אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי ספק של HEC 400 ואני לא מצליח לעשות אובר מעל 400MHZ יכול להיות שזה הספק מה שמגביל אותי???? תודה
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כותרת תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות איזה OC קטן ל כרטיס שלי מתוצרת PNY גדי לראות להיכן אני יכול להגיע עימו. כרגע אני משתמש בתוכנה RIVA ואני מעלה בכל פעם את המהירות באיזה 5-7 MHZ גם ל CORE וגם לזיכרון. השאלה שלי היא האם מה שאני עושה זה בסדר<? ודבר שני איך אני יכול לבדוק את היציבות של העניין -כרגע אני בודק ב 3DMARK05 אבל במה עוד לבדוק את היציבות חוץ מזה איך אני יכול לבדוק מה הטמפ' שלו בזמן מאמץ מבלי להיכנס למשחק או משהו כזה - זה מאוד חשוב לי כי גם בסטוק הטמפ' של הכרטיס היא על 69-71 בזמן מאמץ אז דיברתי עם PNY ןהם אמרו לי שאין עם זה בעיה עד איזה 85 לא שאני רוצה להגיע לזה. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכלום, אז ככה יש לי מחשב פנטיום 4 AMD 1600, שהכנתי לי כוך מיוחד בסלון בתור קיר גבס . המחשב שייעודו לעמוד (המארז) שוכב. ואני סובל מאיטיות נוראית של המחשב בשל החום. אמרו לי לשים מאווררים אך לשווא - אולי איך ששמתי אותם לא טוב. מצורף ציור שיעזור להמחשה. מאוור מס1 - מקדימה מכניס אוויר (לבן בציור) מאוור מס 2 - מעל המעבד (ורוד בציור) מאוור מס 3 - מוציא אוויר מאחורה (כחול) יש לציין שיש פה 2 מקומת למאווררים אך שמתי אחד. עכשיו יש לי מאוורר 12 ס"מ ענק וחזק מאוד ...שמתאים לחיבורי מחשב... איפה הכי כדאי להרכיב את המאוורר שהמחשב יעבוד יותר ויתקרר . בברכה אלדר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי בעייה בלעשות אובר למעבד אני לא מצליח לעבור את הFSB של 240 למרות שהטמפ' ב26- ובלחץ ב24- מעל זה הוא פשוט לא מעלה את הווינדוס המפרט שלי הוא כזה: VapoChill PE Amd 4400+ Dfi LanParty nForce 4 SLI-DR Crucial Ballistix 2GB (2 x 1GB) DDR 500PC 4000 Club 3D 7800GTX 256mb SilverStone ZEUS ST65ZF תודה מראש דין גפן
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם לדוגמה הבאתי תמונה של מעבד AMD איך אני יודע מה הSTEPPING שלו ואם אפשר לבדוק זאת דרך איזה שהיא תוכנה בווינדוס מבלי לפרק את המעבד [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 413 צפיות
-
-
http://www.mrsci.com/Computer-Hardware/Overclocking.php כתוב שם על כול מה שהמבצע אמור לדעת לפני ביצוע C@ ובמה זה כרוך HAVE A NICE READING ***האם ניתן להכניס את זה לסטיקי?***
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE FX5200 עם קירור פסיבי הוספתי לו מאוורר 60 ממ על הצלע קירור שעושה בערך 3900 RPM הורדתי את המאוורר מסטוק קירור של פנטיום 3 עכשיו השאלה שלי האם זה נותן לי משהו שהוספתי לצלע את המאוורר או שסתם זה זורק אוויר?????
