05 ? השיגו לכם קבוצה של אנשים, שלכולם יש את אותו הכרטיס עם אותו גוף קירור, והתחילו לשבור שיאים! נעשה רשימה של התוצאות הכי גבוהות של כרטיסי מסך שאתם הגעתם אליה :] רק בבקשה, לא להשתגע ולשרוף כרטיסים, האחריות עליכם :> אנא רשמו את שם חברת הכרטיס, את התיזמונים, ואם יש מודים מסויימים(צריבת ביוס, התקנת אקסטרה מאוורר) ואת תוצאת ה-3DMARK בהצלחה לכולם נ.ב אני רוצה לראות תמונות ! רשימת תוצאות: nVIDIA 7800GTX - 590/1764!! 10202 3DMakrs!! By Cupra !! Leadtek 7800GT- 521/1.22 8701 3DMarks by Satlan…

• 186 תגובות
    • 15.9k צפיות
  22. Started by fire1ce,

שלום לכולם! ניצלתי את היום הקר שיש היום בקריות והוספתי OC לכרטיס המסך שלי. שכבר עבד בOC פשוט היום בתוספת. מפרט: Pentium 3.0 478 MB: ASRock P4TV8+ 512ddr 400 fx 6600 GIGA-BYTE 256/1228bit תדרים מקורים: ליבה 400 זכרון 500 בOC: ליבה 500 זכרון 610 התוצאות שהשגתי לדעתי מאד מרשימות לכרטיס הזה. הינה התמונות:

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by avivlevy,

לא צריך שיהיו עם לידים(אורות) אחד להחנסה ואחד להוצאה התקציב עד 70 שקל שנהם

• 16 תגובות
    • 756 צפיות
  24. שלום ברשותי מעבד 820 2.8 מומהר לתדר 3.4 / 3.6 בהתאם למצב רוח יש לי קירור ASUS STAR ICE http://www.driverheaven.net/reviews/asusicecooler/ והמערכת שלי עובדת בין 56 - 78 מעלות. בעבודה רגילה עם קצת דברים פתוחים וכו המעבד על 65 מעלות כשהמאורר של המעבד על מינימום (2100 סל"ד) כשהמאוורר שעל מקסימום (4900 סל"ד) המעבד יורד ל 56 מעלות אבל יש המון רעש. בכל מקרה, בזמן מאמץ שהמאוורר על מקסימום הטמפ' נעה בין 70 - 78 האם אני צריך לדאוג, או שיש למעבד הזה יכולות להגיע לטמפ' גבוהות יותר מאחרים, כי למשל ה 2.4 שהיה לי לא עבר את ה 32 מעלות... ובקשר ל VAPO CHILL איפה אפשר להשיג בארץ? :s05: תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. טוב אז ככה, עד אתמול הייתי חייב להשתמש עם A64TWEAKER ועם ClockGen בשביל לשנות מכפלה ומחלקים מתאימים... אתמול לאחר עידכון הביוס לעידכון האחרון של הלוח שלי (F7) שמחתי לגלות שכל האופציות של הלוח פתוחות.... אבל משהו מאוד מאוד מוזר קורה - אני מגדיר את אותם הגדרות שבמפרט שלי למטה, עושה SAVE & EXIT והמחשב פשוט עולה עם 200MHZ CPU... אפילו אם הורדתי HTT ל 3 בלי לשנות FSB, ואפילו אם העלתי FSB ל 210 בלי לתת מתח או אפילו עם מתח המחשב פשוט לאחר שמירה מתנהג כאילו מעולם לא הייתי שם... כולל שינוי תזמונים.... זה מוציא אותי מדעתי יש למישהו שמץ של מושג למה זה קורה ??? אני ממש אשמח לבדוק גבולות עם האופציות החדשות שנפתחו לי אבל בשביל זה אני צריך שהוא יתחיל לשמור הגדרות! מישהו ?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.