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
המערכת החדשה שלי Intel Pentium IV 3.0G@3.4Hz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W רציתי להחליף תזיכרון למשו יותר עצבני בסביבות 1000 שקל.. רציתי לדעת איזה זיכרון לקנות איזה מומלץ ועד לאן אני יכול להגיע בערך עם המערכת שלי לאיזה גבול..... ורציתי לדעת אם הלוח שלי מקטין את גודל היכולת של הOC ...כי יש כאלה שטובים ל OC ויש כאלה שגרועיםם (ואם יש קונה לזיכרון שלי אני ישמח )
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני די חדש בעסקי ה OC ואף פעם לא יצא לי לעשות OC על מחשב אחר חוץ ממה שיש לי היום. יש לי מחשב נוסף שאני שוקל להתעלל בו, אבל הביוס שלו לא מכיר את כל האופציות של משחקי מתח, מהירות שעון וכו'. מדובר ב פנטיום 4 מהירות 1.6, לוח אם של asus (צ'יפסט של sis). הבנתי שאפשר לעשות את זה עם כל מיני תוכנות צד שלישי. אבל מה שמפחיד אותי זה מה קורה כאשר המערכת לא יציבה?? אני יכול לזרוק את הלוח אם לפח או שיש דרך חזרה? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז כחה: א.מה זה אובר קלוק?? (זה לשפר את ביצועי המחשב בצורה כל שהיא?? אני צודק) ב.מה קשור הביוס לכל זה??? ג.איך מבצעים אורבקלוק ד.בבקשה אל תישלחו אותי לחפש מה רשום תירשמו לי בקצרה שנביא תעיניין ה. הינה המפרט שלי(לדעתי הוא טוב לאוברקלוג-לפי מה ששמעתי) ,תודה רבה אני רואה זה פורום ברמה עולמית! יש פה מבינים לפי הכמה שעות שאני פה! חחחח
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם! סוף סוף הגיעה זמנה של המערכת שלי לעבור אובר קלוק. ברשותי מעבד AMD64 3000 לוח אם DFI INFINTY זכרונות של גיגה (2X512) גנריים של CORSAIR. הדבר הראשון שעשיתי בתהליך היה להוריד את מכפלת ה HT ל 4 . אחר כך הורדתי גם את מכפלת הזכרון ל CPU:0.7. העלתי מעט את המתח ל 1.4V והרצתי בדיקה של SUPERPI 8MB . התדר המקסימלי אליו הגעתי היה 250 במעבד. ו 188 בזכרונות אם ני מנסה לשנות את היחס של הזכרונות עם המעבד ל 0.8 הוא לא מוכן לעשות בוט ל WIN ורושם DETECTING RAID בבקשה עזרה ???
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום אני קצת חדש (אז דבר ראשון שלום!) אני רוצה לקרר את המחשב שלי את המעבד ואת כלל המחשב אני רוצה לקבל ממכם הצעות לדרכים (כלומר מאווררים) אני מוכן להשקיע כסף! אבל לא מוגזם! יש לי כמה רעיונות אבל אני רוצה לישמוע את הרעיונות שלכם! המחשב שלי הוא: פנטיום 4 3.2MHZ 512RAM Ati radeon 9600xt 256mb מארז ריידמקס כוברה לוח אם של Gigabyte GA-8S648FX-RZ זהו בקיצור יש לי מחשב טוב אני חושב אבל אני רוצה שיחזיק לקראת אוברקלוק!!!!!!!! תודה מראש על העזרה יריב
-
- 11 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם הארטיפקט טסטינג של ATI TOOL והשימוש איתו על כרטיסי נוידיה הוא תמיד תוצאה בטוחה,אם הוא מוצא ארטיפקטים בATI TOOL אז זה אומר שיש לי בטוח ארטיפקטים? כי הוא מוצא לי פעמים קרובות וגם לפעמים שאני רק ישר מפעיל את התוכנה בשניה הראשונה הוא מוצא המון נקודות ארטיפקטים אבל אם אני סוגר את הבדיקה ומפעיל אותה שוב,אין ארטיפקטים..אז השאלה שלי אם התוכנה בכללי מזייפת בעיקר אם כרטיסי נוידיה? (במשחקים עד היום לא ראיתי שום ארטיפקט אולי LAG פה ושם אני לא בטוח שזה ארטיפקט)
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אז ככה, מדובר על מושקין REDLINE שאמורים להגיע ל500MHZ על 2-2-2-4. השבבים בכותרת, שבבים שאוהבים הרבה מתח. הלוח כמו שמצויין בכותרת, יכול לתת להם הרבה מתח. מעבר לספרדר שעליהם, הוסף מאוורר 80MM. כמו כן הם נמצאים חלקית מתחת לזלמן CU7700 אימתני. המאוורר 80 נמצא בין המאוורר 120 של המארז שמכניס אויר, למאווררים של המארז ושל הספק שמוציאים אויר. מצורפת תמונה - השאלה היא, האם זה מספיק? כי החבר'ה האלה לא מתעוררים מתחת ל3.5mV. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=82284 היפנים האלה.....
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
הכל הלך מצויין עד שהגעתי ל-250fsb וכעת אני נדרש להעביר את מכפלת ה-ht ל x3 על מנת להימנע מבעיות.... אבל הבעיה היא שהמחשב לא עושה בוט ב-x3 (255 260 הבאס בזמן שאני מנסה לעבור מכפלה) לא משנה מה אני יעשה אפילו הורדתי עוד מהתדר של הזכרון והוספתי מתח למעבד שלא צריך בכלל...כלום לא עוזר. עד שלבסוף ניסיתי להעביר לx2 לראות אולי זה פאק בלוח או איזו נעילה ומה שמוזר שב x2 המחשב כן עלה והכל עבד מצויין???! למה הלוח לא נותן לי לעבור ל x3 מישהו מכיר את הבעיה? תודה מראש .. :-\
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי כמה אני יכול לעלות את הHTT שלי והגעתי ל290*8=2240 זאת אומרת הלוח מסוגל לעבוד ב HTT של 290 עכשיו אני שם על 260*10=2600 וזה הכי רחוק שהצלחתי להגיע עם האוברקלוק גם אם אני מעלה את המכפלה ל11 ומוריד את הHTT עדין לא עובר את 2600 אני לא יודע מה מגביל אותי המעבד או הלוח???? ד.א הורדתי את המחלק של הזכרונות ונעלתי כל מה שצריך לנעול תודה
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא ככה Intel Pentium 1.7ghz ASUS P4V800X 256 MB DDR-SDRAM עכשיו ההעלתי את המ100 ל 110 הרצתי בדיקות יציבות הכל עובד תקין ניסיתי להעלות ל 111 והמחשב מתרסט בבדיקת יציבות בסופר פאי 16 MB אם יש למישהו ניסיון עם לוח\מעבד כזה ויכול לעזור לי אני ישמח תסתכלו בתמונות על ההגדרות של המחשב
-
- 8 תגובות
- 529 צפיות
-
-
חג שמח לכולם אין לי שום שמץ של מושג בC@ למעבדים חפשתי ולא מצאתי איך אני בעצם עושה C@ למעבד מאיפה מתחילים לאיפה הולכים מה רושמים ממש כלום... נכנסתי לאופציה הזאת ולא הצלחתי לשנות דבר כאילו זה נעול או משו כזה CPU PnP Setup ובכלל מישהו יכול להכין מדריך למשתמש מתחיל בC@? בתודה מראש G.A.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel Pentium 4 וליבת Prescott המעבד עובד בסטוק על 2.8GHZ ואני עכשיו בOC 3.2GHZ ואני יעשה בדיקות עוד מאט. יש לי לוח אם Asus P4S800D : -איפה אם בכלל אני יכול להוריד מכפלה? -עד איזה מעלות אני יכול להגיע עם המעבד הזה בלי לסכן אותו יותר מדי? *יש לי קירור סטוק..
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר זמן רב אני מריץ את המחשב בFSB 155 במקום 133 במקור. ברשותי P4 2.66GHZ B הFSB הוא 133 במקור והמכפלה 20. כבר זמן רב אני בהמרה של 155mhz FSB וללא שום בעיות. כעת שאני מנסה לעלות ל160 המחשב נופל ישר אחרי טעינת הווינדוס. מסך כחול כזה של XP וריסט למחשב אוטומטי. ברשותי זכרונות של A DATA 200mhz הפשוטים ביותר, 2 סטיקים של 512MB מסודרים בDUAL. אני יכול לקבוע להם את התיזמונים, כרגע התזימונים על מצב אוטומטי על הכי גרוע 2.5 CAS 4 RAS TO CAS 4 RAS 8 cycle time כרגע זה נובע ממצב אוטומטי בביוס. אני יכול לקבוע מנואלי (ידני) מה יהיה כל אחד. המתח למעבד ולזכרונות קבעתי AUTO. ויחס התדר לPCI AGP נראה לי נעול, כי בחרתי בביוס על תדר של 66.6/33.3 משו כזה זכור לי. יש ל…
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=158683.0 אני שמח להודיע שקניתי אותו בסוף,המרתי אותו למהירויות של אולטרא 400/1000 (אמרו לי שאין כל בעייה עם זה,כאילו זה אותו דבר עם או בלי ה OC) ולהלן התוצאות : http://img353.imageshack.us/my.php?image=3dmark019dc.jpg http://img353.imageshack.us/my.php?image=3dmark038fl.jpg http://img353.imageshack.us/my.php?image=am031xq.jpg http://img353.imageshack.us/my.php?image=3dmark059aa.jpg
-
- 10 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם. מצאתי מקום בו אוכל לרכוש את הגוף קירור XP120 של טרמלרייט. אך ברצוני להיות בטוח שהוא יתאים ללוח האם שלי, לכן אשאל האם למישהו מכם יש מושג האם גוף הקירור הזה יתאים ללוח האם שיש לי : ASUS P4P800 SE תודה, רן.
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-